Članek
Epson je razglašen za vodilnega proizvajalca projektorjev v svetu, 14 leto zapored*
Objavljeno May 11, 2015

Ljubljana, 6. Maj 2015 – Podjetje Futuresource Consulting Limited je razglasilo podjetje Epson za vodilnega proizvajalca projektorjev na svetu 14 leto zapored. Dosežek označuje kontinuiran uspeh podjetja v sektorju vizualnega prikazovanja in je okrepil vodilni položaj podjetja na svetovnemu trgu.

Najnovejši podatki podjetja Futuresource kažejo, da je Epson dostavil največ videoprojektorjev moči 500 lumnov in več.

Neil Colquhoun, poslovni direktor za vizualni prikaz podjetja Epson Europe, deja: »Veselijo nas novi podatki podjetja Futuresource in veseli smo, da so uporabniki v vedno večjem številu prepoznali naše projektorje, hkrati pa tudi povečujemo svoj tržni delež.«

Epson ponuja široko paleto izdelkov za vizualni prikaz, ki vključuje namestitvene, prenosne, projektorje ultra kratkega obsega, interaktivne, poslovne in projektorje za domači kino. 3LCD tehnologija je srce Epsonovih projektorjev, ter omogoča najjasnejše, najbolj žive in najbolj natančne slike na trgu.

Neil Colquhoun dodaja: »S sledenjem trendom na trgu in z nenehnim vlaganjem v razvoj ključnih komponent in tehnologij, smo dosegli naš cilj, želimo utrditi vodilni položaj na trgu, leto za letom.«

Za več informacij o barvni svetilnosti obiščite www.epson.si/clo.

* Največji delež projektorjev na borzi s 500 lumnov in več. (Raziskava je bila izvedena s strani FutureSource Consulting Limited, za obdobje od 2001 do 2014).