Članek
Osnova za slovensko identiteto je materin jezik!
Objavljeno Dec 13, 2015

Philozofija ni kočljiva za inteligenten razum!

 

Filozofije segajo daleč v tisoč-letja razvoja človeštva! Pra v temu je pa vsa spornost za pogotove, ki nezmorejo gledati v čas razvoja in tem primerne omejitve in nasprotja. Transparenti med Slovenijo in Hrvaško, ki izklučujejo nacionalnost in meje sveta, so glasili pravilno v daljnji čas, saj smo  že danes na njegovi poti.

 

Prihodnost spreminja vse strukture življenja, jih vedno bolj globalizira in vedno večje število nasprotnilkov pridobiva, ki pa slej, ko prej popustijo in pričnejo gledati z odprtimi očmi, ki jim pokažejo sliko nemoči, se upirati času, če hočejo na tem planetu še kakšen čas preživeti.

 

Vedno je bilo in bo ostalo, da so nam potrebni ljudje vizionisti, ki nakazujejo smirnice. Vse do sem  jih je bilo veliko z prav napačnimi smirnicam, kot ves čas z slovenskimi politiki in nič majn z svetovnimi. Pa vseeno nekomu bo narod vedno sledil in se mu celo pridruževal, kot vladnim in ničmajn vernim institucijam. Zgodovina o temu dosti pove, kaj vse je že šlo narobe!

 

Kar nas še čaka, bo vedno bolj kompleksno za pogotove nesprejemljivo in za večina nekaj novega. Nekaj sčemer bi želeli dosešti na tem čudovitem planetu vzdušje vsega človeštva, kako bi se smeli čutiti en drugemu potrebni z vso svojo odgovornostjo do samega sebe, kot do vseh preostalih tega sveta.

 

Tukaj vidim tudi jaz Gipfel zaželjenega Cilja uspehov, ki bi bili prepojeni z ljubeznijo do življenja vseh med sabo živečih, tega od nas vseh čudovito lepega planeta mama-zemlja!