Članek
Policija je napravila že dober odločen korak! Napravite ga še vi nezadovolni slovenski državljani!
Objavljeno Dec 10, 2015

Ko državi  poči obroč, vzrok močne več desetletne  korozije je skrajni znak, da je vlada ferzagala in jo je potrebno menjati!

 policujski sindikalisti v protestu za svoje pravice! Cerar-jeva vlada se malo razume v prioritete in nemore več uspeti  še karkoli rešiti.  Kar ji preostaja, v času, ki ga še ima, bo še hitro pokradena sredstva spravila na svoje bančne oaze.

 

Zato še kako je potrebno, da bi imela slovenska država policijo z prioriteto povsem odspredaj in ji zagotovila ne samo ustrezne plače temveč tudi vso potrebno moderno opremo. Samo z maksimalno mutivacijo, so  lahko uslužbenci policije uspešni na svojih delovnih mestih. Tega se vladna klika prav nič ne zaveda.

 

Ni kaj več potrebno na široko razlagati, kot to, da je nuja, da se ta vlada zavrže in ustanovi nova vlada z ustreznim sistemom, ki bo gledal, da bodo prioritete dobilo svojo funkcionalnost. Zato v naslednjem protestu, ki bo zasigurno v kratkem času sledil, bo potremo, da se vklučite protesta vse nezadovolne slovenske državljanke/državljani, saj le tako vam bo uspelo, da bo vlada brezhibno sama odstopila.

 

 Z željo, da do tega masovnega protesta proti sedanji vladi pride, vam v ta namen želim veliko poguma ali drugače rečeno slovenske korajže i odločen korak za zmago, kako se osvoboditi vse do sem izvedene  lopovščine, ki je bila omogočena samo v konstelaciji z slovensko vlado in slovenskim sodstvom!

 

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland

Franc Jazbinšek