ALI JE MASLEŠA OPUSTIL DOLŽNI NADZOR NAD SVOJIMI IN SEBI PODREJENIMI LOKALNIMI SODIŠČI

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2014-06-29 ob 12:14:33

Po izsledkih virov CZPNN, ki so "instalirani" v slovensko sodstvo ozieroma pravosodje, se da precej zanesljivo sklepati, da slovsnko lokalno sodstvo /okrožna in okrajna sodišča/ nima več potrebenga nadzora svojega in sebi nadrejenega Vrhovnega  sodišča Republike Slovnije. Torej vedno manj je nadzora nad lokalnimi sodišči v sloveniji, ki bi ta sodišča omejeal pri njihovem inkriminiranem in nepoštenem delu. Namreč lokalna okrožna sodišča in okrajna sodišča iz njihovih območij se vedno bolj obnašajo tako kot se v resnici nebi smela obnšati. Ta sodišča delujejo s precejšnjo samovoljno v njih zaposlenih sodnikov in brez vsakega potrebnega in nujnega nadzora Vrhovnega sodišča Rapublike Slovenije, ki mu predseduje vrhovni sodnik Branko Masleša.

Ali to tudi pomeni, da je Branko Masleša opustil dolžni nadzor nad svojimi in sebi podrejenimi nižjimi sodišči, se bo ugotovilo v kratkem. V vsakem primeru je vedno bolj jasno, da zaradi samovolje slovenskih sodnikov in nespoštovanja zakonov ter pravil poštenega in nepristranskega sojenja slovenija postaja država v kateri vedno bolj veljajo tista pravila, ki so svoj čas veljala na divjem zahodu po katerih so preživeli tisti kauboji, ki so bili hitrejši na svojem koltu.

Vedno bolj je zaznavno tudi to, da slovenska sodišča nespoštujejo niti pravnega reda Republike Slovenije, še manj pa njeno Ustavo, kateri naj bi pri svojem delu bili zavezani.

To hkrati lahko pomeni tudi, da se po vsej verjetnosti v Republiki Sloveniji pobsem zavestno vzpostavlja nepravno stanje v katerem bo lahko vsaki človek imel svoj zakon in svoja pravila obnašanja in življanja. Na to kažejo tudi verižni umori in samomori v Republiki Sloveniji, ki se iz dneva v dan in iz ure v uro vrstijo po njenem ozemlju. Na to kaže tudi neznosna ležernost policije pri njenem delu. Ta čas, pa naj bi se po izsledkih članov CZPNN Branko Masleša klatil po lokalnih območjih in na skrivnih krajih sestankoval s takimi in drugačnimi ljudmi, z motivom obnove bivše Jugoslavije in s podobimi neumnostmi. V takem mjegovem poslanstvu je bil Masleša pred kratkim viden v enem od krajev na območju Štajerke regije in v nekaterih drugih krajih po Sloveniji. 

Spričo navedenega, pa CZPNN obešča vse svoje članice in člane ter vse državljanke in državljane Republike Slovenije, da bodo previdni in da poskrbijo za svojo varnost, saj Republika Slovenija svojim državljanom vedno manj nudi njihovo osebno varnost, ki bi jo morali biti državljani deležni v vsaki pravni državi, med katere vedno manj sodi naša domovina Republike Slovnija.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2014-06-29 12:14:33 (Jun 29, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj