KAJ SI MISLITE O SLOVENSKEM SODNIKU KI LAŽE IN SVOJO LAŽ ZAPIŠE V PISNO SODBO.

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2017-01-22 ob 22:22:27
V lanskem letu sem imel pred Okrajnim sodiščem v Ljublnani od dne 11.04.2016 dalje pod grožnjo preklica sklepa o priporu eno za drugo kar šest glavnih obravnav. Sodili so mi ker naj bi v svojem pismu z dne 15.04.2011 razžalil tri višja sodnika Višjega sodišča v Ljubljani tako, da sem jim v pismu napisal:
 
- "naj se nehajo iz mene delati norca kot iz nekakšnega obdolženca in za tako delo prejemati plače iz davkoplačevalsega denarja.."
 
- "da obstaja utemljen sum, da nimajo pravniškega državnega izpita ali pa da so ta izpit pridobili mimo veljavnih določil Zakona o pravniškem državnem izpitu..."
 
- "da zlorabljajo kazensko zakonodajo kot zločinsko sredstvo za zatiranje slovenskega naroda, kar se da enačiti s fašistično teorijo o zatiranju ljudstva..."
 
V predmetnem kazenskem postopku, ki ga je od dne 15.02.2016 vodila okrajna sodnica Okrajnega sodišča v Ljubljani mag. Ana TESTEN so mi od tega dne bile eklatantno kršene moje človekove pravice in svoboščine. Zlati je bilo kršeno načelo javnosti glavne obravnave in sicer tako, da je sodeča sodnica pred glavno obravnavo z dne 17.06.2016 in z dne 19.08.2016 izdala svojo odredbo za privedbo, policisti Policijske postaje Ljubljana - Center pa so njeno odredbo izvršili tako, da so me pred sodno stavbo dokler sem čakal na začetek glavne obravnave aretirali in me brez razloga in proiti moji volji prisilno privedli na glavno obravnavo. Na opisan način je bilo preprečeno, da bi se prisotna javnost udeležila javne glavne obravnave. Na glavni obravnavi sem ostal toliko časa kolikor je bilo potrebno, da sodeči sodnici povem, da brez javnosti na javni glavni obravnavi ne bom sodeloval (8 minut), na to pa sem zapustil razpravno dvorano in se pridružil javnosti, ki je vztrajala pred sodno stavbo. 
 
Na to mi je je sodeča sodnica dne 09.09.2016 ustno izrekla sodbo.Tudi za to javno glavno obravnavo je sodeča sodnica lažno zatrjeala (tudi v končni sodbi), da sem bil na njej prisoten, pa nisem bol razen 8 minut. To pomeni, da nisem bil prisoten niti pri izreku sodbe. Pri izreku sodbe ni bila prisotna niti javnost čeprav je šlo za javno glavno obravnavo, saj je prav sodeča sodnica z kršitvami zakona preprečila pristop javnosti na glavno obravnavo tako kot je to storila v juniju in avgustu leta 2016.
V pisni obrazloženi sodbi, pa je sodeča sodnica lagala kako sem bil prisoten na javni glavni obravnavi čeprav me tam ni bilo kar je odločilno prispevalo temu, da na glavni obravnavi nisem mogel podati svojega dopolnilnega zagovoara, javna glavna obravnava, pa je izvedena tajno.
 
Če bi takrat bil v veljavi Nov sodni red, ki ga je konec decembra izdal minister za pravosodje Goran Klemenčič in je stopil v veljavo 1. januarja 2017, ki med drugim določa, da je fotografiranje in snemanje v zadevah, kjer javnost ni izključena, dovoljeno neposredno pred pričetkom javne glavne obravnave in ob ustni razglasitvi odločitve, pa se sodeča sodnica nebi mogla v pisni sodbi tako grdo lagati kot se je zlagala, saj je po novem mogoče tudi snemanje celotne glavne obravnave, kjer javnost ni izključena.....
Rade STANIĆ
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Društvo CZPNN
1
Jan 23, 2017
Rado K. ti si popoln idiot, ki sodi med idiotsko, iztrošeno in gnilo slovensko krivosodje. Zadeva sicer roma v Strazburg, po mtem pa se bo videlo kako se bo za Evropsko kršiteljico človekovih pravic končalo.
#3
Komentar izbrisal uporabnik
Rado K.
4
Jan 23, 2017
- če bi se branil s pravnimi sredstvi v okviru pravnega protokola, bi vsekakor imel manj problemov.
- presoja o tem kdo je sposoben za sodnika, tožilca je stvar samostojne veje oblasti same. Stvar sodstva torej. Zato so tvoja zaletavanja v to, nična in zate očitno škodljiva. Seveda pa imaš pravico terjati spoštovanje zakonodaje.
- vljudnost ima pri javnem nastopanju večjo težo, kot pa "pizdenje".
- nobenega dvoma ni, da si na razpravi bil. In imel si možnost povedati svoj zagovor. Če si pred izrekom sodbe odšel je to le tvoja odločitev, ki na sodbo ne more vplivati.
- verjamem, da s prisotnostjo javnosti ne bi bilo problemov, če bi se ta korektno obnašala. Vem, ker sam občasno spremljam kakšne razprave. Sodnik me na začetku vpraša kdo sem, povem da sem tapata in da me zadeva zanima. In potem se sodnik ne zmeni več za mojo pristnost.
- tudi prisilna privedba je bila gotovo izzvana s tvoje strani. Če bi redno hodil na naroke, takšne privedbe sodnica ne bi zaukazala.

Ergo Staniću, za ves drek, ki se je zgrnil nate, si po moje kriv popolnoma sam. Zakaj se raje ne ukvarjaš s kakšno obrtjo? Tam bi vsaj kaj zaslužil.
#1
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2017-01-22 22:22:27 (Jan 22, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj