Članek
Slovenija in njeni vladni majmunski teater!
Objavljeno Sep 23, 2016

Slovenski Državni zbor je majmunski TEATER

Ko vas poslušamo zakar potrebujemo posebno voljo in moč vzdržnosti, da bi nam uspelo vas do kraja poslušati, si lahko podamo sami sebi posebno priznanje! Neglede kdo ali katera stranka izvajate teater pred kamero, kar bi bile lahko pravi gledalci-poslušalci na našem mestu samo še opice, ker imate še zelo močno asimilacijo z njimi!

Mi kot v času časa, katerega kot realno doživljamo, si zastavljamo vedno znova prašanja kje vam je ostala resnost vsebine, v kateri bi bilo pa zasigurno vredno prisluhniti. In če bi si bili sami do sebe odkriti-pošteni, potem bi bilo vredno slišati, ko bi nekdo brez dlake na jezuku rekel;

"MI, KI VAM FRAZIMO IN MLATIMO PRAZNO SLAMO, V DRŽAVNEM ZBORU, SMO VAŠI IZVOLJENI PARAZITI ZA KAR SE VAM LAHKO SAMO ZAHVALIMO IN VAM ŽELIMO DA OSTANETE ŠE V NAPREJ TAKO NAIVNI, DA VAM BO USPELO VERJETI V VSO NAŠO LAŽ, KI VAM JO TAKO USPEŠNO Z LAHKOČO PRODAJAMO"!

Da so se pogotovi poslanci-Politiki, naveličali naveličane monotonosti in istopajo iz strank, moti samo še strankarsko kliko, ker jim kvarijo ugled. Osebno moje mnenje je, da so vsi ti, ki so izstopili iz svojih strank, prepoznali instinkt njihove osebne vrednote in opazili, da je še kaj koristnejšega kot parazitizem, ki je v slovenski vladi z državnim zboromna čelu, rak z več tisočih metastazijah, kar skrbi vse hitreje za pogreb, vse do nekdaj nazaj pridne nacije slovenskega duha!

Lep pozdrav
Franc Jazbinšek