SLOVENSKO SODSTVO KOT RAZPUŠČENA BANDA

Objavil/a Društvo CZPNN, dne 2014-06-25 ob 01:33:08

RADOVLJICA - 24.06.2014: Kot pooblaščenci dolžnice A. L z Bleda, ki jo zastpamo  s posredovanjem Civilnega združenja za pravičnost napredek in nadzor iz Lesc /CZPNN/ smo se danes na poziv Okrajnega sodiša v Radovljici odpravili na ponovljeni prvi narok za 1. javno dražbo za prodajo njenih nepremičnin. Izvršilni postopek vodi okrajna sodnica Okrajnega sodišča v Radovljici Barbara Gomilar. Narok je bil razpisan ob 9:00 uri v razpravni dvorani št 12 v I. nadstropju sodišča. Pred razpravno dvorano smo prispeli in 9:02 minuti tako, da bi se lahko reklo, da smo na narok zamudi le dve minuti. Namreč toliko smo izgubili časa doker smo za isto to zadevo v sodnem vložišču vložili določene dokumente. 

V razpravno dvorano nas ni poklical nihče.

Potrkali smo na vrata razpravne dvotane in jih celo odprli tako, da je sodeča sodnica videla in vedela, da smo pred vratih razpravne dvorane in da čakamo na javno dražbo a nas v razpravno dvorano še vedno ni nihč povabil. Javna dražba je trajala kakšnih 15 minut. Po teh penajstih minutah je iz razpravne dvorane prva izstopila sodeča okrajna sodnica Barbara Gomilar, pozdravilanas je in odhitela v svoje prostore. Za njo je iz razpravne dvorane izstopil neki mlad moški. Zadnja je iz razpravne dvorane izstopila zapisnikarica Tanja Kobal. Ob svojem odhodu je celo zaklenila sodno dvorano. Na naše vprašanje ali dražba splo bo je nesrtano odgovila "nič ne vem" in se izgubila v sodnih hodnikih Okrajnega sodišča v Radovljici.

Na obrazih teh uradnih oseb ni zmanjkalo cinizma in podsmehovanja. 

Ker je kazalo na to, da dražbe sploh ne bo, smo potrkali na vrata civilne pisarne v sobi št. 15 in vljudno vprašali za pojasnilo o tem, kaj se sploh dogaja in zakaj ni dražbe na katero smo se na poziv sodiša oglasili kot pooblaščenci dolžnice.

Na to je ven iz svojih prostorov prišla sodča sodnica Barbara Gomilar in nas ozmerajala, češ kako je treba na sodno dražbo priti pravočasno. Bolj smo sodnici razlagali, da smo prišli pravočasno, se je bolj iz nas dlala norca. Na njenem obrazu se je sprostil neverjeten cinizem in omejena nesramnost, ki sta nas zadela.

Čutili smo se, ponižano in opeharjeno.

Iz sodničinega ciničnega in nesramnega nastopa smo lahko le ugotovili, da smo čakali na hodniku sodišča in da je ta čas v sodni dvorani št. 12 tekla 1. javna dražba, na katero smo bili z strani sodišča pozvani in nanjo prišli, ne pa tudi pozvani k sodelovanju na njej, saj nas sodeča sodnica ni namerno pozvala k sodelovanju. Glede na to, pa smo od sodeče sodnice zahtevali fotokpijo zapisnika o prvi javni dražbi, ki je bil sestavljen pri Okrajnem sodišču v Radovljici dne 24.06.2014 in ta zapisnik tudi prejeli. Prvič se nam je zgodilo, da smo na kakšnem od slovenskih sodišč morali za fotokpijo zapisnika podpisati kar vročilnico. Tako je sodeča sodnica bila dosledna pri vročanju sodnega zapisnika, ne pa tudi pri sami sodni javni drabi na katere nas ni namerno pozvala, pa bi nas mogla.

Tako je sodeča sodnica namenoma oškodvala dolžnico A. L. z Bleda za njeno pravico do sodelovanja na javni dražbi na kateri se je prodajala njena zadnja streha nad njeno glavo.

V nadaljevanju bomo zahtevali, da se prva javna dražba razvekjavi in opravi noova, proti sodeči sodnici pa bomo pri pristojnem organu vložili predlog za uvedbo disciplinskega postopa

CZPNN           

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Društvo  CZPNN
Društvo CZPNN
Objavil/a 2014-06-25 01:33:08 (Jun 25, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NEVERJETEN MAFIJSKI OBRAČUN MED SLOVENSKIMI SODNIKI
NEZNOSNA DVOLIČNOST SLOVENSKE POLITIKE KI BREZ DVOMA VODI K PROPADU SLOVENIJE
MALOUMNI SLOVENSKI SODNIKI IN NJIHOV KONEC (1)
KAKO SO ME DEJANSKO IZGNALI IZ SLOVENIJE
Sodni mlini KOT JARA KAČA PETNAJST LET STARA SODNA ZGODBA DOBIVA NOVA IN NOVA POGLAVJA
SODNI MLINI
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO (3 del)
OKROŽNO SODIŠČE V LJUBLJANI JE SKLENILO .... (2. del)
OKROŽNO SODIŠE V LJUBLJANI JE SKLENILO (1. DEL)
DOBRI IN SLABI LJUDJE....
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v bližini radovljice prodam staro stanovanjsko hišo, ki je bila po nekaterih podatkih zgrajena 1802 leta kot pritljična hiša. kasneje je bilo nadzidano prvo nadstropje. hiša leži na zemljišču v velikosti 2222 m2 v mirnem naselju malo stran od glavne ceste kropa-radovljica.

Kategorija: Slovenija

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj