OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2017-05-15 ob 02:31:49

Rade Stanić je podvomil v poštenost in nepristranskost Okrožnega sodišča v Ljubljani. Podlago za to je našel v pisnih javih medijih ib tudi na družbenih omrežjih, ki so bili precej polni z informacijo, ki se je nanašala na eno od podpredsednic Okrožnega sodišča v ljubljani, ki naj bi od kriminalne združbe "BALKANSKI  BOJEVNIK" prejela podkupnino v višini 20.000.000,00 EUR. V svoji 4. točki napadenega sklepa je Ikrono sodišče v Ljubljani to problematiko obravnavalo tako kot izhaja iz te točke, kakoe sledi: 

4. točka:

"Zapis Radeta Stanića "toženec se je zaradi arogantnega in enostranskega vedenja naslovnega sodišča bil prisiljen začasno izseliti iz območja RS....Okrožno sodišče je v javnosti popolnoma na slabem glasu in kot tao po mnenju toženca ni vredno nobenega zaupanja javnosti, kar izhaja tudi iz zadeve "BALKANSKI BOJEVNIK" iz katere ivira utemeljen sum, da je ena od podpredsednic navedenega sodišča od predstavnikov kriminalne zdržbe "BALKANSKI BOJEVNIK" celo prejela pokupnino v višini 20.000.000,00 EUR", zahteva sodno graj. Izjave so po oceni sodišča usmerene izključno v spodkopavanje ugleda sodišča, njegove avtoritete in zaupanja javnosti ter nimajo nobene zveze z uveljavljanjem katerekoli pravice Radeta Stanića v Postopku."

Vsebina 4. točke je vsebinsko nastala tako,  da je Okrožno sodišče v Ljubljani vse svoje navedbe iztrgalo iz konteksta vloge Radeta Stanić, ki ga je opremilo tudi s precejšnjo lažjo uradne osebe sodišča z imenom Dušana Bajc, ki je tako sestavila vsebino primerno za izrek denarne kazni Radetu Staniću. Pri tem je pomembno to, da Rade Stanić ni v tej smeri podal nobene izjave ki jo omenja Okrožno sodišče v Ljubljani ampak povzel pisanje kavnih medijev in objave na držbenih omrežjih, kar je pri njemu vzbidilo dvom v poštenost Okrožnega sodišča v Ljubljani in zaupanja javnosti vanj, ter ugled in nepristranskost ene od podpredsednic Okrožnega sodišča v Ljubljani, kar vse govori o utemeljenosti tistega kar je Rade Stanić napisal okrožnem sodišču v svoji vlogi.

Treba se je namreč vprašati koliko je nepristranska in poštena dodnica ki se obteži z podkupnino v višini 20.000.000,00 EUR, ki jo dobi od predstavnikov kriminalne zduržbe in koliko lahko tako sodišče v katerem taka sodnica opravlja sodniško službo ima ugleda in avtoritete v javnosti. 

Se nadaljuje ...

CZPNN

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2017-05-15 02:31:49 (May 15, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj