Cenovno primerljivo in kakovostno implantološko zdravljenje lahko Slovenci dobijo v bližini svojega doma in jim ni potrebno na zdravljenje v tujino

Objavil/a Capo Info, dne 2018-11-20 ob 12:25:05

Dentalno zdravje je ogledalo splošnega zdravja človeka. A ne le to temveč so lepi zobje tudi pomemben dejavnik za samozavest posameznika. Lep nasmeh, skozi katerega se zasvetijo naši zobje, je zagotovo nekaj, kar si želi vsakdo. 

 

Tega se še posebej zavedajo v uspešnem slovenskem podjetju Dentalia, ki je glavni partner slovenskih zobozdravnikov. V Dentaliji namreč že več desetletij skrbijo za to, da imajo zobozdravniki vso potrebno opremo za svoje delo, ki je kar najbolj kakovostna. Zato si intenzivno prizadevajo, da bi se Slovenke in Slovenci smejali samozavestno in brez občutka nelagodja. 

 

V sodelovanju s slovenskimi zobozdravniki so na letošnjem 18. Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki je v oktobru potekal v Cankarjevem domu in ga je obiskalo 17.500 obiskovalcev iz vse Slovenije, ozaveščali in izobraževali o najnovejših načinih zdravljenja zob in brezobosti, preventivni skrbi za lepe in zdrave zobe, uporabi zobnih vsadkov in drugih sorodnih tematikah.

 

Ker podjetje Dentalia sodeluje le z najboljšimi in najzanesljivejšimi zobozdravniki v Sloveniji, se še posebej zavedajo, kako kakovostne zobozdravstvene storitve imamo doma. Več kot 150 klinik po vsej Sloveniji uporablja najboljši sistem zobnih vsadkov na svetu – Straumann group.

 

»Opazili smo, da se je med ljudmi razširilo napačno prepričanje, da so zobozdravniki v balkanskih državah cenejši kot pri nas. Poleg tega nas žalosti, da je cena glavno vodilo za odhod na zdravljenje v tujino. Cenovno primerljivo in kakovostno implantološko zdravljenje lahko ljudje dobijo v bližini svojega doma in jim ni potrebno na zdravljenje v drugo državo, kjer veljajo drugačni standardi in predpisi. Ugotavljamo, da imamo v Sloveniji vrhunske zobozdravnike, ki prisegajo na kakovost in so v prvi vrsti zdravniki, ki s srcem opravljajo svoje delo. Kakovosti zdravljenja pogosto dajejo prednost pred lastno promocijo in poslovnim uspehom. To pa je tisto glavno, kar bi si moral želeti vsak posameznik preden se odloči za poseg,« je povedala Janja Debeljak iz podjetja Dentalia.

 

Sogovornica se namreč zaveda, da je ključ za dobro dentalno zdravje, da zobozdravniki pacientom zagotovijo čim boljšo izkušnjo in kakovostno storitev. »Namen naše prisotnosti na Festivalu za tretje življenjsko obdobje je bila tako ravno promocija slovenskega zobozdravstva in znanja, v katerega imamo v Dentaliji veliko zaupanja,« še dodaja Debeljakova.

 

Udeležencem so tako predstavili tudi prednosti zdravljenja v Sloveniji. Spomnili so jih tudi na pasti in nevšečnosti, ki jih lahko doletijo pri zdravljenju v tujini, saj se mora vsak posameznik zavedati, da hitra rešitev ni vedno tudi dobra rešitev.

 

Pacienti, ki razmišljajo o zdravljenju zob v tujini, morajo razmisliti tudi kako bodo reševali morebitne zaplete. Storitev, ki na prvi pogled deluje poceni, se pogosto izkaže kot kratkoročna naložba, ki zahteva veliko kasnejšega dolgotrajnega in dragega zdravljenja. Zato si morajo pridobiti informacije, kam se lahko pritožijo ob zapletu in kdo bo poskrbel za rešitev problema, če bi se pojavili zapleti. »Težave z zobmi se po posegih pogosto pokažejo šele po določenem času in ne takoj po posegu. Domači zobozdravnik se bo bolj potrudil za svojega pacienta, saj ve, da se redno srečujeta in nenazadnje bolje pozna njegovo klinično stanje,« opozarja Janja Debeljak. 

 

Dodaten argument, ki potrjuje, da je najbolj priporočljivo, da imate zobozdravnika v bližini doma, je, da je v urgentnih situacijah še posebej neprijetno se nekajkrat tedensko voziti 100 in več kilometrov daleč v tujino. 

 

Pri dentalnem turizmu pa tiči tudi past skritih stroškov, saj se pogosto oglašuje le del zdravljenja in ne končne cene. Predračunu zdravljenja v tujini pa je treba prišteti tudi strošek poti in morda še namestitve ter stroške, ki nastanejo ob naslednjih obiskih, pa tudi izgubo časa, ki jo prinese zdravljenje v tujini. Končni izračun tako večinoma pokaže, da so cene storitev v Sloveniji popolnoma konkurenčne s cenami v tujini, še posebej če gre za rešitev enake kakovosti.

 

Dodatna težava zdravljenja zob v tujini nastane tudi zaradi potrebe po instant zdravljenju, saj se pacient želi čim prej vrniti v domovino. Zato rešitve dentalnega turizma še posebej obljubljajo hitre rešitve. Te pa navadno niso kakovostne in se pogosto za lepo fasado skrivajo težave. »Vsak obisk zobozdravnika pri nas ali v tujini bi moral potekati tako, da si zobozdravnik vzame dovolj časa za pacienta. Za kakovostno opravljeno zobozdravstveno storitev mora zobozdravnik pacienta dobro spoznati. Še bolje je, če ga spremlja skozi daljše obdobje, da lažje ugotovi, zakaj so težave nastale in da spremlja pacienta tudi po opravljeni storitvi. Dober zobozdravnik mora pacientu razložiti tudi potek zdravljenja, predstaviti stanje v ustni votlini in pojasniti, kaj pacient od posega lahko pričakuje. Tudi celjenje nenazadnje zahteva svoj čas. Zato se vam ne sme muditi, ko gre za vaše zobe,« pravi Janja Debeljak.

 

Vse udeležence Festivala za tretje življenjsko obdobje so v Dentaliji informirali, kje v njihovi bližini lahko dobijo kakovostno zdravljenje in jih napotili naj se dodatno informirajo na njihovi spletni strani, kjer so tudi regijsko navedeni zobozdravniki, ki so jim doslej že posredovali svoje podatke:

implantati.dentalia.si/neodent/zobozdravniki

ali

implantati.dentalia.si/straumann/zobozdravniki

 

Vsem, ki si želijo kakovostno in dolgoročno rešitev za svoje zobe, pa se s primerjavo cen in ponudb ne želijo ukvarjati, v Dentaliji omogočajo, da jih kontaktirajo (01 583 77 30 ali info@dentalia.si) in jim oni pomagajo poiskati konkurenčno storitev, ki se nahaja v njijhovem kraju.

Dentalia

Opis spletnega mesta

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Capo Info
Capo Info
Objavil/a 2018-11-20 12:25:05 (Nov 20, 2018)
Starejša objava Novejša objava
Dentalia

Opis spletnega mesta

ZADNJE OBJAVE
10-letna pot plesa ob drogu v Sloveniji je bila trnova in polna izzivov, a vredna vsake kaplje znoja in vsake modrice
Obeta se slavnostni spektakel ob 10-obletnici plesa ob drogu v Sloveniji
Po 10 letih večina Slovencev spoznala, da ples ob drogu ni striptiz
Spletni portal, ki Slovence informira o zobnih implantatih
Tudi 27 vplivnih Slovenk je samozavest zgradilo šele po bolečih izkušnjah
Cene pri zdravljenju z zobnimi implantati
Nizka cena zobnih implantatov zaradi kasnejših zapletov ne prinese brezskrbnega nasmeha
Prek virtualne klinike s pomočjo umetne inteligence do zdravih zob na daljavo
Kakšna darila kupiti plesalki ob drogu?
Zobozdravniki opozarjajo: preverite kakovost zobnih vsadkov, preden vam jih vstavijo
KATEGORIJE
zobe
(4)
ples
(3)
cene
(2)
ecb
(1)
zzzs
(1)
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

kupiti nakladalno klančino ausbau-whlr od proizvajalca. nakladalna klančina ausbau-whlr se uporabi ob dvigovanju prikolice do zahtevane višine (na primer, višina skladiščnih nakladalnih vrat). največja višina dviga ke do 300 mm, največja nosilnost je 20.000 kg za par. se dobavi v paru. lahko je opremljena s sponko za pritrditev na tla ali z utori za prevoz z viličarjem. je prekrita z barvo (standardna barva rdeča), preprečuje korozijo. id: z4t71f več o izdelku nakladalna klančina ausbau-whlr na naši spletni strain si6.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 662 €

močna stacionarna rampa za kombi ausbau-vr. skladiščna rampa omogoči dostop do tal kombija od ravni skladiščne nakladalne cone. izdelujemo modeli z nosilnostjo od 5 do 8 ton in več. stacionarna rampa je razvita za tovorjenje kombijev na standardnih sodobnih skladiščih. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. id: z4t71f več o izdelku stacionarna rampa za kombi ausbau-vr je na naši spletni strani. si5.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 6850 €

odlična navozna rampa ausbau-dg (vrsta “skladišče – tla”) od prizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo od 3 do 10 ton in več. navozna rampa za optimizacijo postopka tovorjenja v skladišču. rampa za nalaganje v celoti izdelana iz jekla, širina vozne površine od 1,5 do 2 m in več. navozna rampa po potrebi se lahko premesti na območju skladišče ali ven. ploščad lahko deluje ob vsakem vremenu, zaradi rešetkaste površine. id: z4t71f več o navozni rampi na naši spletni strani. si4.av-exim.com  

Kategorija: Nakladalec

Cena: 3750 €

nakladalne ploščadi ausbau-plt. se ukvarjamo z izdelavo nakladalnih ploščadi za logistična skladišča. proizvajamo modeli z nosilnostjo od 3 do 12 t in več na zahtevo uporabnika. standardna višina nakladalne ploščadi je 1.200 mm. po potrebi ploščad se lahko pritrdi s sidri. za večjo dinamično stabilnost ima dvojni nosilci pod vsako oporno nogo. id: z4t71f več o izdelku nakladalne ploščadi ausbau-plt na naši spletni strani. si2.av-exim.com  

Kategorija: Dvižna ploščad

Cena: 3800 €

hidravlične nakladalne ploščadi ausbau-dl. od proizvajalca. hidravlične nakladalne ploščadi je hidravlična naprava, ki sestoji iz temelja (okvir), ploščadi in vrtljivega mostička. standardni model zagotavlja dinamično nosilnost 6 ton in statično 10 ton. ploščad je izdelana iz valovite pločevine 5/7 mm. največja dolžina ploščadi je 2.500 mm, širina pa 2.000 mm. hidravlična nakladalna ploščad zmanjšuje uporabo ročnega dela in privarčuje čas tovorjenja. id: z4t71f več informacij lahko poiščete na naši spletni strani. si3.av-exim.com  

Kategorija: Ostali stroji in orodja

Cena: 1999 €

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj