DOBRO JUTRO G. PREDSEDNIK BORUT PAHOR, URA JE PET MINUT PRED DVANAJSTO.

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2014-08-02 ob 23:35:57

Spoštovani gospod predsednik Republike Slovenije !

Pred tridesetrimi minutami smo s terena od naših virov prejeli osupljive informacije o zdravstvenem stanju gospoda majorja Ladislava TROHA, ki na Gregorčičevi ulici v Ljubljani, pred stavno Vlede Republike Slovenije gladovno stavka. Zdravstveno stanje gospoda Troha je postalo zelo resno. Po informacijah sodeč naj bi gospod Ladislav Troha v roku dveh dneh lahko padel v komo, torej v stanje, ki mu lahko sledi samo še smrt.

Dobro jutro predsednik slovenske države, ura je pet minut pred dvanajsto.

Hkati vas oveščamo, da v biližni sedeža Vlade Republike Slovenije, torej v bližini vaše pisarne v kateri opravljate funkcijo predsednika države umira človek, katerega ime ni več pomembo.

Ta človek umira pred vašimi očmi, ali pa morebiti spite, pa tega ne vidite.

Gospod ČLOVEK je avtohtoni slovenski državljan, veteran vojne za Slovneijo in s činom majorja. Ta človek ima družino /partnerico in dva mladoletna otroka/, ki so žrtve pravosodnega nasilja države, ki ji predsedujete. Mi vemo, da ima država katere predsednik ste, tudi po vaši krivdi obilo problemov. Nismo pa vedeli, da ta država nima več v svetu nobenega ugleda. Če bi država imela v svetu svoj ugled, pa se v vaši neposreni bližini zagotovo nebi dogajalo to kar se ravno v tem trenutku dogaja. Hkrati nas zanima tudi, ali država kateri predsednikujete res nima oziroma ne zmore enaga samega človeka, ki bi imel kanček odgovornosti in ki bi se spustil v stanje pod vašim oknom umirajočega šloveka, katerega ime v tem trenutku ni več pomembno.

Umirajoči ČLOVEK je pred dobrim mesecem začel z gladovno stravno, kot eno od najbolj ekstremnih načinov protestiranja proti nepravilnostim v državi katere ste presednik. Ta ČLOVEK je ob takem svojem protestu izpostavil tudi svoje zahteve na katere ste tako slepo kot gluhi, gospod predsednik. Sporočamo vam, da so zahteve ČLOVEKA legalne in legitimne toloko časa dokler se drćava na njih ne odzove in ba njih ne odgoovri. Bolj boste molčali na zahteve ČLOVEKA, bolj bodo te njegove zahteve legalne in legitimne

Gospod predsednik, kako vas ni sram ?

Iz zahtev sedaj že umirajočega človeka, ki umira pod vašim oknom je razbrati, da zahteva ukrepanje proti vsem tistim, ki so odgovorni za nastalo katastrofalno slabo stanje v slovenski državi. Ali ste morebiti tudi vi eden od soodgovornih za tako stanje v katerem se je znašla država katere ste na njeno žalsot in na žalost njnih državljak in državljanov celo predsednik.

Gospod predsednik umirajoči ČLOVEK, ki umira v vaši neposedni bližini bo v parih dneh umrl. Ali to pomeni, da so za vas in za državo katere predsednik ste vsi problemi rešeni, ali morebiti to pomeni, da bo eden človek manj, ki je imel toliko moči in poguma, da smel in mogel javno opozarjati na inkriminiranost institucij države katere predsednik ste. Alo morebiti menite, da je samo v vaši neposredni bližini eden in edini človek, ki opozarja na nepravilnosti države in njenih institucij, ali pa se bodo po njegovi smrti javno pojavili mnogi LJUDJE, ki bodo opozarjali na nepravilnosti in ki bodo nadaljevaki z zahtevami, ki jih je izpostavil gospod major. 

Kakorkoli že, gospod predsednim, opozarjamo vas da je ura pet minut pred dvanajsto in da za nobenega v državi katere predsednik ste ni več jutro tako kot je za vas.Prosimo zbudite se in nam državljankam in državljanom odgovornite na naše sila težko vprašanje:

Koliko bo moralo umreti slovensk in slovencev ter drugih državljanov drževe katere ste predsednik, da se boste skupaj s svojimi kolegi končno zbudili. 

Lep pozdrav gospod predsednik.

CZPNN

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Vlatka Kozlovič
3
Aug 03, 2014
Gospod predsednik je opravil svoje, ko je bi trgovec, čistilec, snažilec, vrtnar, in kja še vse?

Briga gospoda predsednika za enega človek!! Za enega volvca!"!

En volivec še ni prinesel rezultatov volitev!
Vlatka K., 1.40, 03.08.2014

#2
Ana Kos
2
Aug 02, 2014
:(
#1
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2014-08-02 23:35:57 (Aug 02, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj