Članek
Ubogim razklanim Slovencem in tudi tistim, ki si svoje slovenske narodnosti ne zaslužijo
Objavljeno Jun 06, 2014
Ubogim razklanim Slovencem in tudi tistim, ki si  svoje slovenske narodnosti ne zaslužijo
Ponosen Slovenec sem in ljubim  svojo lepo domovino.
 
A sram me je,  ker sem zaradi ravnanja jugo/slovenske politike vladajoče elite ožigosan z nečloveškim ravnanjem in dogodki, s kriminalom, eklatantnim kršenjem osnovnih človekovih pravic,  celo z umori po naročilu, itd. Vse, kar se je dogajalo in kar se ni, pa bi se moralo, je načrtovala  " nikoli sestopljena" nekdanja enopartijska komunistična,  
za preproste državljane strah zbujajoča, vladajoča elita.  
 
Državljani smo bili in to smo v policijski državi morali biti, le ubogljive ovce z edino pravico molčanja. 
Trpim, obžalujem in obtožujem nečloveške  množične poboje bratov  sodržavljanov  po končanju druge svetovne vojne  in obsojam vse, ki še danes, skoraj po 70-tih letih,   podpirajo  kršenje človekovih pravic mrtvih in odrekajo pravico do njihovega,   v civiliziranem svetu,  samoumevnega  groba  v njihovi ljubljeni domovini,  za katero so žrtvovali svoja  življenja ! 
 
Ti nesrečniki niso padli v boju s sovražnikom, padli so  že v svobodi, neoboroženi !  od zahrbtnih strelov svojih bratov, zmagovalcev,
 ker niso sprejemali revolucije in nasilnega  prevzema oblasti.
 
Tudi ubogi, umorjeni sobrat in sodržavljan, pokojni gospod Ivan Kramberger,  dobrotnik iz Negove
 
kandidat za predsednika republike Slovenije, 
se ni zavedal, kako nevarno je bilo svobodno izražati svoje poglede in usmerjati kritiko na 
"bogove",  ki so odločali o smrti ali življenju. V svojem dobrotljivem srcu ni imel sovraštva, ki še danes razdvaja naš narod,
želel pa nas je opozoriti na brezizhodnost naše skupne domovine, če bo državo vodila  ista enopartijska elita in je v tej zvezi večkrat omenil in naslovil kritiko na takratnega predsednika ZK, Milana Kučana. 
Žal, se  dobri človek ni zavedal, da življenje človeka, čeprav še tako znanega humanista - dobrotnika, kot je bil sam, 
 pomeni tistim, ki nimajo vesti,  manj kot muha, ki se raztrešči na vetrobranskem steklu.  
 
Ko je dobrotnik Ivan še živel, sem ga obiskal v njegovem domu, v gostišču ob negovskem jezeru. Ob mojem prihodu je pestoval malega Iveka in se prijazno začel z menoj  pomenkovati.  Bolj v šali je med drugim rekel, da  bom njegov minister.
Takšen je bil dobri človek iz Negove,  dobrotljiv, prijazen, neposreden, želel je vsakemu dobro in bil je pripravljen  tudi v politiki narediti kaj dobrega za "lube Slovence", za malega človeka. Na tej kratki, človekoljubni poti, 
pa je bil nasilno ustavljen in  zahrbtno ubit !
***********************************************
Kdo je njegov resnični morilec, naročnik za njegov zahrbtni umor ?
 
Da bi sam bolje razumel Ivanov umor, sem se nekega dne odpeljal v Jurovski dol, da bi na licu mesta podoživel tragedijo,
ki se je tam zgodila in katere smrt ni bila nikoli  sprejemljivo pojasnjena.  Opravil sem tudi krajše poizvedovanje in šel sem do hiše gospoda Petra Rotarja in ocenil  razdaljo do mesta umora ter možnost zadetka žrtve z lokacije v omenjeni hiši.
Prišel sem do zaključka, še posebej ob dejstvu, da naj bi bil domnevni morilec v pijanem stanju, da Peter Rotar ni mogel biti morilec,  zadeti človeka v množici na takšno razdaljo je zmožen le  "poklicni" ostrostrelec. Vprašanje je tudi, ali nudi določena lokacija v omenjeni hiši premočrten pogled na mesto, kjer je govoril, oz. stal  umorjeni dobrotnik Ivan Kramberger.
Preseneča tudi podatek, da je baje ustreljenega Ivana odpeljal z osebnim avtom do prve pomoči nek bivši  lokalni policist !
 
**********************************************
Predlog :
Umor dobrotnika Ivana Krambergerja je še vedno zavit v skrivnost in kliče po temeljitem raziskanju in končno po novem sojenju
pravemu morilcu, oziroma naročniku umora.
 
Pozivam vse pravične, moralne državljane, ki obsojajo nečloveško kršenje človekovih pravic pokojnega Ivana Krambergerja in še posebej človeškemu razumu nerazumljiv njegov umor - zaradi drugačnega mišljenja, da zgoraj podani predlog podprejo.
 
Janez Rajk, Ljubljana Polje

Jaz sem o tem že mnogkokrat pisala, povedala svoje.... Naj se začne pri Bavčarju in Kučano....Ustrelil je ostrostrelec, ki ga je nabavil Bavčar. Sem 100 %!

Vsaki sleherni Slovenec in Slovenka, ki še znajo misliti z svojo glavo, vedo natančno, da je bil umor Heroja Ivana krambergerja povsem načrtovan iz strani takratnega udbovskega štaba! Stvar je samo še časa, ko bo vse prišlo na svetlobo. Takratni notranji Minister se naj vpraša kaj je v tistem času počel z svojo odgovornostjo?

Niti pod razno nisem ponosen, da sem SLOVENEC ...