Članek
Veslaški simulator: Kaj, kako, čemu?
Objavljeno Feb 10, 2015

Veslaški simulator je izjemna naprava, ki vam v fitnes centru ali pa kar doma nudi krepitev in rekreacijo celotnega telesa. Kot nam že sam izraz, veslaški simulator pove, je to naprava, ki simulira pogoje dejanskega veslanja in je zato izjemno koristna za profesionalne ali rekreativne veslače. Seveda pa veslaški simulator nudi tudi vsestransko krepitev telesa »navadnih smrtnikov«, ki si želijo okrepiti telesno kondicijo ali izoblikovati svojo postavo. Veslaški simulator je tako odlična izbira, če se odločate za multifunkcijsko domačo napravo. Veslaški simulator, kot že prej navedeno, nudi razgibavanje in krepitev vseh mišičnih skupin, omeniti pa moramo tudi, da z njim uporabniki uspešno krepijo tudi srce, pljuča in krvno obtok.
Če se odločate za nakup, si oglejte spletno ponudbo veslaških simulatorjev na spletni strani WaterRower. Vsi njihovi veslaški simulatorji so visoko kakovostni, izdelani pa so iz različnih vrst masivnega lesa, ki se bodo lepo podali vaši dnevni sobi ali drugemu prostoru.

Veslaški simulator je naprava na kateri se poškodbe le redko pojavijo, saj je popolnoma varen in stabilen, uporaba pa je tudi zelo enostavna zato ne boste potrebovali posebnih navodil ali napotkov. Vse potrebne informacije vam bo sama naprava izpisala na manjšem monitorju, ki se nahaja na napravi. Ta multifunkcijska fitnes naprava je tako primerna za uporabo v vseh starostnih obdobji in v vseh nivojih fizične pripravljenosti. Pri uporabi velja enaka previdnost kot pri uporabi vseh drugih fitnes naprav, torej z vadbo ne smete pretiravati in jo morate uporabljati glede na vašo fizično pripravljenost oziroma stanje.