Letne prerokbe in 21 besed moči

Objavil/a Dajana Babič, dne 2018-01-23 ob 22:38:40

Naj te besede moči ostanejo skrivnost redkih izbrancev, da jih bo lahko njihovo življenje vsak dan nagrajevalo na tej dolgi poti odkritja. Za vse, ki se zavedajo, da nam vlada čuden in neviden svet.

FEH

To besedo izrečemo, ko želimo priklicati denar v vseh obstoječih oblikah in na vseh področjih. Bogati dobitki pri igrah na srečo.

KAN

Ta beseda se uporablja za ohranitev zadostne količine denarja, osebnega blagostanja, za povečanje lastnega imetja. Je silno učinkovita za dobro eltino, uspešno živinorejo, za deoseganje zmag na športnem področju.

OTHALA

Ta beseda nam je v oporo pri ustvarjanju obilnih materialnih dobrin, mogočnega imetja, kot npr. zemlje, hiš... Služi tudi za zaščito premoženja, družinske zapuščine in vsega, kar je povezano z zemljo in zemljišči.

YCHTHYS

Ta beseda se uporablja za delanje čudežev, za obilje in zaščito materialnih dobrin, kot npr. denar, nakit, umetnine, redko pohištvo, avtomobili... Za hitro obogatitev pri poslovanju ali na splošno pri vseh dejavnostih. Pomaga tudi pri iskanju izgubljenih predmetov.

ARGENTUM

To besedo je treba izreči v obdobju rastoče lune za hiter uspeh projekta, ki pravkar poteka ali o katerem se pravkar pogajamo.

MATERIA PRIMA

To besedo moramo izreči pred pričetkom nekega dela ali naloge oziroma takrat, ko se združi več oseb, da bi našle pot do popolnega uspeha.

KIN

Ta beseda se uporablja za uspeh pri študiju, igrah na razpisih, pri strokovnih izpitih, na športnih tekmovanjih... Na splošno lahko z njo po hudih naporih dosežemo izjemen uspeh.

ATEH GIBOR LE-OLAHM ADONAD

Nadvse učinkovita formula redkih izbrancev za uspeh pri dejavnostih, pri katerih je za izvedbo nekega projekta potrebno sodelovanje več ljudi. Ta formula je uporabna tudi pri ozdravitvi ali okrevanju bolnikov. Starodavni zdravilci so jo pogosto uporabljali, ko so prosili za milost in izpolnitev njihove volje.

AOÜM

Ta beseda ustvarja harmonijo in ravnovesje moči ter misli za srečen in miren dom. Ima silno moč božje zaščite. Nadvse uporabna je pri ustvarjanju varnejšega in lagodnega življenja brez strahu pred prihodnostjo. Je beseda harmonije in miru.

TIÜ

Ta beseda ponovno pripelje na pravo pot vse tiste, ki se slabo obnašajo in se oddaljujejo od pravih življenjskih vrednost. Simbolizira zvestobo, pokorščino in vdanost.

YAMURICUMA

Ta beseda prinaša plodnost. Močno privlači ženske. Priporočljiva je za samske moške.

NOHOCH EK

Ta beseda vnaša veselje v družino.Močno privlači moške. Priporočljiva je za samske ženske.

DAGAZ

Ta beseda pomeni veliko zaščito na vseh področjih. Prinaša sveto luč, ki prežene muhavost, ljubosumje, črne misli in vse dogodke v nasprotju s sijajno naravno evolucijo.

METER THEOU

Ta beseda nam pomaga popraviti napake, če imamo slabo vest zaradi slabe presoje ali pomote. Olajša nam vest po nesmiselnem sporu ali dejanju, ki ga obžalujemo. Pomaga nam odpuščati. 

BEORC

Ta beseda nas pripravi na spremembe v življenju, na nov preobrat naše usode. Je v veliko oporo pri sklepanju zakonov in pri zasebnih ali službenih potovanjih. Ščiti nas pri spremembi položaja in na poti v daljne kraje. Prinaša srečo pri igrah na srečo.

SAWAS

Ta beseda prikliče takojšnjo zaščito in nas zavaruje v nevarnosti ali pred propadom.

QUETZAL COATL

Ta beseda odvrača slaba obdobja v življenju, zlo usodo in zavist.

FERRUM

Tej mogočni in božji besedi blada planet Mars. Služi za preprečevanje napadov sovražnikov in konkurence pri poslovanju ali pri raznovrstnih projektih, ki pravkar potekajo.

SOWELU

Ta beseda se uporablja za zaščito pred znanimi sovražniki. Daje nam silno moč, da lahko premagamo nevščečnosti in nam pomaga do elegantne in sijajne zmage. Vliva nam veliko samozavest in moč za prevlado nad drugimi. Je zbirališče vsega pozitivnega in nam daje močno in ustvarjalno voljo.

ABRAXAS

Ta mogočna in dobro poznana beseda je odlična za odvračanje zle usode in nesreče in za sprejemanje vseh negativnih učinkov v pozitivne.

AURUM

Ta beseda pomeni zaščito boga sonca za srečo na vseh področjih, kjer se želimo odlikovati in močno napredovati ali izboljšati svoj družbeni položaj.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
Dajana Babič
1
Feb 16, 2018
FEH

To besedo izrečemo, ko želimo priklicati denar v vseh obstoječih oblikah in na vseh področjih. Bogati dobitki pri igrah na srečo.
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2018-01-23 22:38:40 (Jan 23, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Svetlana Mikhailovna in Elena Aleksandrova imata seminar na Reki 30.1. in 1.12.
Mnogi kljub dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je težko verjeti, da je to možno. Pa je.
Pred nami so aretacije akterjev globoke države!
Intervju s Swerdlovom o kontroli uma
Zakaj se sredstva za zdravljenje otrok ne pridobijo avtomatično?
Globalno segrevanje je nesramna laž!
Ko vidite da otroka, ki ima zdravnike v družini ne cepijo, potem vam je vse jasno
Ingverjeva voda
Resnica?
Ko demokrati že dve leti raziskujejo Trumpa in vse, kar najdejo so njihova kriminalna dejanja
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj