Članek
Škandal! POP TV dela izključno za Mira Cerarja
Objavljeno Jun 30, 2014

Perovič in poptevejevci, ali lahko zlezete še globlje v Cerarjevo v rit?

Kot je bilo napovedano v uredniškem komentarju, bomo tokrat razkrinkali umazano medijsko kampanjo, s katero nas skuša POP TV prepričati, da je Saibaba Cerar največji sin slovenskega naroda. Moja teza je, da je to največji slovenski "reality show" vseh časov, ki presega Kmetijo in Bar, saj zahteva celotno mobilizacijo vseh resursev te televizije, kajti delati iz pisarniške miši heroja, je akcija največjih razmer.

preberite v povezavi ...

Jaz POP TV "ignore" že kakih 8 let. Ker so AMERIŠKA TV postaja, namenjena temu, da poleg ostalega širi ameriško kulturo, tudi z c hollywoodskimi filmi. Kot da mi, senzibilni, lahko pozabimo genocid nad Indijanci, in ostale ameriške barabije...

Maja, tragedija je v tem, da nič ne pomaga, ne zmaga Cerarja, ne Hitlerja (če bi se ponovno pojavil in to v Sloveniji). Slovenijo posojilodajalci samo še cuzajo, če pa ji finačno pomagajo, pa ji pomagajo zgolj zato, ker Slovenija da (glupa kura, kot je), 6% ali 7% obresti na posojilo. Kar NE DA v Evropi nihče drug... In ja, ne predstavljam si, da bi nekdo z 6-imi meseci ali 6-imi leti kilometrine v politiki bil neomadeževan. Da ne bi dal nič v žep. Da ne bi delal v interesu nekoga iz ozadja. Mulci pa tudi (najbrž?) niso sposobni, da bi se šli politiko... Torej kdo? Miro Cerar in košarkarska reprezentanca? Ali mogoče v duetu s nogometnim selektorjem Katancem (ki ga, mimogrede, izjemno spoštujem)? Je pač tako, da dobesedno VSAKDO, ki v Sloveniji prileze do nekega položaja, postane podkupljiv, se ga da zlobirati, skratka - postane BARABA!

In prav je da dobi večino glasov..polen pod nogami mu ne bo manjkalo saj jih pridno pripravljate. Najbrž ga smatrate naivnim sicer ne bi razmišljali o tem da bo sprejemal v stranko ljudi z zapackano preteklostjo in z politično kilometrino ter z računi v oazah...."Živi bili pa videli"

Več glasov bo nedvomno dobil Cerar. In 14 dni po volitvah bodo v njegovo stranko začeli počasi kapljati vsi tisti (levaki) , ki ne bodo prišli v parlament. In bomo spet imeli situacijo: ex komunistična partija Slovenije vs. desnica. In tako še naslednjih 20, 30 let. Bravo. In vsako leto bomo vzeli novih 5-10 miljard kredita. Da bomo sploh lahko odplačevali obresti na kredite, ki smo jih najeli. Bravo, bravo. In kdo bo zagnal do kraja zagonjeno slovensko gospodarstvo? Papež Frančišek? Novi ameriški veleposlanik? Slovenski tajkuni? Mulci na Kickstarterju? KDOR ZNA, ZNA... Amaterji!

Hja, državna TV pa daje prednost Janši. Rosvitka pa sploh...se vam svita, zakaj ? Potem pa naj POP TV stopi na Cerarjevo stran...nič takega ! Vsaka ima enega favorita ki mu daje prioriteto. Bomo videli 13.7. kdo bo dobil več glasov.....

Zaradi mene je lahko M.C. tudi Saidec. Le zmagati ne sme, ker bo zavozil Slovenijo do konca...

Zakaj Saibaba?

Pri lezenju v rit je treba biti previden. Sicer je možna posledica slab zadah.

TIHA VODA BREGOVE DERE, ALI PAZITE SE POTUHNJENCEV. KAČA JE VEDNO V KLOPČIČ ZVITA in pazite se tistih, ki se vam hinavsko prilizujejo.

Kdo vam je kriv, da nimate enaka politična nagnenja. :) Kot smo/so jih imeli Slovenci 1970...

AT

Hja, POP TV je v privatnih rokah, zato lahko lastnik navija za kogar hoče, nič mu tu ne moremo očitati, toda izredno svinjsko, nesprejemljivo pa je, da si take "nekorektnosti" privošči nacionalka, ki jo plačujemo vsi državljani, ki premoremo električni priključek, imamo pa različna politična nagnjenja!!! :-O