NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Žabjek in LAŽ o ošpicah - MEASLES
Trditve, izvite iz trte
Zelena reka ... ZDA
Stoyan Svet
Božan Spencer - Scottie Žabjek
Vse o Grabovoi - u, na enem mestu
Najvećji poizkus Harvarda, poči kot balonček
Peru, Žabjek, nerazumevanje teksta, nepravilno prevajanje, zagovarjanje neenakosti med spoloma
Žabjek in njegove nebuloze
Žabjek in njegove neresnice
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
April 2017
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Vse o Grabovoi - u, na enem mestu

Greg Zupan
10.11.2016 22:30 (Nov 10, 2016)

... vse o Grabovoju, kar je na internetu je LAŽ. Ti samo daješ laž naprej. Začelo pa se je tako, ko je kandidiral leta 2008 za predsednika Rusije in si je KGB morala izmisliti nekaj, kaj je z njim narobe, da ne bi bil izvoljen za predsednika Rusije.

Tako trdi zagovornica prevaranta Grabovoi-a, Dajana B. pa si poglejmo celo zadevo.

Več, na spodnji povezavi ...

Rodila me je devica

Post Scriptum: Zagovornica omenjenega prevarantskega tiča, se na MMC blogosferi pritožuje nad brisanjem njenih blogov, ki oglašujejo njegovo dejavnost, ter MMC imenuje VRTEC.

Kako bi lahko potem poimenovali PW, kjer ista uporabnica poziva k ukinjanju posameznih uporabnikov, ki njo in ostale drekače razkrivajo? JASLICE.

Žabjek in LAŽ o ošpicah - MEASLES

Greg Zupan
22.04.2017 01:20 (pred 4 dnevi)

Kratko pojasnilo o ošpicah in lažnivi objavi antivaxxerja, teoretika zarot, človeka, ki pozna vse skrivnosti tega sveta. Trdi namreč, da zaradi ošpic ni nihče umrl.

Pa poglejmo, če je to res. 

  • Ošpice so eden glavnih vzrokov smrti med otroci, pa čeprav imamo na voljo učinkovito in poceni cepivo
  • V letu 2015 je zaradi ošpic po celem svetu umrlo 134 200 otrok, kar je približno 367 smrti vsak dan ali 15 umrlih otrok vsako uro 
  • Cepivo proti ošpicam, je med leti 2000 in 2015 zmanjšalo umrljivost za 79%
  • V letu 2015 je cepivo prejelo okoli 85% otrok

Z uvedbo cepljenja proti ošpicam med leti 2000-2015 je bilo po ocenah rešeno okoli 20.3 milijona otroških življenj v ZDA.. Zadnji smrtni primer zaradi ošpic v ZDA, je bil zabeležen leta 2015, po već kot desetletnem premoru. Točni podatki o tožbah, ki so bile kakršnikoli povezavi s cepivi v ZDA se nahajajo tukaj. V sam obzir je vsekakor treba na tehtnico dati rešena življenja in ne samo rekacije na cpiva. In ravno tu prihaja do lomljenja kopij z ant

Najvećji poizkus Harvarda, poči kot balonček

Greg Zupan
28.03.2017 02:41 (Mar 28, 2017)

Žabjek, NSP, Chemtrails, zarote, ubijajo nas, pa čeprav nas je vsak dan več ali kako uničtit človeštvo z enim kilogramom plinov namenjenim za poizkus v stratosferi.


Žabjek, človeštvo je glavni krivec za proizvodnjo žveplovega dioksida, saj ga proizvede v višini 99%.

Kaj je res?

https://www.technologyreview.com/s/603974/harvard-scientists-moving-ahead-on-plans-for-atmospheric-geoengineering-experiments/PS.: Zanimivo, da general FABIO MINI, ki je bil del stroja, ki naj bi proizvajal "kemtrajle" javno sprašuje - ne razkriva - s čem in zakaj nas špricajo.

Hvala Žabjek, ker razkrivaš 10 let stare stvari, dosotpne na internetu - vsakomur.

www.humansarefree.com

Sources in the Conspiracy-Pseudoscience category “may” publish unverifiable information that is “not always” supported by evidence. These sources “may” be untrustworthy for credible/verifiable information, therefore fact checking and further investigation is recommended on a per article basis when obtaining information from these source

Božan Spencer - Scottie Žabjek

Greg Zupan
19.03.2017 07:56 (Mar 19, 2017)

Žabjekov vir, Smoloko.com, je neodvisna skrajno desničarska spletna stran, ki jo financira domačin iz Ohia z imenom Scottie Spencer. Glavni namen te strani je promovirati anti semitizem. Spencer je veliki občudovalec Adolfa Hitlerja, saj trdi, da je bil Holocaust pravilna odločitev (nekaj podobnega je v svojih zapisih trdil sam Žabjek). Prav tako gredo z roko v roki z anti semitizmom na tej spletni strani, islamofobija in anti katolištvo. Njegova spletna stran je polna paranoičnih s PHOTOSHOPOM obdelanih fotografij. (zelo podobno Žabjekovemu, Svetovemu, Radmilinemu blogu)


Poglejmo si izraelski napad na USS Liberty pred skoraj 47 leti na hitro od blizu, saj Žabjek ni bil niti toliko, da bi preveril podatke, temveč, jih je po papagajsko prepisal od Scottieja.

Po napadu je bilo 34 mornarjev mrtvih in 174 ranjenih. Izrael je trdil, da se je zgodila napaka, saj so najbolj prepoznavno ameriško vojaško ladjo zamenjali za egiptovski konjeniški transport na ladji, ki je bila pol manjša od US

Peru, Žabjek, nerazumevanje teksta, nepravilno prevajanje, zagovarjanje neenakosti med spoloma

Greg Zupan
17.03.2017 02:56 (Mar 17, 2017)

Žabjek v svojem skropucalu obtožuje Sorosa, vlado Peruja, elite,... pedofilije, zločinov proti otrokom Peruja. Žabjek, ne bo držalo. Zopet brca v temo.

Kaj je res?

Minister za izobraževanje Marilú Martens je na spletu objavil sledeč stavek, ki se nanaša na sprejetje novega zakona v šolstvu. Stavek je v originalu “homosexuality is not taught, but homophobia can be learned.” Če ga prevedemo,bi se glasil takole: " Homosexulanost ni naučena, homofobija je!" Torej pri samem zakonu gre za enakost med spoloma in vsemi ljudmi, ki pa mu ljudje Peruja nasprotujejo, saj vemo, da je Peru strogo katoliška država.

Zakaj v celem zakonu gre, si lahko preberete v originalu, če pa kdo potrebuje pomoč, sem na voljo.

ŽABJEK, priporočam ti, da se izogibaš novic, ki jih ne razumeš, ter prenehaš podpihovati ljudi z lažnimi, neresničnimi objavami.

The resident coordinator of the United Nations System in Peru, María del Carmen Sacasa, today congratulated Peru's President, Pedro Pablo Kuczynski, for incorporatin

Trditve, izvite iz trte

Greg Zupan
15.03.2017 02:47 (Mar 15, 2017)

Ko se Radmilin blog prične z lažnim doktorjem, ki bi avtizem, ADHD, AIDS, ... zdravil z industrijsko varikino, ter bil zaradi tega zaprt v Španiji in se v pomanjkanju njenih argumentov, konča pri otroški paralizi ....

Trditev št. 1

Podobno masovno cepljenje z živim polio cepivom se je zgodilo med begunci iz Sirije leta 2013, ko je UNICEF kupil 1,7 milijona cepiva za otroško paralizo, navkljub dejstvu, da v Siriji ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1999 dalje.

Po začetku masovnega cepljenja, so se v Siriji znova pojavili primeri otroške paralize (preko izločkov cepljenih ljudi)


Trditev št. 2

Leta 2014 je UNICEF začel s programom masovnega cepljenja s 500.000 dozami živega oralnega cepiva za otroško paralizo na Filipinih, po tem ko je super orkan opustošil Tacolban z okolico.

To je Organizacija Združenih Narodov naredila kljub dejstvu, da na Filipinih ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1993.

Ljudje, ki so prejeli cepivo za otroško paralizo z živimi

Zelena reka ... ZDA

Greg Zupan
08.03.2017 02:38 (Mar 08, 2017)


				Teorija zarote, ki to ni - Španija? Ne, ZDA.<br>

Žabjek, prebere novico na spletni strani NOVI SVJETSKI POREDAK in jo priredi po svoje, ter izpusti dejstva, ki njegovo teorijo zarote pokopljejo. Celo spletna stran NSP, tega dogodka ne prikazuje kot neko, za lase privlečeno teorijo zarote.

1. Rijeka VALIRA je bila uzrok prošlogodišnje epidemije gastroenteritisa

2.“To je bezopasna, netoksična i biorazgradiva boja koja se koristi za istraživanje voda”, gradonačelnik Albert Batalla

3. Boja je dodana u vodu od strane španjolskog Ministarstva zdravstva u sklopu nastojanja da se pronađe izvor prošlogodišnjeg onečišćenja voda koji uzrokovao bolest kod stotine ljudi. - preko 4000 (op. p.)

4. Izbijanje epidemije, početkom 2016. godine, prisililo je zatvaranje punionice vode Arinsal nakon što je u proljeće otkriveno da je voda bila kontaminirana s norovirusom.

Zatvaranje bi značilo da više od 120.000 boca mora biti povučeno iz opticaja strane dobavljača Aigues del Pirineu.

Ali se vam ne zdi, da, če bi zeleno barvilo bilo toksično, bi se to poznal

Žabjek in njegove nebuloze

Greg Zupan
06.03.2017 00:07 (Mar 06, 2017)

Ker se "resnicoljubec" boji imeti odprt "zid" za komentiranje, je pred vami nekaj informacij, ki ga prikazujejo v LAŽNIVI luči.

Pa poglejmo kaj je res?

http://www.snopes.com/australia-becomes-first-country-to-begin-microchipping/


https://www.metabunk.org/debunked-australia-becomes-first-country-to-begin-microchipping-its-public.t8059/


http://www.news.com.au/technology/gadgets/wearables/australians-embracing-superhuman-microchip-technology/news-story/536a08003cb07cba23336f83278a5003

Kje se uporablja RFID tehnologija?

http://blog.atlasrfidstore.com/what-is-rfid-used-for-in-applications

Imate pametni telefon? Če je odgovor, da, potem ste na mreži – grid.

Imate novi potni list? Če je odgovor da, potem je v njem vgrajen »biometrični čip«, ki ima isto nalogo kot RFID čip, ste na mreži - grid. 

Imate novo kreditno kartico ali bančno kartico in uporabljate tako imenovani »PAYPASS«? Če je odgovor da, potem ste na mreži – grid.

itn.

Samo nekaj primerov, kjer se RFID že uporablja, zato re

Žabjek in njegove neresnice

Greg Zupan
11.01.2017 02:31 (Jan 11, 2017)

Why Would Bill Gates Want to Kill One Billion People?

Viral video aggregator Upworthy has been in the news a lot lately, mostly for their meteoric rise in popularity and maddening-yet-effective headline writing style. One element of the site that didn’t get much press, however, was an announcement they made over Facebook on November 12. The post proclaimed:

One of the reasons we started on this social merry-go-round was to get important ideas out there that people rarely talk about. So we are getting in cahoots with the Bill & Melinda Gates Foundation and launching a global health and poverty section.

This they did, kicking off an area of their site called “All 7 Billion” which spotlighted videos related to poverty, sustainability and health care in the developing world. What nobody at Upworthy seemed to take into account was the loathing for the Gates Foundation among various pro-woo, anti-science fringe movements. And the comments le

Lažnivec Žabjek nadaljuje s svojo paranojo

Greg Zupan
06.01.2017 23:01 (Jan 06, 2017)

V svojem zapisu, Žabjek omenja depopulacijo, ki jo celo vehementno pripisuje Kissingerju. 

Did Henry Kissinger call ‘depopulation’ a priority?

Depopulation KissingerQuote Check:

Attributed to former Secretary of State Henry Kissinger:

“Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries.”

 

Overview

We found no good evidence to support attributing the above quotation to Kissinger.

 

The Facts

On Facebook, we ran across a post consisting of a photo of Henry Kissinger, secretary of state in the administration of President Richard M. Nixon. The photo of Kissinger was accompanied by a supposed quotation:

Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially fro

Žabjek žrtve kemičnega napada v Ghouti leta 2013, prenese v GAZO leto kasneje

Greg Zupan
16.12.2016 03:13 (Dec 16, 2016)

Žabjek zopet laže

Vodstvo PWja?

Ali se svet ne bori, proti objavam in širjenju lažnih novic?

Žabjek v svojem blogu uporabi LAŽNO fotografijo

Greg Zupan
16.12.2016 03:02 (Dec 16, 2016)

ŽABJEK zakaj LAŽEŠ

Koliko časa še? To ni samo odraz Žabjekove paranoje, je tudi odraz PWja.

Ko se slika slovenskega neba iz skropucala Božana Žabjeka, pojavi devet mesecev pred tem ...

Greg Zupan
14.12.2016 05:48 (Dec 14, 2016)

Sliko poiščite na spodnji povezavi

https://geoengineeringcrimes.wordpress.com/tag/electromagnetic-wave/


Koliko časa še?

Stoyan Svet

Greg Zupan
15.09.2016 00:41 (Sep 15, 2016)

Stoyan Svet

0
pred 2 urami
Greg Zupan je duševni bolnik zato je z njim treba ravnati s sočutjem ;)
in mu pisati, ja Greg prav imaš, ja Greg ti si najbolj pameten, tudi če nimaš prav imaš še vedno prav itd ;)

Glede na to, da ima DAJANA BABIĆ zaprto objavo, kar veliko pove o njej sami, ti odgovarjam s temle zapisom. To kar si napisal, boš dokazoval ali pa se javno opraviči in izbriši komentar.

Razlika med mojo izjavo o tem, da si lažnivec in tvojo, o mojem duševnem stanju, je ta, da sem jaz tebi z argumenti dokazal, da lažeš.

LP

Kazniva dejanja zoper čast in dobro ime

Joomla! - dinamični portal in sistem za upravljanje spletnih vsebin

Oglasi

4619.)  vohuni in obveščevalci

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

6672.) valolom

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2053.) leta nespečnosti

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

3344.) sodobni pogledi

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 18.99 €

za dobro prepoznavnost podjetja na trgu, je potrebna celostna grafična podoba podjetja s katerim se predstavlja. če potrebujete celostno grafično podobo najdete več informacij na spletni strani graficnooblikovanje.org!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

prodam pohorski kamen škriljavec, v sivi,sivorjavi,rjavi,ter rjavo rdeči barvi,iz lastnega kamnoloma. ves kamen škriljavec lahko naredimo po debelini,gladkosti,mali in veliki kosi,pravilnih ter nepravilnih oblik. po želji stranke. kamen škriljavec je odporen na vročino,mraz,kisline,sol,vlago itd. in ne drsi. kamen je primeren za oblaganje: coklov,teras,stopnic,balkonov,škarp,kleti,dvorišč,pločnikov,dovoznih poti itd. za vse kamne imamo opravljen a-test z certifikatom in garancijo do 200 let!!!! kamen škriljavec dobite iz prve roke,ker nismo nobeni prekupčevalci ali posredniki pri prodaji kamna in delamo na zelo pošten način. možna ugodna dostava in polaganje po celi sloveniji z garancijo. po želji stranke lahko opravimo brezplačni ogled objekta in z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri kamna, ali kako si lahko tudi sami vgradite kamen, po dogovoru ga lahko vgradimo tudi mi. ves kamen je na zalogi in je tudi možen ogled vsega kamna škriljavca v našem kamnolomu.  http://www.kamnolom-krajnc.si/  vse dodatne informacije dobite na gsm/ 041-802-247

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

7507.) sobne rastline

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 14.99 €

7462.) lectovo srce

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

7011.) kostanjevica na krki in okoliške vasi

Kategorija: Humanistika

Cena: 9.99 €

6812.) kako uspešneje reševati probleme

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

ste si privoščili nov iphone 7? odlično. sedaj bi bilo škoda, da bi se mu kaj pripetilo... se strinjate? zaščitite svoj iphone 7 v elegantni etui katerega lahko najdete na smartslam.si

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: 10 €

privoščite vašemu hišnemu ljubljenčku novo ležišče in zbudil se bo, kot prerojen in poln energije. na voljo je več modelov ležišč. izberite ležišče za psa, ki vam najbolj ustreza.

Kategorija: Oprema za pse

Cena: 19 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj