Članek
Manipulacija sinteza vsega zla v Sloveniji!
Objavljeno Aug 25, 2016

 Samo spremeba vladnega sistema še lahko reši Slovenijo!

Manipulacija se prične v sami družinah in so zaradi pomanjkanja sredstev za preživetje družine dokaj sprta in segajo manipulacije vse do vlade, kateri še kako dobro to služi. To je uspela slovenska vlada, ko vam je pričela sejati pred volitvam strupene rožice brez, da bi vi zato vedeli. Zastrupila je vzdušje Slovenskega ljudstva in vas uporablja z to razsutostjo srankarsva, kako vas na lahkočo zasužnjiti. Jaz nisem po profesiji kmet vem pa še nekaj praktičnih stvari iz časa, ko sem bil Hlapec pri eni Familiji v Repuš Dobju pri Planini. Če je hotel gospodar imeti dobro žetev je moral zato pripraviti zemljo, ki jo je moral preorati nato z brano razrahljati in stem seme posejati z upanjem, da bo dobro pognalo in to počenjajo še posamezniki danes, kot na kmetiji tako tudi v podjetjih in v pravih vladah! Kaj je potrebno, da bi šlo brez manipulacij in da bi nastalo novo podjetje. V večina primerih se je to dogajalo in se še dogaja z enim samim človekom.

Sproščeni človek lahko sproščeno razmišlja in če mu Vladna okvirna zakonodaje stopi naspredno ob strani, bo ta človek dokaj hitro podjetniško uspel in izstopal od ostalih. Takšnemu podjetniku je potrebno aplavdirati, kar pa počne slovensko ljudstvo ravno obratno in mu želijo le slabo. že od vsega začetka je potrebno vključevati vsakega sodelavca v razvojni proces podjetja in ga gledati, kot glavni kapital podjetja in z pravilnimi socijalnimi pravili ga, k rasti podjetja popolno intigrirati. Tako imenovani delavec, kot ga v Sloveniji podjetniki imenujejo je le še Hlapec. Če bi mu delodajalec pridal zbližanje k sebi. bi postal ta hlapec sodelavec. Šele, ko si sodelavec si lahko pridobiš občutek popolne integrirane odgovornosti in sproščenost za takšno podjetje vedno dobro zvesto delati. Da bo to dobro zvesto delo imelo tudi pravi odgovor, mora biti v Honorarju zajeto.

Dober in pameten delodajalec kot temu v Sloveniji rečejo Maneger, je lahko le, če uključi ves deloven potencijal v proces delitve preseška, ki mora biti asociiran z učinkom dela. Ko bo Delodajalec v ustopu svojega podjetja podal roko tudi čistilki in jo v tej priliki povprašal, kako ji gre in celo kako gre njeni muci, ali kužeku, ki si je morda zlomila nogico sčemer je bil seznanjen tako bo v nadaljevanju, podjetje dobilo potrebno najpomembnejšo mazilo za rast podjetja. Tako je mogoče svoje sodelavce sprostiti in jih napraviti v zadovoljne sodelavce, ki z en drugim in ob en drugim bodo vedno več ustvarjali in tako tudi več zaslužili. Živim od podjetja “PORSCHE” samo 900 metrov oddaljen in so moje številčne stranke. Poznam osebno vodstvo podjetja in njihovo Philozophijo, ki se poda prilika, da se podamo v kakšen klepet, saj je v Nemčiji eno od prestižnih podjetji v avto industriji. Njihove uspehe ne prepisujo kod vodstvo samo samim sebi, temveč toliko več svojimi sodelavci. Ki so mutivirani poprijeti za delo brez, da bi morali utrpeti gdaj koli kakšno ponižanje. Vam v Sloveniji so infundirali Vaši večinski del nikakeršnih managerjev strah v kosti in tega se je teško znebiti. Nič niso krivi ljudje, ki se na “ič” končujejo.

Krivi so večji del vaši starši, ki so pridigovali uč se, da ti nebo potrebno delati. Teh je danes na pretek, in prav zaradi takšnega razloga napačne usmeritve izobraževanja, ki danes dušijo slovensko gospodarstvo. Tudi moji starši so bili takšni, le z razliko, da jih jaz že iz ranih mladostnih let v 15-timi leti, ko sem šel od doma iz Srbije se učit v slovenijo k stricu za urarja nisem rabil več poslušati. Bil sem že kot otrok vizionist in sledil svojemu instinktu in sem še danes vizionist, ki vidim razvoj časa daleč pred sabo. In ravno to pridigam vsem vam mladim, če se niste dali še zastrupiti z komunistično ideijologijo. Misel Demokracija je prišla čez noč med vas, ki je za enkrat še najbolša varijanta systema, ki bi naj imelo ljudstvo zadnjo besedo, kar pa še zdaleč ni tako, predvsem v Sloveniji. Le v Sloveniji je od vsega začetka vladanja integrirana planska špekulacija kako vas, kot slovensko ljudstvo obvladovati,pri tem pa istočasno izkoriščati. Z cerifikati je en dober primet, s katerimi si je oblas z ustrezno zakonodajo sebi omogočila, da so nastali tako imenovani tajkuni in vas oropali istočasno tudi zasužnili.

Bil sem prisoten številčnih izjav delovnih ljudi iz različnih podjetij ob mojih 100tikih obiskih v Sloveniji naj si bodo to državna kot privata, kako močno so prodajali svoje certifikate lobiistm, ki so strašili, da niso certificati nič vredni. Pogotovi podjetniki so imeli celo skrajno poniževalne hlapčevske metode do svojih iz njihove strani imenovanih delavcev. Kot se je nekdo izrazil; “te krave bom že ukrotil“. To živino bom že naučil delati” itd. Prihajam iz Šentjurja in celo v mojem kraju se je to dogajalo v enem tekstilnem podjetju. Podjetje danes ne obstojajo več. Zakaj ne obstoja, mislim da ni potrebno objasnovati! Da se slovensko ljudstvo ne zavedate svoje moči, ki jo je potrebno samo združiti, mi še vedno pride občutek, da bo potrebno še kar naprej pisati in pisati, da se vam bo enkrat odprlo tretje oko, ki van bo podalo zadosti poguma in ostrega pogleda kako globoko vas je vlada potonula. Če boste razmišljali, da bo negdo drugi napravil umesto vas, kako se iz krize rešiti potem brcate čisto zares v temo. Svobodo gibanje in socijalne pravičnejše razmer si boste morali sami priboriti. Pozabite na vaše sindikate, ki so bili že od nekdaj podaljšana roka vaše slovenske vlade in so še danes, le v svojo osebno korist!

Res je, da stojim za vsakim, ki ima pogum naj si bo tudi samo, kot statist, ko se bo šlo za generali protestni vshod v nenasičeno zmajevsko prestolnico, da bo pristopil organizatorstvu osebja, ko bo napočil ta čas. V zkupnem pogumu in odločnostjo vam bo uspelo vlado zamenjati. Če pogledamo v Zgodovino, ki nas uči, potem vemo, da ljudstvu ni bilo nikoli v zgodovini kaj poklonjeno. Zato, da bi šlo vse v mirnem načinu ob zamenjavi Vlade, si morate pridobiti sposobnost vlado sprva fizično oslabiti. In to bi naj pomenilo, si pridobiti policijo in vojsko na svojo stran. To naj nebi bilo teško, če jim boste podali vaše dokaj boljša zagotovila katera morajo biti predvidevana v vašem konceptu altenativne sestave vlade. Saj policija kot vojska izhajata iz vašega nižjega socijalnega kroga. In so bili do sem večkrat močno diskriminirani.

Ko bo vlda brez teh dveh podpornih stebrov, je še samo stvar časa kdaj se bodo pričeli pogotovi politiki skrivati po podganskih zatočiščih, kot so to že počeli pogotovi vladujoči na tem svetu in bili na kraju pokončani. Z samimi volitvami vam svoboda i socijala za človeško verodostojno življnje nebo nikoli zasigurana. Hlapčevstvo si boste odpravili le z večjo silo in to ste vi, Slovensko ljudstvo, kateremu se prištevam tudi osebno jaz, saj po polstoletja izven Domovine sem še vedno samo Slovenski državljan in diham z vami. Poskrbite za složnost v Familiji, složnost med sosedi v mestih, širom Slovenije z vizijo v novo Epoho časa, ki si ga boste sami priborili, na miren način in boste šli v zgodovino slovenskega ljudstva.

Nekoč je živel en Kramperger, ki sem ga osebno poznal in v njegovih mladih letih je dela celo, kot dimnikar tudi v nekem obdobju z mojim očetom, ki je imel oče kot Gasilski častnik nalogo, da ne pride v podjetjih do požara takrat je bila to Železarna Štore. . Ko se je šlo za volitve predsednika sem jaz peljal na moj način v Šentjurju kampanijo za krampergerja kot tukaj v Nemčiji. V Šentjurju je dobil največ gLasov. Kaj hočem stem povedati. Le z vstrajnostjo se lahko pride naprej. Kramperger je moral plačati z življenjem. Le on živi še vedno v vsemi nami kateri smo ga takrat podprli. Negdo od takratnih politikov ga ima na vesti to mi vsi vemo. Alibi za denar se je dal že takrat napraviti in bo še na vekomaj ostal. Zato je potrebno osvestiti slovenski narod, da ne spregledajo več zavajanja iz strani vlade in sejanju rožic pred volitvami, katere so zelo, zelo strupene.

Če se odločate za spremembe v političnem prostoru morate biti na vse pripravljeni. Sedanji sistem, ki vas je povsem razsul in oduzel poglavitno sinteos medsebojnega dijaloga duševne složnosti si ustvarjati lepšo prihodnost mu je potrebno napraviti konec Sistem strankarstva pod izkoriščanju krovne Demokracije je povsem špekulacijsko koncepiran in uničuje sleherno pozitivno mišljenje vsakega posaneznika v Sloveniji. Zato kot altenativa temu uničujočemu sistemu je lahko še samo Kantonski švicarski sistem, ki bo prilagojemn 2- Mil. Št. Slovenskega prebivaljstva in močno skrčeno vladujoča skupina bo uspela tudi bolj eficjentno delovati. . Vnešene bodo opcije odpoklica, v katerih bo zahtevana polna odgpovornost voditeljev. Nikakor nesmete nasedati vsem vrstam sindikatov, ki vas probajo z svojimi članarinami okupirati, saj niso nič drugega, kot vedno znova omenjam, da so samo podaljšana roka vlade kako vas držati v šahu!

Zelo svetujoče za vse mlade, ki jim je morda celo želja iti v svet razen tistih, ki jih okolje v katerem se nahajajo sili, da morajo zapusti Domovino! Mladina si naj nikar ne misli, da se od udzunaj v tujini med liže. Tega tudi mi nismo takrat in še danes prav nič okusili. Včasu, ko sem jaz moral zapustiti Domovino, sem se rešil na takšen način Golega otoka. Danes, česprav v navidezni Demokraciji, si mladi visionisti lahko ustvarili zlato bodočnost za sebe kot nič manj za celoten slovenski Narod in to doma. Potrebno jim je pristopiti in to vse generacije in skupaj zahtevali z generalnim protestnim vshodom v nenasičeno prestolnico odpoklic vladujočih, ki vas samo še strašijo in vse več silijo pod pragom preživetja!

S tem bi za enkrat končal in želel, da pospešite utrip srca za pogum, vseh vrst povezav med vami sonarodnjaki in si ustvariti ustrezen altenativen “kantonski sistem” in tako tudi pravičnejšo Vlado, ki vam jo nebo nobeden drug za vas ustvaril le vi slovensko ljudstvo sami. Združujte se roke v rokah in povezujte sintese želja in predvsem pa poguma, ki vas bo podal na najpomembnejšo pot, in to naj bo pot v “SVOBODO” slovenskega ljudstva!

MI SLOVENSKO LJUDSTVO SMO DRŽAVA

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland
Franc Jazbinšek

Pomembno je tudi razumeti, da demokratični procesi zahtevajo čas, napore in široko podporo, da bi uresničili spremembe. Preoblikovanje družbenih struktur, odnosov in vladnih sistemov zahteva trud tako posameznikov kot tudi kolektivnih prizadevanj. https://tunnel-rush.co/