Članek
NOROST ALI SEKS? NORI SEKS NAJ BO!
Objavljeno Jun 17, 2015

polls_khajuraho_foursome_3511_861179_answer_1_xlarge

Nisem prepričana ali pisati o stvareh o katerih bom pisala ali ne. Ker smo še precej zaplankani v naši mali kokoški. Sicer počnemo stvari, ki niti pod razno ne spadajo pod kategorijo zaplankanosti, govorimo o njih pa le ne. Tako kot si nekateri še vedno ne upajo spregovoriti o lastnih psihičnih težavah, o depresiji, shizofreniji, drogi, alkoholu, tako ne govorimo o seksu. Vsaj moje mnenje je, da ne dovolj.

Se pa vseeno opravičujem vsem depresivcem. Ker popolnoma razumem čemu tišina. Nikakor pa se ne opravičujem vsem takšnim in drugačnim, predvsem pa anonimnim »jebačem«.

Zadeva je očitna. Če spišem blog ali kolumno na temo »norosti«, je branost odlična. Samo še teme o seksu so tiste, ki jo presegajo.

Je pa tako, da si zapisov o lastni norosti, ki jih delim z vami, nihče ne upa skritizirati. Je to vljudnost ali sem res tako dobra? Ne, tako dobra pa spet nisem.

Zadržkov pri kritičnih komentarjih kar se seksa tiče, ni. Najbolj brano, najbolj komentirano. Škoda le, ker ni še plačano.

No, ampak želela sem napisati nekaj popolnoma drugega. S seksualno vsebino, seveda.

Moj dober prijatelj je svinger. In me že nekaj časa vabi v trojčka s svojo prijateljico. On samski, ona vezana, on hetero, ona zelo bi. Pa jaz bi, pa ne bi, pogoji takšni in drugačni iz moje strani. Saj ne da bi imela kakršnekoli moralne zadržke. Ne morem se odločiti. In ker sem neodločna, postavljam raznorazne pogoje. Bi to, ne bi tega, ne bi tega, ne bi tega… Ja, predvsem je veliko tistega, česar ne bi. Ampak, ko se enkrat greš takšne igrice, je konec izmišljevanja. Jima napišem vse kar ne bi in imata medtem, ko me obdelujeta, poleg spisek?

Na koncu, ko mi je že skoraj zmanjkalo izgovorov, bi še mojega gospoda vključila. V stanju svoje "hrabrosti", mu zadevo predstavim in upam, da bo rekel ja. Ampak če bo rekel ja, me nima rad. To pomeni, da nisem edina, ki ga privlačim. To pomeni, da bi me bil pripravljen tudi prevarati.

In potem upam, da bo rekel ne. AMPAK! Kako lahko meni reče ne, me zavrne? Če že predlagam sanje skoraj vsakega moškega, to pomeni, da sem jaz za. In kako me lahko moški, ki naj bi me imel vsaj malo rad, zavrne? Ne bi smel!

Ni pravega odgovora zanj, reveža.

Imam pa tudi pri njemu pogoje. To, da ne sme z moškim, je jasno. O tem ni ne verbalne ne neverbalne komunikacije. Ne sme se z njo poljubljati. Bog ne daj! Ker poljubljanje je samo najina domena. Poljubljanje je najbolj intimna zadeva med dvema. Sploh meni, ki znam ločiti seks od ljubezni in poljubljanja. Pa bo/bi znal tudi on? Je ne bi poljubil? Ali še pomembneje, je ne bi želel poljubiti? Se ne bi zaljubil vanjo, če bi ga spodaj obdelala bolje od mene?

Saj ne vem kaj bom/bova storila. Menda bo druga ženska odločala. Ker ona bi, ker je bi. Če bo sprejela štiri, bom pa jaz tista z zadnjo besedo.

Me zanima kdo bo z zadnjim nasmeškom. Če kdo.