Kaj si ljudje v resnici mislijo o Janši (ne fanatiki, ki kričijo Janša, Janša, ampak ljudje pač)

Objavil/a Dajana Babič, dne 2015-11-17 ob 08:28:15

Gospod Janša po mojem mnenju nima več kaj zastopati slovenskega naroda, ker mu še veliko sedi za vratom, za kar ni odgovarjal in kar ni dokazal. Imam svobodo govora (še) in nikogar nisem označevala z grdimi besedami, kar za vas ne gre trditi.

Za Janšejeve podpornike zastaranje seveda pomeni oprostitev. Pogumno od njega je tudi, da ne dvigne poziva na sodišče. Ha, ha kajne, pameten fant, glejte kako se jim ne da. Seveda, strahotno ste pametni tisti, kapo dol pred vami, ki ga neumorno zagovarjate, pa sploh veste zakaj? Krivi ste, da se v Sloveniji nič ne spremeni. Ker ne vidite ne levo ne desno, slepo vas lahko zavede ena karizmatična oseba in ji sledite, kot ovce. Zame in za mnogo Slovencev, ni opral krivde na način, da bi mu verjeli. Tako kot mnogo drugih na oblasti. In niti ni pomembno, Janša ali kdo drug, nihče ne more imeti naše podpore, če je storil kar koli narobe za Slovenski narod. Ne razmišljati s svojo glavo, preceniti kaj je prav in kaj ne, je bolezen Slovencev. Znamo se pljuvati med sabo, vsi tile zgoraj pa se nam smejijo in v zakulisju počnejo svinjarije.

Če Janša (ali kdo pač že) tako pravi, je pa prav. Moram priznati, da mi je bilo slabo, ko sem lahko videla to množico podpornikov Janše od blizu. Cirkuška predstava. Opranost glav. Stare ome, ki kažejo fakiče in pljuvajo pred noge drugače mislečih. Nepojmljivo grde besede. Ljudje pripravljeni, da te ubijejo takoj, ker ne podpiraš njihovega idola. Kaj takega še v življenju nisem videla. In najbolj grde besede, pravzaprav pravi sovražni govor po medmrežju, kjer koli naletiš na zagovornika Janše. Vsi, ki nismo ravno slepi, smo pa slaboumneži in izrodki. Sploh pa bi jaz že končno rada vedela, kaj je ta človek tako genialnega naredil za Slovenijo? Dokazana dejstva! Mislim tudi, da pravzaprav ni več časa, se prerekat o tem, vse jim je že uspelo...vsi ti vrli pametnjakoviči, ki vas vodijo za nos, že imajo zgrajen svoj tempelj, kamor ne boste mogli, ko boste oz. bomo sužnji. In tja ste nas pripeljali prav tisti, ki ne znate presoditi kaj je prav. Sprevideti dejstva, ravnati prav za ljudi, ne za grabežljive in nesposobne vladarje. Se upreti, ko je treba, dopustiti da se obsojencem dokaže krivda. Sodelovati bi morali, ne se klati med seboj. Vse kar me tolaži je to, da ne bom razočarana, ko mi gospodar ne bo dal kosa kruha, ker nikogar nisem podpirala in mu slepo sledila. Vi pa boste razočarani, ko vam bo gospodar obrnil hrbet. Ko bodo padale glave, boste sprevideli, da vas Janša ne bo rešil in boste obžalovali, da niste razmišljali prav, pa se to sploh ne bi zgodilo. Moje mnejne je...vsak politik, vsak minister, vsak sodnik, vsak direktor, ki upravlja z našim denarjem in našo usodo v obliki zakonov in pomembnih odločitev za državo...takoj iz stolčka, ko se je prekršil. Ampak na podn, ne na drugo mesto, kjer je zopet dovolj za pokrast in posvinjat, tako kot se pri nas počne. Sodni postopek na hitro, ne pa da zastarajo. Ko je krivda dokazana, denar nazaj, ne pa da žene in potomci gradijo svoj imperij naprej. Sporni zakoni, ki so jih sprejeli, razveljavljeni. Politična škoda odslužena v zaporu. Pa bi že zdavnaj imeli spucan naš vrh in bi ljudje bolj normalno živeli. Mislim tudi, da si prav to zaslužimo, dostojno življenje.

(tale komentar sem našla na nekemu blogu in ga rešila pred brisanjem)

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Dajana Babič
vanja degoricija
0
Nov 18, 2015
Nisem na fb, izpisana pred letom in pol in veliko lažje živim, Grabovoja pa študiram in prakticiram skupaj s prijateljicami.
#13
Dajana Babič
0
Nov 18, 2015
Vanja, a si ti na Facebooku? Pridi v našo Grabovojevo skupino, pa pusti Slovenceljne, ki se obnašajo kot v otroškem vrtcu: https://www.facebook.com/groups/857262711062139/

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.
#12
vanja degoricija
0
Nov 18, 2015
Tudi jaz tepec sem mlada stala na njegovi strani. Ampak človek enkrat sprevidi. Sicer se pa nima smisla razpisovati o tem, ker samo svojm živcem škodiš. Verjame kdo ali ne, meni je sinoči zopet, tako kot v časih, ko sem preveč govorila, zvonil telefon in linija prekinjena, ko se oglasim.
#11
Dajana Babič
0
Nov 17, 2015
Vanja. Janša je najslabše, kar se je zgodilo slovenskemu narodu, zbezal je ven ljudi, ki so morali biti v socializmu, potem pa, ko je "Janša osvobodil Slovenijo" so zrasli. Brez Janše niso nič, kljukci brez hrbtenice. Take ljudi je samo treba ignorirat in se čim manj družit z njimi. Z njimi nimaš kaj govoriti, ker nimajo možgan, totalni fanatiki.

To so prikriti agresivneži. Ljudje, ki svojo agresijo zlijejo na prvega človeka, ki ne misli tako kot oni. In je seveda šibkejši od njih, spravljajo se na ženske.

Zato pa je dobil Janša naziv "princ teme". Pač on je samo to in nič več. Tudi taki morajo obstajat. Ampak ne zame, ne hvala!
#10
Dajana Babič
0
Nov 17, 2015
Tudi jaz sem aktivno sodelovala v protestih za Janšo. Vsa osemdeseta sem stalna na ulici zaradi njega.
#9
vanja degoricija
0
Nov 17, 2015
Svoj čas sem aktivno sodelovala v protestih, dokler človek pač ne spozna, da ima sam sebe za norca, ker je bilo tudi morje protestnikov prodanih duš in pa ker so vladajoči med nas mešali svoje vohune. Pa tudi zato, ker sem se zdela že sama sebi prekleto neumna, da se izpostavljam, med tem ko drugi spijo in me iz kavča še žalijo. Ker sem si upala in ker sem upala, da se bomo združili in dosegli pravičnejši red..sem bila mati z dvema otrokoma, zaposlena, nekaznovana, nestrankarska, s popolnoma čistimi nameni ...označena na vseh mestih (časopis, splet, tudi tv), kot največji izrodek človeštva. Da se o tem, kaj smo doživljali v živo od teh fanatikov, sploh ne govori. Oma sedemdesetih let, prvič me vidi, mirno stojim, pa me pljune in pošlje v Bosno. Drugi me davi, ker ne bi smela biti na odprti javni tribuni (nisem iz vrst SDS) zgrabi me za vrat in kriči name, da sem lejzbika...pa prvič me vidi in pa kaj, če bi bila. Poklat nas je treba, so rekli, ker ne podpiramo Janše. Vau kaj vse zastonj krajnske klobase in prevoz na zborovanje dela. Pa tudi takrat, čeprav sem bila res jezna, nisem nikogar žalila. Mnenje napisano ali povedano brez žaljivk, je zame pravo...bila pa sem vse, samo človek ne. Mislim, da matere niso krive, ker so izgubile službe in nimajo za hrano svojih otrok...a to ne smem povedat?...se tako zelo motim?...koga s tem ogrožam?...in kdo ne prebavi, da je to res, vendar je treba krivdo naprtiti žrtvam samim! Fuj in fej. Pred dnevi sem prebirala, kar se še vedno zadržuje na googlu...sama sebi sem se zdela pošast. Celo mudžahemin sem bila, Bosanka, ki naj gre nazaj domov (pa ne da mi je v čast, ali Bosanke zame kaj manj, ampak moj rod po mami in očetu čisti Slovenski), izmeček ki noče delat (imela sem neprekinjeno delovno dobo od 18 h let naprej), ritoliznik enkrat enega, drugič drugega, celo 50 € so mi plačali baje, da skačem tam okrog, ker drugega nimam za počet (naj poudarim, da pa toliko cenim svoj čas in delo, da se za 50 € ne bi prodala in naj še poudarim, da ga ni denarja, da prodam svojo dušo). Vsi taki zapisi in napadi so bili delo SDS. Za skritimi profili bombardirajo vse, ki drugače mislijo in ne zagovarjajo njihovega idola. Komentarji pa so več kot žaljivi. Zato sem se izpisala tudi iz fb...ker vsak bedak, ki imena tako ali tako nima, pozna me niti slučajno, pa že ne bo pljuval po meni. Dolgo sem bila tiho, zdaj pa me jezik včasih vseeno zasrbi. Predvsem ko vidim, kako pretkano želijo nekateri zopet požeti hvalo in se zavihteti nazaj na položaje.
#8
Dajana Babič
2
Nov 17, 2015
Vanja... Janša je hotel razstreliti vojašnico sredi Ljubljane, v kateri je bil zaprt. Med desetdnevno vojno. Ko sem jaz to slišala, je bilo konec. Ta človek mi je enostavno poden. Poden politike.

http://dajana.blog.siol.net/2012/11/18/bojmo-se-politikov-kot-je-jansa/

Bojmo se politikov kot je Janša! « dajana

objavil Gusti Cvetežar / izvleček iz mojih spominov na slovensko osamosvojitev /
#7
Dajana Babič
1
Nov 17, 2015
Vanja... se podpišem pod tvoj komentar... Janša je enostavno strahopetec, on je... ma on je junak za hlapce in za zaslepljence. Takoj, ko bodo ljudje dvignili zavest, ga nihče še povohal ne bo.

Drugače...res neverjetno, kadarkoli kdo kaj napiše o Janši, takoj, ampak takoj prileti nekdo in reče, da ni samo janša tisti grdi, da je tudi grd Kučan, Bavčar... itd.

Otroški vrtec. Slovenija je na nivoju otroškega vrtca.
#6
vanja degoricija
0
Nov 17, 2015
Veteranka ima prav, razen tega, da je Janša na dnu seznama. Na dnu pa res ni. Dejstvo je, da so nam vsi le škodili, ne kaj dobrega naredili. Zato je zame (poudarjam- Zame) en velik nesmisel, kogarkoli zagovarjati ali poveličevati. Če pa že govorimo o Janši...nastopati upa le pred svojimi privrženci, to je resnica (videna na lastne oči), sicer pa se obkroži z vojsko bodygardov in vstopa v dvorano po skrivnih vhodih. Paznikov je imel 5 x več, kot pa je bilo ljudi, ki so hoteli le, da jim pogleda v oči in na kakšno vprašanje odgovori. Svoj stolček je skušal ohraniti tako, da je svoj narod s solzilcem šprical in konjenico na njih pošiljal. Pa dajte ga no srat...koliko je pa tak človek vreden? Žal Ana...tudi jaz ga nikakor ne morem gledati strpno. In žal mu to ne morem povedat v obraz (poskušala)...potem se pač človek malo olajša s takimi pisanji.
#5
veteranka
4
Nov 17, 2015
Dajana, naredi seznam vseh, ki so nam v 25 letih uničili našo lepo Slovenijo. Začni s Kučanom, Drnovškom, Bučarje itd............. !!!
Janša bo prav na koncu tega seznama, celo za Cerarjem !!!
#4
Ana Kos
4
Nov 17, 2015
Jaz tudi nisem fanatik, Dajana, pa vendar nisem tako nastrojena ... proti nikomer ....

Kaj če bi ti začela ponavljati kakšna števila - zato, da bi Janšo videla bolj strpno? ;)
#3
Dajana Babič
0
Nov 17, 2015
Pritožil se je proti zastaranju... seveda, komaj čaka, da gre v zapor :D To je njegova taktika. :)
#2
Vili Kovačič
5
Nov 17, 2015
Ja uboga Dajana, on se je ja pritožil proti zastaranju , mar ne ! Dajmo govoriti kot je res, ne pa fantazirati.
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2015-11-17 08:28:15 (Nov 17, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Neverjeten posnetek migrantov sredi primorskih gozdov
Da bi razumeli Donalda Trumpa, njegovo diplomatsko in zakulisno vojno proti temačnim silam, moramo zelo dobro poznat ozadja globalnih dogajanj, vedeti kaj je globalna globoka država
Smo dosmrtno imunost, ki smo jo pridobili s prebolevanjem OŠPIC v otroštvu, zamenjali za začasno, kratkotrajno imunost
Vedno več strašljivih informacij o tem kako CEPLJENI OTROCI zbolijo za boleznijo proti kateri so bili cepljeni
Satanistično pedofilski Vatikan
Katerokoli agendo globoke države / NWO elite je v ZDA nevarno razkrivati.... tudi CEPILNO.
Pričevanje Karly Noel o zločinih Jeffreya Epsteina
Demokrati in glavni mediji = ena družina!
Židovski rabini inficirali 14 dojenčkov s herpesom potem, ko so lizali njihove penise!
Iskali so kosti izgunule tinejđerke v Vatikanu in našli ogromno okostij
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

  dober dan,   tu se prijavite za vse vrste posojil, ne glede na vaše finančno stanje, naše posojilo se giblje od 2.000 do 1.000.000 evrov, poskus pa vas bo prepričal. naš edini cilj je pomagati ljudem, zato nam pišite preko e-pošte na hopkinsonloan@outlook.com in izpolnite spodnje informacije.   polno ime: znesek posojila: trajanje posojila:   hvala.  

Kategorija: Ostalo

Cena: 10 €

6917.) juliette justine - marki de sade imam še ostale knjige te zbirke

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5124.) kaj je mojemu otroku - sabine pauki andrea kisch

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 18.99 €

4453.) pot v hlapčevstvo - hayek friderich august

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

2067.) trije prašički

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj