Kemoterapija - ne hvala!

Objavil/a ivanka gantar, dne 2014-07-11 ob 10:42:56

KEMOTERAPIJA PREVARA ZDRAVSTVA
RAK JE AVITAMINOZA - POMANJKANJE VITAMINA B 17 (imenovan tudi Laetrile ali Amygdalin).

Gre za enostavno, najbolj preprosto pomanjkanje vitamina B17. Sestavino najdemo v 1200 rastlinah, v koščicah in semenih sadja marelice, breskve, slive, višnje, jabolka, tudi v prosu.

RAK je izjemno donosen posel, ker od tega živi več ljudi, kot pa jih umre. Zato je zdravilo - (vitamin B17) prepovedan!

Zdravniki se sami nikoli ne bi zdravili s kemoterapijo.

3. oktober 2013

Zapis “dobro je vedeti”. Izjemoma bom tokrat na svojem blogu objavil intervju drugega avtorja, kolegice Katarine Vuković, za kar obstaja pravi razlog. Katarina je imela pogovor s Edwardom Griffin, ki je spisal knjigo Svet brez raka.

Pred intervjujem pa nekaj besed o tem, kaj si zdravniki mislijo o kemoterapiji.

Raziskave s pomočjo ankete so pokazale, da 3 od 4-ih zdravnikov ali znanstvenikov ne bi dovolili uporabo kemoterapije na sebi, v primeru, da bi obolevali za rak-om. Kot razlog so navedli uničujoče učinke na celo telo, imunski sitem in zanemarljive uspešnosti zdravljenja s kemoterapijo.

Anketo so izpeljali znanstveniki McGill centra za rak na 118 zdravnikih, strokovnjakih za rak. Zdravnikom so naročili, naj si zamislijo, da bolujejo za rakom in izberejo eno od 6ih experimentalnih terapij. Ti zdravniki strokovnjaki ne le, da so odločno zavrnili kemoterapijo kot izbor zdravljenja, še več – izjavili so, da ne bi dovolili niti članom svoje družine, da bi uporabili kemoterapijo.

Zaključke na to raziskavo si seveda lahko ustvariš sam/a, a kljub temu mislim, da bi moral vsak oboleli za rakom povprašati zdravnika, ki mu predpiše kemoterapijo, ali bi on sam tudi uporabil to metodo.

V nadaljevanju sledi ekskluzivni intervju z Edwardom Griffin, ameriškim književnikom in publicistom, piscem knjige Svet brez raka (World Without Cancer), za katero je avtor porabil namesto 3 tednov kar tri leta raziskovalnega dela. V intervjuja izveš zakaj uradna medicina skriva pravo zdravilo proti raku, kje po svetu je manj malignih obolenj, katera cepljenja so človeku nevarna, zakaj je v Ameriki prepovedana prodaja vitamina B17 !??

Avtor Griffin v knjigi dokazuje, da niso ne virusi, ne skrivnostni toksini, temveč enostavno pomanjkanje ene same hranljive materije – vitamina B17.

V nasprotovanju uradni farmacevtski politiki, ki po njegovih besedah zadnjih 30 let spretno skriva pred javnostjo pravo zdravilo proti raku, Griffin poudarja, da danes zaradi raka več ljudi zasluži za življenje, kot pa jih od njega umre.

“Resnica je, da ljudje težko verjamejo tistemu, kar sem napisal, a me ne čudi. Tudi znanstveniki v 19. st. so mislili, da je za Skorbut pri mornarjih krivec ugriz skrivnostnih žuželk podpalubja. Kasneje se je izkazalo, da je vzrok bolezni pomanjkanje vitamina C”, začenja svojo razlago ta priznani kalifornijski publicist.

Odkod vam ideja za pisanje te knjige?

“Vse se je začelo po naključju. Prijatelj Richardson je začel pred 30imi leti na kliniki v San Franciscu uporabljati vitamin B17 (znan tudi kot Laetrile ali Amygdalin) v terapijah bolnikom obolelim za rakom. Povsem pa je razburkal javnost priznani biokemik Ernest T. Krebs, ko je hotel to zdravilo plasirati na tržišče z obrazložitvijo, da je rak v bistvu Avitaminoza, torej stanje organizma ob pomanjkanju vitaminov, v tem primeru pomanjkanje vitamina B17 v prehrani”.

Vaš prijatelj je to zdravilo preizkusil na svojem psu, ki je bolehal za rakom? “Res je. In pes si je opomogel. Nato je Richardson začel uporabljati zdravilo pri bolnikih. Najprej ga je preizkusil na možu glavne medicinske sestre, ki so mu zdravniki napovedovali največ 2 – 3 tedne življenja. Po jemanju Laetrile si je mož povsem opomogel”.

Zakaj so to zdravilo prepovedali v ZDA ?
“Potem, ko so si bolniki s tem zdravilom opomogli, so začeli širiti zgodbo o zdravilu, kar pa velikim farmacevtskim kartelom in administraciji ni ugajalo zaradi bojazni izgube zaslužka od citostatikov. Ameriška administracija za prehrano in zdravila (FDA) je označila vitamin B17 za prevaro in prepovedala njegovo postavitev na tržišče”.

V katerih živilih lahko najdemo vitamin B17 ?

Prvenstveno v koščicah in semenih sadja – marelice, breskve, slive, višnje, jabolka, pa tudi v prosu. Njena molekula je sestavljena iz dveh molekul sladkorja in ene cianida ter benzaldehida”.

Če je cianid iz te molekule zadolžen za uničevanje maligne celice, ali obstaja tudi možnost, da ubije zdrave celice ?

“Zdrave celice imajo encim za nevtralizacijo razpadlih sestavin B17, tako da cianid izkoristijo za metabolično sintezo B12, ki je pomemben v metabolizmu hemoglobina, nakar s prisotnostjo sumpora ustvari združenje tiocianata, ki sodeluje pri regulaciji krvnega pritiska, odvečna količina pa se iz organizma izloča z uriniranjem”.

V času raziskovalnega dela ste izbrskali podatke o mestu, ki nima obolelih za rakom, kot npr. pleme Hunza v Pakistanu ?
“To pleme je nastanjeno v oddaljenih in zakotnih predelih Himalaje. Znani so po dolgi življenski dobi in dobremu zdravju. Dočakajo 100 let, nekateri 120 in več. Denar je zanje neznan pojem. Moč premoženja merijo s številom stebel marelic, katere ima kdo v lasti.

Sredico koščice marelice zelo cenijo v prehrani in jejo jih, kot v azijski kulturi jejo riž. Hrano bogato vitamina B17 uživajo tudi Eskimi, med katerimi ravno tako še ni zabeležen niti en primer malignega obolenja, dokler niso odšli na služenje vojaškega roka v Kanado in ZDA. Ko so se preselili in spremenili način prehranjevanja so v istem trenutku začeli obolevati in umirati od malignih obolenj”.

Kaj bi priporočili bolnikom, ki se zdravijo s kemoterapijo ?

“Ne kot strokovnjak, niti kot navaden človek, ne bi nikomur priporočil, da uporabi kemoterapijo. Zase lahko trdim, da je nikoli ne bi uporabil. Verjamem celo, da kemoterapija povzroča rak. Uradno zdravljenje raka je velik posel. Na kemoterapijah in citostatikih se obračajo milijarde dolarjev. Ne dajejo vsi zdravniki prednost denarju pred pacientom, a v človekovi naravi je, na žalost, tek za denarjem”.

Cepljenja proti svinjski, ptičji gripi ali virusu Zahodnega Nila so del medicinske prevare.
“Cepiva so bolj škodljiva, kot pa v pomoč. Milijarde dolarjev se porabijo za lobiranja Zakona omogoča uporabe raznih cepiv. Vem za niz zlaganih študij o tem, kako naj bi bila cepiva zdrava. Žalostno je tudi, da številni zdravniki ne vedo za prevare ali se ne potrudijo jih raziskati.

 

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
11
SU-34
2
Jul 18, 2016
Poznam samo dva primera ki mi dasta dovolj misliti - sestrična in sodelavka v letu in pol.Obe do takrat zdravi le da je sodelavka kadila - potem diagnoza raka in kemoterapije.Prva je odlično prenesla tretman in se po pol leta že veselila zmage,druga sodelavka je bila malo težji boj saj je vidno shujšala,izgubila lase,ter popolnoma spremenila glas (na bolj moškega) vendar je vsaj kazalo da sledi o raku pri obeh vendarle ni več.Ni bilo potrebno dolgo čakati (4-6 mesecev) in so pri obeh spet zasledili pojav oz. razširitev bolezni in v manj kot pol leta hudega boja sta obe podlegli bolezni .....Denisu seveda nikakor nočem jemati optimizma vendar previdno z razglašanjem "zmage".
#11
Marko Arh
1
Feb 24, 2016
Vitamin B17 žal ne obstaja, več o amigdalinu pa si lahko preberete na sledeči povezavi: https://en.wikipedia.org/wiki/Amygdalin

Amygdalin - Wikipedia, the free encyclopedia

Amygdalin (from Ancient Greek: ἀμυγδαλή amygdálē "almond"), is a poisonous cyanogenic glycoside found in many plants,
#10
Vlatka Kozlovič
7
Jul 16, 2014
viddrada Brareg,

raka se še nisi znebil! To je samo zatišje pred viharjem.
Zahvali se kemoterapiji!
#9
viddraga Brareg
10
Jul 15, 2014
Gospa Ivanka!
Ne vem ali ste preboleli raka in to bedarijo pišete iz lastnih izkušenj ali ste morda celo jezni na zdravniški oz. farmacevtski lobij. Jaz osebno lahko vsem bralcem zagotovim, da sem letos prebolel raka in če bi zamudil samo 5-10 dni začetek kemoterapije bi bil danes že med "CIPRESAMI" - tako smo se namreč šalili za pokopališče. Komur seveda nebI9 uspelo. Jaz sem imel tri cikluse zelo hude kemoterapije in sem jo zelo dobro prenesel saj sem izgubil samo lase drugega problema pa nisem imel čeprav so nekateri sopacienti zelo težko prenašali stranske učinke.
Zato vam povem če niste poskusili in sami preboleli raka s pomočjo kemoterapije rajši utihnite in ne pišite takih brezveznih blgov. Lep pozdrav vsem in veliko zdravja tistim ki so s pomočjo kemoterapije še danes med živimi in še ne boste kmalu odšli "MED CIPRESE"

Denis
#8
Urška
3
Jul 13, 2014
To je pa eno tako skropucalo od ''članka'', da kar boli.
#7
Karentam
10
Jul 13, 2014
Sorodnica je zavoljo "grde grde" kemoterapije danes živa in zdrava. Hvala farmaciji.
#6
Miha Pleskovič
10
Jul 13, 2014
Spoštovani ljudje, ki verjamete, da vsa zdravila povzročajo raka.

Popolnoma prav imate. Zdravila vam res bolj škodujejo kot koristijo. Zatorej se odrecite vsem zanesljivo preverjenim metodam zdravljenja in se od sedaj naprej zdravite samo še s čajčki. Ko vas bo kakšna obskurna bolezen pobrala s tega sveta veliko prej kot vam je bilo namenjeno, bomo lahko ostali s peščico zdrave pameti živeli mirno naprej brez vas.

Lep pozdrav in ne pozabite podpisati peticije o prepovedi obveznega cepljenja neumnih ljudi.
#5
ivanka gantar
17
Jul 13, 2014
Vaccinator,
nori veselo živijo dalje, kemoterapirani končajo v grobu ... farmacija pa si dalje mane dlani in posluša kako penki, penki prihajajo v njihove žepe.
#4
Vaccinator
8
Jul 13, 2014
Lol what a load of crap. Keri to verjame, je še bolj nor kot avtorica.
#3
Vlatka Kozlovič
13
Jul 13, 2014
Na srečo sem se vedno znala upreti vsem cepljenjem, raqzen, ko sem bila malecka in v to primorana....
#2
Društvo CZPNN
26
Jul 12, 2014
Zdravstvo je postalo ena sama natega in na tej podlagi izredno donosen posel, ali je človek sploh kot taki kaj veden !???
#1
ivanka gantar
ivanka gantar
Objavil/a 2014-07-11 10:42:56 (Jul 11, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Nazdravimo poeziji, nazdravimo ljubezni
Pohlep, eden od najpogostejših grehov
LOPOVI SO VRGLI KAMEN V LOPOVE
BLAGOR POVABLJENIM NA JAGNJETOVO GOSTIJO
TAKŠNI SO PAČ MOŠKI ...
Haiku
BO CERKNO SPET V KREMPLJIH KLIENTELIZMA?
Cerkljanski krokarji, pristriženih kril
Kitajski rek
Rožnica ali Marijino vnebovzetje
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6640.) moj prijatelj piki jakob - kajetan kivič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj