Muslimani ki bi radi živeli po islamskih zakonih, so naprošeni, da zapustijo Avstralijo.

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2015-09-03 ob 14:31:25

Zopet aktualna izjava...

Javna izjava premiera Avstralije - brez dlake na jeziku.

Muslimani ki bi radi živeli po islamskim zakonih, so naprošeni, da zapustijo Avstralijo. Avstralska vlada poskuša preprečiti potencialne teroristične akcije. MIGRANTI SE MORAJO ADAPTIRATI IN NE AVSTRALCI. To je to, pa če vam to odgovarja ali ne. Sit sam tega da naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovo kulturo. Od terorističnega napada v Baliju do danes, opažamo vse več patriotizma pri večini Avstralcev. Ta naša kultura je nastala pred dvesto in več leti, s težkim delom in trudom in zmagami več milijonov žena in mož z željo po svobodi.

Govorimo pretežno ANGLEŠKO, in ne špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko, ali kateri drugi jezik. To pomeni, da, če želite biti del naše družbe, se naučite naš jezik! Večina Avstralcev veruje v Boga. To ni neka krščansko desničarska smer ali politično vsiljeno, to je DEJSTVO, ker so ta narod, to se vidi iz dokumentov, osnovali možje in žene krščanske vere, po krščanskih principih.

Zato so v naših ustanovah in šolah krščanski simboli. Če je Bog za vas žalitev, vam predlagam, da si izberete nek drugi del sveta za vaš dom, saj je ta Bog del naše kulture. Mi vam vašo vero dovoljujemo in vas ne sprašujemo, zakaj verjamete vanjo. Želimo samo, da to sprejmete in da živimo skupaj v harmoniji, miru in veselju.

Tukaj je naša domovina, naša dežela in naš način življenja, kjer vam omogočamo in dovolimo, da v vsem tem uživate tudi vi. V kolikor pa ne želite vključiti v ta sistem, se ne prenehate pritoževati, protestirati in žaliti našo zastavo, našo čast, našo vero, naš način življenja, vam iz vsega srca priporočam, da svojo svobodo, ki jo imamo tukaj v naši državi izkoristite in svobodno zapustite našo državo. Če ste tukaj tako nesrečni, pojdite iskat svojo srečo drugam.

Nismo vas prisilili priti sem.

Prišli ste na svojo željo. Torej, morali se boste prilagoditi nam, saj ste to državo sami izbrali za svojo, mi smo pa vas sprejeli brez predsodkov.

Predsednik vlade Kevin Rudd, Avstralija

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Maja Radin
7
Mar 23, 2017
Imam muslimansko dolgoletno, zvesto prijateljico in poznam veliko muslimanov, krasnih ljudi, ki spoštujejo našo državo in našo kulturo, so se odlično asimilirali in živijo složno z Slovenci. In ne samo jaz, tudi oni se strinjajo z izjavo, ki je tema komentarjev (in ne nekakšna zgodovina Avstralije ali krščanstva ali osebnost predsednika ali celo druge banalnosti, ki sem jih zasledila med komentarji ),Rada bi videla, kdo bi mirno prenašal samovoljnost in nespoštovanje gosta, ki ga povabi v svoje stanovanje.Popolnoma enako velja za priseljence v drugo državo, kot je veljalo zame, ko sem nekaj let živela v Salzburgu, za mojo hčerko in njeno družino med večletnim bivanjem v Franciji in za mnoge Slovence n.pr.: ob obisku muslimanskih dežel, kaj šele med bivanjem tam. Asimilacija je zame izraz kulture in spoštovanja do države gostiteljice, ki nam dovoli bivanje v njej in to lahko upravičeno pričakuje vsak gostitelj, ki velikodušno ponudi roko. Žal so naša moralna in etična načela padla na tako nizek nivo, da ne vemo več kaj je prav in kaj narobe.
#22
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
Komentar izbrisal Društvo CZPNN
Erik Kos
6
Sep 09, 2016
Marsikaj lahko človek prebavi, nikakor pa ne bebavosti, kot je ta: "...slovenski komunisti-partijci so izumljati popolnoma nov v celoti izmišljen družbenopolitični sistem, ki so ga poimenovali »socialistično samoupravljanje«..."
Naj ne pljuvajo po samoupravljanju tisti, ki se jim še sanja ne, kaj on pomeni!
#19
Greg Zupan
4
Sep 09, 2015
Gibanje OPS, Troha, NAJVEČJI slovenci in xenofobija, fajn.

Slovenci smo pa še vedno tu, kjer smo bili. Sicer pa naj mi odgovorijo ti kleni SLOVENCI, kako veste, da je vaša KRI 100% slovenska, glede na to, da smo bili podjarmljeni vsa ta leta?
#18
Gibanje OPS
1
Sep 08, 2015
Če pa še ne razumete zakaj gre pa še tole:

#17
Gibanje OPS
0
Sep 08, 2015
Kdo pravi, da Slovenici nimamo dosti skupnega z Agorighini?

Tole preberite:


NASTANEK SEDANJEGA OBROBJA.

Iz zgodovine je poznano, da se je pred več kot sto leti po odkritju novih ozemelj na njih pojavila bela civilizacija s svojimi pravili in je s časoma povsem spremenila njihovo podobo. Za prvotne (avtohtone) prebivalce je njihov prihod omogočil samo nekatere prednosti in neposredne koristi, osvajalcem teh ozemelj pa je tudi dolgoročno zagotovil velikanske gmotne koristi.

Takšna osvajanja so povzročila tudi pojav popolnoma novega družbenega pojava – nastajanje tako imenovanega obrobja, katerega so po prihodu belcev več ali manj začeli predstavljati prvotni prebivalci. Čeprav bi morali biti zaradi svoje večine v samem središču dogajanja, so se morali umakniti veliko bolj agresivni beli manjšini. Najbolj razvpit je primer ameriških indijancev, avstralskih aboriginov, južnoafriških črncev in nenazadnje tudi novozelandskih Maorov.

Posledice tega osvajanja, ki je ponekod celo iztrebilo nekatere avtohtone prebivalce, so dobro poznane in jih ni treba dodatno razlagati. Prvotni prebivalci so bili večinoma izrabljeni zgolj kot poceni delovna sila, bili so brez temeljnih človekovih pravic in svoboščin, zaradi takega izkoriščanja pa so zapadli v revščino, v kateri so še danes.

Nekaj zelo podobnega se je pred malo vek, kot 70 leti leti začelo dogajati tudi pri nas, ko so se v okviru tedanjega večinskega delavskega in kmečkega razreda pojavili nekateri posamezniki s komunističnimi idejami (po sovjetskem zgledu). Ta komunistično-partijska elita je nato izkoristila svetovni spopad z nacistično nadlogo in s prevaro in zlorabo narodnoosvobodilnega boja zanetila krvavo boljševistično revolucijo, po zmagi zavezniških sil in odhodu okupatorja pa se je po truplih povzpela na oblast. Kar pomeni, da je okupatorja samo zamenjala.

To ji je uspelo s pomočjo represije po sovjetskem vzoru in z razširjanjem zlaganih idej o socializmu in socialni enakosti, kar pa sploh ni bilo res. Že takrat so bile namreč opazne velike razlike, saj so si udobno in brezskrbno življenje lahko privoščili le izbranci v tej komunistični eliti, o čemer pa se ni smelo niti premišljevati, kaj šele govoriti. Hkrati so namreč razvijali tudi zelo močan represivni aparat v okviru njihove tajne politične policije UDBE, ki je dolga desetletja ustrahovala večino ljudi in vzdrževala popolno enoumje.

Po sporu s tedanjimi sovjetskimi somišljeniki so začeli slovenski komunisti-partijci izumljati popolnoma nov v celoti izmišljen družbenopolitični sistem, ki so ga poimenovali »socialistično samoupravljanje«. Vendar velike razlike med prejšnjim po sovjetskem zgledu sploh ni bilo, saj je bil v svojem bistvu prav tako totalitaren politični sistem, ki si je »človeški obraz« le naslikal.

Z njegovo pomočjo pa je komunistična elita skupaj z njihovimi potomci in sorodniki zavzela vsa pomembnejša mesta v slovenski družbi. Takratni večinski delavski in kmečki razred, zaradi katerega in v korist katerega naj bi se tak »socializem« dogajal, pa je medtem počasi tonil na obrobje – z vsemi značilnostmi prej omenjenih avtohtonih prebivalcev, kjer se brez večjih razlik večinoma nahaja še danes.

Morda bo kdo nasprotoval takšni primerjavi, vendar argumentov za njeno ovržbo gotovo ne bo našel, ker jih preprosto ni. Vse to se je dogajalo, se še dogaja, in kot vse kaže naj bi se še naprej dogajalo isto, saj je omenjena komunistično - partijska elita oz. njeni nasledniki še vedno trdno v sedlu. Razen nekaterih navideznih olepšav in prerazporeditev se namreč pri nas tudi po letu 1990, ko naj bi uvedli demokracijo ni veliko spremenilo. Mnoge stvari so se samo še poslabšale.

Bržkone velja tudi na tem mestu poudariti, da se je zgodilo predvsem to, da so nekateri že od nekdaj revni postali še bolj revni in so se jim mnogi morali tudi pridružiti, medtem ko so vsi že od nekdaj bogati še bolj obogateli.

mag. Janez Šček
#16
Greg Zupan
5
Sep 07, 2015
Almira, njegov prednik je bil v kolonijo poslan zato, ker - ne boš verjela - je ukradel vrečko sladkorja. Zato posploševanje o tem, kako so vsi "Avstralci" morilci, posiljevalci, roparji v tem primeru ne drži vode. Veliko jih je bilo poslano v kolonijo samo zaradi tega, ker so ukradli kos kruha. Se pravi jim je šlo za preživetje.
Pomorov Aboriginov, ti ljudje sigurno niso delali. Ko se je odkrilo bogastvo nove celine se je v ta genocide spravilo anglosaxonsko plemstvo.
#15
Greg Zupan
5
Sep 07, 2015
Tale dečko je bil premier pred 5mi leti. Sedanji premier je Tony Abbott.
Aboridjini niso Aboridjini, temveč ABORIGINI.
Če bi samo možgane uporabil in predno bi tole sranje objavil, preveril na Googlu, bi ugotovil, da je izjava LAŽNA, saj so jo pripisovali najmanj trrem politikom pred njim.

http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml

http://www.hoax-slayer.com/gillard-muslims-leave.shtmlLP, from down under

Prime Minister Howard - Muslims Out Of Australia

Email forward claims that former Australian Prime Minister John Howard told the media that immigrants should adapt Austr
#14
Jana Ivančič
7
Sep 07, 2015
Almira, za 200 let starega pa tale gospod kar dobro izgleda, lol. Kaj ima on s tem, kar se je dogajalo pred 200 leti?? Ali pa s tem, kaj se je dogajalo v krvavem vzponu krščanstva, ki se še DANES uporablja za izgovor oz.opravičilo vsem grozodejstvom, ki so del vsakdana v islamu (ne govorim samo o jihadistih, ampak tudi o 10 letnih otrocih, ki so se prisiljeni poročiti, mladoletnicah, ki imajo pri 18-ih že 3.otroka, o absurdno velikem številu mrtvih zaradi krvnega maščevanja)? Tega res ne razumem - zgodovina je zgodovina. Danes smo pa ja veliko pametnejši, da bi se še vedno opirali na dejanja nekih prednikov, na katera nihče od danes živečih ni imel nikakršnega vpliva. Ali? Ker če nismo, se potem res čudim, zakaj takoj ne žrtvujemo nekaj za boga vsakič ko strela udari. In tudi, zakaj potem ne potolčemo vsakega Nemca, ki pride k nam na dopust, iz zgodovinskih razlogov?! No, naj še tukaj omenim, da je omenjeno pismo potegavščina t.i. hoax, ampak ne glede nato, kdorkoli je to spisal je zadel v terno. Takšno sporočilo bi moral dobiti vsak slehernik, ki v tej množici pribežnikov vstopa v katerokoli državo. In v trenutku ko bi se začel pritoževati in izsiljevati svoje manjšinske pravice, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo, sprejemljivimi običaji in posegajo v osnovne človekove pravice drugih, na vlak in nazaj, od koder je prišel po hitrem postopku.
#13
štulič ;)
5
Sep 06, 2015
Oh My, Abram! Spoštvovani, ki te čislam kot relativno, objektivnega opisovalca.
Prosim nikar ne vleci paralel med mojim mnenjem in skropucalom, zgoraj omenjenega paranoidnega nirvanista, ker je med nama ogromno kulturološko brezno...

in naj ponovim to, kar je Almira že jasno podčrtala! Govora ni o moji deželi pač pa o Avstraliji, ki je nastala z enormnim izvozom White Trash_a kar ga je kdaj koli izvrgla britanska krona. Pri tem izvršila neponovljiv in gnusen genocid nad, ne samo avtohtonim prebivalstvom pač pa in predvsem, nad Materjo Naravo.

https://youtu.be/Mlahvvymkxc

Metallica - The Day That Never Comes[Video Premiere] - YouTube

It's midnight here at HQ and we are incredibly proud to present you with the debut of "The Day That Never Comes" ...not
#12
Abram K.
0
Sep 05, 2015
Oba Štulič in masad masad imata za moje pojmovanje zadeve svoj prav.
#11
masad masad
6
Sep 05, 2015
Štiluč, zakaj pa Eskimi ne rinejo v Evropo?

Ker bi jim bilo mogoče prevroče?
Ali pa mogoče zato, ker so s tem, da morajo ubiti medveda, da si z kožo pokrijejo tiča in v led zvrtati luknjo, da si ulovijo ribe in posledično niso lačni - čisto zadovoljni?

Ali pa mogoče misliš, da bi morali vsi Eskimi NUJNO IN OBVEZNO imeti štandard Golubiča, Zidarja, Kučana, Zemljariča?

In - kje je tu prostor za DOMAČE Slovence, ki fehtajo juhico na Karitasu?

Želim ti, da bi jo tudi ti. Fehtal namreč! Juhico...
#10
štulič ;)
1
Sep 04, 2015
@Almira še kako imaš poanto, ko govoriš o Aboridjinih!

Bela rasa oz. t.i. zahodna civilizacija se kot hudič križa boji prekletstva, ki ga je sama sproducirala.
Nekdo, ki je potomec degenerirancev, redkih las, nujno počesanih na prečo, slaboviden pa še vedno_oh, tako všečen, ki je vzgajan v deških internatih, da bi en dan prevzel vodstvo rase, ki se utaplja v depresivih, alkoholu in koki in svinjini, je seveda sit, " Sit sam tega da naš narod skrbi, da ne bi morda užalili nekatere posameznike ali njihovo kulturo... "
in zdaj mi bode oprostila vsa gay populacija, ko porečem: Ubogi latentni pederko! Res je ogrožen!? :)

https://youtu.be/UPag5jfK0mY

Laibach (Volk) [03]. Anglia - YouTube

The Laibach VOLK DVD marks the end of the extensive tour based on their acclaimed album, VOLK, a collection of interpret
#9
Almira Catovic
1
Sep 03, 2015
Nič podtona :D
Scena v Sloveniji je cel poseben ton zase :D
#8
Branko Gaber
0
Sep 03, 2015
Samo to? Nič podtona? :)
#7
Almira Catovic
1
Sep 03, 2015
Branko, moj komentar se nanaša na post in izjavo predsednika avstralske vlade.

#6
Branko Gaber
5
Sep 03, 2015
Almira, četudi drži, ta logika nekako ne zdrži. Slovenci nimamo veliko z Aboridjini, tudi naš predsednik Cerar "računa" na asimilacijo muslimanov v naš prostor :) .. pa vendar je v zahodnoevropskih državah ta asimilacija precej problematična.
#5
Almira Catovic
12
Sep 03, 2015
Ironija, da tako govori nekdo, ki je potomec zapornikov. Vkradli so aboriginom zemljo, poteptali njihovo verovanje in sedaj govorijo o prilagajanju ... bravo za dvoličnost :D
#4
Laščan Zlatorog
2
Sep 03, 2015
Človek se vpraša, čigava je zemlja, ali od tistega, ki je tu 200 let, ali od tistega, ki je zadnjih 20 let, ali od tistega, ki je bil tu pred 500 leti? Če mene vprašaš od tistega, ki bo imel največ potomcev, ki jih bo lahko preživel :)
#3
Pokaži več komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2015-09-03 14:31:25 (Sep 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Prime Minister Howard - Muslims Out Of Australia

Email forward claims that former Australian Prime Minister John Howard told the media that immigrants should adapt Australian culture, language and beliefs or leave the country. It also claims that Howard told Muslims who want to live under Islamic Sharia law that they should get out of Australia.

Prime Minister Howard - Muslims Out Of Australia

Email forward claims that former Australian Prime Minister John Howard told the media that immigrants should adapt Australian culture, language and beliefs or leave the country. It also claims that Howard told Muslims who want to live under Islamic Sharia law that they should get out of Australia.

ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj