Jaz sem milijarda

Objavil/a Dajana Babič, dne 2018-09-22 ob 09:22:17

Dragi Večni ljudje, 
Za Makro rešitev vseh, Večen in skladen razvoj vseh, da imajo vsi ljudje obilje financ, pa tako vsak, ki upravlja s to Tehnologijo! 
Hvala Valentini Batiševi za to izjemno Tehnologijo! 

JAZ SEM MILIJARDA - JAZ SEM RESNIČNA ZAVEST IN V TEJ TOČKI ZDRUŽENA S STVARNIKOM TA TRENUTEK IN VSE DO VEČNOSTI
RAZLAGA:
resnična zavest ima vse, ima vse finance tega sveta, ima vse rezerve, vso vodo, vse zvezde, večno življenje in mladost – Bog vam v trenutku življenja ustvarja vašo resnično zavest, ta se rodi z vami in nikamor se ne izgubi! Če o milijardi razmišljate preko KZ (kolektivna zavest), to vidite kot neko iluzijo, vi to milijardo vidite kot odsev v ogledalu, imate občutek da je to milijardo nekdo že vzel – ogledalo vam kaže sliko in na ta način ne morete dobiti ničesar..
Ko pa s svojo resnično zavestjo začnete vizualizirati milijardo, vi greste ven iz ogledala in kot da do sedaj niste imeli nobene informacije o eni milijardi, vi kot da plavate v tej Svetlobi in postajate ta milijarda. Vaša zavest realizira vaše telo v odnosu na tisto nalogo, ki jo je sprejela. Dokler vi sami ne postanete ta milijarda, ne boste dobili ta dogodek. Najprej morate postati ta milijarda, da postanete resnična zavest, kjer je ena milijarda realnost. Milijarde, ki so vam dane pri rojstvu niso nikamor odšle. Bog je vsakemu človeku dal vse možnosti, ki obstajajo v njegovi zavesti…
TEHNOLOGIJA:
V trenutku svojega rojstva sem….. vstopam v svojo zavest, tam vidim milijardo, to sem jaz. In ko pogledam 1 milijardo evrov s svojo resnično zavestjo imam občutek, da sem se zlila z globino trenutka ko je Bog to ustvaril zame, milijarda je čista Svetloba z mogočnim sijajem in jaz sem tu in vstopim v to Svetlobo in kot da plavam v tej Svetlobi, navzgor proti zvezdam v neskončnost, vedno globlje se potapljam v to Svetlobo, še bolj globoko moje telo je tu, jaz pa s svojo zavestjo sledim tej mogočni Svetlobi, še bolj se stapljam z njo, vedno bolj in bolj, vse okrog mene je sama Svetloba, letim vedno bolj v neskončnost, vedno bolj in bolj moja zavest išče točko iz katere izhaja vse, točko milijarde in bližam se mogočno sijoči Svetlobi, čista bela Svetloba in vstopam vanjo, našla sem to točko in jaz postajam ta Svetloba milijarde evrov, vse finance tega sveta so moje in vse to občutim v svojem fizičnem telesu… čutim toploto, ki se preliva po mojem telesu in vstopa v vse celice telesa, v DNK…. Informacija v telesu se menja, zdaj v tem trenutku, jaz čutim da se združujem s to Svetlobo, mogočna Svetloba me zaobjame z neopisljivo radostjo in občutim mir, spokoj v objemu te Svetlobe, kot bi se vrnila domov, v varen objem Ljubezni Stvarnika – Jaz sem ta Svetloba, jaz sem milijarda in tu vidim 10 milijard in vidim še več, vidim 100 milijard in vse to sem JAZ, jaz sem ta pričakovan dogodek in ta dogodek se materializira tukaj in zdaj….. Jaz vem, da je notranja realnost, ki jo doživljam v tem trenutku enaka zunanji realnosti…..jaz sem združena z milijardo in jaz čutim radost, čutim svobodo…. Jaz čutim kako odpadajo iz telesa vse omejitve, strahovi in napačna prepričanja o financah…. Moje zavedanje je sedaj drugačno – jaz vem in čutim da sem milijarda, jaz sem Svetloba te milijarde------
Ker sem vztrajna, moja misel dobiva obliko ene milijarde in potem to ni več misel ampak mišljenje v koncentraciji. In v tem trenutku Bog vidi mojo nalogo in daje komando Duši da prenese Znanja v Duh – Duh pa v kontaktu z zavestjo prenese Znanja v zavest, zavest pa mi daje ta Znanja na opažanje. Vse to se dogaja izven časa. In samo takrat ko se tega zavedam zares živim! 
Torej, jaz sem postala milijarda, ta mogočna svetloba z mogočnim sijajem in jaz se vedno bolj zavedam in občutim svobodo, lahkost, zaupanje…. Jaz sem kreator svojega življenja in v tem trenutku kreiram milijardo, ki sem jaz od samega rojstva dalje….. vedno sem bila in vedno bom…
Iz mojega telesa so odpadli vsi strahovi, vse omejitve, vse kar se je negativnega nabralo tekom življenja – očiščena sem vseh bremen – svobodna tukaj in zdaj in vse do večnosti…
In to milijardo ustvarjam za Makro rešitev vseh, večen in skladen razvoj vseh, da vsi ljudje na planetu Zemlja postanejo milijarda, da se spomnijo da to že so od samega rojstva dalje… In jaz sedaj vidim kako se ta gosta sijoča svetloba preoblikuje v evre, v ogromno skladišče samih evrov in zavedam se, da je to moja materializacija, ustvarjena v tem trenutku tukaj in zdaj in vse do večnosti…..
Jaz v tem trenutku občutim neznansko srečo in radost, celo telo se radosti, celice so srečne – jaz sem to kar sem po Bogu in sreča je moje naravno stanje – Jaz sem svoboda, jaz sem milijarda vidno izražena mojim fizičnim očem….. jaz sem radost Ljubezni in miru………..
Celoten zunanji svet je to, kar je ustvarila naša zavest in nam daje da vidimo, da to opažamo. Fizično telo pa je rezultat delovanja duše, duha in zavesti. 
In fiksiram rezultat – 741 741 741 889 8 in čvrsto fiksiram rezultat 91738919
Hvala Stvarniku, Hvala Dr. Grabovoju za vso podano Znanje in Hvala Valentini za posredovano Tehnologijo! 
Norma Stvarnika je legla na to upravljanje! Tako je in tako naj bo! 

 

(Vvmmmm

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2018-09-22 09:22:17 (Sep 22, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Svetlana Mikhailovna in Elena Aleksandrova imata seminar na Reki 30.1. in 1.12.
Mnogi kljub dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je težko verjeti, da je to možno. Pa je.
Pred nami so aretacije akterjev globoke države!
Intervju s Swerdlovom o kontroli uma
Zakaj se sredstva za zdravljenje otrok ne pridobijo avtomatično?
Globalno segrevanje je nesramna laž!
Ko vidite da otroka, ki ima zdravnike v družini ne cepijo, potem vam je vse jasno
Ingverjeva voda
Resnica?
Ko demokrati že dve leti raziskujejo Trumpa in vse, kar najdejo so njihova kriminalna dejanja
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

7372.) twilight - stephenie meyer , knjiga je v anj jeziku

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

1659.) ata je spet pijan - dušan čater ,  knjiga je nova

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5247.) na mrzlem severu - ritchie calder

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5668.) parnik trobi nji - boris pahor

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

4304.) poletje v zgodbi v.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 8.99 €

3595.) operni spev - besedila najlepših opernih arij - smiljan samec

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 12.99 €

4628.) svetovna književnost 1 in 2 knjiga cena je za kos

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

2168.) mary anne - daphne du maurier

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj