Članek
JUB poskrbel za barvito vzdušje na Čarobnem dnevu
Objavljeno Nov 19, 2014

JUB poskrbel za barvito vzdušje na Čarobnem dnevu V nedeljo, 31. avgusta, so se številne družine z otroki odpravile na Čarobni dan v Arboretum Volčji Potok, na katerem že šesto leto zapored sodeluje tudi družba JUB. Tako je na zadnji počitniški dan v čarobni deželi čebelice Maje znova potekala Bojanova velika slikarska delavnica, kjer so otroci lahko ustvarjali risbice na velikih slikarskih stojalih ter barvali hiške iz stiropora. Otroke je ves čas pri delu spodbujal Bojan, maskota družbe JUB, ki je vse ustvarjalce za trud nagradil s čokolado.

JUB, pri nas poznan kot najstarejši proizvajalec barv za dom, je na Čarobnem dnevu že tradicionalno predstavljal barve iz družine JUPOL, med njimi pa še posebej program JUPOL Junior, ki se ponaša s pečatom okoljska marjetica Ecolabel. Ta notranja barva se odlikuje po tem, da je okolju in uporabniku prijazna pralna barva, namenjena pa je predvsem dekorativni obdelavi sten v otroških sobah, igralnicah in učilnicah. Pri barvanju zidov običajno zadostuje že en sam nanos, saj je barva visoko pokrivna, otroci pa lahko izbirajo barve v šestih odtenkih: rumenem, oranžnem, vijoličnem, rožnatem, modrem in zelenem.

Veliko družinsko prireditev so tudi tokrat spremljali  atraktivni glasbeni gostje ter številne športne, razvedrilne, poučne in ustvarjalne delavnice, kjer so  otroci preizkušali svoje talente.  Velika JUB-ova slikarska delavnica je bila tako tudi letos med najbolj obiskanimi.