O smrti... kaj je sploh smrt... kako komunicirati s človekom po smrti

Objavil/a Dajana Babič, dne 2018-02-26 ob 15:58:46

Smrt je ločitev duše od človeškega telesa. To je vse, kar je na smrti. Smrt ne predstavlja nobenega konca. Vsak dan oziroma vsako noč "umremo", saj duša po našem spancu zaplava po Vesolju. Če se zjutraj vrnemo v svoje telo, smo živi, če se ne vrnemo v svoje telo nazaj, smo mrtvi.

V današnjem času je ogormno raziskav, kaj se zgodi po smrti in samo tisti, ki so na nizki stopnji zavesti bodo rekli, da je smrt konec, da se živi samo enkrat in da se ne dogaja nič po smrti. Tako sem mislila tudi jaz do mojega 16.leta življenja, ko je umrl moj fant, kar je bilo hkrati velika gibalna sila, saj sem hotela ugotoviti, kaj se je z njim zgodilo in kaj se sploh zgodi po smrti... Na kocu sem 40 let zatem prišla do Grabovoja, ki mi je pokazal, kaj se zgodi po smrti... no, to sem že prej vedela, tega mi ni pokazal on, on mi je dal trdno preprićanje, da smrti sploh ni in da bodo vsi, ki so umrli, vstali. Kdaj bodo vstali, to določa Bog, ne morejo pa "vstati" brez pomoči človeka, ki jim mora pri tem pomagat.

Kje naj začnem s pisanjem o smrti, tej velikanski tabu temi, ki je popolnoma skrita človeku in popolnoma neznana in ljudem povzroča strahovite travme, da si ljudje sploh ne upajo živeti?

Bom pisala o svojih izkušnjah s tem, kar seveda najbolje. Moj oče je umrl 15.marca 1998, dan po njegovem 63.rojstnem dnevu. Takrat seveda še nisem vedela za grabovoja, zanj sem prvič slišala leta 2014 in mu nisem mogla pomagat, čeprav sem naredila v njegovi bolezni z rakom vse, kar je bilo v moji moči in česa sem se lahko spomnila... Delala sem mu "touch-assist"...to je tehnika, ki smo jo delali v scientologiji za lajšanje bolečin,... negovala sem ga, dokler je bil še doma, mu kuhala, potem pa sem z majhnim otrokom šla nazaj na Dunaj, kjer sem takrat živela.Prišla sem posebej nazaj zato, da sem bila ob njem...potem pa sem šla dva tedna preden je umrl spet nazaj in prišla nazaj na njegov pogreb. To je bil zadnji pogreb, na katerega sem šla. Ne hodim na pogrebe. Verjamem v večno življenje človeka.

Po pogrebu mojega očeta sem šla nazaj na Dunaj in tam bila do leta 2005, ko sem se vrnila nazaj. Začela sem pisati blog in takrat sem imela eno rubriko "Pogovor z očetom", v kateri sem se pogovarjala z njim, popolnoma enako, kot bi bil živ. Saj je živ, samo ni v fizičnem telesu. Od takrat sem opazila ogromno znakov, ki naj bi mi jih pošiljal on, za katre so rekli mediji. Enkrat je rekla ena ženska, da bom dobila belo rožo in da je ta od njega... in zgodilo se je. Takrat sem hodila na angelske delavnice k Teji Melinc in Cristy Žmahar... Teja mi je večkrat kanalizirala sporočila, da kje on stoji in kaj mi sporoča.

Potem pa smo pri Cristy imeli komunikacijo s pokojniki in vsak od nas si je moral izbrati eno umrlo osebo, ki so jo morali ostali prepoznati. Jaz sem si seveda izbrala svojega očeta. Začudo ni bilo nič posebnega, kar mi je sporočil takrat, kar ne bi že vedela, a je bilo zelo emocionalno.Jokala sem jaz in jokali so tudi nekateri drugi. Rekel je, da spremlja moje pisanje od trentuka, ko sem pisala blog, da me kritike ne smejo prestrašiti in da moram nadaljevati, ker on ve, da je to moje poslantvo. Potem je rekel, preko drugih udeležencev nekaj stvari, ki jih niti slulajno ne bi mogel nihče vedeti, ki ne bi poznal mene in njega in kar seveda ni zanimivo za javnost. Ravno tako je povedal, da me ima v mislih kot "melanholično punčko"... kar sem vedno bila, če pomislim na svoje otroštvo. In še, da nam ne sme biti žal, ker je umrl, takrat, ko je in da nismo mi krivi, da je umrl, tako je pač hotel in je šel. (takrat še nisem vedela za Grabovoja)

Naslednjič sem se z njim pogovarjala z enim jasnovidcem, ki je v bistvu govoril o mojem prvem možu, ki je naredil samomor in je stal na fotografiji poleg moje hčerke (videl ga je, da stoji ob fotografiji, čeprav ga seveda ni bilo za druge)... in ta moj umrli mož se je kar naekrta spremenil v mojega očeta, ki je rekel, da ga skrbi za mojo hčer in da jo moramo čuvati.

Potem sem bila na delavnici in konzultacijah pri Antonini Trunovi (l.2016), ki  mi je predala sporočilo mojega očeta in mi točno povedala, kako se dela za vstajenje ljudi. 

Lani pa sem bila trikrat pri Inni Jarovaji in dvakrat sem jo vprašala za sporočilo od mojega očeta. Rekla je, da se je nekajkrat materialniziral v svoje telo, da ve, da sem ga opazila in da mu je žal, da me je tega strah, vendar da še noče priti nazaj, ker je na "učenju".

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Zim Zelen
1
Feb 27, 2018
Duša brez telesa je kot riž brez soli.
Jaz te razumem, da nam razlagaš nesmrtnost telesa.
Verovanja o vstajenju (telesa in spojitve z dušo) nekaj malega poznam.

Dolgotrajnost spomina na nas pa omogoča sodobna tehnologija, ki je v strežnikih zakopana do dne ko se bo scvrla na lasten ukaz ali od zunaj :-)

Za Božjo voljo *Dajana ne piši na dolgo in široko.

Kakšen Aforizem bi dobro del. (zgoščeno in duhovito)
#21
Dajana Babič
0
Feb 27, 2018
Zim Zelen... kam odhajaš? In zakaj? Sploh nikamor ne moreš iti... Kaj se zgodi po smrti... samo telo ostane brez duše....duša zapusti telo... Grabovoj ima celo niz za prepoved smrti,,, Ker... Zim Zelen... saj si zimzelen... Pred dvema letoma je moj mož naredil samomor... Ej, hvala da si me spomnil, bom napisala novo objavo :)
#20
Zim Zelen
0
Feb 27, 2018
*Dajana.
Navijam zate, da ostaneš, če že vztrajaš. Jaz se bom raje umaknil v vseh elementih, ki sestavljajo bodoče truplo, mlajšim, vitalnejšim.

Osebno čutim, da postopoma že odhajam. Lepo počasi kot jesenska megla iz Barja.✿
#19
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal uporabnik
Dajana Babič
0
Feb 27, 2018
Zim Zelen, se mi je že zgodilo nekajkrat, da sem šla iz telesa, o tem sem pisala na blogu... drugače pa... umreti niti slučajno ne nameravam... o tem, kaj se zgodi po smrti obstaja veliko pričevanj, tako da tega ni težko dobiti...
#16
Zim Zelen
0
Feb 27, 2018
Kako si zamišljaš *Dajana, lasten prehod v drugačno stanje in kaj od telesa gre s teboj (z dušo ali kakorkoli že ta del sebe poimenuješ)?

Kaj moraš storiti, oziroma, kaj delaš, da se ti napoved uresniči?
#15
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal Dajana Babič
Komentar izbrisal Dajana Babič
Stoyan Svet
0
Feb 27, 2018
ničesar ne zanikam, ali izključujem, lahko se opiram samo na svoja lastna izkustva, človek lahko verjame v marsikaj, ampak kako bo s ponovnim učlovečenjem bomo pa videli takrat, ko bomo na drugi strani v onostranstvu.
#6
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Dajana Babič
Dajana Babič
0
Feb 27, 2018
Stoyan... ni ponovnega rojstva več, inkarnacij ni več, Ne moreš se več inkarnirati, samo v svoje telo lahko greš nazaj, vstaneš v svoje telo... na to čaka 37 milijard ljudi, naših pokojnikov :) Ko bo na Zemlji 24 milijard ljudi, bo Zemlj v Normi.
#3
Komentar izbrisal Dajana Babič
Pokaži več komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2018-02-26 15:58:46 (Feb 26, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
ŠOK od pozitivnega presenečenja! Predavanje o ozadju MIGRANTSKE KRIZE na Pravni fakulteti v Srbiji
Neverjeten posnetek migrantov sredi primorskih gozdov
Da bi razumeli Donalda Trumpa, njegovo diplomatsko in zakulisno vojno proti temačnim silam, moramo zelo dobro poznat ozadja globalnih dogajanj, vedeti kaj je globalna globoka država
Smo dosmrtno imunost, ki smo jo pridobili s prebolevanjem OŠPIC v otroštvu, zamenjali za začasno, kratkotrajno imunost
Vedno več strašljivih informacij o tem kako CEPLJENI OTROCI zbolijo za boleznijo proti kateri so bili cepljeni
Satanistično pedofilski Vatikan
Katerokoli agendo globoke države / NWO elite je v ZDA nevarno razkrivati.... tudi CEPILNO.
Pričevanje Karly Noel o zločinih Jeffreya Epsteina
Demokrati in glavni mediji = ena družina!
Židovski rabini inficirali 14 dojenčkov s herpesom potem, ko so lizali njihove penise!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj