NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Božan Žabjek, ERIN ELIZABETH in 60 mrtvih holističnih zdravnikov
Žabjek in LAŽ o ošpicah - MEASLES
Dihydrogen Monoxide in Božan Žabjek
Najnovejše ta hip
Žabjek in njegove neresnice
Božan Spencer - Scottie Žabjek
Pozivam slovensko vlado, da prepove uporabo Dihydrogenovega Monoxida
Teorija zarote, ki to ni več
Ko se slika slovenskega neba iz skropucala Božana Žabjeka, pojavi devet mesecev pred tem ...
Vse o Grabovoi - u, na enem mestu
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Vse o Grabovoi - u, na enem mestu

Greg Zupan
10.11.2016 22:30 (Nov 10, 2016)

... vse o Grabovoju, kar je na internetu je LAŽ. Ti samo daješ laž naprej. Začelo pa se je tako, ko je kandidiral leta 2008 za predsednika Rusije in si je KGB morala izmisliti nekaj, kaj je z njim narobe, da ne bi bil izvoljen za predsednika Rusije.

Tako trdi zagovornica prevaranta Grabovoi-a, Dajana B. pa si poglejmo celo zadevo.

Več, na spodnji povezavi ...

Rodila me je devica

Post Scriptum: Zagovornica omenjenega prevarantskega tiča, se na MMC blogosferi pritožuje nad brisanjem njenih blogov, ki oglašujejo njegovo dejavnost, ter MMC imenuje VRTEC.

Kako bi lahko potem poimenovali PW, kjer ista uporabnica poziva k ukinjanju posameznih uporabnikov, ki njo in ostale drekače razkrivajo? JASLICE.

Teorija zarote, ki to ni več

Greg Zupan
04.11.2017 06:21 (Nov 04, 2017)

http://www.iflscience.com/health-and-medicine/scientists-may-have-found-the-root-cause-of-autism/

O čem bodo Sedaj pisal Žabjek, Svet, Radmila Čučak, ...

Belgijski župan ni bil ubit zaradi razkrivanja satanizma v EU

Greg Zupan
18.09.2017 03:23 (Sep 18, 2017)

Nova laž Božana Žabjeka, ki nadaljuje s svojo epopejo lažnivh hujskaških novic.

Njegove nebuloze razkrite.

Body of Alfred Gadenne, 71, discovered by his wife at a cemetery in Mouscron

Nathan Duponcheel, 18, reportedly handed himself in to police over murder

The Mayor of Mouscron had been out to shut the site when he was attacked

Duponcheel is said to have 'revenged' his father who killed himself in 2015

It is said that Duponcheel blamed Gadenne for his father losing his job 

Liz MacKean in nabijanje o teoriji zarote Božana Žabjeka, ki širi lažne novice

Greg Zupan
12.09.2017 06:10 (Sep 12, 2017)

The death of former BBC investigative reporter Liz MacKean was "suspicious." FALSE

ORIGIN

On 20 August 2017, the unreliable web site Your News Wire falsely reported that Liz MacKean, a controversial former BBC journalist, had been found dead “in suspicious circumstances”:

Liz MacKean, the former British investigative reporter who exposed Jimmy Savile and the culture of pedophile protection at the BBC, has been found dead. She was 52…The BBC, who blocked her groundbreaking investigation from airing and spent the next few years attempting to destroy her reputation, are reporting that she died of “complications from a stroke.”

Liz MacKean is the second high profile BBC journalist to die in suspicious circumstances after attempting to expose the truth about the pedophile ring operating in the upper reaches of the establishment. Jill Dando, former Crimewatch host, also tried to alert her bosses to the pedophile ring at the BBC, warning that “big name” stars were implicated. Jill D

Najnovejše ta hip

Greg Zupan
02.07.2017 11:44 (Jul 02, 2017)

Najnovejša inštalacija chemitrailsov, ki hkrati hladi ozračje, da se zemljica ne segreje preveč. Skrbi  tudi zato, da se naša ravna zemlja vrti. Glede na to, da je statična, so letala postala preteklost.

Pozivam slovensko vlado, da prepove uporabo Dihydrogenovega Monoxida

Greg Zupan
29.06.2017 02:37 (Jun 29, 2017)

Zaradi njega letno umre na 10.000 ljudi, da o CONTRAILS ne govorim, zato je treba uporabo le tega, strogo prepovedati.

RECIMO NE, DIHYDROGENOVEMU MONOXIDU.

Dihydrogen Monoxide in Božan Žabjek

Greg Zupan
27.06.2017 05:16 (Jun 27, 2017)

Skrivnost Chemtrails - ov razkrita, Dihydrogen Monoxide

Na You Tube, se je pred kratkim pojavil nov video, za katerega teoretiki zarot trdijo, da je dokaz, da Chemtraili obstojajo.

Teoretiki zarot si niso enotni o kraju dogodka, saj nekateri trdijo, da se je križanje letal zgodilo nad Rusijo, nekateri sam dogodek preselijo nad Florido, medtem, ko ga ostali selijo po celem svetu - od Kitajske do Saudske Arabije. Naš slovenski vseved, si kraja dogodka ni upal omeniti, je pa premeteno v svoj zapis vnesel ARSO in Branka Gregorčiča, ki je podal razlago in opis dogodka.

Malce sem pobrskal po spletu in odkril, da so končno odkrili in potrdili sestavo oblaka izpuhov , ki se valijo za letalom. Oblak je sestavljen iz Dihydrogenovega Monoxida. Sedaj, ko so stvari postale jasne, lahko to skrivnost elit tretiramo, kot še eno rešeno uganko moderne civilizacije.

Dihydrogen Monoxide je H20.

Božan Žabjek, ERIN ELIZABETH in 60 mrtvih holističnih zdravnikov

Greg Zupan
12.06.2017 02:02 (Jun 12, 2017)

Naj se vnaprej opravičim za zapis v angleškem jeziku, saj je samo razkrivanje te teorije zarote enostavno predolgo za prevajanje, bojim pa se tudi, da bi se kaj v prevajanju izgubilo. Torej dejstva so tu, odločite se sami ali boste verjeli lažnivemu teoretiku zarot in avtorici in ustanoviteljici spletne strani Health Nut News, Erin Elizabeth ali razlagi v spodnjem tekstu.

On 19 June 2015, a controversial doctor named Jeffrey Bradstreet was found dead in a river by a local fisherman from what the local sheriff’s office later determined was a self-inflicted gunshot wound to his chest. Bradstreet was an outspoken proponent of the discredited theory that vaccines cause autism, as well as a practitioner of and an evangelist for a fringe remedy derived from human blood known as GcMAF (illegally advertised as a cure for everything from cancer to autism).

His death came just days after his Georgia clinic was raided by the federal agents looking for GcMAF or other unlicensed medical treatments.

Žabjek in LAŽ o ošpicah - MEASLES

Greg Zupan
22.04.2017 01:20 (Apr 22, 2017)

Kratko pojasnilo o ošpicah in lažnivi objavi antivaxxerja, teoretika zarot, človeka, ki pozna vse skrivnosti tega sveta. Trdi namreč, da zaradi ošpic ni nihče umrl.

Pa poglejmo, če je to res. 

  • Ošpice so eden glavnih vzrokov smrti med otroci, pa čeprav imamo na voljo učinkovito in poceni cepivo
  • V letu 2015 je zaradi ošpic po celem svetu umrlo 134 200 otrok, kar je približno 367 smrti vsak dan ali 15 umrlih otrok vsako uro 
  • Cepivo proti ošpicam, je med leti 2000 in 2015 zmanjšalo umrljivost za 79%
  • V letu 2015 je cepivo prejelo okoli 85% otrok

Z uvedbo cepljenja proti ošpicam med leti 2000-2015 je bilo po ocenah rešeno okoli 20.3 milijona otroških življenj v ZDA.. Zadnji smrtni primer zaradi ošpic v ZDA, je bil zabeležen leta 2015, po već kot desetletnem premoru. Točni podatki o tožbah, ki so bile kakršnikoli povezavi s cepivi v ZDA se nahajajo tukaj. V sam obzir je vsekakor treba na tehtnico dati rešena življenja in ne samo rekacije na cpiva. In ravno tu prihaja do lomljenja kopij z ant

Najvećji poizkus Harvarda, poči kot balonček

Greg Zupan
28.03.2017 02:41 (Mar 28, 2017)

Žabjek, NSP, Chemtrails, zarote, ubijajo nas, pa čeprav nas je vsak dan več ali kako uničtit človeštvo z enim kilogramom plinov namenjenim za poizkus v stratosferi.


Žabjek, človeštvo je glavni krivec za proizvodnjo žveplovega dioksida, saj ga proizvede v višini 99%.

Kaj je res?

https://www.technologyreview.com/s/603974/harvard-scientists-moving-ahead-on-plans-for-atmospheric-geoengineering-experiments/PS.: Zanimivo, da general FABIO MINI, ki je bil del stroja, ki naj bi proizvajal "kemtrajle" javno sprašuje - ne razkriva - s čem in zakaj nas špricajo.

Hvala Žabjek, ker razkrivaš 10 let stare stvari, dosotpne na internetu - vsakomur.

www.humansarefree.com

Sources in the Conspiracy-Pseudoscience category “may” publish unverifiable information that is “not always” supported by evidence. These sources “may” be untrustworthy for credible/verifiable information, therefore fact checking and further investigation is recommended on a per article basis when obtaining information from these source

Božan Spencer - Scottie Žabjek

Greg Zupan
19.03.2017 07:56 (Mar 19, 2017)

Žabjekov vir, Smoloko.com, je neodvisna skrajno desničarska spletna stran, ki jo financira domačin iz Ohia z imenom Scottie Spencer. Glavni namen te strani je promovirati anti semitizem. Spencer je veliki občudovalec Adolfa Hitlerja, saj trdi, da je bil Holocaust pravilna odločitev (nekaj podobnega je v svojih zapisih trdil sam Žabjek). Prav tako gredo z roko v roki z anti semitizmom na tej spletni strani, islamofobija in anti katolištvo. Njegova spletna stran je polna paranoičnih s PHOTOSHOPOM obdelanih fotografij. (zelo podobno Žabjekovemu, Svetovemu, Radmilinemu blogu)


Poglejmo si izraelski napad na USS Liberty pred skoraj 47 leti na hitro od blizu, saj Žabjek ni bil niti toliko, da bi preveril podatke, temveč, jih je po papagajsko prepisal od Scottieja.

Po napadu je bilo 34 mornarjev mrtvih in 174 ranjenih. Izrael je trdil, da se je zgodila napaka, saj so najbolj prepoznavno ameriško vojaško ladjo zamenjali za egiptovski konjeniški transport na ladji, ki je bila pol manjša od US

Peru, Žabjek, nerazumevanje teksta, nepravilno prevajanje, zagovarjanje neenakosti med spoloma

Greg Zupan
17.03.2017 02:56 (Mar 17, 2017)

Žabjek v svojem skropucalu obtožuje Sorosa, vlado Peruja, elite,... pedofilije, zločinov proti otrokom Peruja. Žabjek, ne bo držalo. Zopet brca v temo.

Kaj je res?

Minister za izobraževanje Marilú Martens je na spletu objavil sledeč stavek, ki se nanaša na sprejetje novega zakona v šolstvu. Stavek je v originalu “homosexuality is not taught, but homophobia can be learned.” Če ga prevedemo,bi se glasil takole: " Homosexulanost ni naučena, homofobija je!" Torej pri samem zakonu gre za enakost med spoloma in vsemi ljudmi, ki pa mu ljudje Peruja nasprotujejo, saj vemo, da je Peru strogo katoliška država.

Zakaj v celem zakonu gre, si lahko preberete v originalu, če pa kdo potrebuje pomoč, sem na voljo.

ŽABJEK, priporočam ti, da se izogibaš novic, ki jih ne razumeš, ter prenehaš podpihovati ljudi z lažnimi, neresničnimi objavami.

The resident coordinator of the United Nations System in Peru, María del Carmen Sacasa, today congratulated Peru's President, Pedro Pablo Kuczynski, for incorporatin

Trditve, izvite iz trte

Greg Zupan
15.03.2017 02:47 (Mar 15, 2017)

Ko se Radmilin blog prične z lažnim doktorjem, ki bi avtizem, ADHD, AIDS, ... zdravil z industrijsko varikino, ter bil zaradi tega zaprt v Španiji in se v pomanjkanju njenih argumentov, konča pri otroški paralizi ....

Trditev št. 1

Podobno masovno cepljenje z živim polio cepivom se je zgodilo med begunci iz Sirije leta 2013, ko je UNICEF kupil 1,7 milijona cepiva za otroško paralizo, navkljub dejstvu, da v Siriji ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1999 dalje.

Po začetku masovnega cepljenja, so se v Siriji znova pojavili primeri otroške paralize (preko izločkov cepljenih ljudi)


Trditev št. 2

Leta 2014 je UNICEF začel s programom masovnega cepljenja s 500.000 dozami živega oralnega cepiva za otroško paralizo na Filipinih, po tem ko je super orkan opustošil Tacolban z okolico.

To je Organizacija Združenih Narodov naredila kljub dejstvu, da na Filipinih ni bilo nobenega primera otroške paralize od leta 1993.

Ljudje, ki so prejeli cepivo za otroško paralizo z živimi

Zelena reka ... ZDA

Greg Zupan
08.03.2017 02:38 (Mar 08, 2017)


				Teorija zarote, ki to ni - Španija? Ne, ZDA.<br>

Žabjek, prebere novico na spletni strani NOVI SVJETSKI POREDAK in jo priredi po svoje, ter izpusti dejstva, ki njegovo teorijo zarote pokopljejo. Celo spletna stran NSP, tega dogodka ne prikazuje kot neko, za lase privlečeno teorijo zarote.

1. Rijeka VALIRA je bila uzrok prošlogodišnje epidemije gastroenteritisa

2.“To je bezopasna, netoksična i biorazgradiva boja koja se koristi za istraživanje voda”, gradonačelnik Albert Batalla

3. Boja je dodana u vodu od strane španjolskog Ministarstva zdravstva u sklopu nastojanja da se pronađe izvor prošlogodišnjeg onečišćenja voda koji uzrokovao bolest kod stotine ljudi. - preko 4000 (op. p.)

4. Izbijanje epidemije, početkom 2016. godine, prisililo je zatvaranje punionice vode Arinsal nakon što je u proljeće otkriveno da je voda bila kontaminirana s norovirusom.

Zatvaranje bi značilo da više od 120.000 boca mora biti povučeno iz opticaja strane dobavljača Aigues del Pirineu.

Ali se vam ne zdi, da, če bi zeleno barvilo bilo toksično, bi se to poznal

Žabjek in njegove nebuloze

Greg Zupan
06.03.2017 00:07 (Mar 06, 2017)

Ker se "resnicoljubec" boji imeti odprt "zid" za komentiranje, je pred vami nekaj informacij, ki ga prikazujejo v LAŽNIVI luči.

Pa poglejmo kaj je res?

http://www.snopes.com/australia-becomes-first-country-to-begin-microchipping/


https://www.metabunk.org/debunked-australia-becomes-first-country-to-begin-microchipping-its-public.t8059/


http://www.news.com.au/technology/gadgets/wearables/australians-embracing-superhuman-microchip-technology/news-story/536a08003cb07cba23336f83278a5003

Kje se uporablja RFID tehnologija?

http://blog.atlasrfidstore.com/what-is-rfid-used-for-in-applications

Imate pametni telefon? Če je odgovor, da, potem ste na mreži – grid.

Imate novi potni list? Če je odgovor da, potem je v njem vgrajen »biometrični čip«, ki ima isto nalogo kot RFID čip, ste na mreži - grid. 

Imate novo kreditno kartico ali bančno kartico in uporabljate tako imenovani »PAYPASS«? Če je odgovor da, potem ste na mreži – grid.

itn.

Samo nekaj primerov, kjer se RFID že uporablja, zato re

Žabjek in njegove neresnice

Greg Zupan
11.01.2017 02:31 (Jan 11, 2017)

Why Would Bill Gates Want to Kill One Billion People?

Viral video aggregator Upworthy has been in the news a lot lately, mostly for their meteoric rise in popularity and maddening-yet-effective headline writing style. One element of the site that didn’t get much press, however, was an announcement they made over Facebook on November 12. The post proclaimed:

One of the reasons we started on this social merry-go-round was to get important ideas out there that people rarely talk about. So we are getting in cahoots with the Bill & Melinda Gates Foundation and launching a global health and poverty section.

This they did, kicking off an area of their site called “All 7 Billion” which spotlighted videos related to poverty, sustainability and health care in the developing world. What nobody at Upworthy seemed to take into account was the loathing for the Gates Foundation among various pro-woo, anti-science fringe movements. And the comments le

Lažnivec Žabjek nadaljuje s svojo paranojo

Greg Zupan
06.01.2017 23:01 (Jan 06, 2017)

V svojem zapisu, Žabjek omenja depopulacijo, ki jo celo vehementno pripisuje Kissingerju. 

Did Henry Kissinger call ‘depopulation’ a priority?

Depopulation KissingerQuote Check:

Attributed to former Secretary of State Henry Kissinger:

“Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries.”

 

Overview

We found no good evidence to support attributing the above quotation to Kissinger.

 

The Facts

On Facebook, we ran across a post consisting of a photo of Henry Kissinger, secretary of state in the administration of President Richard M. Nixon. The photo of Kissinger was accompanied by a supposed quotation:

Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially fro

Žabjek žrtve kemičnega napada v Ghouti leta 2013, prenese v GAZO leto kasneje

Greg Zupan
16.12.2016 03:13 (Dec 16, 2016)

Žabjek zopet laže

Vodstvo PWja?

Ali se svet ne bori, proti objavam in širjenju lažnih novic?

Žabjek v svojem blogu uporabi LAŽNO fotografijo

Greg Zupan
16.12.2016 03:02 (Dec 16, 2016)

ŽABJEK zakaj LAŽEŠ

Koliko časa še? To ni samo odraz Žabjekove paranoje, je tudi odraz PWja.

Ko se slika slovenskega neba iz skropucala Božana Žabjeka, pojavi devet mesecev pred tem ...

Greg Zupan
14.12.2016 05:48 (Dec 14, 2016)

Sliko poiščite na spodnji povezavi

https://geoengineeringcrimes.wordpress.com/tag/electromagnetic-wave/


Koliko časa še?

Oglasi

747.) ecvador

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7641.) z glasbo v srcu

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

5320.) iz komisarjevih zapiskov

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4303.) tajfun

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 8.99 €

894.) triglav religioni pomen pri slovencih

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

1050.) marušin dnevnik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 14.99 €

271.) kaj ko bi spregovorili o hašišu

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 12.99 €

1405.) križnarjevi

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9 €

2662.) lepo poletje

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9 €

2289.) gojimo semenski krompir

Kategorija: Dom in vrt

Cena: 14.99 €

v kolikor želite povečati prodajo ali obisk vaše spletne strani vam google oglaševanje pri tem zelo pomaga. vse in še več o google adwords na naši spletni strani: https://adwords.dominatus.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

denar posameznikom in nujno poslovanje. nujna posojila zasebnega kapitala brez količinske omejitve, samo z jamstvom nepremičnine, brezplačno ali malo hipoteko. ni pomembno z rai ali annefom ali brez plačilnega lista. brez utemeljitve dohodka. bistvena hipotekarna garancija, tla, prostori, skladišča, zemljišča in proindivisys. ponovna združitev dolgov. hitri in nujni osebni krediti. tudi rešitve za podjetje. informacije: annebonetta@gmail.com

Kategorija: Dom in Gradnje

Cena: 4500 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj