Članek
Emigranti Azijati in Afrikanci na poti v Evropo
Objavljeno Oct 26, 2015

Azijati in Afrikanci se zavedajo kaj pomeni nepremagljivost poenotenja ljudstva!
Slovenski Narod pa v večini še zdaleč ne!

Že vedno sem povdarjal, da je poenoteno ljudstvo nepremagljivo in tudi sugestiral potrebo po mirnem protestnem maršu slovenskega ljudstva v vladno prestolnico! Ugotovil sem lahko, kako močno je prisotna bojaznost ali celo strah, pri slovenskemu ljudstvu, v katerem prav sedanja cerarjeva vlada beleži največje uspehe, da jim uspe slovensko ljudstvo z strahom hiptnotizirati. Do sem jim še to kako dobro uspeva a vendarle nastajajo vse številčnejše razpoke, ki so pričele ta strah in bojazen slovenskega ljudstva neutralizirati.

Nastajajo vse bolj pogumnejše grupe, in ljudske incijative, ki si upajo prinašati resnico na svetlobo, z prikazovanjem, kako močno je slvensko ljudstvo bilo v vseh 70-tih letih zavajano in kako močno vladni režim, še tiči v komunistični ideologici. Na drugi strani pa sugestirajo vse nastale Grupe ljudskih incijativ potrebo, kot tudi jaz osebno po združitvi, poenoptenosti, stopiti skupaj za en sam sm Cilj, Slovenijo resnično osvoboditi od vseh do sem špekulantnih vodilnih oseb, ki so to čudovito lepo deželo Slovenijo skorajda spravili v Bankrot. V sedanjem času masovnega marša iz Azije in Afrike v Evropo, ki bo šel v več destmiljonsko število, je svarilo zadosti transparentno, da so svetovni politiki pogotovih držav tega sveta popolnoma verzagali, kot se to tudi Sloveniji dogaja.

Tudi evropski skupnosti se prišteva krivda, in tako so ljudje prisililjeni, da sami ukrepajo kako obvladati vse v čemer je politika ferzagala! Pridobitev takšnega poguma kot ga demonstrirajo Azijati in Afrikanci, je poenotenost povezana z željo živeti svobodno v pravičnosti in upanju v prijetnejši bodočnosti! Da bi lahko to doživelo tudi slovensko ljudstvo, nebo mogoče tako dolgo dokler bo slovensko ljudstvo še kar naprej sledilo vsemu slovenskemu političnemu vladnemu zavajanju.

Stopiti skupaj se napotiti v mirni protestni marš v Cerar-jevo vladno prestolnico in prečistiti prostore, ter odstraniti ves nepotreben balast bi bil pravi začetek. Nastaviti v zelo majnšem številu smiselno realno vlado in spremeniti sedanji sistem iz še vedno komunistične ideologije v resnično Demokracijo, o čemer še do sem, ni bilo kaj prav konkretnega zaslediti!

Slovenski Narod, da ste prepoznali kako nepomembni ste za to Cerar-Pahor-jevo vlado, ki vas prepušča z beguncim same, bi pa moralo že enkrat kliknati tudi pri vašem razumu! Samo vi kot slovensko ljudstvo, lahko spremenite vse kar je ves čas do sem, kot krimenalno veljalo! Vso omogočanje kriminalnega delovanja vladnim vodilnim osebjem jim je zagotovilo preveligiranost, na račun vašega potrplenja, kot da živite pod vplivom generalne hipnoze! Stopite skupaj vse ljudske incijative in ves utrpeli slovenski Narod, v nepremagljivo maso poenotenega slovenskega ljudstva in se napotite z mirnim protestom v cerar-jevo prestolnico, kje vas že čaka zmaga nad vsem do sem zasužnjevanjem!

Franc Jazbinšek