Pred dvema dnevoma je umrl moj prvi mož in ugotovila sem, da smrti res ni

Objavil/a Dajana Babič, dne 2015-02-11 ob 13:14:58

Torej, moja saga z mojo hčerko se je nadaljevala... v ponedeljek je povedala, kaj se je zgodilo in da ne ve ali je umrl ali ne, da ga noče poklicat in noče vedet nič o tem. 

Včeraj sem ji rekla, naj se oglasi, da vem, kako je in se je takoj oglasila, službo je imela šele kasneje. Rekla mi je, naj pridem na Skype, da mi mora nekaj nujno povedat v živo... In povedala mi je, da je včeraj "govorila" s Papijem... no, da je nekajkrat ponovila, da naj ji da znak. Čez čas je nekdo udaril na okno  (obrnila je kamero v tisto stran k oknu) in ko je stekla k oknu, ni bilo nikogar tam.

To, kar se je zgodilo je povedala omici (mami od Papija) in njegovi sestri.

Vprašala sem, če je kdo kaj naredil, če so šli gledat, kje je truplo. Rekla mi je, da nihče ne ve, kje je stanoval, ker nobenemu ni nič rekel. Z vsemi se je skregal in je živel na samem. Denar je dobijal od socialne pomoči, potem pa, ko je pred dnevi slišal, da ima kostnega raka, se je odločil, da se bo ubil. Kar je očitno res naredil.

Potem sva se pogovarjali druge reči, o tem, kako se bo vpisala na šolo za mjuzikal in kaj mora narediti za avdicijo.

In to je bilo to.

Čakajte malo ljudje, s hčerko sem govorila o očetovi smrti! In ni nič žalostna...

Kaj delamo ljudje iz tega! Kakšno dramo smo naredili, kakšno žalost smo naredili. V redu, oče ji je na srečanju z njo rekel, da se misli čez 20 let spet inkarnirat. Pač ni vedel, da lahko to telo, ki ga imamo zdaj pozdravimo. Da se lahko pomladimo. In da se lahko spet obudimo v to telo nazaj, ki je super zdravo in sploh večno.

Kolikokrat sem že slišala, da so ljudje dajali znake po tem, ko so umrli. Navsezadnje imam doma čudne stvari, ki se mi dogajajo... žarnice nam ugašajo skoraj vsak teden, odpirajo se vrata na čuden način, ko nikogar ni za vrati, stvari padajo iz miz, ko nikogar ni, ogledalo pade iz mize na tla, pa nikogar ni bilo v sobi in ostalo je celo.. zadnjič sta padli v kado dve ploščici s stene in se nista razbili... sredi noči...

To počne moj umrli oče, ki čaka na svoje utelešenje nazaj v svoje telo... Torej... ni zame to, kar se je zgodilo nič novega, pa vendar me vedno spreleti srh, če nekdo uporablja besede kot so smrt, pogreb, truplo, žalost, pokopališče...

Če se spomnim, kako je moja hči jokala in kakšno dramo je delala, ko je šla nazaj na Dunaj na pogovor s svojim očetom, ki je rekel, da se bo ubil in na stanje, v katerem je zdaj... je to velika razlika.

Zakaj potem delajo ljudje tako dramo, tako strahoto in tako žalost zaradi smrti? Ker smo dobesedno dresirani v to, da je smrt konec, da je konec vsega in da je tisti, ki umre "bogi", Pa ni tisti, ki umre bogi, ampak smo bogi mi, ki smo ujeti v mišljenje kolketivne zavesti, da je smrt konec.

Kako pa lahko obstaja človek, ki je star 2800 let? Enostavno je ignoriral "mus" kolektivne zavesti, da je treba umret, da je treba umreti, da je treba umreti...

In vendar, tisti, ki je tega človeka vprašal, kaj mu je bilo v njegovem življenju najhuje, je dobil odgovor, da je bilo najhuje to, da so ljudje, ki jih je ljubil umirali... 

Drama na n-to potenco

Podnaslov: Vedno delaj tako, da se boš dobro počutil, ne pa tako, da imaš prav

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Dajana Babič
štulič ;)
0
Mar 01, 2015
Aha... kapiram! Temu populere rečemo; Vaskresenie!!!!

(s podnaslovom:) Vse v svrho "propa_gandizma" bratu Grigoriju. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=hd-6WweqD0Y

Einstürzende Neubauten - Nagorny Karabach - YouTube

Music Video from the 2007 release "Alles Wieder Offen" more info: www.neubauten.org http://www.facebook.com/Einstuerzend
#23
Dajana Babič
0
Mar 01, 2015
Sploh ni umrl. Živ je. :D
#22
Bojana Drpić
1
Feb 16, 2015
bravo Dajana, strinjam se s tem, da drama po smrti nekoga, dejansko služi samo samopomilovanju. Nesprejemanju tega, da osebe več ne bomo mogli videt/slišat....

Ja, normalno je, da smo žalostni, ker te osebe več fizično ni, ampak ubijat samega sebe v imenu žalovanja (kar se v današnji družbi pogosto počne in ja, je priučeno), zato, ker je nekdo umrl.... to pa ni več normalno!
#21
štulič ;)
1
Feb 16, 2015
Močna si Dajana. V takem momentu človek poči, ti pa ne!? :/

Ok. V priznanju smrti si objektivna in niti ne feminizirana, kot so bili tvoji moški,ki so moč Ženske, dodobra spoznali.

(j'z (ego) sem ga nekako vzljubil, ker je del zgodbe...

https://www.youtube.com/watch?v=sreFfLj7Uq8

PATTI SMIT WHEN DOVES CRY 2002 VERSION - YouTube

PATTI SMIT WHEN DOVES CRY 2002 VERSION
#20
Dajana Babič
0
Feb 15, 2015
Zakaj bi po vsem tem, kar veš, umrla? Številka za pomlajevanje je 1489999... Dal jo je sam Bog. Tudi on se stalno pomlajuje in večno živi. :D

Prosim, poglej ta video, ki govori o delo Grigorija Grabovoja in o knjigi, ki je izšla o "vaskrsenju" (v slovenščini bi to bilo "vstajenje"). To knjigo si lahko vsak kupi in vsak lahko uporablja te tehnike, dokler ne bo več nobenega človeka, ki bi umrl. Zakaj že?

https://www.youtube.com/watch?v=-d2big09QSU

50 Rodjendan G.GRABOVOJA u Beogradu - YouTube

Promocija knjige Vaskrsenje i vecni zivot-od danas nasa realnost. Predavac je bio advokat Grigorija Petrovica ,njegov na
#19
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Feb 15, 2015
V resnici smo zelo nevedni. Zardi neznaja umremo.;(
#18
Dajana Babič
1
Feb 15, 2015
Materialni dokaz... začne govoriti na 10: 19

https://www.youtube.com/watch?v=5NhJLtPGrd8
#17
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Feb 15, 2015
Dobro razumem o čem govoriš. Verjamem v to teorijo. Da bomo navdni smrtiniki;) obvladali to moč uma pa bo potrebno kar precej dela na sebi.
Zelo se trudiš Dajana nam to dopovedat a kot sm rekla, človek rabi meterijalni dokaz. Le teh je, koliko?
Želim si dooolgo živet, zadevo sprakticirat, da bom opazovala mojstre,(jogije) ki obvadajo skrite moči v človeku ena izmed njih je ta o kateri govoriš. Program neumrljivosti človeka.
Telo se je sposobno regenerirat do te mere, da se dejansko mladi. Sama delam na tem in se čutim v bolši formi, kot pred 20.tim leti. Tudi izgledam mlajša, vsaj tako mi rečejo!;)
#16
Dajana Babič
0
Feb 15, 2015
Samosvoja... telo ne odmre... samo, če to dopustiš!!!! Moj bivši pač ni vedel o zdravilnih kodah in o tem, koliko ljudi je že na svetu, ki so vstali od mrtvih v svoje telo. Telo se seveda popolnoma regenerira in pomladi. Na tem videu v povezavah je človek, ki je bil mrtev in je vstal v svoje telo in govori o tem, kako se zdaj počuti. Na 10.minuti!

On je mislil... tako kot ti, da telo odmre in da je zelo bolan (diagnoza, ki ti jo dajo zdravniki... imaš raka v 3.stadiju, imaš še pol leta življenja... in potem od samega strahu umreš... oz. on je rekel, da ne bo hodil na nobeno kemoterapijo)...

V resnici pa je tako, da smo mi vsi živi od takrat, ko nas je Bog ustvaril in da umremo samo zaradi naših prepričanj, da tako mora biti.

Da pa ljudje nosimo smeti s sabo in prepričanja, ki nas ovirajo je pač res. In za to nisem odgovorna jaz. Pač... treba je pogledat "pod" prepričanja.. :)
#15
Samosvoja b.p. (brez priimka)
0
Feb 15, 2015
Dajana, ljudje obrnjeni na vzven težko dojamejo-mo o čem govoriš. Ker imamo materijalne dokaze o smrti, telo- fizika.
Bližje nam je prepričanje, da duša zapusti telo. Telo je samo naša obleka, ki pa ODmre.
#14
Dajana Babič
0
Feb 15, 2015
Ana... prepričanja imamo vsi in prepričanja so samo misli, ki jih nenehno mislimo. To je prepričanje. :) In če je prepričanje misel, potem ga lahko zavržemo, če nam škodi.

To, da je treba umreti, nenehno mislimo in če mislimo, da bomo umrli, bomo seveda umrli. Če mislimo, da bomo zboleli,bomo zboleli.

Kar mislim, to sem. V kar sem prepričan, to se bo zgodilo.

Direktno od Boga? Pa saj sem jaz del Boga, Bog me je uistvaril, tako kot tebe.:) Tako kot vse nas. :)

Na enem od seminarjev smo dobili vprašanje, iz katerega svojega dela nas je Bog ustvaril... Odgovori so bili različni... iz desnega ušesa, iz leve noge... :)


Prepričanje je samo misel, ki jo nenehno mislimo... To so ta prepričanja, ki smo jih podedovali od prej... da je treba umreti, da na svetu vlada pomanjkanje, da so bogati ljudje slabi, da je treba trdo delat, da dobimo denar, da nismo nič vredni...

To so prepričanja, ki nas ovirajo, da bi šli naprej. Kako vemo, da nam škodijo? Ker ne moremo razmišljat, ker postanemo jezni in besni, saj nam Bog v nas pravi, da to, v kar smo prepričan (=kar nenehno mislimo) ni res.

Jaz sem se s tem prepričanjem, da moramo umreti soočila zelo majhna, še preden sem začela hoditi v šolo. Veliko sem jokala... Nič... bom napisala poseben post o tem, ker je pomembno in se je zgodilo točno tako, kot sem si takrat predstavljala. :)
#13
Ana Kos
0
Feb 14, 2015
Moja prepričanja, ki jih nosim s seboj? :)
Od kod pa so tvoja prepričanja? Direkt od Boga? ;)
#12
Komentar izbrisal Dajana Babič
Dajana Babič
0
Feb 14, 2015
Ana... vsi mi živimo... ne zelo dolgo, ampak večno. :) Tako je določil Bog, ki nas je ustvaril. Zdaj se pa otresamo samo še virusa, ki pravi, da je treba umreti vsakih 70 - 80 let.

Ana, ko smo večni, potem ni nihče osamljen. :) Ravno tako je kot prej, samo da ti ni treba stalno umirat in se spet rodit. Umret.-.. in se spet rodit.

Majko milo Ana... SAJ NI UMRL, A NE KAPIRAAAAAAAAAAAAAAAŠ?

A zaradi tega, ker so ljudje delali tako grozno dramo, moram jaz tudi biti papagaj in delat dramo IZ NIČ?

Prvič... je v nefizični energiji in se je oglasil svoji hčerki, da je V REDU! Nič ga ne boli, lahko dela kar hoče in je ŽIV, samo pač ni v telesu.

Drugič, kot je on sam rekel, se bo nazaj rodil (inkarniral) čez kakšnih 20 let.

Tretjič... lahko ga utelesimo nazaj v njegovo telo: tako kot že na tisoče in tisoče drugih.

Vse, kar ti govoriš so samo tvoja prepričanja, ki jih nosiš s sabo in ponavljaš za drugimi. SMRTI NI. to vem zdaj 100%!

Mogoče bi morala napisati v naslov... Pred dvema dnevoma je svoje telo izpustil moj prvi mož... potem bi bilo tako, kot je res bilo.
#10
Ana Kos
0
Feb 14, 2015
Tudi v teh komentarjih je marsikaj protislovnega.

Ampak, živeti zelo dolgo ...

Jaz ki sem večkrat s precekj starimi, vidim, kako postajajo na nek način osamljeni ... Ali je življenje vrednota sama na sebi ... ali predvsem v neki vpetosti mad bližnjimi ... v človeških odnosih?
Malokdo res rad živi sam ...
Malokdo rad živi, četudi ga nihče ne razume ...

Jaz ne vidim kakšne posebne vrednosti v tem, da bi vnedogled živela ...!!

Biti star 2000 let in biti nezaupljiv ... v čem je potem vrednost življenja!

Jaz, Dajana, predvsem pogrešam, da bi ti rekla kaj bolj človeškega - saj je vendar umrl tvoj bivši mož!
Se ti res zdi tako enostavno vse skupaj?
#9
Samosvoja b.p. (brez priimka)
3
Feb 13, 2015
Menda sta Mojzes in Noe živela cca 850. let. Tudi Kristus ni umrl na križu ampak jogijsko spal. Po" ustajenju" pa živel v Tibetanskih samostanih in kasneje umru zelo star v votlini visokogorja.
Ampak to je bilo več, kot 2000 let nazj. Ljudje so bili popolnoma drugače programirani, živeli so popolno sozvoče z naravo in sabo.
Danes v dobi sevanja, kemikalij umiramjo ljudje čedalje mlajši. Brez medicinske pomoči zahodnjak skoraj ni več sposoben zaplodit potomca. Naša telesa enostavno ne zdržijo vseh zunajih vplivov na telo in hitro propadajo in odmrejo.
#8
Dajana Babič
0
Feb 13, 2015
Samosvoja... tisti, ki ga je intervjujal si prizadeva, da bi se spet videla,. Moški se noče fotografirat, je izjemno nezaupljiv... Vse bo prišlo na dan... samo malo je treba potrpeti

St.Germain je živel 200 ali 300 let, nihče ne ve, koliko, ker je fejkal svoj lastni pogreb. Težko je biti nekaj posebnega v množici isto mislečih in takih, ki imajo prav. http://www.share-international.net/slo/publikacije/arhiv/ostalo/grof_saint_germain_evropski_cudodelnik.htm

Grof Saint Germain, evropski čudodelnik

 Domača stran >> Revija SI >> Arhiv >> Nenava
#7
Samosvoja b.p. (brez priimka)
1
Feb 13, 2015
Tako, kot za vsako stvar, ki je človek ni sposben videt, slišat, otipat, ker smo obrnjeni na vzven rabimo dokaz. Torej Dajana najdi človeka, ki ni umru in naj se predstavi. Povabi strokovnjake, da se znanstveno dokaže.
Do takrat pa bomo skeptični. Želeli verjet, kar pišeš v neumrljvo telo!
Sama verjamem v neumrljivo zavset, dušo, energijo ,ki ostane, ko le ta zapusti okvarjeno, zrabljeno telo.
#6
Ruža Bevec
1
Feb 11, 2015
Kdo se boji smrti? je iskreno vprašanje, ki nam pomaga odkriti povzročitelja strahu. .. Tisti, ki se boji, je "jaz", se pravi naša osebnost. .. Tisti, ki se zaveda strahu,... se ga ne boji. .. Strahu se zaveda zavest, ki pa ni del osebnosti; zavest je materiali del človeka in vesolja, ni energija ali materija v nam poznanem pomenu teh besed.
#5
Pokaži več komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2015-02-11 13:14:58 (Feb 11, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Čarli

Ne vem, zakaj se iz svoje preteklosti ničesar ne naučim. Čarli je bil na začetku čisto simpatičen in prav gotovo sanjski moški za marsikatero žensko. No, na začetku.. Sicer sem takoj vedela, da me nekaj na tem človeku moti, a nisem točno vedela kaj.  Razen tega sem ga hotela ujeti za vsako ceno. No, ne njega. Hotela sem imeti otroka in on je bil “žrtev”. Že res, da mu tega, da hočem imeti otroka z njim, nisem striktno povedala. In res je bil, ko sem mu povedala, da sem noseča, hudo presenečen in v šoku in… celo rekel je, da me bo ubil.

Drama na n-to potenco

Podnaslov: Vedno delaj tako, da se boš dobro počutil, ne pa tako, da imaš prav

Oprostim ti, a duša me boli zaradi najinega otroka

Izgledalo je tako idealno in tako perfektno, da sem imela že od začetka črne slutnje. Meni so govorili, da če nekaj dobro izgleda... je predobro, da bi dolgo trajalo...Nisva bila skupaj dolgo, preden sem zanosila in zanositi sem si želela zelo zelo. Kako zelo sem si želela otroka... Imela bi ga s komerkoli, samo, da bi končno postala mama. Mogoče je bila to ta past. V glavnem... ta moj prvi zakon mi je še vedno tak misterij... Zakaj za boga sem s tako brznino in s tako velikimi plašnicami rinila v to. Pač... dobro je zgledalo. Kako, da nisem opazila znakov, ki so se pojavili že takrat, ko sploh še nisva bila poročena, ko sem bila tri - štiri mesece noseča in sva šla skupaj na morje. Že tam sva se kregala zaradi neumnosti. Že takrat me je hotel pustiti. Kar sam je hotel oditi in me pustiti samo, nosečo. Kateri znaki so to bili? Da ne bo vstal zjutraj takrat, ko je treba za na zajtrk, ampak, da bo vstal takrat, ko se njemu zahoče. Da

Dr. Grigori Grabovoi - Tehnologija vaskrsenja - YouTube

Učenje Grabavoja. Naučite više o tome http://www.vecnamladost1489999.com/ko-je-grigorij-petrovic-grabavoj-2/

Na Zemlji živi moški, ki je star čez 2800 let

O tem je raziskoval Ben Abba... Razgovor z njim je na povezavi, ravno tako knjiga o njem. 

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Poskus uboja Epsteina (da ne bi povedal, kdo je zadaj... Izrael!)
Misel dneva, 15.julij, Tjaša Dorelay
Cepljenje proti otroški paralizi, ki ga je financiral Bill Gates je rezultiralo v 47.500 paraliziranih v Indiji
Je kdo samo za sekundo pomislil, da resnica o zastrupljanju z neba ne bo prišla na dan?
Dolores Cannon: Premik v 5 dimenzijo
tale 9/11 video je bil pokazan enkrat in nikoli več
Zaradi neprimernega in žaljivega sporočila aktualne marketinške akcije slovenske fundacije smo na medije naslovili sporočilo, da naročnik sporne plakate odstrani
INKVIZICIJA - pravi obraz katoliške cerkve
Kaj je to sploh mogoče? Migranti v EU dobili neoznačene bančne kartice!
Prišel je čas za gradnjo zidov z žičnimi ograjami v štirih pasovih, reflektorji in stražarski mesti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj