Članek
Kemoterapija. Ja ali ne?
Objavljeno Oct 05, 2013
Hvala vsem, ki ste mi včeraj posredovali članek (blog) o "dejstvu", da je zdravljenje raka s kemoterapijo prevara medicinskega lobija (celo ne farmacevtskega). Naj vam povem, da mi je že par alternativcev izrazilo sožalje ob moji 100% smrti. Ampak vsak zaradi druge reči. Eden, ker se nisem odločila za hašiševo olje, drugi, ker še vedno kdaj pojem kakšen mlečni izdelek, tretji, ker ne jem mareličnih pešk... Sem že mislila spisati blog, ampak enostavno ne upam s tako gotovostjo postaviti svoj način zdravljenja kot absoluten in zavajati ljudi, kot je to naredil pisec tega bloga. Moj blog je o moji bolezni in mojih odločitvah. Moj namen je bil ozavestiti punce, ženske, da ne ignorirajo tega problema. O zdravljenju oz. preventivi, pa se naj odloči vsak sam. Me zanima, če bo avtor bloga pripravljen tudi prevzeti odgovornost ob morebitni smrti posameznika, ki bo bral njegov blog in se ustrašil tradicionalne medicine. --Če je ta res tako grozna, potem naj ostane doma tudi, ko si zlomi kost. Saj so jih včasih tudi doma naravnali-/sarcasm mode off
Ne zagovarjam niti ne forsiram nobene metode zdravljenja, samo zdravo pamet. Pri agresivnosti mojega tumorja in stopnji stadija, je pač kemo uspešna in sem se za njo odločila in bom tudi sama nosila posledice. Na vsakem raku kemoterapija ne deluje in to onkologi tudi povejo. Samo gola dejstva in resnica. Nobenega zavajanja. Bolnik se na koncu vedno odloči sam.

Bi pa bilo res super vprašati zdravnike onkologe, oz. tiste, ki se ukvarjajo z zdravljenjem raka, kako bi se odločili v primeru raka. Sama še pri nobenem nisem dobila občutka, da bi jo zavrnil. Se bom pa lotila raziskave. :)

Hvala vsem, da mislite na mene in mi želite dobro. Verjamem, da je vsak nasvet poslan z dobrim namenom. Tisti, ki ste prebrali blog, preberite še komentarje pod njim za protiutež.

Lep vikend :)