Članek
Slovensko prebivaljstvo doživlja generalni krč poguma!
Objavljeno Sep 27, 2015

Spoštovane Slovenke, spoštovani Slovenci

spoštovani slovenski državljani

čas se vam izteka

v celoti se pokaže slika kam bo zapeljala slovenska Oblast svoj zasužnjen slovenski Narod! Prisluhnem večkrat kakšnemu video posnetku iz Državnega zbora, ki mi vedno znova osveži pogled v momentalno aktualno stanje, ki se preliva iz epohe v epoho in bo jutri le še grenka zgodovina. Da se opoziciji predvsem SDS, ki se močno trudi za spremembe, nemore več prištevati kakeršne koli kompitence, še kaj pri Cerarju spremeniti, je še toliko bolj vse v nevarnosti, da lahko vsaki čas kaj eskalira. Pogotovi smo dodobra seznanjeni z preteklostjo saj smo jo v celoti preživeli in jo nam ni teško uvrstiti v čas z neprijetnimi spomini, s katerimi bi naj bila danes seznanjena druga in tretja generacija.

Mi, ki smo bili na listi za izselitev, vemo kaj pomeni političen kriminal, ki se izvaja vse povsod po svetu, kje Slovenije tudi ni mogoče izuzeti. Do sedanjih beguncev je Slovenska Vlada pa tudi večina slovenskega prebivaljstva odigrala zelo negativno vlogo, kot, da že ni zadosti šuvenizma do negdanjih južnih bratov in sester, si je sedaj pridoila še nekaj dodatnih not negativnosti, Trenutna Cerarjeva Vlada pelje še extremo načrtovalno politiko in je prisilila slovenski Narod, da se je pričel izseljevati, zaradi gospodarskih nikakeršnih razmer, ki bi mu omogočile doma v Sloveniji preživeti. Tako je primorana mladina se podajat v širni svet, kot so včasih rekli s trebuhom za kruhom!

Dejstvo je, da je nujno potrebno slovensko ljudstvo v celoti seznaniti zakaj Slovenija ni bila vse do danes še nikoli svobodna temveč vedno od nekoga okupirana. Kot jaz, ko sem razvijal svoj intelek že v ranih mladih letih, osamljenega življenja, ker nisem več hotel poslušati laži starejših sem dobil priliko spoznavati resnico na prav svoj način brez, da bi moral prebrati ogromno knjig iz katerih si pridobivajo ljudje le Falsifikatno znanje.

Spraševal sem se kako je to mogoče iz ene okupacije priti v naslednjo in danes doživlja Slovenija že tretjo okupacijo v roku 100 let. Gledam v zasiromašeno slovensko ljudstvo, ki je prepričano še danes v komunizem z njihovo petokrato rdčo zvzdo, ki bi naj simbolizirala komunizem. Rdeči zvezdi sem podal ime vse mogoča naivnost, kdo verjame v komunizem! Širom sveta spremljamo samo na papirju napisano svobodno Slovenijo, in gledamo kako nam tone v zamegljenost in slovensko ljudstvo, ki je postalo povsem apatiš si dovoli preko sebe vso ponižanost v neizogibno hlapčevstvo, brez, da bi na to odreagiralo. Kako močno je komunizem zaslepil slovenski Narod, da ne prepozna, da ni več verodostojnosti .

Potreben je samo še čas, ko se boste morali masovno izseljevati iz negdaj svojih domov in se pripraviti za transport v živinske vagone za v taborišča, ko se je to nekoč zgodilo Judom, brez, da bi odreagirali na to in se tako pustili usmrtiti. Ta čas se vam vedno hitreje pribižuje, če boste še naprej tako pasivni in upili v svoje štiri stene, ki nebodo še dolgo vaše. Velikokrat sem podajal moje sugestije, za spremembo celotnega sistema in kako se ljudstvo lahko ohrabri in samo kaj stori predno bi bilo prepozno.

Koliko časa boste še dovolili da se 20% priviligirancev poslužujejo z 80% vaših ustvarjenih bruto sredstv in vam 80% slovenskega prebivalstva pa ostane še samo 20% bruto socijal sredstev. Pa se mi postavlja vprašanje ali se usi prištevate k priviligiranim, da ste tako nezaiteresirani, da bi se moralo v systemu, ki nikakor ne deluje na principu Demokracije kaj spremeniti. V Sloveniji je bilo do sem marsikaj mogoče in če je tudi to, kar sem v zadnjem odstavku omenil potem vam lahko še samo bog pomaga in jemljite moje sugestije kot moj osebni sintrom, katerega mi je udboštab pred polstoletja povzrožil, da ves čas precej drugače razmišljam kot moji sonarodnjaki!

POGUM VELJA NAJ ŽE ENKRAT SVOBODNO ZAŽIVI SLOVENIJA

Lep pozdrav iz Baden-Württemberga-Deutschland
Franc Jazbinšek