Članek
Slovenski Narod se boji muslimizma!
Objavljeno May 11, 2016

Evropska politična filozofija  prihodnosti na  povsem napačni poti!

 

če bi Slovenija nobenega tujca nr sprejela za delo,ki so z časom postali slovenski državljani, bi od leta 45 pa do danes, bila Slovenija še majn pomembna v preostalem število Slovenskega rodu, ki bi se prepolovilo, prav zaradi napačne življenske filozofije in negativne familien politike, ki še vedno ogrožajo demogravski položaj v Sloveniji.

Kot je bilo zabeležiti v enem intervjuju, na RTV-SLO pogovor z predstavnikom muslimanov v Sloveniji, ko je rekel; "čez 20 let ali še morda prej bodo Slovenci postali muslimanski narod"!

To je zadosti močno opozorilo, v katero smer se evropa razvija. Muslimani imajo velik naraščaj slovenci pa padec, pa ne samo zaradi političnih slabih razmer, temveč zaradi nastajanja vse bolj idiotizma-sebizma, ki se usmirja v materjalizem, namesto v bogato duševno toplino družine z večjim številom otrok.

Tudi siromaštvo ni takoj siromaštvo, če imaš več otrok in moraš vsak cent 10x obrniti predno ga daš ven. Siromaštvo je lahko zelo relativno kot naprimer v moji familiji, ki je bilo najlepše obdobje časa našega življenja, ob odraščanju naših treh otrok v močnem ljubezenskem vzdušju. Vse se je dogajalo v normalnih razmerah in se življenje z polno odgovornostjo usmirjalo v čas, mi kot starši in nič majn tudi otroci. Sam kot oskrbnik, sem imel deset-letja priliko to doživeti z 5 člansko familijo, da je žena bila zraven otrok doma.

Da je danes v večina takšnih, ki peljejo idiotsko-sebičnost, kako se luksuzirati na vse mogoče načine, povrhu še na račun vseh, ki še resnično delajo, po večina za hlapčevski lon, pa se ni čemer čuditi, da nas lahko enega dneva preplavi muslimanska rasa. Prav to se že nekaj časa dogaja širom Evrope in zelo močno tudi pri nam v Nemčiji, ki nas potrebe, neizogibno silijo, da sprejmemo vsako leto zirka pol miljona tujcev, kako se socijalno, kot gospodarsko lako še na dolgi rok obdržimo. To so resnice, ki so zaskrbujoče, ob vsej zelo negativni življenski filozofiji evropejcev usmirjenih v materijalizem in nič manj močno negativni evropski razvojni politiki, ki nam nikakor ne uspe podati občutka evropske skupnosti!

Nacionalni posamezni interesi so v samem jedru napačno koncepirani, saj težijo na močnem zavajanju svojih volilcev! Evropo nebodo združili sedanji evropejci, če bo šla še ta sedanja politika kontinuirlih šekar naprej, temveč jo bo v daljni prihodnosti združila muslimanska rasa! Pa se vprašajte evropski politiki in predvsem slovenski, koliko domače naloge niste ves čas do sem opravili?

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga

Franc Jazbinšek