Cenzura .si

NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Namerno zavajanje javnosti z napačnimi podatki, ki jih izvaja medijski odelek Ministrstva za infrastrukturo
Dežurni strokovnjak 2TDK, ekonomist J. P. Damijan ne pozna tehnologij za izgradnjo predorov in kljub vsemu svetuje javnosti!
Državljani, ki jim stroka ni tuja, se prebujajo!
Nerazsodnost ali zloba poslancev SMC, ki se požvižgajo na denar Slovencev in slovenskega davkoplačevalca? Namerno zavajanje!
Ne morem se znebiti občutka, da je oddaja Fokus na POP-TV PR naročena oddaja, čeprav na prvi pogled dokaj ostro kritizira
Ali ima Drugi tir res že tretjo alternativno različico ?
Z vlado uglašeni direktorji podpirajo izgradnjo koruptivnega 2. tira, med prijatelji, brez razpisa! Oni vedo, kdo bo plačal
Drugi tir za telebane
Lorem Ipsum
Izničevanje tehnične kulture na RTV Slovenija
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ali ima Drugi tir res že tretjo alternativno različico ?

Cenzura .si
04.05.2018 07:52 (May 04, 2018)

Naslov članka: Drugi tir, že tretja alternativna različica proge | Dnevnik. Prispevek ga. Anje Hreščak na spletni strani Dnevnik.si 

Poslano v komentar na blogu dne: 04.05. 2018
Avtor prispevka: prof. dr. Jože Duhovnik
Tip pripombe: Neposredno nasprotno mnenje
 

Datum objave na Cenzura.si:  04. maj 2018 ob 07.47 uri

Cenzura.si bo v predvolilnem času objavljala zapise po posebnem režimu. Objavili bomo vse prispevke avtorjem, katerim medijske hiše ne bodo potrdile objave prispevka v 4 urah po prejetju na njihov elektronski naslov. 

Ob sicer pomembnih trditvah ga. Anje Hreščak se je vrinilo kar nekaj napak, ki nepoznavalcu dajo vtis, kakor da se mi, sicer zastonj, sproti izmišljujemo trase, medtem, ko strokovnjaki podprti z različnih vlad strokovno opredeljujejo izvedbene možnosti za železniško povezavo Divača – Koper. Resnica pa je naslednje:
Trinajst variant je prof. Zgonc z različnimi inženirji obdeloval okoli 14 let, dokler se niso odločili za zadnjo, ki je predmet spora z 20,4 km

Dežurni strokovnjak 2TDK, ekonomist J. P. Damijan ne pozna tehnologij za izgradnjo predorov in kljub vsemu svetuje javnosti!

Cenzura .si
09.04.2018 08:02 (Apr 09, 2018)

 

Naslov članka: Duhovnik-Doppelmayrjev čudežni predlog za drugi tir že stestiran v Disneylandu
Izjava g. Jožeta P. Damijana na njegovem blogu, 07.04. 2018

 

Poslano v komenatr na blogu dne: 09.04. 2018
Avtor prispevka: Andrej Čufer 
Tip pripombe: Neposredno nasprotno mnenje
 

Datum objave na Cenzura.si:  21. marec 2018 ob 14.40 uri

Cenzura.si bo v predvolilnem času objavljala zapise po posebnem režimu. Objavili bomo vse prispevke avtorjem, katerim medijske hiše ne bodo potrdile objave prispevka v 4 urah po prejetju na njihov elektronski naslov. 


 

Sedaj se vam ne bodo smejale samo osnovnošolke, ki berejo Potterja. Blagovna znamka Harry Potter je blagovna znamka Universal Studios in ne korporacije Disney, kot še vedno zmotno norčujete iz referenc na vašem blogu. 

Vam gre že kaj bolje znanje tehnologije gradnje predorov?

Opozoril bi vas na vašo izjavo 5:47 http://4d.rtvslo.si/arhiv/studio-city/174464113  kjer trdite, da so v Markovcu "uporabljali metodo TBM za gradnjo predora". Za t

Neveljavni zakon ni ovira za začetek del. Če zakona ne potrebujemo, zakaj sploh moramo imeti zakon?

Cenzura .si
21.03.2018 14:31 (Mar 21, 2018)

Naslov članka: Neveljavni zakon ni ovira za začetek del
Izjava g. Lebna v Delu, 21.03. 2018

Poslano medijem v objavo dne: 21.03. 2018
Avtor prispevka: Dr. Jože Duhovnik  
Tip pripombe: Neposredno nasprotno mnenje
 

Datum objave na Cenzura.si:  21. marec 2018 ob 14.40 uri

Cenzura.si bo v predvolilnem času objavljala zapise po posebnem režimu. Objavili bomo vse prispevke avtorjem, katerim medijske hiše ne bodo potrdile objave prispevka v 4 urah po prejetju na njihov elektronski naslov. 

Iz zapisanega sledi, da je bil koncept soudeležbe madžarskega partnerja pripravljen v podjetju 2-TDK kot kredit. Zakon smo pred enim letom potrebovali zato, da bi bil kredit preko nekega madžarskega partnerja potrjen s strani države Slovenije. V tej raboti so sodelovale vse vladne stranke SMC, SD in DESUS. Odgovornost je torej jasno opredeljena.


Kje je glavni problem v takem posredovanju? Postavlja se resno vprašanje, od kod denar temu madžarskemu partnerju? Ali je to del vračajočih sredstev v Sloven

Kraljestvo za konja, železnico (iz 18.stoletja) za bicikel.

Cenzura .si
13.12.2017 23:27 (Dec 13, 2017)

Naslov članka: Kraljestvo za konja, železnico (iz 18.stoletja) za bicikel.

Poslano v objavo na:  DELO

Opomba: 

Ker sem šele danes izvedel, kako ocenjuje Vaš komentator jež različne udeležence v nemoralnem projektu Cerarjeve vlade Drugi tir sem v njegovem stilu pripravil odgovor, ki je priložen.

Žal nisem mogel biti vljuden ker sem pa »duhovnik«, da jež ne bo šel na sodišče.

Upam, da se bo našlo kaj prostora za to sobotno številko.

Poslano medijem v objavo dne:  13. december 2017  Avtor prispevka:         

prof. dr. Jože Duhovnik 

Tip pripombe:
Neposredno nasprotno mnenje

Datum objave na Cenzura.si:  13. december 2017 ob 23.30 uri

Zaradi miru ne berem komentatorja- steklega psa alias ježa, ki se kot dolgoletni komentator lahko privošči, da kot srednješolec, ocenjuje projekte tako, kot jih je sposoben razumeti. Človek, ki je postal mali tajkunčič po posvetni volji tranzicijskih oligarhov, določenih z znamenitimi besedami preroka v letu 1990: » Vse jim bomo p

KULISE PRAVNE DRŽAVE – DRUGIČ

Cenzura .si
14.10.2017 21:12 (Oct 14, 2017)

Februarja letos sem na predsednika vlade Mira Cerarja naslovil javno pismo z zgornjim naslovom. Ponovno sem ga opozoril na nepravilna in nezakonita dejanja v zvezi z načrtovanjem in gradnjo novega žičniškega sistema in smučišča na Kobli v občini Bohinj, v katera so že več let vpleteni najvišji državni organi. Trditve sem dokumentiral in dokazal v dveh pismih (maja 2015 in maja 2016), toda odgovorov na bistvene trditve o nezakonitem ravnanju ni dal nihče. Februarja sem predsednika samo še vprašal ali bo vlada ponovno sprožila proti meni postopek razlaščanja in tudi na to ni bilo odgovora.

V teh mesecih je direktor družbe 2864 Bohinj d.o.o. g. Boštjan Čokl, kot investitor, začel lastnikom zemljišč ponovno pošiljati služnostne pogodbe za gradnjo krožno kabinskih žičnic. Investitorju naj bi bile omogočene različne vrste služnosti v 15 metrskem pasu pod traso kabinskih žičnic, odškodnina pa se določi za del zemljišča, kjer je predvidena gradnja. N. pr. če je za gradnjo potrebno 21m2 zemljiš

Iva Pavlin Žurman: drugi tir in Madžarska

Cenzura .si
10.10.2017 11:40 (Oct 10, 2017)

Predreferendumsko modrovanje in eksotični referendum sta končana«, je napisal g. Drago Marovt. Kdo in kje se je modrovalo ni napisal. Na soočenju na RTVS (kdo je omogočil nastop psihično moteni osebi?) je nastopil »orkestrirani zbor vladnih modrijanov«, ki so se pred tem izogibali strokovnim soočenjem v organizaciji nasprotnikov ZIUGDT. Zakon je bil sprejet s preglasovanjem vladajoče politike v Državnem zboru, brez odgovornosti, ki bo aktualna šele čez mnogo let. Medijev strokovne razprave nasprotnikov niso zanimale, kar pove, kako zanemarljiv (žalostno) je vpliv nevladne stroke na ekonomske in tehnološke strateške odločitve v Sloveniji. V zakonu je govora o izgradnji drugega tira, 27 kilometrov dolge enotirne podzemne železnice (76%-20,5 km, 8 predorov, še brez projekta za izvedbo). Potem ko je bila v javnost posredovana alternativa dvotirne železnice (vladi že avgusta 2016), zgrajene bistveno prej in ceneje od vladne enotirne variante (obstajata pa še dve sprejemljivejši od vladne),

SLOVENIJA IN ZAVEZA ob pristopu k EU

Cenzura .si
23.09.2017 20:10 (Sep 23, 2017)

Slovenija se je ob podpisu pristopne pogodbe k EU zavezala, da bo podeljevala koncesije izključno po javnih razpisih in nikakor ne neposredno s sklepi vlade ali s kakšnim posebnim zakonom*.

Ta zaveza torej določa, da si katerekoli vlada ne more privoščiti nobenega neposrednega podeljevanja koncesije, niti s sklepom vlade niti s posebnim zakonom.

Razumljivo je, da če posamezna država (beri vlada) podeli koncesijo neposredno določenemu podjetju brez javnega razpisa, tak akt ne more veljati in je v polnem nasprotju s pozitivno EU zakonodajo.

Sprašujemo se, kakšne so bile namere vlade s sprejemom Zakona (drugi tir) v Državnem zboru (s preglasovanjem), ki je omogočil neposredno podelitev koncesije posamezni družbi, ki jo določena koalicija neupravičeno postavlja v drugačen položaj pred ostalimi družbami? Tako delovanje koalicije, ki ima sicer demokratično pravico preglasovanja pa zagotavlja nadaljevanje korupcije oziroma korupcijo legalizira?

Je pa res, da si vsak narod sam izbira oblast -

Konec demokracije ali utrujenost Škarpene

Cenzura .si
23.09.2017 14:35 (Sep 23, 2017)

Trda, je trda, ko prihajajo obupanci na plan in postajajo utrujeni in osamljeni. Naenkrat se jim prikaže resnica, da ob vsem lomastenju z neresnicami postajajo osamljeni in zato jim razni Krjavlji, Vaški posebneži …itd. le pridejo do srca in se spokorijo. Vedno igrajo na prijateljsko ponudbo, zato so presenečeni, ker jim po njihovem mnenju sovražna meče polena pod noge, čeprav ob vsej utrujenosti morajo priznati, da »sovražna« ponudba ni slaba. Samo potrebno jo je razumeti.

Škarpena naenkrat prepozna, da je po njegovi oceni neka brezvezniška, krjaveljsko postavljena recimo kar sovražna ponudba pri njegovih sosedih naenkrat bolje ocenjena. Odloči se, da zadnjo nedeljo v septembru pripravi žar v znak spravljivosti med sosedi. Da se bo lahko pokesal za polpretekle grehe. Med njegovimi sosedi so silaki, zaposleni v Luki, pa je dobro preživeti z njimi še oktober in vsa naslednja leta. Naenkrat spozna, da bi bilo zelo hudo se ne zameriti, Tako mu pravijo znanci, razni Bandelji, nato Bandelli

Hvala, RTVSlo! Pokazali ste, da je vladni predlog, predrag, nepremišljen, zavajajoč in nekoristen.

Cenzura .si
22.09.2017 16:32 (Sep 22, 2017)

Spoštovani g. Vili Kovačič
Končno smo na nacionalki dočakali aktualno, koristno in globoko sporočilno oddajo. Skoraj zgodovinsko. Prepričala je še poslednjega omahljivega gledalca, da se na referendumu prav odloči. Sedaj je povsem jasno:
1. da je vladni predlog, predrag, nepremišljen, zavajajoč in nekoristen. Hvala, RTVSlo!
2. da sprejem predlagane investicije krvavo potrebujejo le predlagatelji zakona v ospredju  in tranzicijska omrežja v ozadju. Usihajoče tuje kredite bo treba pač nadomestiti z maj tveganim sesanjem krvi domačega davkoplačevalskega telesa. 

3. da je ob kampaniji o II. tiru razgaljena celotna nespodobno odvisna in povezana  vertikala, ki bi že po Ustavi morala ohranjati ločenost in neodvisnost  : režimski mediji (orkestrirano enoglasni ZA), vladajoča politika SMC (datumska nezdružljivost referenduma in predsedniških volitev ?), US ( kljub pritožbi dovoli kampanijo v času dopustov), DVK ( zamuda z vabili), ,,nevladne" organizacije (njihov ZA plačujemo davkoplačev

Vlada sploh ni primerjala obstoječih alternativ, ampak je kar z zakonom izsilila traso, ki je stara že 20 let!

Cenzura .si
20.09.2017 10:57 (Sep 20, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Ali zakon o drugem tiru ne obravnava trase in ne uzakonja cene investicije (novinar B. Šuligoj)?

Zakon vsekakor ne uzakonja cene, saj gre le za oceno, ki jo vladni (piar) predstavniki celo »vsakodnevno« spreminjajo (znižujejo), ker se zavedajo, da bo enojni(!) vladni tir skoraj 2 krat dražji(!) od najcenejše alternative dvojnega(!) tira strokovne skupine (dr. Duhovnik) - posodobitev obstoječega tira, ob njem nov drugi tir in le en dvocevni predor dolžine 4,1 namesto vladnih 8 enocevnih dolžine 20,5 km. Vlada sploh ni primerjala obstoječih alternativ, ampak je kar z zakonom izsilila traso, ki je stara že 20 let, okoliščine pa so se od takrat spremenile! Izbira cenejše in hitrejše različice (dvotirna dokončana 2022, vladni eno

Tov. Škarpeni se zahvaljujemo. V levo rumenem Delu so zapisali, da je 1/5 kar 40%. Pri taki matematiki je PROTI edina rešitev

Cenzura .si
20.09.2017 10:09 (Sep 20, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Začelo se je predčasno glasovanje

Boris Šuligoj

ali Matematika je vrlina izobraženih novinarjev

Zadnji dosežek Škarpene (DELO, 19.9.2017) nam zagotavlja nova pravniška tolmačenja o potrebnem kvorumu na voliščih. Škarpena res potrebuje samo še kakšnega pravnika, pa bo pogoj za veljavnost referenduma okoli 125%, ker je 125% ena petina nad 100 %. In oba bosta trdila, da smo s 100% zagotovili veljavnost, ker lahko dobijo vse komisije izplačilo prisotnosti za 100 % opravljeno delo, da pa je k temu potrebno prišteti še 25 %, ali četrt deci, da je potem referendum potrjen.

Poglejmo kako Škarpena razume eno petino. Včasih verjamemo, da se človek zmoti, manj pa je verjeti, če gre zapis pred objavo preko treh rok v levo- rumenem dnev

Telebani in drugi tir - odgovor g. Krajniku na pisma bralcev v sobotnem Delu

Cenzura .si
18.09.2017 11:52 (Sep 18, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Kreativnost in vsevedenje g. Jure Krajnika iz Kranja je izkazano na način, ki zagotavlja Sloveniji zanesljiv in trajnostno naravnan razvoj v pogubo. Kdor seveda ne pozna določenih tehnologij, kaj šele da bi bil sposoben kaj izračunati bi moral biti vsaj dovzeten za kakšno razlago in poglobljeno diskusijo. Iz zapisa, ki ga je podal v Pismih bralcev je pokazal na bistvo problema: Smo proti Zakonu, smo pa ostro proti referendumu, ker to ni odraz demokracije. To ja znamenito stališče ZaAB, oziroma ZSLD. Ne poznam g. Krajnika, upam pa, da ni bil zraven, ko so demokrati obešali lutke, vpili GOTOF SI in pri tem izražali kozmopolitsko kulturo črede. V tem seveda niso videli sovražnega govora, kaj šele nestrpnost do drugače mislečih,

Nepreklicna odstopna izjava. Ko nisi več faktor ne moreš več izboljševati situacije in te ne upoštevajo več.

Cenzura .si
10.09.2017 22:32 (Sep 10, 2017)


Spoštovani vsi
Lepo je preudarno razmišljati in se pognati samo na zagotovljene zmage.
Se vam ne zdi da nas manipulirajo in kontrolirajo z zunanjimi pritiski in notranjimi manipulatorji.
Ko nisi več faktor ne moreš več izboljševati situacije in te ne upoštevajo več.
Nisem bil zelo aktiven v AAG, nisem zelo dolgo z vami, niti vas vseh ne poznam, vem, da je se ne da vse vedno doseči, kot tudi mi nismo odgnali SEAWAYa, pa bi bilo bolje če bi ga uspeli, če ne zaradi drugega, da ne bi imeli 80 t starih kalupov po vasi in velikega požara.
Ampak umazano industrijo pa res ne rabimo v vsako vas, je to vizija Slovenije?

Prosim, če me vsi brišete iz vaših imenikov in se obnašate, kot da me niste nikoli srečali in slišali.
Odšel bom tiho in ponosno in se ne mislim več ukvarjati z skupino, ki ne stoji za svojimi odločitvami in se zadovolji z vsako mehko pravniško kraco, ki ni za nikogar obvezujoča.

Morda pa vas ves čas nekdo vodi, da nergate in to ne preveč glasno.
To sem sam spoznal, ostali

Kako si bomo odpustili, če se sproži CO2 in zaduši 30 mladih staršev, ki bodo presrečni, da so dobili delo v novi fabriki?

Cenzura .si
10.09.2017 14:48 (Sep 10, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Spoštovani gospod Sovič
 
Včerajšnji dan je obetal več kot današnji. Ni vedno najceneje dovolj dobro.
Pipistrel lakira in obdeluje plastiko v moji neposredni soseščini, v Ajdovščini pa bolj razvija in sestavlja svoja letala.

In tam ima tudi sončne korektorje na strehi pomeni, da bi bilo to zagotovo izvedljivo za 2 in 3 fazo pa prepričan sem tudi prvo, v kolikor bi bila streha pohodna in primerno izvedena, že v fazi načrtovanja, gradnji in potem se lahko odda v najem za proizvodnjo elektrike.
 
Magno in Stonacha spremljam že vrsto let. Še ko smo gledali več ORF, ko smo imeli samo dva slovenska in dva avstrijska programa. Je karizmatičen in morda nekoliko zaradi generacije, kateri pripada zastarel glede ekologije ni tako nap

Zavajanje in laži v Primorskih novicah, ki citirajo sindikalista KS90 Petra Majcna, ki že leto dni ve kaj je bistvo problema!

Cenzura .si
09.09.2017 12:09 (Sep 09, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Zavajanje in laži v Primorskih novicah, ki citirajo sindikalista K90 g. Petra Majcna, ki ve že eno leto kaj je bistvo problema, pa vendar poziva: Ne pojdite na referendum, ker mi potrebujemo drugi tir!

Sindikalni delavci, ki so bili vodilni v sindikatu več kot deset so bili VEDNO zlizani z oblastjo samo zato da so lahko preživeli: Semolič, Jerkič, Berdajs, Majcen, itd………..

Resnica pa je ta, da je treba iti na referendum zato, ker je zakon koruptiven, prodaja primorsko zemljo za 45 let tujcem in prekomerno povečuje stroške Luki Koper, ter že v začetku zavaja ljudi, da se bo sam sebe izplačal. Zato ni znana končna cena, Vlada Mira Cerarja pa laže, ko v isti sapi govori o dvotirni progi pri vrednosti investicije 961 milijonov EU

Z vlado uglašeni direktorji podpirajo izgradnjo koruptivnega 2. tira, med prijatelji, brez razpisa! Oni vedo, kdo bo plačal

Cenzura .si
08.09.2017 16:58 (Sep 08, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Cvet slovenskih gospodarstvenikov podpira Zakon o izgradnji drugega tira, in zagovarjajo, da mora naše gospodarstvu delati v pogojih:

- koruptivnosti, saj vnaprej določa netransparentno trošenje javnih sredstev preko famoznega podjetja 2 –TDK,

-da se gradnja javnih objektov ne sme izvajati preko javnih naročil, ampak izključno po naročilu med »prijatelji«,

- da bomo zanesljivo zamudili konkurenčno prednost pred Avstrijo, ki bo zgradila pred nami zgradili obvoz, torej že v letu 2024,

- onesnaženja okolja, ki jih zagotavlja za »prijatelje«, kar sama Agencija za okolje s prirejenimi papirji,

- da je vrednost dvotirne proge za 800 milijonov neprimerna, če pa se lahko za isti efekt zapravi 3 milijarde za »prijatelje«, ki še niso

Težava indoktriniranih novinarjev in urednikov.

Cenzura .si
08.09.2017 16:34 (Sep 08, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Ko se zberejo »strokovnjaki« in imajo težave s komuniciranjem v različnih jezikih v okviru PR predsednika Vlade Slovenije g. Mira Cerarja.

Izjava Sveta za civilni nadzor projekta Drugi tir

Svet za civilni nadzor projekta Drugi tir

Javnosti in medijem

Izjava Sveta glede referenduma

Vlada s strašenjem z referendumom grdo manipulira z javnostjo, odgovornost za svoje napake pri vodenju projekta ter za slabo pripravljen zakon o drugem tiru pa poskuša prevaliti na državljane, ki na te slabosti opozarjajo.

Državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben je včeraj glede zbiranja podpisov za referendum o vladnem zakonu o drugem tiru izjavil: “Vemo, da bi bila naša prijava v primeru vložene referendumske pobude nereleva

Odprto pismo Franku Stronachu, ustanovitelju Magne, podjetja, ki želi graditi lakirnico v Hočah

Cenzura .si
08.09.2017 12:28 (Sep 08, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Spoštovani Frank Stronach ustanovitelj Magne

Pripravljate se na gradnjo vaše tovarne v trideseti državi naj si bo to v Slovenija ali Madžarska.

V vaših nastopih na avstrijski TV ste velikokrat zatrdili, da vam vaše tovarne v Avstriji ne prinašajo dobička, verjamem in razumem tudi vaše domoljubje.
10.:40 


Zato vas tudi razumem, da želite širiti dejavnost v bližnje države, z nižjimi stroški. Zelo spoštujem vaše vizije in življenjsko delo še posebej pa vaš sistem nagrajevanja delavcev.
Ker ste ljubitelj konj verjamem, da ste tudi ljubitelj narave in vam skrb do narave ni tuja in ena prvih pri vaši dejavnosti in tudi širjenju dejavnosti. 


Ekološka gibanja ne nasprotujemo vašemu prihodu v Slovenijo! 
Želimo pa po seriji res veliki

Odprto pismo g. Ivu Boscarolu

Cenzura .si
08.09.2017 11:45 (Sep 08, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Spoštovani!

Ob branju na spletu (Reporter) se mi je prikazal zapis ZA 2.tir , kliknila sem in prišla na stran http://www.drugitir.si/ , kjer so tudi izjave podpornikov. Potem, ko sem zagledala izjavo I. Boscarola,  sem mu napisala:
Spoštovani g. Ivo Boscarol!
Ob branju člankov na spletu se mi je pokazal propagandni letak ZA 2. tir -podporniki, slike, izjave in sem zagledala tudi vašo sliko (izjavo). Medtem ko vlada uporablja naš (davkoplačevalski) denar za agitprop 20 let starega projekta in vsakodnevno manipulira (alias laže) v tv prispevkih, pa moramo pobudniki referenduma PROTI pisati članke v pisma bralcev. No, sama obveščam tudi novinarje, toda učinki niso veliki, saj veste kdo obvladuje medije.
Pošiljam kratek

GLAS PROTI je glas za naše otroke in naše vnuke.

Cenzura .si
06.09.2017 11:09 (Sep 06, 2017)

Zaradi posebnih navodil glavnega urednika urednikom rubrik o objavah o Drugem tiru, bodo o odmevih v času referendumske kampanje samo obveščeni o mnenjih z druge strani s pomočjo elektronskih medijev, objave pa bodo takoj po zapisu objavljene v CENZURA.SI.

Ali veste, da z glasom PROTI uveljavitvi Zakonu o gradnji Drugega tira zagotavljate zmanjšanje KORUPCIJE in zagotavljate da se bo do 2,2 milijarde EUR ohranilo za pokojnine, zdravstvo, šolstvo in raziskave?

Glas PROTI na referendumu zagotavlja, da se pospešeno pripravi nov projekt, ki ima končno ceno največ 800 milijonov EUR in prepreči uveljavitvi projekta, ki nima končne cene, čeprav je prava številka med 3 do 3,5 milijarde EUR.

Glas PROTI zagotavlja lastnino nad dvotirno progo še naprej s strani države Slovenije in ne tako kot predlaga vlada Mira Cerarja, da se vsa odkupljena zemljišča na trasi drugega tira oddajo za 45 let tujcem, ki lahko gospodarijo z brezprizivnim VETOM na vsako določitvijo takratne vlade.

Glas PROTI

Oglasi

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

močna mobilna nakladalna ploščad ausbau. naša mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko precej prihrani čas za nakladanje in razkladanje tovora. proizvajamo modele z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. mobilna nakladalna ploščad ausbau lahko je izdelana nestandardnih dimenzij in za nestandardne namene. ugodna cena in izjemna kakovost sta glavni prednosti naše družbe in naših izdelkov. več o izdelku mobilna nakladalna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj