Članek
Hitra predstavitev
Objavljeno Aug 06, 2014

Pozdravljeni!

Dobrodošli na strani Dobra žlica, kjer hočem pokazati kuhanje kot zanimivo stvar. Ker kuhanje niso samo recepti, katere dobite v kuharskih knjigah in na spletu, vam predstavljam tudi začimbe, kako do sestavin, tako da jih pridelamo, ali kupimo, tako tudi zanimive članke, katere sem že pisala na svojem prejšnjem blogu. Z vsem tem hočem in želim biti drugačna in upam, da mi to tudi uspeva. Ne želim dati samo receptov, ki jih je povsod ogromno, ampak znanje. Želim vam dati tako znanje, da lahko poizkusite sami narediti kako jed, tako izmed mojih receptov, kot iz drugih receptov. Zato si želim tudi odpreti podjetje, v katerem bi vam praktično pokazala nekatere trike, s katerimi si lahko pomagate kot začetniki.

Mogoče ste že opazili, da je ta stran velikokrat deljena na FB stran Kuhanje za vse starosti. Verjetno se sprašujete, kaj imata ti dve strani skupnega. Tukaj je odgovor. Imata mene. Obe strani sta moja otročička, za katerega skrbim, ker si to želim in me to veseli.

 

Dobra žlica s septembrom odpira svoja vrata in sicer tako, da bom pričela s kuharskimi delavnicami pri strankah na domu, ter še veliko več.

- Imate otroke, vendar nimate občasnega varstva? Združiti prijetno s koristnim je lahko tudi ustvarjanje v kuhinji, kar otroci obožujejo.

- Vaši starši ali stari starši ne zmorejo več kuhati, vendar si želijo toplo hrano. Namesto, da naročate hrano iz doma za ostarele ali vrtca, pridem do njih in jim skuham obrok po želji, ter se v tem času tudi družim z njimi.

- Ste dijak, študent, mlada mamica, novopečen očka? Tudi za vas najdem rešitve, kako se lahko skupaj, hitro in poceni naučimo kuhanja, pri vas doma in z vašimi posodami, da boste vedeli kaj in kako se uporablja.

- Imate veliko prijateljev in bi si radi popestrili druženja? Kuharski večeri so kot nalašč za vas.

Vse delavnice so primene za manjše družbe ali posameznike. Temu bo prilagojena tudi cena.

Delavnice lahko potekajo tudi v kuhinjskih salonih in kuhinjah, če imajo na voljo to ponudbo, seveda z doplačilom.

 

V upanju, da se spoznamo tudi v živo, vam želim srečne dneve do konca počitnic in odprtja vrat Dobre žlice.

 

Lep pozdrav,

Dobra Žlica

Azra, velja. Marija, ti bom še kdaj omenila.

Odlično, ob prvi priložnosti te pokličem, prideš kuhati. Velja?

Marija, saj nisem na pravem dopustu, samo ne kuham, ker so drugi na dopustu. Za vas, ki ne kuhate radi, imam možnost, da me najamete in vam kuham.

To na sliki je topla zelenavna solata. Kaj bo pa danes za kosilo pa ne vem, ne kuham trenutno, sem na "dopustu".

Kaj pa bo danes? Paprikaš? :)