Franc Jazbinsek

jazbinsek-consulting- West & Ost-Wirtschaft-Export-Import-
Juwelier-Jazbinsek Meisterbetrieb

Prijatelji (21)
Denis Kokol
Janez Jerancic
Laščan Zlatorog
Čebelarstvo Kokl
Branko Gaber
Konrad Ajster
Andres Zoran Ivanovic
Franc Mihič
Spremljevalci (9)
Peter Zajc
Sonja Ramsak
Dajana Babič
Tomaž Zakonjšek
Tadej Sevšek
Herta Vetrih
P. J.
Laščan Zlatorog
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Politik v političnem koncertu brez posluha!
SLOVENIJA GLSBE PETJA IN VESELJA
Minister-diktator spremeniti v enkrat morda novem pokrajinskem sistemu v Minisrter-dirigent
Apeliram za slovenski pokrajinski sistem-(Švicarski Kantoni)
Sreča ni samo dobro živeti!
Melania Trump je postala KRONA nas zdomcev!
Policija je napravila že dober odločen korak! Napravite ga še vi nezadovolni slovenski državljani!
Slovenski "mačo" moški!
Kazenjsko strašenje je kontra produktivno
Domovina v srcich naših nam zavedno boš ostala
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Slovenska oblast in njene žrtve za birokratski parazitizem!

Franc Jazbinsek
03.03.2017 17:56 (Mar 03, 2017)

Filotzofija življenja je lahko tudi delo do smrti, če v njemu uživaš!

Za utrpele v Sloveniji to naj nebi veljalo, ker so načrtno od slovenske oblasti usmirjeni na zelo, zelo kratko pot življenja velikokrat tudi skozi bogove v belih plaščih!

Previleg za nas, ko smemo slediti filozofiji življenja, katerega vidimo v delu in če je to flexibel-kreativno je še toliko bolje! Žalostno za moje sonarodnjake v Sloveniji, ko jih država sili z delom v siromašenje in jim tako zelo, zelo načrtno skrajša življenje.

Danes je tako, da oblast natančno ve, da bi bilo mogoče birokratom-parazitom uživati ob dobri pokojnini dolgo življenje, je potrebno voditi računa, morajo nastati nekje žrtve, da se bi računica izšla. Tako silijo delovno silo, da trdo delajo, ki se stem tudi zdravstveno močno uničujejo in tako naj nebi koristili svoje pokojnine, dalje ko 5 let, veliki Če?

Tako se zagotovi pokojninski fond-sklad zadosti sredstev za parazite, kateri, o nič delu ostanejo relativno dobrega zdravja, zelo ohran

EU-skupnost edini garant miru za nedoločen čas!

Franc Jazbinsek
28.01.2017 22:11 (Jan 28, 2017)

Nepotrebna Euforija za razpad EU-skupnosti!

EU se nebo še tako kmalu razpustil! Zadosti je še skupnih interesov vseh komesarjev vseh članic Evrope, ki gledajo dolgoročno v čas reševanja skupne Europske krize. Dotok sredstev v njihovo kaso je še dokaj stabilen tako, da komisarji lahko ostanejo še naprej pri preterano visokih honorarjih. Poglavitni faktorji parametrov so še dokaj optimistično nastrojeni.

Res pa je, da so se nekatere članice uštele, ko so sprejele euro kot svojo novo konvertabilno valuto. Mi v Nemčiji imamo občutek od leta 2002 da je bila -DM- devalvalvirana za 50% in to se občuti po letu 2008, ko je prišlo do bančnega kreša dokaj močno!

Gledati je potrebno v naprej, ker si bomo en drugemu v Europi še močno potrebni, če bomo hoteli uspeti zaustaviti vso nadaljno načrtovanje Afrike in Azije z več 100 miljinskim izseljevanjem, kar bi lahko pomenilo za evropo Konec identiteta posameznih držav! V moji viziji je ta invazija že na poti! Politiki bodo probali držati pokrvačo n

Melania Trump je postala KRONA nas zdomcev!

Franc Jazbinsek
21.01.2017 19:26 (Jan 21, 2017)

Prva Lady ZDA, MELANIA TRUMP, je postala KRONA nas zdomcev!

Slovenija v imenu nas številčno živečih zdomcev izven nje bi lahko bila na marsikoga od nas ponosna. Danes še predvsem skozi našo sozdomko prvo damo v USA Melania Trump,

Prav tega se slovenska vlada premalo zaveda! Še do danes niso uspeli nas zdomce vklučiti kot vizioniste-bodšafterje v slovensko politično življenje, ko si znamo krojiti čas v vprihodnost.

Kdo si ne upa nekaj novega poizkusiti-reskirati in stem zaiti v iskušnjave, kar močno prepove RKC v svojih zapovedih, bo še naprej oral z lesenim plugom! Hlapec v vpregi pluga, Cerar vodja pluga, ostali, pa pod pragom preživetja!

"SLOVENIJA VČERAJ DANES IN JUTRI"

Pojutrišnem pa v vodstvu zdomcev!

"SLOVENIJA DEŽELA GLASBE PETJA IN VESELJA"

Lep pozdrav iz Baden-Württemberg-a Deutschland

franc jazbinšek

Lahko bi bilo vse drugače

Franc Jazbinsek
13.01.2017 10:27 (Jan 13, 2017)

Slovenski idiotizem, bo slej ko prej sam v sebi zgorel!

Nekoč je bila Jugoslavija sistemsko v večina enotna in rastla, kot eno zdravo drevo, z šestimi vejami polno svežih plodov, ki so iz leta v leto skrbeli za vedno lažje preživetje. Ko je sistemsko strukturno- drevo vse bolj staraloga je napadal človeški lesni črev in že je bilo vse manj plodov in pričela je nastajati kriza.  Že se je najdel slovenski idijot in prišel do ideje, kako se od tega še dokaj stabilnega drevesa odtrgati svojo vejo in jo posaditi v svojo slovensko rodovito zemljo.

Vse je izgledalo, da bo ideja uspela. (Plebiscit) Iz vejice je zrastlo novo lepo košato drevo z obilo plodov. Ob opazovanju vsega pričakovanja, kako postati deležen teh plodov je pa prišlo do grenkega presenečenja, ko se je zvedelo, da je nekaj tatov to drevo obralo za sebe in pustilo le še neka več kot manj gnilli plodov, katere si je lahko delilo preostalo slovensko ljudstvo. In že zopet nekaj novih idijotov pride z novimi idejami in si to

Kje ste slovenski kandidati politične čistilne kolone?

Franc Jazbinsek
07.01.2017 16:50 (Jan 07, 2017)

Ko nastopiš političen mandat, postani sprva radikalen čistilc/čistilka!

V sedanji slovensko-politični Areni je postalo skrajno neznosno!

Vsa leta se nabira smetje in se pometa pod tepih po vseh mogočih političnih resorjih, ki delujejo proti interesom svojih volivcev!

Da bi postal pravi politik v svojem mandatu, boš uspel samo, če se boš spremenil v radikalnega čistilca/čistilko in ti uspelo počistiti politično, areno, s čemer boš zadovoljil ne samo samega sebe, temveč še toliko bolj, svoje volivce!

Kje ste kandidati politične čistilne kolone?

Lep pozdrav iz Baden-Würtemberg-Nemčija
franc jazbinšek

SLOVENIJA GLSBE PETJA IN VESELJA

Franc Jazbinsek
29.12.2016 10:07 (Dec 29, 2016)

Slovenija v naslednjih 20-tih letih-dokaj resnična prihodnost!

 

Leto 2016 se zaključuje in to z veliko številčnimi težavami, ki si jih je prizadejala slovenska vlada in nič manj ¼ slovenskega prebivaljstva, ki živi pod pragom preživetja. Veliko je bilo pisanega predvsem v smer mutivacije z vso vrsto vspodbujanja, kako ljudem v Sloveniji sugestirati potreben pogum, se odločiti za spremembo sistema, skaterim bi bilo zasigurno mogoče postaviti vlečno lokomotivo na prave tračnice, ki vodijo v razvoj prihodnosti in ne kot ves čas do sem, v slepe ulice!

 

Kot vizionist sem si vedno dovolil mojo osebno vizijo, ki se mi podaja kristalno čista, iznašati v javnost in prav to bom storil tudi tokrat! Da bodo še nekaj časa nevšečnosti zaradi pomanjkanja odločnosti in poguma, ki je pri Slovencih/Slovenkah izginil se bodo nevšečnosti na osnovi vseh veliko bolj pogumnih, ki so se doselili v Slovenijo, počasi tudi končale. Pa bo morda zopet kdo, ko bo povezal mojo razmišljanje z preteranim optim

Napihnjenci dol iz oblakov na trda tla

Franc Jazbinsek
05.11.2016 21:17 (Nov 05, 2016)

Vse v svojem času. Titule ade!

Pri nam v Nemčiji zelo neradi omenjamo svojih titul! Ko ti pride direktor Fabrike v džins in puliju in copatih ali celo v trenerkah v trgovino se lahko znjim sproščeno pogovarjaš. To oni dobro vedo in vedo, da stem samo pozitivno še kaj pridobijo, Predvsem pa natančno vedo, kako diha normalni smrtnik.

Dnevno doživljam v mojih trgovinah takšne ljudi in atmosfera je fantastiš, ko se lahko z vsakim pogovarjaš v višini oči!, Napihnjenost, katera je v Sloveniji močno prisotna, bo slej ko prej tudi v Sloveniji povsem odpadla. Takšni ljudje lahko postanejo še samo duševno bolani! Človek se bo vedno bolj približeval dušvnim vrednotam in pričel ljubiti svoje duševno bogatstvo in ga želel deliti z ostalimi!

Lep pozdrav 
Franc Jazbinšek

Dan mrtvih, ki nkateri v naših srcih še živijo

Franc Jazbinsek
01.11.2016 13:48 (Nov 01, 2016)

Dan mrtvih:

Vsemi, ki resnično žaljujete za svojimi znaci, pa morda tudi mnogi za staršim vam želim, blagoslovljeni dan z oproščanjem en drugemu!

Za veliko takšnih, ko pa koristijo dan mrtvih, za svojo slabo vest, ker so bili hinavci, saj jih imam tudi v familiji, pa veliko pokornoisti, v upanju, da jim mrtve duše vse oprostijo!

Danes dan je mrtvih, ki edini mir imajo, 
do trenutka, ko hinavci jih obiskajo!
V krznih jaknah ali plaščih, 
bahlarijo po britofu peljajo,
in en drugemu v zobe se smehljajo!

Franc Jazbinšek

Zavisnost prihodnosti slovenskih študentov

Franc Jazbinsek
02.10.2016 11:26 (Oct 02, 2016)

Jazbinšek je nehote prižgal rdečo lučko!

V zadnje komentarju pod naslov; „Samo pravi sistem lahko reši Slovenijo iz krize, sedanji strankarski za sigurno ni rešitev“, sem v večini utišal moje bralce, katerim se je verjetno pokazala rdeča lučka in si pri tem mislili; “Jazbinšek gre z svojimi apeli v substanco naših familij". Imate povsem prav, natančno tako, kot sem podal Apel je tudi moje prepričanje, da je to edina rešitev se znebiti starega režime in omogočiti mladini za vbodoče, da bo lahko ostala doma. Potencijalno mladino, ki jo vidim v vrstih protestnikov, predvsem vse študente vidim tudi zmago nad sedanjim uničevanjem najdražjega in to so vaši otroci.

Vse do sem karkoli sem pisal in stem izražal potrebo po spremembi sistema nisem tako direktno vnašall potrebo, da bo morala mladina sama v vsklopu z vsemi utrpelimi si priboriti pravi sistem, v katerem ji bo mogoče po končanem študiju prosto dihati. Vsemu temu je tokratna resonanca odreagiranja na moj prejšni komentar zelo zelo skr

Samo pravi sistem lahko reši slovenijo iz krize, strankarski za sigurno ne!

Franc Jazbinsek
30.09.2016 03:25 (Sep 30, 2016)

Slovenke in Slovenci, predsvsem pa mladina, zaupajte si kaj več, kot biti vendno nekomu podležni, ki vam ne pustijo sproščeno dihati! Zamenjajte si sistem v katerem boste vi odločali in ne več kot do sem strankarstvo!

 

Da so stranke kot takšne podvržene močno manipulaciji, kdo bo kdo in tudi kje, se večkrat ne opazi ali pa ne upa opaziti, da je sama špica skrivljena in ne nakazuje več prave smeri. Ko omenim, „ne upa“, je kriv za to zaostren hirarhični staro strrukturen  režimski sistem. Strankarski sistem en sam dizaster v Sloveniji! Člani strank, ko opazijo, da so konfrontacije vznotraj nje ne zaželjene ali celo prepovedane, bi morali vedeti, da je nekaj zelo, zelo narobe.

 

 V takšnem primeru nezadovoljstva slabega vodenja preide v težave, ki velikokrat zaidejo v eno smir in če je to slepa ulica, pomeni je zasigurno vodja napačen. Prav to se dogaja trenutno ne samo v vladi temveč tudi stranki SDS in posledično temu ji ne uspe nikakor njihove predloge plasirati na mesto, ki

Sanjati je dovoljeno, izvesti še toliko bolj zaželjeno!

Franc Jazbinsek
29.09.2016 11:18 (Sep 29, 2016)

 

 

Bruhanje ne rešuje krize!

Ko preberem visoko število  komentarjev, zasledim vsaki dan vsa različna odreagiranja na vpogled kritičnega stanja, kako nisko je padlo slovensko ljudstvo, ki ne čuti v sebi nobene vrednote. Iz druge strani pa dokaj neprimerna odreagiranja, ko nekateri izjavijo, da jim gre na bruhanje. Pa se vprašam zakaj tako senzibl po eni strani in na drugi še vso to nikakeršno stanje samo gledate?

 

 

Če bo šlo tako naprej tudi vi, ko danes še samo gledate in vam gre pri tem neznosnem stanju še samo na bruhanje, vas lahko doleti čas, ko vam bo šlo resnično na bruhanjne in neboste imeli kaj za bruhati. Pišem iz lastnih iskušenj in vem kaj pomeni boleča lakota! Zato pristopite v takšnih momentih bruhanja raši popolni odgovornosti in storite kaj saj ste del celote, ki nosi ves čas odgovornost za neznosno stanje!

 

 

Samo vi ljudstvo dovoljujete da se oblast šupiri umesto da si ustvarite sistem z opcijo odpoklica vsakogar ki nebo sledil vašim interesom.

Domovina v srcih širom sveta!

Franc Jazbinsek
27.09.2016 19:12 (Sep 27, 2016)

Rodna gruda Mati naša!

 

Mnogo nas, Slovenija, vedno znova te opeva,

mnogo nas nazaj v Domovinon si želi,

vso začaranost, ki v sebi ti jo nosiš,

je ljubezen do rodne grude, ki v nami živi!

 

Tujino na različne načine smo jo mi spoznali,

saj življenska univerza za nas pod nujo je postala,

v vsem času nam mnogo lepih trenutkov je zaznamoval,

a najlepša misel vedno znova v rodne kraje  nas podala!

 

Če človek ne čuti v življenju pomanjkanja in trplenja,

mu lahko postane hitro ob vsej lagodnosti prelepo,

poda z lahkočo hitro se v vsa kriva dejanja,

že ljubil, in cenil rodno grudo več nebo!

 

Nakupičeni problemi so v Sloveniji nastali,

rodno grudo v vse mogoče težave jo podali,

vodstvo v Slovenije postalo je samo še diktatura,

in slovenski Narod zelo teško naprej še gura!

 

Ljudje, brez, da bi kaj konkretnega že storili,

se pustijo zavajat, češ vse so oni drugi krivi,

zapirajo zdomcem še danes vrata širom sveta,

a rodna gruda ostala utrip, bo za vedno našega srca!

Slovenija in njeni vladni majmunski teater!

Franc Jazbinsek
23.09.2016 12:16 (Sep 23, 2016)

Slovenski Državni zbor je majmunski TEATER

Ko vas poslušamo zakar potrebujemo posebno voljo in moč vzdržnosti, da bi nam uspelo vas do kraja poslušati, si lahko podamo sami sebi posebno priznanje! Neglede kdo ali katera stranka izvajate teater pred kamero, kar bi bile lahko pravi gledalci-poslušalci na našem mestu samo še opice, ker imate še zelo močno asimilacijo z njimi!

Mi kot v času časa, katerega kot realno doživljamo, si zastavljamo vedno znova prašanja kje vam je ostala resnost vsebine, v kateri bi bilo pa zasigurno vredno prisluhniti. In če bi si bili sami do sebe odkriti-pošteni, potem bi bilo vredno slišati, ko bi nekdo brez dlake na jezuku rekel;

"MI, KI VAM FRAZIMO IN MLATIMO PRAZNO SLAMO, V DRŽAVNEM ZBORU, SMO VAŠI IZVOLJENI PARAZITI ZA KAR SE VAM LAHKO SAMO ZAHVALIMO IN VAM ŽELIMO DA OSTANETE ŠE V NAPREJ TAKO NAIVNI, DA VAM BO USPELO VERJETI V VSO NAŠO LAŽ, KI VAM JO TAKO USPEŠNO Z LAHKOČO PRODAJAMO"!

Da so se pogotovi poslanci-Politiki, naveličali naveličane monotonosti

Slovenija potreuje nas in mi potrebujemo Slovenijo!

Franc Jazbinsek
20.09.2016 20:04 (Sep 20, 2016)

Vedno, ko kaj novega napišem,
želim, da spomine ne izbrišem!
Veliko se v življenje je nabralo,
o čemer vedno radi pokramljamo!

...

Bodimo veseli, če smo lahko,
bodimo žalostni, če to čas zahteva,
razjokajmo se in že bo nam lepo,
nebodimo jezni, ker pomagalo nebo!

Tako podajamo en drugemu roko,
z željam, da nam kaj uspelo bo!
Vedno znova en drugem si želimo,
da si čas v bolje spremenimo!

Kako politikom še kaj dopovedat,
in tudi okoli sebe še pogledat!
ali zadosti zvesto smo vse storili,
da nebomo vedno vsega sami krivi!

Svoboda slovenstva že pred vratim stoji,
samo na široko odpreti jih je potrebno,
da Demokracija svoj pravi sistem še dobi,
Tako slovenski Narod bo lahko rešen skrbi!

Vse enkrat že mine, tudi tokrat bo tako,
čas prinesel nam zopet kaj novega bo!
V upanju moč je, v ljubezni pa zmaga,
naj slovenki duh nikoli ne omaga!

autor: franc jazbinšek

Ne vidim, ne slišim, ne govorim, nič v dobro vseh nas ne naredim!

Franc Jazbinsek
19.09.2016 10:12 (Sep 19, 2016)

 

Ne vidim, ne slišim, ne govorim!

 

 

Zakaj tako teško v resnico je verjeti,

zakaj zakrivamo jo pred našimi očmi,

zakaj ne slišimo kar nam nekdo pripoveduje,

zakaj ne povemo, da v resnici velikokrat poštenja ni!

 

To še vedno strašanske človeške so slabosti,

ki neprenehno nosijo skozi življenje jih ljudje,

kdo nepošteno si je ves čas življenje krojil,

ta zasigurno še enkrat močno občutil bo gorje!

 

V poštenju ljubezen vedno še zmaguje,

ko nam podaja močno resnico pred oči,

ne preslišimo, ko nam človek pripoveduje,

da v resnici poštenja, smo lahko bogati vsi!

 

Ko duševno postali med sabo bomo vsi bogati,

nam za vselej pregnana bo pohlepnost vsa,

en ob drugem nepopisno srečo bomo občutili,

ker ljubezen do pošteneja nas je vedno spremljala!

 

 

Autor: franc jazbinšek

Edino bogatstvo je duševno bogatstvo!

Franc Jazbinsek
18.09.2016 20:53 (Sep 18, 2016)

Zemlja mama vse mogoča, še vedno samo si ti!

Podaj ljudem moč ljubezenske razsvetljitve,
da spoznali bodo kaj resnično je bogatstvo!
Tisoč letja za živeti si kot mati-zemlja jim nudila,
kdo je zvesto delal se mu je skrinja vedno napolnila!

Zasejala si se z neštetim cenjenim dobrinam,
ki si jim ob zvestem njihovem delu podarila!
Vedno vsako leto na novo bila si prerahljana,
v obilju podana življenska potrebna bila je hrana!

Sosed rad ob različnih delih skočil sosedu je v vpomoč,
delalo se je tudi po potrebi dan in celo noč!
Vse kar ljudje so zasejali, so v verno upanje podali,
in pri dnevnih obredih pri bogu se zahvaljevali!

Danes jaz kot zemlja-mati v globini že samevam,
kaj človešto sveta ves čas počne še zmenoj,
dobim očutek, da mnogi pozabili ste na me,
in močno opazim, kako vse večje postaja vam gorje!

Še je čas, da vrnete se v duševno edino še bogastvo,
se posvetite dela, ki v vaših genih še živi,
prerahljate me, kot nekoč vaši predniki so to storili,
tako problemov, več kot manj,

Kako lep je občutek ljubiti Domovine!

Franc Jazbinsek
18.09.2016 04:26 (Sep 18, 2016)

 

 Domovina je samo v ljubezni Domovina!

 

Domovina-Slovenija vedno v srcih naših si doma,

kaj za nas vse dobro si vedno ti storila,

v tujini duševno ves čas nas  bogatila,

ob težavah vstrajno še dodatno nas bodrila!

 

Tujina je postala novi dom za mnogo nas,

naša srca, širom sveta so se nam odprla  ,

črni, beli, rumeni, rdeči, verni in neverni,

naučili smo se, da v ljubezni smo si kot eni!

 

Mnogokrat nam pohitijo misli v naše rodne kraje,

kamor srca naša si močno še enkrat nazaj želijo,

da najdražjo željo si v življenju izpolnimo,

kar pogrešali smo dolga leta, da vsaj malo nazaj dobimo!

 

V ljubezni do Domovine, še mnogi si želimo,

da vsaj v zrelih leti jo popolno doživimo,

se vrnemo zopet kot ptice v svoje rojstne raje,

in nikoli pozabit tudi na naše lepe nekdanje tuje kraje!

 

Autor: Franc Jazbinšek

 

Samo z vprašanji se slovenske krize ni moč rešiti!

Franc Jazbinsek
10.09.2016 17:23 (Sep 10, 2016)

Ko se zastavlja vprašanje kako se rešiti sedanjega režima?

Kako se rešiti nečesa kar uničuje človeško substanco duševnosti?
Kako se rešiti bojazni pred izgubo dela? 
Kako se rešiti nasilja terorizma, ki izhaja iz same slovenske politike?
Kako se rešiti vse do sem nastale korupcije-loppovščine?
Kako se rešiti katastrofalnih razmer vsakodnevnega življenja? 
Kako se rešiti vsega nikakeršnega vodstva, ki je pripeljalo že preko pol miljona slovenskih državljanov pod pragom preživetja.
Lahko bi še nadaljeval in postavil še stotine vprašanj!

Siguren sem, da si večina ljudi v Sloveniji zastavlja večkrat takšna in podobna vprašanja v vseh dvomih, ki jim jih zastavlja ves čas zelo neustrezna-negativna slovenska politika. Ljudje čutijo potremo po reformah a nebi radi, da bi bili pri njih prikrajšani, kar sevda nikakor negre. Da bi se najdla rešitev za sedanji strukturni propad slovenske družbe, ki so ga vse vlade do sem povzročile se bo potrebno sprva zavedati, da ste za vse do sem zakrivili prav vi sl

Bogovi našega planeta Mama -Zemlja

Franc Jazbinsek
03.09.2016 10:20 (Sep 03, 2016)

 

Prosti zidarji

 

  

Bog našega planeta

Prosti zidarji

 

 

O tistih gorih, kot se jih vedno rado poimenuje ni vredno kaj dosti si glave beliti, ker si jo oni tudi ne belijo glede nas dolih. Prosti zidarji, kateri odločajo daleč v naprej kje vidijo oni njihov svet so Mega elita tega sveta. Njimi podrejenim je dokaj jasna in ostati lojalno zadolženo v samo določenem okviru njihove naloge. Za člane te Mega elite so gotova pravila, ki temeljijo na principu. Maš kaj si kaj, nimaš nič nisi nič. In da bi bilo lahko tudi drugače bodo vedno poskrbeli, da do tega nebo prišlo, če to ni predvideno v njihovem kontekstu dela.

 

Nič  ni po naključju, temveč dokaj točno v naprej načrtovano. Človeštvo sveta je potrebno nadzorovati in kdo temu nebi sledil dobi hitro za občutiti. Večina vladujočih tega sveta so člani te Mega elite (Prostih Zidarjev). In njihova dolžnost je, da skrbijo za kompenzacijo med dobro voljo in pa močno zaskrbljenost za katero je beseda “STRAH” še vedno aktualni sestavni del vl

Najvarnejše nedelovno mesto slovenske politične klike!

Franc Jazbinsek
31.08.2016 10:31 (Aug 31, 2016)

Slovenska vlada in opozicija pod varno streho ponižnih davkoplačevalcev

Včeraj 30. Augusta ob 20/15`sem gledal 15 minutno oddajo o Sloveniji na programu Felix. Podano je bilo stališče Slovenije ob pričetku samostojne Slovenije, kako je bila še označena kot Biser v Evropi in kmalu za tem v času nastajanja vseh vrst lopovščinn iz strani vladujočih je pa nastala zelo problemtična Država in je izgubila vsako zaupanje iz strani svojega Naroda kot tudi mednarono zaupanje. To pomeni, kako zgrešena je slovenska politika z vso kliko, ki nezmore zaradi nestrokovnosti voditi državo in jo vse bolj vnaša v diktaorstvo. Lepo so pohvalili naše slovenske neizkoriščene lepote, v katerih vidim jaz osebno zasigurno možnost dobrega preživetja slovenskega naroda, če bi se slovenska politika in pa slovensko ljudstvo tega zavedali.

Vladna hiša v katerto se zatekajo špekulanti kričači-politiki slovenskega ljudstva je še najsigurnejši prostor za preživeti. Kot delovno mesto ti ljudje nemorejo dobiti podpore,

Oglasi

pozdravljeni ste v iskanju prêt za bodisi povečati svoje dejavnosti, ali za realizacijo projekta, ali kupiti stanovanje, vendar na žalost banka zahteva, da pogoji, kjer ste incapbles skrbi, sem posameznik sem odobril posojila v razponu od 5.000 € do 2.500.000 € ima vse osebe, ki bodo sposobne izpolnjevati svoje tudi obrestna mera je 2% na leto. ali boste potrebovali denar iz drugih razlogov; hesietz ne kontaktirajte me za več informacij. moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 45000 €

evropa credit financiranje je skupina \ 's francosko investitor z d \' znatnega kapitala .torej smo pripravljeni, da vam odobri posojilo med 5000€ in 450.000€, vendar 2% d \ 'interes \' s an.vous lahko povrne na 25 let maximum.nous so pripravljeni zadovoljiti naše stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave oblikovan.  imate prosto izbiro \ vzpostaviti svoje mesečna plačila s svojo institution.je da lokalne in mednarodne posojil za ljudi po vsem svetu. za vse zainteresirane osebe (ne resni ljudje \ 's vzdrži). pripravljen sem, da izpolnjujejo svoje stranke v 72 urah po prejemu vaše prijave formulée.veuillez zagotovi informacije spodaj: moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 25000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea žena naftnega izvora afero, ki zagotavlja posojila v razponu [5000 € 1.000.000 €] posameznikom in podjetja v težavah po obrestni meri v višini 2%. brez garancij hipoteko. za razliko od nekaterih podjetij, sem samo specializirano spletnih poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje vaš dejavnost, nepremičninski posojila, kar pomeni, da dam strankam spoštovanje, vljudnost in storitve, ki jih zaslužijo. kot posojilodajalca ki jih odobri, s skoraj desetletje izkušenj. po pogovoru z enim od svojih finančnih svetovalcev, smo se odločili, da zagotavlja posojila za pomoč posameznikom, ki moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 15000 €

  želite, da bi dobili kredit za slepe ulice, ki povzroči, da banke, ki jih zavrnitve vaše vloge datotek kredit kompletu želijo koriščenja kredit za izvedbo projekta, bo vaš dejavnosti; gradijo svoje hiše najem hiše ali stanovanje; nakup house itd kreditne - prihranek - vzajemna ima veliko kapitalsko subvencijo v višini: 5000 € ... 10000 ... € 7.500.000 € za vse osebe, za katere so potrebni finančna ali particulers želi, da se posojilo v najkrajšem možnem času. ant oceno obrestna mera je vključen kot entre2% moj email: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 30000 €

sem francoski zasebni in finančni direktor upravljanja premoženja, gospodarski akter. i daje posojila med posamezniki na nizko obrestno mero. vi so prepovedani bančništvo, boste potrebovali denar za odplačilo starega dolga, ti si zaljubljen prepoveduje banko in nimate korist bank, ali pa bolje imeti projekt in potrebujejo financiranje, slabo kreditno ali potrebujejo denar za plačilo računov, denarja za naložbe na poslovanje. torej, če potrebujete posojilo ne oklevajte v stik z mano za več informacij o mojem smislu. sem pustil   moj email: teodoraandreea4@gmail.com   p.s: posodim samo za ljudi naslednikov mi povrne. opomba: ni resno in šaljivci vzdržati

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 20000 €

na spletni strani porabi manj, si lahko z "modulom" ogrevanje naredite informativni izračun in preverite možne prihranke in rentabilnost za toplotno zaščito vaše stavbe. morebiten prehod na drug energent ali zamenjavo sistemov za ogrevanje. naredite si izračun zdaj!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

5104.) azbuka za neposlušne

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

7527.) v sibirski tajgi

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 19 €

7513.) edinstven

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

7512.) oglaševanje v a-duru

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 14.99 €

5213.)   odkrivanje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj