Javni razpis za člane komisij za preverjanje in potrjevanje NPK čebelar

Objavil/a Čebelarska zveza Slovenije, dne 2017-01-18 ob 07:17:43

V skladu z 19. členom Zakonom o nacionalnih poklicnih kvalifikacijah (Uradni list RS, št. 1/07 – uradno prečiščeno besedilo in 85/09)  in 2. odstavka 6. člena Pravilnika o sestavi komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij ter o načinu in postopku za pridobitev in izgubo licence (Uradni list RS, št. 37/2010) Državni izpitni center objavlja


JAVNI RAZPIS


za izbor 24 kandidatov za člane komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij (NPK) za NPK Čebelar/čebelarka, do zapolnitve mest, in sicer:
8 mest za kandidata za člana komisije po prvi alineji navedeni v točki 9. Kadrovski pogoji v katalogu standardov strokovnih znanj in spretnosti,
8 mest za kandidata za člana komisije po drugi alineji navedeni v točki 9. Kadrovski pogoji v katalogu standardov strokovnih znanj in spretnosti,
8 mest za kandidata za člana komisije po tretji alineji navedeni v točki 9. Kadrovski pogoji v katalogu standardov strokovnih znanj in spretnosti.

1. Naziv in sedež naročnika:
Državni izpitni center, Ob železnici 16, 1000 Ljubljana.

2. Pravna podlaga za izvedbo javnega razpisa:
- 19. člen Zakona o nacionalnih poklicnih kvalifikacijah (Uradni list RS, št. 1/07 – uradno prečiščeno besedilo in 85/09)
- 6. člen Pravilnika o sestavi komisij za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij ter o načinu in postopku za pridobitev in izgubo licence (Uradni list RS, št. 37/2010).

3. Predmet javnega razpisa:
Izbira kandidatov za člane komisije za preverjanje in potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za NPK Čebelar/čebelarka.

4. Prijava in pogoji za prijavo
Dokazila, ki so javne listine ali podatki iz uradnih evidenc , ki jih vodijo državni organi, organi lokalnih skupnosti in nosilci javnih pooblastil, Ric pridobi sam.
Dokumentacija javnega razpisa, ki jo predloži kandidat za člana komisije:
- Prijavo na javni razpis, v obliki vloge za izdajo licence, za NPK za katero želijo pridobiti licenco. Obrazec je objavljen na spletni strani: http://www.ric.si/kvalifikacije/licence/pridobitev/.
- Dokazila o kvalifikaciji, ki jo določa katalog standardov strokovnih znanj in spretnosti v točki 9. Kadrovski pogoji in dokazila o delovnih izkušnjah v zadnjih petih letih v stroki, oz. dokazila o delovnih izkušnjah kot jih določa katalog standardov strokovnih zanj in spretnosti v točki 9. Kadrovski pogoji.
Katalogov standardov strokovnih znanj in spretnosti NPK Čebelar/čebelarka.
Kandidat za člana komisije predloži dokazila o kvalifikaciji in dokazila o delovnih izkušnjah po prvi ali drugi ali tretji alineji, navedeni v točki 9. Kadrovski pogoji standarda strokovnih znanj in spretnosti.
Če katalog določa več kot 5 let izkušenj v stroki, je potrebno priložiti tudi dokazilo, ki dokazuje delovne izkušnje določene v katalogu.
- Izjavo o samo izločitvi člana komisije, na predpisanem obrazcu, ki je objavljen na spletni strani: http://www.ric.si/kvalifikacije/licence/pridobitev/.
V kolikor bo predložena dokumentacija formalno in vsebinsko ustrezala pogojem javnega razpisa, bo kandidat za člana komisij napoten na usposabljanje k izbranemu izvajalcu.
Vso potrebno dokumentacijo kandidat pošlje po pošti na naslov: Državni izpitni center, Ob železnici 16, 1000 Ljubljana.

5. Rok za predložitev vlog:
Rok za prijavo je neomejen oziroma do zapolnitve mest.

6. Postopek in način izbire:
Postopek in način izbire kandidatov za člane komisij se izvede v skladu s Poslovnikom o postopku izdaje, dopolnitve, obnovitve in odvzema licence – http://www.ric.si/kvalifikacije/licence/pridobitev/.
Kandidati za člane komisij bodo izbrani do zapolnitve mest.

Dr. Darko Zupanc, Direktor Državnega izpitnega centra
Vir: http://www.ric.si/kvalifikacije/licence/javni_razpis/

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Čebelarska zveza Slovenije
Čebelarska zveza Slovenije
Objavil/a 2017-01-18 07:17:43 (Jan 18, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Vabilo na predavanje Virusne okužbe čebeljih družin: včeraj, danes, jutri
Javni natečaj za najboljšo tehnološko rešitev pridobivanja matičnega mlečk
Ta mesec predavateljica iz Poljske na temo obvladovanje varoj
Predavanje Nacionalnega inštituta za biologijo
Iščemo čebelarja - kandidata za pokrivanje terenskega svetovanja za območje
Izšla knjižica Kakovostni in varni čebelji pridelki
Predstavniki ČZS na sejmu »Zeleni tedni« v Berlinu
4. mednarodna konferenca čebelarskih organizacij.
Kandidatura ČZS za Apimondio 2021
"Čebelji svet" na sejmu v Berlinu, ki ga obišče skoraj pol milijona ljudi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

si želite piti boljšo vodo in si hkrati izboljšati zdravje in počutje? vitalna voda vam omogoča namreč ravno, več si lahko preberete tudi v samem članku: thttps://www.zurnal24.si/uporabno/ali-je-lahko-ionizator-vode-vasa-bliznjica-do-vecne-mladosti-324873

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

478.) kako uspešno poslovati v rusiji -  aleš cantarutti. katja sever

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

4223.) kuharska knjiga - ivan ivačič

Kategorija: Zdravje

Cena: 14.99 €

4057.) kako uspešno poslovati v turčiji - matej rogelj

Kategorija: Humanistika

Cena: 19.99 €

6078.) kako uspešno poslovati na kitajskem - boštjan polajžer , nataša turk

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 19.99 €

kolekcija otroškega proizvajlca done by deer zaznamuje odličen dizajn, inovativni izdelki, ki navdušujejo različne okuse. več o samih izdelkih pa najdete v spletni trgovini hajdi.si - https://www.hajdi.si/done-by-deer.html

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

nova športna stavnica, ki je prisotna na slovenskem trgu in ponuja možnost igranja stav na največjih portalih kot so bet at home in mnoge druge. več najdete tukaj:  http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Knjige

Cena: 90000000 €

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Storitve

Cena: 90000000 €

ponujam posojila po zelo enostavnih pogojih kateri koli osebi ali podjetju, ki potrebuje denar, ki bo lahko izplačal mesečna plačila po fiksni letni obrestni meri 3%. jaz sem na voljo zadovoljiti svoje stranke v največ 48 urah za vsako vlogo za posojilo. če vas zanima, se obrnite na mene, da bi vedeli moje pogoje in potrebne informacije, neposredno na mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

5885.) siddharta - hermann hesse

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

če želite okrepiti vaše trebušne mišice še pred poletjem, je sedaj pravi čas, da začnete s telovadbo. pri tem vam bo zagotovo v pomoč dobra vadbena klop za trebušnjake, ki jo lahko kupite pri podjetju fitnesshop.  

Kategorija: Fitness oprema in aerobika

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj