Pravni nihilizem in opravilna nesposobnost ustavnega sodišča. Z bontonom in politično korektnostjo se ne da rešiti kriminala!

Objavil/a Dosje Milko Novič, dne 2017-12-10 ob 16:22:15

Moj odgovor Krivicu !

Dragi Matevž, tvoja cehovska solidarnost je očitno neizmerna, mislil sem že da se boš lotil problema, zaradi katerega je nastala ta polemika. To je zaradi opravilne nesposobnosti in pravnega nihilizma, ki ga je polno ne samo na ustavnem sodišču, ampak na mnogih sodiščih. Vendar ne, spravil si se name.

Seveda priznam, da sem bil zelo grob do ustavnih sodnic, vendar mislim, da upravičeno. Po pravnem načelu sorazmernosti pa vendar moja kritika ni nič, če jo primerjam s škodo in krivico, ki jih povzročajo. Je le milijoninka zla v primeri z zlom, ki ga proizvajajo gospe in gospodje v sodniških oblekah, ob tem ko odločajo o svobodi in o življenjih in smrti navadnih podložnikov tako, da nekaj mesecev ne odločijo o zadevi, ki je sicer rešljiva in mora biti rešena v 48 urah in za povrh na koncu sploh ne-odločijo.

Gre za primer obsodbe in neustavnega pripora dr. Milka Noviča za obtožbo za umor direktorja kemijskega instituta dr. Janka Jamnika in s tem v zvezi za katastrofalno pod-argumentirano sodbo izpod peresa sodnice Špele Koleta. Ustavno sodišče pa nič. Ne zna ali noče odpraviti pripora, da bi se človek lahko branil na svobodi. Pilatovsko si umije roke s proceduralnimi »fintami«. Jaz temu početju ne pravim katastrofalno neznanje, kot to vidiš ti Matevž, ampak ga imenujem zavestna produkcija zla – po domače pa se reče temu HUDOBIJA.

Seveda pa sem krivičen ker sem se spravil samo na vodilne gospe - ustavne sodnice, moral bi kritizirati še marsikoga, vendar bi verjetno pri obdukciji tovrstnega zla v sodnih dvoranah, kmalu omagal. Za informiranje o konkretnem primeru pa si dragi Matevž in drugi bralci oglejte sodbo in pritožbo obrambe na Googlu na spletni strani pod naslovom DOSJEMILKONOVIC.SI Jaz temu rečem KRIMINAL V SODNIH DVORANAH. Več o tem, za kakšne primere gre pa je razvidno v mojem prispevku z naslovom: »Podivjana UDBA je ušla iz vajeti svojih šefov« zato sodišča proizvajajo nadomestne morilce. V tem članku navajam 4 najbolj znane primere.

Dragi Matevž, to so realni problemi – ne moj bonton. In problem je tvoja iluzija, da z bontonom in politično korektnostjo lahko rešimo problem kriminala v sodnih dvoranah ter katastrofalnega kadrovanja v sodstvu. O tem je pisal dr. Jan Zobec pod naslovom SODNIŠKI NOVI RAZRED in o tem piše Boštjan M. Zupančič. Beri zadnji intervju z njim v Reporterju.

S tem zaostrujem polemiko z Matevžem Krivicem, ki je sicer v zadevi dr. Milko Novič delal pošteno in kritično raztrgal popolne konstrukte nižjih sodišč. Gre za konstrukte o ponovitveni nevarnosti. Pozivam ga, da to enako zavzeto dela še naprej, kajti predmet kritike bi v tem primeru moral biti najvišja sodno policijska oblast - direktor Nacionalnega preiskovalnega urada Darko Majhenič, ki je v »španoviji« s sodnico in tožilko sproduciral to sramotno obsodbo brez vsakega dokaza - takrat še obtožbo.

To je bilo samo šest dni po umoru – brez preiskave. Obtožnica pa objavljena na POPTV in publicirana v medijih! In tako je zdaj tudi v isti dikciji zapisana v obsodbi Špele Koleta - po principu »kadija tuži, kadija sudi« ! Če kdo bi US moralo temu narediti konec. Ne pa se, kot Jadranka Sovdat, skrivati za nekimi floskulami videza nepristranskosti in »ne dovolj očitne kršitve« človekovih pravic, da bi US sploh odločilo o izpustitvi iz pripora.

Dragi Matevž, moj ostri anti-bonton in zmerjanje bom zlahka zamenjal za pohvalo sodnikom, ki si s svojim delom to zaslužijo in dal bom kompliment celotni veji sodne oblasti, ko bo ta očiščena »šalabajzarjev«, sociopatov in drugih kočevskih medvedov – nedotakljivih funkcionarjev, našega sodstva, tožilcev in sodnikov. Med , njimi ni malo tistih, ki nimajo državnih pravosodnih izpitov tako imenovanih DPI – nekateri imajo samo potrdila o tem. V Sloveniji še ni razkrita tako imenovana ČRNA LUKNJA SLOVENSKEGA SODSTVA – največja GREZNICA DOSLEJ. Upam da boš pri tem pomagal. A o tem dragi Matevž kdaj drugič, ko se ohladiš paternalizma, ogorčenja, jeze in pozivanja naj mi Delo ne objavlja mojega pisanja. Tu pa si prekoračil, ne samo meje bontona, pač pa tudi mejo demokracije. Kljub temu Matevž, se ti iskreno zahvaljujem za napore, ki jih vlagaš skupaj z mano za to, da resnica in pravica začneta zmagovati - ne abstraktno, ampak konkretno, za žive ljudi.


Vili Kovačič, državljan K.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Dosje Milko Novič
Dosje Milko Novič
Objavil/a 2017-12-10 16:22:15 (Dec 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Objavljamo zahtevo za varstvo zakonitosti z dne 28.03. 2018 (pdf dokument)
Montirani sodni procesi, kdaj jih ne bo več!? Milko Novič končno na prostosti!
Umor dr. Jamnika - zahteva za obnovo preiskovalnega postopka
Vladavina prava? NE, montiran sodni proces z množico kršitev!
Zakaj dr. Milko Novič ni morilec dr. Janka Jamnika
Vsem sodnikom, ki so dokumentirano in sistematično kršili človekove pravice je treba odvzeti trajni sodniški mandat.
Visoka kazen za visoko ceno življenja. Resnično zgrožen sem, kako nizko je padlo slovensko sodstvo!
Iva Pavlin Žurman: Sodna sramota v hiši sramote!
SLOVENSKO SODSTVO PONOVNO PADLO NA IZPITU STROKOVNOSTI IN PRAVIČNOSTI!
Kakšni so sodniki ki nam sodijo – v imenu ljudstva? (nadaljevanje). V sredo 20.12. ob 09.00, razpravna dvorana 107/I nadstr.
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
September 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

ti si poseben imate slabih spominov na preteklo leto in se sprašujete, kako začeti te brez finančne skrbi, saj so vse banke vedno zadrževale, medtem ko želite začeti letos brez finančnih težav, zato se obrnite na mene in manj 48 ur z razumno stopnjo 3% na leto vam lahko dovolim, da začnete v letošnjem letu, ki obljublja, da je lepa poklic: etudiant za nadaljevanje študija potrebujete finančna sredstva - želiš potovati v tujino - želite poravnati (deponiranje doma, premik, najem) - kupujete računalniško opremo (računalnik, tiskalnik) ali celo avto moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 16000 €

pozdravljeni, bili ste utrujeni od zavrnitve s strani bank, ki jih imate dovolj, da jih ne ne najdite nobenega izhoda iz vaše težave. ponudba posojila med posamezniki od 5000 € do 500 000 €. pravzaprav sem teodoraandreea a smo struktura posameznikov pri vodenju računa in pomagamo ljudem, ki vam nudimo posojila v razponu od 5000 € do 300 000 € za obrestna mera 2%. torej, če bi imeli projekt ali želite kupiti avto ali moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 85000 €

evropa credit financement je skupina francoskih investitorjev z velikim kapitalom, zato smo vam pripravljeni dati posojilo med 5000 in 450.000. vendar ima 2% obresti. največ 25 let. v 72 urah po prejemu vaše zahteve smo pripravljeni zadovoljiti naše stranke.   imate prosto izbiro, da določite mesečna plačila z mojo institucijo. za lokalne in mednarodne kredite opravljam ljudi po vsem svetu. za vse zainteresirane osebe (ne-resni ljudje se vzdržijo). pripravljen sem zadovoljiti svoje stranke v 72 urah po prejemu vašega formuliranega zahtevka. prosimo, da nam posredujete spodnje informacije: moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 500000 €

pozdravljeni jaz sem gospa teodora andreea podjetnica naftnega izvora, ki ponuja posojila v razponu [5000 € -1.000.000 €] posameznikom in podjetja v finančnih težavah z obrestno mero 2%. brez jamstva ali hipoteke. v nasprotju z nekaterimi podjetji sem specializirana le za poslovne kredite, osebna posojila, refinanciranje dejavnost, posojilo za nepremičnine, kar pomeni, da svojim strankam dam spoštovanje, vljudnost in službo, ki jo zaslužijo. kot posojilodajalec odobren in odobren, s skoraj desetletnimi izkušnjami. po intervjuju z enim od mojih finančnih svetovalcev smo se odločili za posojila, da bi pomagali posameznikom, ki moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 60000 €

pozdravljeni jaz sem belgijski državljan, mednarodni finančni minister v banki, izkoristim vaš e-poštni naslov, da vas obvestim, ki ga dodeljujem posojila posameznikom z obrestno mero 2% v obdobju po vaši izbiri. od 5.000 € do 9000.000 € se nadomestilo začne 2 meseca po prenesite na svoj bančni račun in opravite mesečno plačilo. ne oklevajte se obrnite na mene po elektronski pošti za več informacij, če jo potrebujete. moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com najlepša hvala.

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 16000 €

ali vas zanima posojilo 5.000 do 2.000.000 €? posojilo za financiranje vaše potrebe? svojih projektov? za prilagoditev dolgove do bank? to je tam, da ga oklevajete trenutek, da se obrnem na mene, ker imam kapital dovolj pomembno, da sodeluje pri uporabi katerega koli ljudje, ki potrebujejo posojila in imajo sposobnost za povračilo mesečnih plačil in za spoštovanje posojilni zakoni med posameznimi moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 20000 €

potrebujete posojilo? banka je zavrnila in hočeš imeti posojilo za podporo vašim potrebam? ni problema. ne glede na vaš finančni položaj. ponujam vam hipotekarna posojila, komercialna posojila, mednarodna posojila, osebna posojila in ekskluzivna posojila za izobraževalna posojila. ponujam posojila na voljo partnerstvom, drugim javnim in zasebnim, in mnogim. na razpolago vam bom vsako posojilo, nepremičnine, financiranje in drugo. ponujam tako dolgoročna kot kratkoročna posojila. stopite v stik z mano danes in pridobite prvo finančno posojilo. brez resnega vzdrževanja moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 13000 €

pozdravljeni jaz sem belgijski državljan, mednarodni finančni minister v banki, izkoristim vaš e-poštni naslov, da vas obvestim, ki ga dodeljujem posojila posameznikom z obrestno mero 2% v obdobju po vaši izbiri. od 5.000 € do 9000.000 € se nadomestilo začne 2 meseca po prenesite na svoj bančni račun in opravite mesečno plačilo. ne oklevajte se obrnite na mene po elektronski pošti za več informacij, če jo potrebujete. moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com najlepša hvala.

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 45000 €

dober večer gospod / gospa   moje ime je gospa teodora andreea sem finančni inšpektor, imam kapital € 600,000.00, ki mi je služil za odobritev zasebnih posojil kratko in dolgoročno, od 10.000 € do € 600.000,00 za vsakogar resno , ki je sposoben dobro izkoristiti to posojilo, ki ga ima v lasti. 2% obresti v letu, glede na vsoto, ki je bila posojena, ker sem posebna. ne želim kršiti zakona o oderuštvu. vrnite največ 5 do 10 let ali več, odvisno od zneska posojila. za več informacij se lahko obrnete na e-pošto. vljudno moj e-poštni naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 15000 €

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj