Članek
O ZDRAVJU PROSTATE MALCE DRUGAČE
Objavljeno Feb 10, 2015

Človeško telo je dragoceno darilo matere Narave. Da bi ga razumeli in lepo poskrbeli zanj moramo poznati in upoštevati določena naravna pravila. Naše telo je nenehno živeče ter obnavljajoče in pri tem ima veliko tudi normalno in zdravo delovanje PROSTATE, ki pri moškem sprošča hormone, ki vzdržujejo zdravje spolnih organov.

Vsi vemo, da smo dragoceno darilo, torej naše vrhunsko telo sprejeli v času, ko sta mama in oče združila kri in spermo, torej Yin in Yang. Naše telo je produkt spolnega združenja, medtem ko ga spolna energija ves čas tudi obnavlja in drži v formi. To, kar nas je rodilo, nas tudi ohranja pri življenju.

Sedaj lahko vidite izredno pomembnost zdravega delovanja PROSTATE, ki poskrbi, da lahko moški nadaljuje rod, če spolno energijo in spermo usmeri v žensko, toda malo moških se zaveda, da ga ta ista energija in sperma ohranja zdravega, pametnega in privlačnega. 

Vemo, da je prostata pomembna žleza, toda ponovno mnogi moški se ne zavedajo dovolj, da je PROSTATA tudi mišica, ki potrebuje redno aktivnost, da bi lahko ostajala v formi ter omogočala normalno delovanje spolnih organov, kakor tudi možganov.

Mnogi moški so aktivni ter vsakodnevno hodijo na razne športne aktivnosti, vendar ne vedo, da zunanje aktivnosti ne morejo resno pomagati delovanju prostate. Potrebno se je naučiti notranjih vaj za PROSTATO, če želijo ohraniti njeno normalno delovanje skozi celotno življenje.

Starodavni dovršeni moški so nam zapustili razne metode ohranjanja in okrepitve PROSTATE, tako da novih generacijam, ne bi bilo treba trpeti pomanjkanje zdravja, moči, privlačnosti in modrosti. Sledi zelo preprosta, vendar mogočna metoda preprečevanja težav s prostato ali zdravljenja PROSTATE:

Udobno sedite, medtem ko imate poravnano hrbtenico. Dihajte normalno in v spodnji del trebuha. Segrejte si dlani ter z levo dlanjo objemite moda, medtem ko z desno nežno, krožno masirajte spodnji del trebuha. Med kroženjem in objemanjem mod, nežno, vendar zelo pozorno stiskajte presredek (nad njim je prostata) in zadnjik. Ponovite vsaj 300krat.

Zelo pomembno je, da telo vsakodnevno doživlja takšne nežne in sproščene kontrakcije, saj se tako spodbuja cirkulacija krvi in življenjske sile skozi celotno telo, še posebej pa v spodnjem delu telesa.

Dobrodošli v klub moških, ki nimajo in ne bodo imeli več nobenih težav povezanih s PROSTATO, ne glede na starost. Toda to še ni vse, saj boste po redni uporabi ugotovili, da ste si tudi izboljšali delovanje prebavnega sistema, bolje spite, imate več energije, narašča vam spolna moč, kreativnost in privlačnost.

V sodelovanju z masažnim salonom LE VENERA