5G

Objavil/a Zim Zelen, dne 2019-03-31 ob 15:06:13

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
128
haapy yack
1
pred 5 dnevi
#1126
hoj
Seveda se tega veselijo razni gostje in podobn škorc.
Tolaž te naj, da bodo pocrkal z nami vred.
crkaodabohda
boditevcvetju
#128
haapy yack
1
pred 5 dnevi
hoj
6G evo ga. Smo že priprajeni. Kako se bo 6G razlikoval od 5G?
Seveda o varnosti ali nevarnosti še ne govorijo.
Odgovor so dali zahvaljujoč delu Razvan - Andreija Stoice in Giuseppa Abreua z Jacobsove univerze v Bremenu v Nemčiji. Ugotovjena omejitev 5G in faktor za katerega predvidevajo, da bo usmerjal razvoj 6G, so prišli do zaključka, da bo umetna inteligenca glavni pobudnik mobilne tehnologije v bodočnosti in da bo 5G tista gonilna sila v ozadju nove generacije uporabe za strojno inteligenco.
6G bo naravno omogočal še večjo brzino prevzemanja: po sedajnih ocenah bo dosegla en terabit v sekundi. Toda kakašno transformacijo poboljšanja bo ponudila?
Odgovor, po Stoici in Abreuu bo omogočila hitro sodelovanje velikih razmer med intiligentnimi subjekti, ki bodo reševali zapletene izzive na poti in poiskali rešitve za kompleksne probleme.
Vzemimo problem koordiniranja vozil brez voznikov skozi neko večje mesto. Avtonomna vozila bodočnosti bodo morala vedeti za svojo lokacijo, okolja in kako se to spreminja, ter drugih cestnih uporabnikov kot so kolesarji, pešci in druga vozila brez voznika. Voziti bo do morala skizi križišč in optimizirati svojo pot na način, da skrajšajo čas potovanja
To bo računalniški izziv.. Avtomobili bodo morali hitro ustvarjati omrežja v gibanju, na primer ko se bodo približali določenem križišču in ga potem takoj zapustiti. Istočasno bodo del širše mreže, ki bo izračunavala poti, in čas potovanja itd.
,, Interakcije bodo zaradi tega nujne v velikih količinah, da bi se rešili veliki in razširjeni problemi, kjer bo ključna velika povezanost, velik obseg podatkov in ultraniska latencija. Vse to so elementi, ki prekšajo 5G omrežij." - pojasnujeta Stoica in Abreu.
Dobr to kje samo en primer vrste sodelovanja, ki bo omogočila 6G. Stoica in Abreu prdvidevata široko lepezo drugih prisotnih izzivov, ki bodo postali rešljivi zahvaljujoč tekemu pristopu.
Rešitve bodo bazirale na generiranju v stvarnem času in bodo koloboracijsko obdelali velike količine podatkov.
Ena očigledna uporaba je optimizacija omrežij, spremljanje in in načrtovanje finačnih trgov, optimizacijo zdravstvene oskrbe in 'nowcasting' - sposobnosti predvidevanja in reagiranje na dogodke dogajanja - včasih
v nezamisljivih razmerah.
Instrumenti umetne inteligence so očitno vnaprej določeni, da bodo igrali važno vlogo v bodočnosti, Da bi se izkoristila resnična moč takih instrumentov je nujna in koloboracijska AI (umetna inteligenca)." - povesta Stoica in Abreu. ,, Z obrzirom na naravo mobilne družbe 21. stoletja, je jasno, da se to sodelovanje lahko doseže edino po poti brezžične komunikacije.
(Vir:TechnologyRiview.com,9 aprila 2019.,
http//tinyurl.com/y4sIs55m)
počemtoledišizig
boditevcvetju
#127
Zim Zelen
0
pred 5 dnevi
Grozne napovedi. Ali si to res želimo?
http://www.publishwall.si/5gnetworkslo/post/499265/satelitsko-omrezje-5g

Satelitsko omrežje 5G

OneWeb že 12-let deluje na področju satelitskega interneta. Predsednik je Greg Wyler. Avgusta 2019 mu je ITU (Mednarodna
#126
haapy yack
1
pred 5 dnevi
hoj
https://ehtrust.org/letter-fcc-dr-yael-stein-md-opposition-5g-spectrum-frontiers/
boditevcvetju

Environmental Health Trust » Blog Archive Letter to the FCC from Dr. Yael S

Letter to the FCC from Dr. Yael Stein MD of the Hadassah Medical Center, Jerusalem, Israel in Opposition to 5G Spectrum
#125
haapy yack
1
pred 5 dnevi
hoj
Telefon oddaja valove v možganih človeka

Kaj bi se zgodilo, če bi stolp 5G usmeril mikrovalovni žarek na nekoga 24 ur na dan, ne glede na to, ali uporablja mobitel ali ne? Kaj pa, če bi povečali gostoto mikrovalovnega snopa in ga usmerili v spalnico nekoga, tako da je bila njihova sposobnost spanja motena in njihova sposobnost za vstop v normalen biološki počitek in popravilo? Kaj pa, če je bil mikrovalovni tok namerno naključno pulziran kot pametni števec? Kaj bi se zgodilo z nekom, če nenehna mikrovalovna aktivnost nenehno moti normalen srčni ritem? Kaj bi storil, da bi povečal verjetnost za razvoj neke oblike srčne bolezni ali raka?

Kako bi dolgotrajno pomanjkanje spanja vplivalo na kognitivne procese? Ali lahko pomanjkanje spanja nekoga odpelje v neko duševno bolezen? Prikrajšanje spanja je eno izmed orodij, ki jih sredstva za nadzor uma uporabljajo za razbijanje človeka, tako da jih je mogoče preprosto programirati za izvajanje volje druge osebe.

Tudi neustrezen spanec lahko vzorec upada zdravja, kar sčasoma vodi v smrtno nevarno bolezen.

Če tehnologija mikrovalov postane orožje, bo to nedvomno veljalo za uporabo proti kriminalcem in teroristom.

Toda ali bi ljudje, ki se javno ne strinjajo z načrti, ki jih vlada pripravlja za Ameriko, na primer tisti, ki nasprotujejo obveznim cepljenjem, postali tarče tihe oblike mikrovalovnega napada s stolpov 5G - napadov, ki motijo ​​spanje, delovanje imunskega sistema, normalen počitek in pripravo telesa, kognitivne aktivnosti in čustveno ravnovesje?
boditevcvetju
#124
Gost
0
Nov 09, 2019
Za mene je pomebno tole ... iz tvojega odgovora, kjer mešaš meglo ...

• RF-EMF exposure is rising and health effects of are still under investigation.

• Both oncologic and non-cancerous chronic effects have been suggested.

• 5G networks could have health effects and will use MMW, still scarcely explored.

• Adequate knowledge of RF-EMF biological effects is also needed in clinical practice.

• Underrating the problem could lead to a further rise in noncommunicable diseases.

Vse navedeno so ŠPEKULACIJE.

Je pa čas, da teoretiki začnete meglo mešati s prispevki o 6G, ki ga v Huawei-u že razvijajo.

Nekaj dejstev in ZELO ZELO ZELO dobro preberi, da boš razumel znanost in tehnologijo. Vse je pojasnjeno v smislu "5G for dummies" ali "idiot proof", kar ti je ljubše.

https://www.abc.net.au/news/science/2019-08-28/is-5g-safe-dr-karl-radiation-explainer/11416070

5G radiation health risks have been hyped, but Dr Karl explains why you don't need to worry

The 5G mobile network is coming, and some people are worried — but Dr Karl says there's no cause for concern.
#123
haapy yack
0
Nov 08, 2019
hoj
Health Dangers of Microwave Radiation have been Well Documented

The symptoms of microwave radiation exposure include fatigue, headaches, heart palpitations, high pitched ringing in the ears, dizziness, disturbed sleep at night, sleepiness in daytime, moodiness, irritability, unsociability, feelings of fear, anxiety, nervous tension, mental depression, memory impairment, pain in muscles, pain in the region of the heart, and breathing difficulties, to name a few.

Inflammation (caused by excess histamine in the blood), oxidative stress, autoimmune responses, reduced blood flow to the region of the thalamus, pathologic leakage of the blood-brain barrier, and a deficit in melatonin metabolic availability have all been observed.

There is evidence that existing and new frequencies of microwave radiation are associated with cancer, heart disease, neurological dysfunction, immune system suppression, cataracts of the eyes, and sperm malformation. [12, 13]
5G Microwaves have Harmful Biological Effects

In her testimony before the California legislature, Dr. Ann Lee, M.D., indicated that there are 20,000 well established scientific studies on the bio-effects of radio frequency radiation.

She confirmed that microwave radiation such as that from the proposed 5G wireless facilities that would be deployed in California has been shown to cause neurological damage, cardiac dysfunction, reproductive harm, immune compromises, and cancer. [14]

Dr. Ronald Powell, Ph.D., expands upon these concerns. Dr. Powell received his doctorate in Applied Physics from Harvard University in 1975, and has worked for the National Science Foundation and the National Institute of Standards on energy policy research and R&D program evaluation.

He is uniquely qualified to interpret the junction between the physics of electromagnetic fields and the biological effects these fields produce. [15]

In a letter to the FCC, Dr. Ronald Powell stated:

It would greatly extend FCC’s current policy of the mandatory irradiation of the public without adequate prior study of the potential health impact and assurance of safety. It would irradiate everyone, including the most vulnerable to harm from radio frequency radiation: pregnant women, unborn children, young children, teenagers, men of reproductive age, the elderly, the disabled, and the chronically ill. [16]
boditevcvetju
#122
haapy yack
0
Nov 08, 2019
hoj
https://eluxemagazine.com/magazine/dangers-of-5g/
boditevcvetju
#121
haapy yack
0
Nov 08, 2019
hoj
References

Elsevier
International Journal of Hygiene and Environmental Health
Volume 221, Issue 3, April 2018, Pages 367-375
International Journal of Hygiene and Environmental Health
Review
Towards 5G communication systems: Are there health implications?
Author links open overlay panelAgostinoDi Ciaulaab
https://doi.org/10.1016/j.ijheh.2018.01.011
Get rights and content
HighlightsRF-EMF exposure is rising and health effects of are still under investigation.


Both oncologic and non-cancerous chronic effects have been suggested.


5G networks could have health effects and will use MMW, still scarcely explored.


Adequate knowledge of RF-EMF biological effects is also needed in clinical practice.


Underrating the problem could lead to a further rise in noncommunicable diseases.

Abstract

The spread of radiofrequency electromagnetic fields (RF-EMF) is rising and health effects are still under investigation. RF-EMF promote oxidative stress, a condition involved in cancer onset, in several acute and chronic diseases and in vascular homeostasis. Although some evidences are still controversial, the WHO IARC classified RF-EMF as “possible carcinogenic to humans”, and more recent studies suggested reproductive, metabolic and neurologic effects of RF-EMF, which are also able to alter bacterial antibiotic resistance. In this evolving scenario, although the biological effects of 5G communication systems are very scarcely investigated, an international action plan for the development of 5G networks has started, with a forthcoming increment in devices and density of small cells, and with the future use of millimeter waves (MMW). Preliminary observations showed that MMW increase skin temperature, alter gene expression, promote cellular proliferation and synthesis of proteins linked with oxidative stress, inflammatory and metabolic processes, could generate ocular damages, affect neuro-muscular dynamics. Further studies are needed to better and independently explore the health effects of RF-EMF in general and of MMW in particular. However, available findings seem sufficient to demonstrate the existence of biomedical effects, to invoke the precautionary principle, to define exposed subjects as potentially vulnerable and to revise existing limits. An adequate knowledge of pathophysiological mechanisms linking RF-EMF exposure to health risk should also be useful in the current clinical practice, in particular in consideration of evidences pointing to extrinsic factors as heavy contributors to cancer risk and to the progressive epidemiological growth of noncommunicable diseases.
boditevcvetju
#120
Gost
0
Nov 07, 2019
#117

Kje je to napisano?

4.4 Potential effects on wildlife of increases in electromagnetic radiation
Topic
Potential effects on wildlife of increases in electromagnetic radiation
Initiator(s)
Marian Scott
Sources
Causative factors
(see section 2section 2 of this document)
2
e
“On the horizon, a new generation of even shorter high frequency 5G wavelengths is being proposed to power the Internet of Things (IoT). The IoT promises us convenient and easy lifestyles with a massive 5G interconnected telecommunications network. However, the expansion of broadband with shorter wavelength radiofrequency radiation highlights the concern that health and safety issues remain unknown. Controversy continues with regard to harm from current 2G, 3G and 4G wireless technologies. 5G technologies are far less studied for human or environmental effects” (Russell, 2018).
Hazard
(Rank features as 1,2,3 or *)
- uniqueness
- soundness
- severity
- scale
- urgency
- interactions
2
1
*
3
3
3 (due to the interactions with other ecosystems and species)
Parallels with past emerging issues. Potential interactions with other stressors.
This concern is more related to the change to 5G rather than a completely new concern. The effects of electromagnetic radiation have been generally well studied, however low frequency electromagnetic radiation is less well studied, hence the justification for introducing this an emerging issue.
Preliminary Estimation of importance (*,1,2 or 3 where *=uncertain and 3 is high)
3
Background including reliability of data, a key reference if possible any other reasons for concern. 5G networks will soon be rolled out for mobile phone and smart device users. How exposure to electromagnetic fields could affect humans remains a controversial area, and studies have not yielded clear evidence of the impact on mammals, birds or insects. The lack of clear evidence to inform the development of exposure guidelines to 5G technology leaves open the possibility of unintended biological consequences.
SCHEER Statement on Emerging Issues (2018)
____________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________
15
References
1. https://www.rsm.govt.nz/projects-auctions/current-projects/preparing-for-5g-in-new-zealand/folder-potential-health-effects-of-5g-technology/submissions-relating-to-health-concerns.pdf
2. Aertsa S., Wiart J., Martens L., Joseph W. (2017).
3. Pall M.L. (2018).
4. Di Ciaula A. (2018).
5. Russell C.L. (2018).
#119
haapy yack
0
Nov 06, 2019
hoj
https://grrrgraphics.com/wp-content/uploads/2019/11/vaxxed_cartoon_web-768x548.jpg
boditevcvetju
#118
haapy yack
0
Nov 06, 2019
hoj
Apeli iz celga sveta in opozorila The Evropean Scientific Committe on Health, Environmental and Emerging Risk SCHEER je izdal poročilo v katerem je identificiral 14 potencjalnih problemov, vključno 5G, elektronske cigarete in kronične bolezni, a tveganje z 5G je imenoval z ,,visokim".
Prav take frekvence uporablja Ministrstvo za obrambo v orožjih za kotrolo
širših množic pod imenom ,,Active Denial System".
Milimetrsko sevanje 5G segreva oči, kožo in testise... torej ga bodo naj bolj najebal še nerojeni, otroci, nemočni, starejši in invalidi. Prav tako se pričakuje drastičen upad čebel in ptičev. Nekatere študije so odkrile, da sevanje vpliva na navigacijo pri ptičih in vznemirja kolonije čebel. Raziskave so prav tako pokazale na šdoljivost sevanja na drevesa in druge rastline. Prav tako so pogruntal, da vsak predmet širši od 10cm povzroča izgubo signala skozi tisto, ki se imenuje ,difrakcija'. Prav tako vsak predmet širši od 0,6 m bo potencialni blokator v odvisnosti od materjala iz katerga je zgrajen. Vegetacija širša od 1 m bo dala značajno izgubo signala, ki bo izgubil več kot 90 odstotkov moči, ne glede ali je prisostno listje.
Za to že v Belgiji in Holandiji sekajo drevorede in ostajajo samo kak meter visok štrclji.
crkaodabohda
boditevcvetju
#117
ElBarto
1
Nov 05, 2019
Gost #101
Kot nekdanji uslužbenec tajne službe CIA in pogodbeni sodelavec agencije za nacionalno varnost (NSA) ima dostop do nekaterih največjih državnih skrivnosti.

...Do katerih največnih državnih skrivnosti pa ni imel dostopa???

Verjetno kartonaste makete "lunarnega modula" so prevelika skrivnost za tajne uslužbence+pogodbene sodelavce za nacionalno varnost.

Kjub temu da vidiš fake, verjameš kot resnično.

https://es.wikipedia.org/wiki/Módulo_lunar#/media/Archivo:Apollo_11_Lunar_Lander_-_5927_NASA.jpg

Módulo lunar - Wikipedia, la enciclopedia libre

El módulo lunar fue un vehículo espacial de dos etapas diseñado para el alunizaje durante el programa Apolo.
#116
Gost
0
Nov 04, 2019
Da ne bo CNN

https://www.businessinsider.com.au/edward-snowden-no-evidence-in-cia-databases-that-aliens-exist-2019-10?r=US&IR=T

Edward Snowden said he couldn't find any evidence that the government was hiding aliens when he

Edward Snowden shut down the conspiracy theory that the US government is secretly harbouring aliens at its top secret fa
#115
haapy yack
0
Nov 04, 2019
hoj
Ko bo vse čipiran ne bo noben več sral je lažno ali resnično.
crkaodabohda
https://www.youtube.com/watch?v=Ksw-arKvMPk&feature=youtu.be
boditevcvetju

ID, Wallet, Keys All In Your Hand: Sweden Moves Into The Future With Microchipping | Nightly News -

Imagine carrying just about everything you need beneath the surface of your hand - your wallet, keys and ID, all in a mi
#114
haapy yack
0
Nov 04, 2019
hoj
https://aanirfan.blogspot.com/2019/04/assange-false-flag.html
crkaodabohda
boditevcvetju

Aangirfan: ASSANGE FALSE FLAG

Tunisia's former president, Ben Ali, attacked by Wikileaks, prior to the opening of the Arab Spring. Assange and Wi
#113
haapy yack
0
Nov 04, 2019
hoj
Majmunska posla.
crkaodabohda
boditevcvetju
#112
haapy yack
0
Nov 04, 2019
#110
hoj
hihihihohohaha...
Hvala enako. Tudi ti opravi popravnega, ko turiš CNN za verodostojen medij.
Vse se premika, razen resnice, in vse je stvar ekonomije.
crkaodabohdapres
boditevcvetju
#111
Gost
0
Nov 03, 2019
#105

hahahahahahahahahaha

Domačo nalogo bolje opravi

https://twitter.com/wikileaks/status/668873373645201409?lang=en

WikiLeaks on Twitter: "Reminder: "WikiLeaks Forum" is part of a group of

“Reminder: "WikiLeaks Forum" is part of a group of fake anti-WikiLeaks propaganda sites that feed data to the FBI.”
#110
Zim Zelen
0
Nov 03, 2019
*haapy...
Z dimnimi signali tudi ne bo šlo (kanabis morda) zaradi PC10 delcev, ki so pogubni tudi na daljše razdalje od gorišča.
pipamiruubija
#109
Pokaži več komentarjev
Zim Zelen
Zim Zelen
Objavil/a 2019-03-31 15:06:13 (Mar 31, 2019)
Starejša objava Novejša objava
undefined

The Brussels Times - Belgium risks being left behind in the 5G revolution

Belgium risks exclusion from the 5G revolution if it cannot work out its internal governmental struggles over the distribution of the auction pro...

ZADNJE OBJAVE
Recikliranje
ISLANDIJA
Še pomnite tovariše?
KAVANAGH in drugi.......
Motorist reševalec!
SKALA
Korupcija? Da ali ne?
Obsedenosti!
KAOS
Katalonski atlas
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

6321.) vdovec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

4429.) orlovo darilo

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 25.99 €

3596.) drugo mesto

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj