Članek
Seznam blogerjev objavljen
Objavljeno Jul 24, 2014

Kot je bilo napovedano.

Seznam

Gospodična Klavdija, nikoli nisem vaših blogov omenil kot brezvezne in če je vaša odločitev, da na seznamu ne boste sodelovali, kot ste sicer na začetku nakazovali zagretost in bili eni izmed prvih, ki ste želeli z vsemi svojimi blogi biti na seznamu, jo spoštujem in popolnoma sprejemam ter razumem. Izpod mojih prstov ni nikoli prišlo nekaj podobnega, kot sami navajate. Je pa res, da ste vi moj seznam označili kot še en abecedni seznam, ki ne ponuja ničesar novega, ter nakazovali na to, da je bilo napovedano nekaj več. Če vi ne berete, oziroma, govorite eno, čez nekaj trenutkov pa drugo, je to vaš problem in ne moj, ter sploh ne mojih bralcev, udeležencev seznama in ostalih, ki jih seznam zanima. Tudi jaz se ne mislim prerekat in verjamem, da mojih bralcev in bralcev komentarjev ne zanima osebni pogovor med nama, zato vam sporočam, da se že enkrat nehajte postavljati v vlogo žrtve, ker niste žrtev, kot tudi jaz nisem. V osebnem sporočilu sem vam sporočil podrobnosti glede sranja po portalu in ostalih socialnih omrežjih. In vi ste tista, ki vas vse moti, tudi to, da pišem pod psevdonimom, mene pa ne moti nič. S tem sporočilom zaključujem komunikacijo med nama, pa naj si bi preko komentarjev ali preko osebnih sporočil.

Gospod Peter, izpod vaših prstov je prišlo nekaj podobnega, pa nočem se prerekat, sem se opravičila parkrat na privat in če ne berete vam ne morem pomagat. Bi pa rada vse skupaj pozabila, ker midva tako ali tako ne bova nikoli na isti valovni, če pa že bova na isti valovni bo pa z zamudo in se bova grešila.

Gospodična Klavdija, ne vem od kje vam informacija, da se meni vaši blogi zdijo brezvezni. Jure, s takimi osebami se srečujem vsakodnevno, bodisi na blogu, bodisi v resničnem življenju. Običajno vprašam, s čim se lahko pa ti pokažeš in ugani, odgovora ne dobim. Če mi lahko daš jasen odgovor, te bom spoštoval, v nasprotnem primeru pa se bom spustil na tvoj nivo.

Peter, ja, je res. Naj te razveselijo pohvale in ne graje!

Ljudje me imate za osebo, ki se ne zna odločit, vendar če se za nekaj odločim trmasto vztrajam pri neki stvari. Pa tudi če bi si zdaj premislila, si rekel, da me itak ne boš dodal, ker moji blogi itak niso nič vredni, prav pa naj bodo nič vredni. Raje grem po težji poti, vendar tudi če bo potrebno dalj časa, bom prišla na svoj cilj.

Moj software je vedno popoln. Deluje kot namazan. Potem pa pride uporabnik... ;-) --- Tristopenjsko oglasevanje (mala sola za telebane): naredi nekaj za javno dobro => ljudi zanima kdo je to naredil - poskrbi, da jim postrezes z odgovorom sam na nacin, ki tebi najbolj ustreza => pridobljeni stikom ponudi svoj aranzma/angazma Zakaj se jaz nisem tega spomnil?!? ;-)

Odločitev je tvoja. In vso srečo tudi tebi.

In ti že veš zakaj in si ne bom premislila, tudi če je kao slabš zame. Vso srečo.

Logično da je reklama za moj blog, če sem ga jaz naredil. Obenem je tudi reklama za druge bloge, in to ne majhna. Ampak očitno nočeš vedeti, ker si zahtevala izbrise iz seznama.

Gospod Peter, nikoli nisem rekla, da je seznam brezvezen, vendar je ta seznam še največja reklama za vaš blog, malo pa tudi za bloge na povezavi. Bom pa itak nehala govorit, ne pišem zaradi drugih, pišem zaradi sebe, če pa že zaradi drugih, objavljam na istoimenske strani na fb. Že objavljanje na PW je zame dovolj velika reklama saj se mi je obisk na FB strani povečal kar za nekaj novih všečkov.

Res je, P. J., ponekod so nastale težave :) Že odpravljam :) Hvala za opozorilo :)

Se vidi, da sem profesialno deformiran. :-) Trofim vedno tam, kjer je feler. Žiga Vehar – Potapljanje, varnost in bolničarstvo. => napacna povezava (verjetno tipkarski skrat)

Gospodična Klavdija, ravno nasprotno. Prvo kot prvo, ne da se primerjat slovenske blogerske scene s tujo, drugo pa, kako gledaš na seznam. Tako, kot gledam jaz in večina drugih, je seznam več kot dobrodošel, tako, kot gledaš ti, je pač brezvezen.

Peter še to, kar ne velja samo za vas, ampak za vse podobne strani s seznami. Vas pozna samo del ljudi, veliko, ki pa jih je novih na tem področju pa ne ve ne kje iskati ne kako. Seznami so dobro za tiste, ki vedo, da obstajajo, kaj pa za tiste, kateri ne vedo? Tistim ne pomaga seznam, pa tudi seznam seznamov ne. Blogerskih stani je veliko, sama sem pisala oz še pišem na vsaj 3 in vse so različne. Tukaj na PW se naprimer vsi poznajo za razliko od blogger-ja kjer se skoraj ne poznajo in so gor v vseh jezikih. Ne vem no.

Vlatka: Klavdija je hotela biti gor in je tudi bila, z vsemi blogi, pa se je odločila, da noče več biti. Meni je pač žal zanjo, saj je seznam namenjen vsem blogerjem, njegov primarni namen pa je ta, da vsak, ki išče blogerje, jih tudi najde, in to vse na enem mestu. Kar se ostalih komentarjev tiče, lahko rečem le to, da je zelo dobro, da nekdo ceni tvoje delo in navajen sem sprejemati tako dobre kot tudi slabe kritike. Osebno mnenje na kritiko gospodične Klavdije me ni prizadelo, saj sem po veliko letih bloganja spoznal tako dobre, kot tudi slabe strani bloganja in njih komentarje.

Klavdija, ja, potem je super.....

Vlatka, nočem biti na seznamu, pa dej ne vtikaj se. Če nisi prebrala sem napisala, da sem vesela, da me ni gor.

Peter, si se potrudil in to je tudi nekaj vredno. Hitro dodaj še Klavdijo, ki hiti... Kladvidja, hec :)

Dragi Peter, glede na to, da je bilo toliko govora o tem seznamu, sem mislila, da bo res nekaj posebnega, ne pa navaden abecedni seznam. Zato sem vesela, da me ni gor, tebi pa želim vso srečo in upam, da se ti s tem komentarjem nisem preveč zamerila, ampak sama sem osebno pričakovala res več.