Članek
Odgovornost slovenskega državljana/ke mora postati sestavni del življenja vsakogar!
Objavljeno Mar 17, 2016

Neodgovornost vladujočih, kot tudi slovenskih državljanov  spremenja Slovenijo v nevarno prihodnost!

Samo kje se opazi odgovornost, je moč govoriti o uspehu, predvsem pa o zasledovanju ciljev, ki si jih ljudje zastavljajo. Slovenija je zelo deficitno gledana na prav ta tako pomemben faktor, kot je to odgovornost. Biti odgovoren za svoja dejanja, biti odgovoren do sočloveka in predvsem biti odgovoren, za družbeno ureditev ene države, bi naj bilo delo 24 ur na dan vsakega slovenskega državljana in državljanke. Danes je Slovenija na zelo šibkih stebričkih, ki se še komaj obdrži, prav zato, ker je bila v preteklosti celotna odgovornost prenešena na nekdaj udbo-komitejev širom takratne Jugoslavije in je odvzela proleterski klasi poglavitne funkcije odgovornosti. Z ustanovitvijo samostojne Slovenije se je ta neodgovornost proleterske klase ljudi, ki so čez noč vstopili v demokratično ureditev, še za nekaj stopenj povišala. Povišala predvsem zato, ker ni nobeden več vodil računa o časovni strategiji razvoja, ki ga je takrat Demokracija nakazala, in nobeden mu ni znal, pa tudi hotel slediti. Družbena ureditev je bila vse druzga kot pravna! Z lahkoče zagotavlam, da je do skora ponorela!

Nekdanji člani Udbo-komunistične partije so si jemali za pravico urediti zakonodajo nji-mi na kožo pisano in si tako omogočili uporabljati proletersko klaso, kot poceni delovno silo. Vse to je peljalo v kriminalne vrste vseh različnih poslov, iz katerimi se je substanca ustvarjenega kapitala odvajala v oazne baze in pripeljala slovenske finance v Bankrot posledičnost pričetek siromašenja slovenskega naroda. Danes je Slovenija oficjelno za-dolžena z 34-timi miljardami EUROV in inoficjel preko 50 miljard eurov! Slovenski Narod je živel vsa desetletja do sem brez odgovornosti do samega sebe, kje šele do družbe. Nobeden ni slovenski narod opozarjal na osvestitev, ki ga bo enega dneva veliko stalo, morda tudi življenje, ker je spregledal kako napačno si je vedno znova izvolil Trojanskega konja, ki mu je nato, ko je prišel na vlado, stopil z kopitom na vrat. Šele zadnja tri leti so pričele malo efektivneje delovati različne ljudske incijative, kako osvestiti svoje sodržavljane in predvsem proletersko klaso ljudi, ki jih je državna ureditev spravila pod pragom preživetja, Temu napraviti konec z vedno novimi volitvami v sedanjem strankarskem sistemu pa to nikakor nebo mogoče.

Zakaj nebo mogoče v sedanjem sistemu uspeti, sem že večkrat obrazložil, da strankarstvo razdručujeker je zlahka manipulativno, samo pokrajinstvo pa lahko združuje, ker je pogoj dobrega vladnega vodenja posamezna odgovornost! Predlagam vedno znova, da se slovenski sistem prebliža švicarskemu sistemu, saj vidim v njemu za to malo število slovenkega naroda z dvemi miljoni prebivaljstva, najustreznejšo varjanto, kako bi bilo mogče hitro uspeti in to predvsem v lastni odgovornost, do samega sebe, kot nič majn odgovornost do družbe, v kateri se boš pričel odgovorno pripadajoč čutiti. Patrijotizem državljanov Švice se izraža v odgovornosti in ljubezni do zemlje v kateri Švicarji živijo! Prav takšen način patriotizma pa v Sloveniji primajnkuje in stem se postavlja Slovenija, kot suverena Država vedno bolj v nevarnost! Prav to suverenost, ki ima do sem še samo papirno vrednost, da še to izgubi, jo je potrebno pod hitno nujno stabilizirati. Porajajo se različne ideje v Državnem zboru iz strani opozicije kako vsej tej nevarnosti, ki ogroža Slovenijo napraviti z odločnimi ukrepi konec. Najprimernejši predlogi prihajajo iz stranke SDS, ki jaz vidim v nadaljnjih fazah z laha sledit švicarskemu sistemu!

V slučaju zaščite varnosti ljudi in pa meja, kar je poglavitno za vsako Državo, česar do danes še v Sloveniji ne obstoja, bi bilo nujno potrebna “Ljudska Garda”. Policija in vojska morajo postati sestavni del celotnega slovenskega prebivalstva in ne samo vlade. Samo v občutku lastne odgovornosti, do samega sebe in do najbližjega, bo pričela delovati tudi odgovornost do celotne družbe. Da bi do tega prišlo, je pa osnova, resnično pravna zakonodaja, ki nebo pristankarska in vezana na korupcijo, temveč pravno pravično nastavljena, ko jo bo lahko tudi vsaki kmet razumel. To je pa lahko izvedljivo samo z lustracijo, vsega do sem vodilnega sloja prevarantov in tisoče nepotrebnih sodikov-pravnikov, ki so v slo-venski družbi raki že z mnogimi metastazami saj rušijo ves čas, samozavest, slovenskega naroda.

Slovenke in Slovenci samo vi, kot proleterska klasa, lahko vsej, do sem, krivičnosti napravite konec in se po končanem boju do Zmage, podate v lepšo prijetnejšo predvsem pa v pravičnejšo prihodnost! Ne čakajte, organizirajte se, združite se v en sam nepremagljivi pogum, z volje do boja za “ZMAGO”, nad vsem do sem, “HLAPČEVSTVOM”!

Predstolnica Slovenija že dolgo, dolgo čaka na vas, da vam podeli Medaljo “ZMAGE”

Franc Jazbinšek