JESENIŠKO SODIŠČE IN ETNIČNO ČIŠČENJE /II del/.

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2014-07-01 ob 19:04:20

Prvi del te zgodbe smo objavili na podlagi konkretnih sodnih dokumentov izdanih v pravdnem postopku Oprajega sodišča na Jesenicah opravilna št. P 127/2013. Sodbo s katero je odpovedana revežam najemna pogodba smo prejeli včeraj, danes je začel teči petnajstdnevni rok za vložitev prirožbe zoper sodbo, ki jo bo obravnavalo Višje sodišče v Ljubljani. Rok se izteče dne 15.07.2014. Glede na to, da je dan izteka roka za vložitev pritožbe tisti dan, ko se začnejo sodne počitnice se ta zadnji dan roka pomakne na dan 16.08.2014, ki je zadnji za vložitev pritžbr, to pa zao ker velja domneva, da sodišča med sodnimi počitnicami ne uradujejo. S tem bomo tragedijo družine z Jesenic tako z vložitvijo pritožbe na Višje sodišče v Ljubljani odložili tamo nekje do konca tega leta, če ne bo splošno počlasno slovesnko sodsvo delovalo "po hitrem in učinkovitem" pritožbenem postopku.

Glede na sdno prakso slovenskih višjih sodišč pričakujemo,da bo Višje sodišče v Ljubljani slepo odločalo o pritožbi nesrečne jaseniške družine in da bo izdalo svojo "sodbo v imenu Ljudtstva" s katero bo sodba sodišča prve stopnje potrjena in da od dneva prejema sodbe bo začel telči šestdesetdnevni rok za izpraznitev in izročitev stanovaja lastniku Stanovanjskem skladu Republike Slovnije. 

Realno je pričakovati tudi, da gospa strara dobrih 80 let, za to ker  ne bo imela kam stanovanja ne bo niti izpraznila niti izročila.

Za to se pričakuje, da bo Stanovanjski sklad RS proti gospe vložil predlog za izvršbo na podlagi pravnomočne sodne odločbe /sodbe v imenu ljudstva sodišča II. stopnje/. S tem bi slovenska država uporabila eno od najhujših oblik nasilja nad družino z Jesenic, ozoroma izvedla nasilno izpraznitev stanovanja. V teh poslih pridejo na vrsto sodni izvršitelji in policija z vsemi oblikami "nasilja po uradni dolžnosti."

Reveži pa se takrat znajdejo na cesti z vsem svojim premoženjem ki se ha lahko shrani v eno samo polivinilasto vrečko.

Napovedujemo tudi III. del te zgodbe.    

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2014-07-01 19:04:20 (Jul 01, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj