Migranti ogrožajo moja vnukeca

Objavil/a Dajana Babič, dne 2018-07-17 ob 11:02:41

Pred nekaj dnevi sem komentirala pod sliko mojega FB prijatelja, ki stalno objavlja slike od migrantov, ki hodijo čez našo zemljo, imigrantov iz Italije, ki delajo to in ono... 

In bile so tri slike žensk v burkah, ki so hodile po Mariboru in spodaj komentarji... ja, kam smo prišli... naj gredo nazaj, kaj delajo tukaj... naši otroci so pa lačni... bili so tudi komentarji, ki so pozivali k zdravi pameti in naj ta moj prijatelj Miha (izmišljeno ime) ne širi sovraštva, saj je širjenje sovraštva že objavljanje takih slik...

potem jaz odgovorim na komentar neke ženske, ki pravi, da jo migranti ogrožajo in ogrožajo njena vnukeca... jo vprašam...a res, a življenje vaših vnukov je ogroženo in razlog za to so te ženske z burkami... in ona... ne, da trenutno ni nobenih problemov, ampak, da jo je strah, kaj bo v prihodnosti... potem ji jaz odgovorim... ok, trenutno sploh ni nobenih problemov, ampak vas je strah, kaj bo v prihodnosti, tudi če je z vnukoma vse v redu in niti slučajno nista ogrožena... ženska nič ne odgovori, ampak me blokira...

in potem pride še nekdo drug tja komentirat in reče, da to sploh niso migrantke, ampak so ženske v burkah, jih je videl, videl je, da so imele svojega šoferja... :)

pa spet ena komentira... kaj pa tukaj delajo tako oblečene... in to v Mariboru... in jaz rečem... kako v Mariboru, kje pa piše, kako si lahko v Mariboru oblečen... ta ženska me proglasi za neumno in mi dodeli besedo za žival... ena ženska je pozivala, naj ne pišejo, da jih ne prijavi kdo na policijo... ene dve so bile za zdravo pamet in so govorile Mihcu naj ne objavlja takih reči...

in... imamo stanje duha v Sloveniji :)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Dajana Babič
0
Jul 19, 2018
Janez Gril... seveda se religije uporabljajo za netenje sovraštva... In... Kaj boš zdaj naredil? A boš šel tja, pa zažgal džamije? A boš prepovedal vstop tistim, ki niso pravilno oblečeni na "tvoje" ozemlje?

Pač... sprejmeš za dejstvo da je svet tak kot je, da obstaja kolektivna zavest in strahovi, ki jih vsi nosimo s sabo iz pradavnine, ampak, ostaneš v sedanjem času in vidiš, da so bile na slikah ženske, ki so prišle od nekod s svojim šoferjem na obisk in da bodo tudi odšle in da s tem ni nič narobe, nič ti nočejo...

To je tako kot s tistim, ko neka desna stranka prepoveduje, da bi ženske v burkah hodile na toplice... Mislim, kaj pa ima veze, kako je nekdo oblečen. Saj ti ni treba tega gledat! Saj ti nič noče!

Kaj šele, ko bodo prišli Nezemljani na obisk? :) Itak so že tukaj. :)
#11
Dajana Babič
0
Jul 19, 2018
Janez Gril... glede slovenstva... še pred sto leti, 120 leti je bil v Ljubljani dan odlok, da morajo vsi uradniki obratovati v slovenskem jeziku... pa so še vedno govorili po nemško... :D

toliko o slovenstvu... koliko časa je Maribor slovenski... kaj pa ima to veze... saj je Graz tudi slovenski, na koncu koncev, saj imajo Slovenci največji dokaz njihovega obstoja - knežni kamen v Avstriji... Celovec... Trst... Gorica... Slovenija je po zemljiških knjigah segala do Mirne :)

tukaj jaz ne bi mešala politike in zgodovine... mi vsi smo državljani Sveta in se lahko svobodno gibljemo KJERKOLI...

Kdorkoli pa govori, da se nekdo ne sme nahajati nekje iz nekega razloga je samo zaradi STRAHU, ki nima popolnoma nobene osnove v sedanjem času.
#10
abram1b2 Cej
1
Jul 18, 2018
Janez Gril
Ka je religijoznost in kaj verovanje*? Mi to napačno enačimo.Naša osnovna podedovna religijoznost nima z našim svetovnim nazorom -vernik ali ateist- popolnoma nič skupnega.. Naša religijosnost je naše temeljno podedovano življensko dejstvo, svetovni nazor pa sprejmemo /vsaj naj bi ga/ po svobodni volji.
#9
Janez Gril
0
Jul 18, 2018
@ abram1b2 Cej - niso problem vere ampak religije, ki se uporabljajo za delitve in netenje sovraštva....
#8
Janez Gril
1
Jul 18, 2018
Dajana, vljudno te prosim, da prebereš vse, kar piše tu (Maribor je 100 let osvobojen, slovenski pa je že tisočletja:) ): http://www.zgodovina.eu/index.htm

Zgodovina Evrope

Zgodovina Evrope
#7
abram1b2 Cej
1
Jul 18, 2018
Vse to je posledica nerazumevanja nas samih in našega zemeljskega sobivanja. Vse vere sveta imajo isto osnovo,ker mi te osnove enotno brezčasno teološko civilizacijsko zapuščine ne razumemo,se delimo na boljše in slabše,kar sploh ne vzdrži resne presoje.
V bistvu nas bi morale vere združevati in poenotiti smo mi sami dopustili,da nas razdvajajo. Čigav je ta ego interes se da hitro ugotoviti.

Razsvetljenje vseh nas je nujno in to čimprej.

Potem bomo ugotovili,da v osnovi ni razlik med nami in da moramo v enotnem interesu ohranjanja zemeljskega življenja sodelovati. To ogorčenje nad burkami ,kopalkami ki pokrivajo celotno telo je zgolj izraz našega nerazumevanja,plitkosti in egoizma..Nabolj elegantno se je pridružiti plitki večini in kimati z glavo tistim,ki jih daje strah,ki ga ne znajo opravičiti.
#6
Dajana Babič
0
Jul 18, 2018
Janez Gril... to je že druga oseba, ki je iz zapisanega zgoraj zaključilar, da jaz podpiram nošnjo burk. :)

Kot prvo... ženske na FB-ju so zamenjale ženske z burkami za migrantke.

Kot drugo... vseeno je, če so migrantke ali ženske, ki imajo drugačno opravo kot mi, vseeno se ne smejo nahajati v Mariboru. Po Mariboru lahko hodijo samo Mariborčani, pa državljani Slovenije... pa kaj jaz vem, kdo še. (no, ne pozabimo, da je Maribor slovenski šele sto let... ali nekaj takega).

Kot tretje... kje pa jaz pravim, da je fajn, da migranti prihajajo sem in da dobijo toliko denarja (če je res to, kar pravi Stoyan Svet)?

Meni gre za to, koliko strahu je v ljudeh! Popolnoma iracionalen, nerealen strah! Pa ljudje sploh ne dovolijo, da se taki ljudje nahajajo pri nas. Kot da se bo kaj zgodilo že tako, da gledajo slike o tem.

Ljudje so prestrašeni do nezavesti popolnoma brez razloga. To so strahovi, ki jih nosijo od pradedov sem in sploh nimajo veze s sedanjim časom.

Sploh nimajo zveze s sedanjim časom!
#5
Janez Gril
1
Jul 18, 2018
Zim Zelen, ne bo nič od tega v proračunu, bi rekel.
Sem pa tudi jaz proti islamizaciji evropskih narodov. Če bo šlo tako naprej, lahko pozabimo na dosežke naše civilizacije (pa odmislimo vojaško zablodo) in se bomo lepo vrnili v srednji vek z uvedenim šeriatskim pravom. Sploh pa me čudi, da 'liberalne' ženske podpirajo nošnjo burk! To je kontradiktorno.
#4
Zim Zelen
0
Jul 18, 2018

*Stoyan Svet - #1
Lep dohodek oznanjaš.
Zagotovo vse zapravijo (kakor je prišlo, tako bo šlo...).
Smo lahko hvaležni za polnjenje proračuna, odpiranje delovnih mest....
#3
Dajana Babič
0
Jul 17, 2018
ja in... ti si za to... v redu :)
#2
Stoyan Svet
1
Jul 17, 2018
ženske, ki se v burkah sprehajajo po Sloveniji so plačane 70€ na uro od sponzorjev iz saudske Arabije in Emiratov.
Tako je pred kakim letom izjavila ena od žensk, ki nosijo burko.
Burka je prepovedana v Avstriji, Franciji, Belgiji in Bolgariji.
Tudi sam sem za prepoved burke. Skrivanje obraza omogoča nekaznovana kriminalna dejanja od kraj v trgovinah itd.
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2018-07-17 11:02:41 (Jul 17, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Minhen, 21.aprila
Migranti podtikajo požare v Grčiji
Ko se srečata elektrika in voda...
Ko sebe postavim na prvo mesto se vse uredi
Kadarkoli dvomiš v to, kako daleč lahko greš se samo spomni kako daleč si prišel.
NBC News fotošopiral stock foto za propagando
Avtistični otroci in paraziti!
Religija obstaja zato, da siromašni ne bi pobili bogatih
Kako narediti, da ovce naredijo vse, kar hočeš: cepiti njihove otroke!
Assange: To ni ena in ista oseba
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

v ponudbi že lahko najdete najnovejše samsungove telefon serije 10. med njimi tudi samsung galaxy s10e https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10e-128-gb-crna in samsung galaxy s10  https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-s10-128-gb-crna , ki vas bosta zagotovo očarala. za cene preverite spletno stran.

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1520.) kritični spisi - josip stritar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5965.) grad iz peska - iris murdoch

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj