KLIC S POLICIJE NA SEDEŽ CZPNN

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2015-01-30 ob 13:58:22

Včeraj okoli 16:00 ure je na sedež CZPNN po telefonu poklicala neka gospa ali gospodična /v nadaljevanju besedila gospodična/, ki se je predstavila z imenom   Apolonija Mrgole, ki naj bi bila predsatvnica Sektorja kriminalistične policije v Ljubljani. S predsednikom društva sta se po telefonu pogovarjala kakšnih 45 minut, tako da se iz tega razgovora da brez dvoma ugotoviti, da se imenovani gospodični nekam zelo mudi se s predsenikm društva srečati.

Gospodična bi rada od njega izjavo o pisanju na dveh spletnih straneh z naslovom:

www.czpnn.si in
 http://www.publishwall.si/czpnn .

Na katerih društvo vsakodnevno objavlja pisam žrtev pravosodnega nasilja, ki jih prejme na svojo elektronsko pošto z naslovom czpnn1@gmail.com

Zakaj v resnicipri vsem tem gre ?

Gre za objave vsebin elektronskih pisem, ki so jih na elektronsko pošto poslali naši mnogi člani našega društva in druge žrtve pravosodnega nasila Okrajnih sodišč v Republiki Sloveniji, izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika in njegovih izsiljevlcev ki že nekaj časa po Sloveniji hodijo od vrat do vrat in od ljudi izsiljujejo določene denarne zneske /300,00 € in več/ ter se pri tem izgovarjajpo na sodne odredbe, ki jih v resnici nimajo ter imajo razne druge izgovore, ki so praviloma zlagani in brez kakršnega koli smisla ali pravne in dejanske podlage.

Ta razgovor so tehniki CZPNN posneli in ga po noči analizirali.

Iz analize razgovora sodeč gospodična išče proti predsedniku društva CZPNN obremenilne dokaze in okoliščine za vložitev kazenske ovadbe proti njemu, pri tem pa laže kako išče obremenilne dokaze proti Hojsu in njegovi izsiljevalski ekipi, saj predsednika  društva sumi, češ da je on na uvodoma nevedenih dveh soletnih straneh pisal take in drugačne vsebine, ki naj bi v resnici bile zelo neugodne za Hojsa in bi motile njegov donosni posel. Gospodična ne preverja početja Okrajnih sodišč v Republiki Sloveniji in njihovih sodnikv ter počeij izvršitelja Marjana Hojsa iz Kamnika in njegovih izsiljevalcev, ki so frontalno napadli mnoge slovenske državljanke in državljane ter članice on člane CZPNN in od njih izsiljujejo denar, ki ga ti nimajo.

Taka svoja izsiljevanja pa izvajajo z grožnjami kako bodo ljudjem odpeljali njihovo premoženje in tako izpraznili njihove stanovanjske hiše in stanovanja opremljena s staro in odsluženo stanovanjsko opremo in druge stvari, ki jih ljudje še imajo, če jih sploh še imajo.

Tako početje osebe Mrgoletove se popolnoma ujema z ugotovitvijo CZPNN, da je policija maksimalno pasivna na prošnje državljanov, s akaterim državljani prosijo, da jih policija pred izvršiteljem Marjanom Hojsom in njegovimi izsiljevalci končno zaščiti oziroma ubrani.

Glede na to društvo CZPNN še naprej prosi žrtve pravosaodnega nasilja, da tudi še naprej sporočajo svoje izkušnje izkušnje, ki jih imajo s to izsiljevalsko kasto. To lahko storijo na sledeče kontakte društva:

E:MAIL: czpnn1@gmail.com,
GSM: 031 597 488,
preko spletne strani z naslovom: www.czpnn.si in
preko spletne strani z naslovom: http://www.publishwall.si/czpnn, pa tudi
osebno.

Slednej pa za to, da se z njihovo nesrečeo lahko seznani najširša javnost v Republiki Sloveniji in tujini. S tem bodo izpolnjeni vsi potrebni pogoji, da se ljudje z istimi in podobnimi problemi med seboj najdemo in povežemo ter stopimo skupaj v boju proti izsiljevanju "po uradni dolžnosti", ostero ter brez popuščanja, kar nas lahko edino še reši. Namreč društvo CZPNN proti slovenskim okrajnim sodiščem in Hojsu ter proti njegovim izsiljevalcem iz Kamnika odločno nadaljuje svojo akcijo za njihovo odstavitev on postavitev pred sodišče.

Društvo CZPNN opozarja tudi na to, da za ponedeljek dne 16.02.2015 ob 15:00 uri proti izsiljevalski kasti načrtije javne protseste, ki bodo pred Ministrstvom za pravoaosje Republike Slovenije v Ljubljani, pri tem pa so napadi policije na društvo CZPNN in na njegovo vodstvo brezpredmetni.

Vabimo vse žrtve pravosodnega nasilja,da se protestov udeležijo, žrtvam pravosodnega nasila pa svetujemo da pfred izsilljevalci ne živijo s strahom in jim želimo lep in uspešen dan in čim manj hojsovih obiskkov na njihovih domovih.

CZPNN   

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Hans von K
1
Jan 30, 2015
Tehniki?! TEHNIKI? Sosedov mulc Alfonz in njegova macka, mislite?
#2
Zlobni
1
Jan 30, 2015
Končno se bo začel klobčič razpletati. Informativni razgovori služijo namenu, da se pregleda vse strani in izloči morebitna podtikanja.
Zadovoljen sem, da ste pripravljeni, posredovati vsa gradiva, na katera se zglasujete in tako pomagate k hitrejši odločitvi za nadaljne postopke. Sem vedel, da bo zmagal razum :-)
#1
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2015-01-30 13:58:22 (Jan 30, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj