Hočem ga nazaj! Načrt v osmih korakih

Objavil/a Cosmopolitan .si, dne 2015-09-06 ob 12:24:44

Zate imamo nekaj učinkovitih tehnik, ki ga morda pripeljejo nazaj v tvoj objem.

Si samostojna, privlačna in zanimiva oseba in tega se moraš zavedati (ali si to neprestano ponavljati, če ne gre drugače). Tvoja samozavest je tisto, zaradi česar se je zaljubil vate, in prva stvar, zaradi katere ti lahko uspe, da ga ponovno dobiš nazaj. Pred teboj je načrt v osmih korakih, ki ti bo pri tem pomagal.

PRVI KORAK

OSTANI MIRNA

Ne glede na to, kdo je pustil koga, je pomembno, da te ne zagrabi panika. Nič ga ne bo vrglo bolj kot samozavestna in mirna ženska, ko je sam popolnoma zmeden. Pričakoval je solze, moledovanje in tvoja obtoževanja, skratka vse, kar bi mu olajšalo dušo, da je naredil prav – ti pa si popolnoma mirna. Dati mu moraš vedeti, da si močna, neodvisna in seksi ženska. Spomniti se mora vseh dobrih stvari, zaradi katerih se je zaljubil vate.

Tako si bo večkrat zaželel biti v tvoji bližini, česar z drugačnim obnašanjem ne boš dosegla. Seveda bodo trenutki, ko boš popolnoma na dnu! Ni ti prepovedano jokati, zganjati histerijo in ga zmerjati z najgršimi besedami, kar jih premore tvoj besednjak – a počni to pred najboljšo prijateljico ali ko si sama. Vložiti boš morala veliko napora, da čustev ne boš pokazala pred njim, a verjemi, da se ti bo izplačalo.

Če pa si ti pustila njega, je to ravno tisto, kar moraš narediti – mu iskreno povedati, da si naredila napako, ga prositi odpuščanja in vprašati, če je pripravljen začeti znova. Tak primer je Urša, ki je fantu iskreno povedala, da dokler ga ni izgubila, sploh ni vedela, kaj si pravzaprav želi. Na srečo je razumel in sta bila po tem skupaj še eno leto. Če to ne ‘vžge’, tudi tebe čaka naslednji korak.

DRUGI KORAK

ČAS JE TVOJ PRIJATELJ

Tvoje možnosti so velike, a paziti moraš, da od tebe ne bo dobil občutka, da pritiskaš nanj. Več časa mu boš dala, večja je verjetnost, da bo ugotovil, da si zanj edina, ki si jo res želi. V tem času moraš spet poiskati sebe in razmisliti, kaj so razlogi, da sta se pravzaprav sploh razšla. Stvari, ki ti gredo pri njem na živce, počne nalašč ali tak pač je, pa se le ti ne moreš sprijazniti s tem? Od njega pričakuješ, da se bo spremenil?

Meniš, da se boš spremenila ti? Težko verjetno! Razpad vajine zveze je idealen čas, da narediš njeno revizijo. Takrat ko najbolj boli, pridejo na dan stvari, ki si jih prej mogoče zanikala sama sebi. In če bosta spet skupaj, je dejstvo, da bodo te stvari pozabljene – za nekaj časa, potem pa se bodo spet pojavile. Napiši si njihov seznam – zraven pa, kaj bi v primeru, da bosta spet skupaj, pričakovala od njega in kaj od sebe, da se te stvari razrešijo. Zavedati se moraš: če si na spremembe pripravljena ti (si res?), ni nujno, da bo tudi on.

Včasih v takšnem primeru sploh ni slabo obiskati koga, ki se ukvarja s svetovanjem, vidi širšo sliko od tebe in ti lahko popolnoma nepristransko pomaga. To je naredila Mateja, ki ji je psiholog pomagal ugotoviti, da ji njen fant pač nekaterih stvari ne bo mogel nikoli pokazati in dati tako, kot si to želi ona. Prepričana, da gre za ljubezen njenega življenja, sta s fantom poskusila ponovno, a prek nekaterih stvari kljub svoji odloč(e)nosti ni mogla, zato sta se po pol leta spet razšla – brez obžalovanj in vesela, da sta kljub vsemu poskusila.

TRETJI KORAK

NAJPREJ SI NA VRSTI TI

Na vajin razhod moraš začeti gledati s pozitivne, in ne negativne strani. Nauči se uživati sama s seboj. Privošči si masažo, vlagaj v svojo osebnostno rast. Beri knjige, razglabljaj s prijateljicami o različnih temah. Poskušaj nove stvari, obišči kraje, ki jih on ni želel obiskati. Jokaj ob romantičnih filmih, a nikakor niti za sekundo ne pomisli, da jim je življenje kaj podobno. Verjemi vase in v svojo voljo.

Samo če se boš res­nično čustveno oddaljila od njega, bo tudi on začutil, da te izgublja. To, da se čustveno oddaljiš, pa je nadvse pomembno tudi zato, da na vajine težave pogledaš bolj trezno, z večje distance. To se je pripetilo Poloni, ki si svojega fanta na koncu sploh ni želela nazaj.

Beri dalje...

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
marry
0
Feb 19, 2019
Moje ime je Marry, odhajam in delam v Canani bi rad, da bi svet vedel za veliko uroko, ki mi je pomagala pri mojem problemu odnosov, ko me je moj mož varal z drugo žensko in grozil, da se bo razvezal in bi lahko tudi zadržal našega sina. Pogledal sem navzdol, nisem mogel dobro misliti, čutil sem, da ne bom vzel svojega življenja, dokler nisem delil svojih težav z mojim najboljšim prijateljem in se počutil razočarano, nisem vedel, kaj naj storim, kot da bi obvestil svojega prijatelja o tem, kaj je bilo se je zgodilo in moj prijatelj je predstavil to uroko z menoj in jaz sem mu poslal sporočilo na emait sem stopil v stik z zdravnikom in naredil vse, kar me je zdravnik prosil, naj se moj mož vrne po dveh dneh, moj mož je nenadoma postal ljubimec, zaskrbljen, vedno zaskrbljujoče. Tako sem poln gradov za urok, da sem se odločil širiti svoj tempelj v podobnem stanju danes, lahko z lahkoto dobim pomoč, preden se z njenim odnosom zgodi nekaj slabega. Močan urok je spellspecialistcaster937@gmail.com to je Whatapp številka +23480887777194, ki ga lahko kontaktirate o nečem v vašem življenju, slišal sem, da lahko naredite veliko več, da ga lahko rešite na naslednji način.
1. Spoznajte ljubimca ali pa ga ponovite
2. Duhovno streljanje
4. Denar lenoba
5. Čas dolgoživosti
6. Črkovanje blaginje
7. Igra # blgtk08 # zaščite
8. Pridobite urok za delo
9. Postanite pravopis upravitelja
10. Pridobite ogromno posojilo, ne da bi plačali kakršnokoli plačilo
11. Pridobite denar od blefa
12. Otroški čar
13. Črkovanje nosečnosti
14. Črkovanje svobode
15. Urok ljubezni
16 manjka črkovanje
17. Neviden človeški pravopis
18. Uspeh ali strast
19. Vzklik poroke
20. Črkovanje je zavrnjeno
21. Spooky priljubljenosti
22. Ubijanje uroka
23. Grozljiv rak
24. izbruh naravnih sil
25. Izbruh norosti
26. Posojilo brez posojila
27. Obdobje produkcije filmov in filmov
28. izbruh HIV / aidsa
29. Črkovanje tuberkuloze
30. Izguba telesne teže in črkovanje
31 urok volka
32 lepotni urok
Čeprav moji prijatelji ne skrivajo svojih občutkov, ker je skupna problematika problem, ki ga je treba rešiti, ne oklevajte in se obrnite na zdravnika, se pogovorite z njim in ne lažite o svojem problemu, ga kontaktirajte preko njegovega elektronskega sporočila; spellspecialistcaster937@gmail.com
Whatapp number +23480887777194 Mislim, da boste tudi sami razložili lastno izjavo, takoj ko ga pokličete.
#1
Cosmopolitan .si
Cosmopolitan .si
Objavil/a 2015-09-06 12:24:44 (Sep 06, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Hočem ga nazaj! Načrt v osmih korakih - Seks & razmerja - Cosmopolitan Slovenija

Zate imamo nekaj učinkovitih tehnik, ki ga morda pripeljejo nazaj v tvoj objem.

ZADNJE OBJAVE
Pogosto slišiš, da si pretirano ČUSTVENA? Poglej, zakaj je to tvoja PREDNOST
Pogosto slišiš, da si pretirano ČUSTVENA? Poglej, zakaj je to tvoja PREDNOST
Kako lepo! Ta tekmovalec iz oddaje Zvezde plešejo bo zelo kmalu postal OČKA
Ojoj! Razkrili so PRAVI razlog za razhod 'fantastične štirice', in zanj NISTA kriva Meghan in Harry
Ojoj! Razkrili so PRAVI razlog za razhod 'fantastične štirice', in zanj NISTA kriva Meghan in Harry
Tanja Žagar se je poslovila od svoje prepoznavne PRIČESKE, in presenetila z NOVIM videzom
Tanja Žagar se je poslovila od svoje prepoznavne PRIČESKE, in presenetila z NOVIM videzom
O, uau! Našli smo TOP kratke hlače tega POLETJA, ki so že preplavile Instagram
O, uau! Našli smo TOP kratke hlače tega POLETJA, ki so že preplavile Instagram
Kaaaaaaj?!? Po Bradu Pittu naj bi bil TO novi izbranec Angeline Jolie
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6640.) moj prijatelj piki jakob - kajetan kivič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj