Zakaj cenimo prisotnost vseh piscev na sistemu PublishWall

Objavil/a Branko Gaber, dne 2018-02-25 ob 10:40:53

Ta objava je odgovor na pisanje Grega Zupana pod naslovom:

Burkina Faso, Gates in Žabjekova paranoja

kjer me nagovori s temi besedami:

Dejstvo je, da PW potrebuje moderatorja, ki bi take blodnje, ki niso osnovane na dejstvih, brisal. PW si avtorjev kot so Žabjek, Svet, Čučak, Babić, ... ne zasluži.

(posredno odgvarjam tudi anonimnemu g. Petru Klepcu in ostalim, ki so se pritoževali nad moderiranjem)

----------

Greg, pozdravljen
Ker se tega problema zavedamo, smo že pred časom pričeli sodelovati z aktivisti in civilnimi iniciativami, da pokažemo primere pravilne uporabe našega sistema. 

Tako je nastal dosjemilkonovic.si, cenzura.si, celicamestu.si, sedaj je v pripravi spletna stran preganjane slovenske novinarke, ki jo želi slovensko sodišče spraviti za rešetke pshiatrije, kljub temu da je popolnoma zdrava. Pripravljajo se materiali za civilno iniciativo, ki se ukvarja s 3. razvojno osjo in še en velik projekt (naš največji do sedaj), o katerem ta trenutek še ne bom pisal. Lani smo na tak isti način naredili referendumdrugitir.si in pomagali g. Viliju Kovačiču pri preboju v medijski prostor, kar mu prej, ko nas še ni bilo, s primerom TEŠ6 ni uspelo. Navedbe lahko preverite pri g. Kovačiču. Tudi spletni medij vfokusu.com je primer aktivizma in dela neodvisnih novinarjev, ki pomaga pri odpiranju medijskega prostora.

Vse omenjene strani (in druge, ki jih nisem omenil) so narejene na PublishWall platformi, imajo enak uporabniški račun, identičen vašemu ali mojemu, kjer sedaj pišem to objavo. Dodatno imajo "pripeto" svojo (.si, .com) domeno in seveda lasten dizajn. Tako je nastala že množica spletnih strani za podjetja in institucije v Sloveniji in od lanskega leta tudi na Hrvaškem. Pomeni, da poleg tega, da smo aktivno angažirani pri tem, da pomagamo pri ustvarjanju zanimivih medijskih projektov  in s tem primerov dobre prakse, delamo tudi na razvoju, ker gradimo lasten sistem in razvijamo svoja orodja za izdelavo spletnih strani, ki so med sabo povezana v enovit sistem oziroma družbeno omrežje. Ker za nami ne stoji investitor, vse počnemo v lastni režiji, kar je težko, ampak vztrajamo in bomo to počeli, dokler zadanih ciljev ne uresničimo.PublishWall je bil od začetka postavljen tako, da odpira prostor, da lahko vsakdo napiše tisto, kar želi. Seveda prihaja tudi do zlorab in do pisanja neumnosti in priznam, da to tudi meni ni všeč, sploh kadar se dogajajo slabo ali narobe prevedeni članki. Vendar Blog del PWja nima uredniške politike, razen izpostavljanja blogov (tudi tu velja bolj odsotnost, kot prisotnost urednikovanja) in tako bo tudi vnaprej. In ne vem, če bo kdaj drugače. To ni stvar ga. Dajane, g. Božana ali kogarkoli tretjega, ampak pravila, ki so bila postavljena na začetku in se še ne bodo menjala. Odreagirali bomo takrat, ko nas bo k temu pozvalo sodišče (se je že zgodilo) in takrat, ko bodo sporna pisanja prijavili drugi uporabniki. Vendar .. ne pričakujte, da bom takoj skočil v zrak in kar vse brisal. Mogoče bi lahko to naredil pri očitnih neumnostih, kratkoročno bi nam to zagotovo koristilo (mi naredilo tudi ogromno dodatnega dela), vendar bi posledično sprožili kup negativnih odzivov, ker bi bil marsikdo prepričan, da objavlja stoodstotno resnico in mu delamo krivico, ker je naša ocena seveda subjektivna in zanj napačna. Poglejte, kakšne burne odzive ste mi pripravili, ko sem bil prisiljen brisati nesramno obnašanje in direktne žaljivke, zbadanje in celo direktne verbalne napade na portal in blagovno znamko.

Cenimo prisotnost vseh piscev na sistemu PublishWall, Vas, kot tudi tistih, ki so bili omenjeni in jih Vi ne marate. S svojim delom so na našem sistemu dobrodošli in dokler ne kršijo pogojev uporabe jih mi ne bomo preganjali ali naganjali iz portala.

in še: Vsak uporabnik je v prvi vrsti sam odgovoren za svoje pisanje. 

Spoštovani Greg. Če bi radi reševali svet pred neumnostmi, se dajte prosim lotiti virov teh materialov, ki potem končajo tudi pri nas. In ti viri so velikokrat največje korporacije, kot je npr. Youtube ali Facebook. V povezavi si poglejte material iz Youtube-a, kjer nekdo razlaga, da na luni živi že 250 milijonov ljudi. To je včeraj ga. Dajana objavila (in potem izbrisala) tudi na PWju, zato sploh vem za to. Ali si Youtube, kot največji svetovni medij z video vsebinami zasluži, da so tam objavljene takšne "neumnosti"? Tam boste našli tudi kup materiala, da je zemlja ravna in mnogo mnogo še večjih "oslarij". Pa kot vidite to youtubovcev nič ne moti.

Naknadni pripis: nekdo me je v vmesnem času že opozoril in protestiral, kako si lahko dovolim trditi da na Luni ne živi 250 milijonov ljudi. Kako vem, da na Luni ni 250 milijonov ljudi? In ali sem bil tam, da lahko kaj takega trdim. Torej ...? Resnica je presneto zmuzljiva reč. Ni ena, jih je toliko, kot je različnih mnenj.

Omenjeni video:

Torej, kaj zdaj? Mislim, da nam lahko pomagate tako, da se vključite v civilne iniciative ali kako drugače opozarjate na probleme, ki so se nakopičili v naši družbi. Mnogo je načinov, kako se da kaj narediti. Pljuvanja, zbadanja, vreščanja, preklinjanja in povzročanja škode na portalu pa ne bom več toleriral. Kdorkoli bo to naredil od danes dalje, ga blokiram za teden dni, potem za mesec dni in do dokončnega zaprtja uporabniškega računa. Če bo potrebno bom zaprl tudi komentiranje neprijavljenim. To možnost smo že večkrat preigravali, mogoče je čas, da naredimo tudi ta korak.

Ker vem, da želite dobro in niste slabonameren se mi je zdelo prav, da Vam obširneje pojasnim, zakaj ne blokiram in ne urednikujem narobe prevedenih člankov in podobnih streljajev v prazno. Sistem bo v naslednjih letih enormno rastel in bi uveljavitev takšne storitve bila odprtje pandorine skrinjice. Že sedaj ne bi bil dovolj en adminstrator, da bi vsebine preverjal. Ker jih je preveč. Niti prebrati ne bi mogel vsega, kar se v enem dnevu nabere na PublishWallu, kaj šele, da bi potem kvalitetno ocenil, kaj ostane in kaj se izbriše. Ker če pregledujete vsebino vnaprej, morate preveriti vse, tudi medije, podjetja, dosjeje, strani civilnih iniciativ, itd ... Tudi tam se dogajajo napake. Banalen primer: Če bi vprašali našega predsednika vlade, g. Mira Cerarja glede vsebine na spletni strani referendumdrugitir.si, bi vam odgovoril, da so vsi argumenti nepravilni (sklepam po izjavah v drugih medijih), morebiti celo sovražni govor ali vsaj fakenews. Torej bi administrator, ki bi imel podobno mišljenje ali bi za nasvet vprašal nasprotnike, spletno stran verjetno ... zaprl!?

Zatorej cenimo prisotnost vseh piscev na sistemu PublishWall, Vas, kot tudi tistih, ki so bili zgoraj omenjeni in jih Vi ne marate. S svojim delom so na našem sistemu dobrodošli in dokler ne kršijo pogojev uporabe jih mi ne bomo preganjali ali naganjali iz portala.

lp

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Branko Gaber
2
Jun 20, 2018
Prosil bi, če medsebojno komunikacijo, ki se ne tiče te teme prestavite na kakšen bolj primeren blog. Hvala
#32
Dajana Babič
0
Jun 20, 2018
Radmila... glede vaskrsanih, v Rusiji obstaja nekaj forumov... vaskrsli nikoli ne pridejo ljudem, ki ne verjamejo v to... ne more jih vsak videt, niti slučajno... eni ženski se javlja njen mož v sanjah, da bi prišel nazaj, meni se javlja moj bivši fant, ki je umrl leta 2013... ko bosta tu, bomo naredili intervju, tako, da bodo vsi nejeverni Tomaži to videli.

Sicer pa ti dam o vaskrsenju intervju od Inne... čaki mal... tale video je iz facebooka... ne vem, če bo tukaj delal... če ne pa, ga glej na FB-ju https://www.facebook.com/1410307105933207/videos/1584183308545585/
#31
Dajana Babič
1
Jun 20, 2018
Radmila, Grabovoj niti slučajno nima samo številčnih nizov, to dobi enostavno kanalizorano neposredno od Boga, in te dobi lahko vsak človek, jaz vidim številke vsepovsod. Grabovoj ima preko 500 avtorskih seminarjev, z mislimi popravlja letala, preprečeval je jedrske nesreče... samo nekaj stvari, ki jih je zmožen in ki jih je počel in to počne.. On ima razvite vse možganske celice, mi pa imamo razvitih... koliko... 3 - 4 procente...

Kar mi vidimo okoli nas s fizičnimi očmo je 10% tega, kar obstaja. Vsak človek pa je na svoji vibraciji.:)

Kar si ti misliš o njem, si pač misliš. :) To je v redu. :)

Obstajajo realnosti. Nešteto nešteto realnosti obstaja. Prav, ti si misliš o G-ju, svoje. Jaz svoje. :)

lp
#30
Radmila Čučak
2
Jun 20, 2018
Dajana :)...hvala za povabilo na Inno Jarovajo, ki trdi da je Zemlja ravna.....a bolj verjamem svojemu očetu, ki je letel okoli sveta, kakor Inni jarovaji, za katero praviš da je vsevedna duša, kar pa očitno ni..

Verjetno ti je znano moje mnenje o Grabovoju. Ne trdim da številke nimajo nobenega vpliva na zelo subtilnem nivoju višjih duhovnih teles, toda jaz osebno se zdravim z aromaterapijo in zeliščnimi tinkturami, do sedaj dovolj uspešno, da mi ni treba obiskovati družinskega zdravnika

Dne 26 jan 2017 sem na objavi Zim Zelena z naslovom Grigorij Grabovoi dala naslednji komentar:

O Grigori Grabovi nimam dobrega mnenja.......mu ne verjamem, da je utelešenje Jezusa Kristusa, ga ne čutim v zavesti Kristusa.... ne izžareva tistega, kar izžareva Jezus....ego mu še kar nagaja

verjetno je sam zaveden, v napačno mnenje o sebi in s tem zavaja druge.....(ne mislim, da to počne namenoma kot manipulacijo)

kar je bilo lani narejeno v Beogradu, med predavanjem njegove predstavnice, je bilo slabo......slišne frekvence zvoka, ki so se pojavile med predavanjem, niso bile pozitivne. .........Takoj me je zabolela glava od tega zvoka in čutila sem neprijeten in nezaželjen vdor v svoj sistem ......... ( luknja v avri). Skozi odprt portal iznad Beograda so prišle slabe astralne entitete ........ (to je videl moj duhovni učitelj, ki je jasnoviden in sem mu pokazala ta dogodek posnet na videu)

tudi če številčni nizi delujejo v nekaterih primerih, me takšno zdravljenje ne zanima, ker ni od resničnega Svetega Duha.......saj oseba, ki misli da je Jezus Kristus, ni v resnici in ne deluje v resnici......in zato ne more posredovati resnice.

njegova tehnika domenvnega **vaskrsavanja** umrlih je nadve čudaška ...gledala sem video, kjer so ga razkrinkali glede tega, a zdaj žal tega videa ne najdem več.......kar je žalostno, glede na to, da vidim, koliko je videov, ki mu pojejo hvalnice, katere si po mojem mnenju ne zasluži.....

menim, da gre za astralne duhovne tehnike......ki ne vodijo nikamor drugam....... kakor v sam astralni nivo, ki je svet iluzije

upam, da moje mnenje ni žaljivo niti vulgarno........

nimam slabega mnenja o tistih ljudeh, ki jih je Grabovoi zavedel, da mu verujejo da je Jezus
Konec komentarja iz jan 2017

Dajana, upam da nisi užaljena, ker povem kar si mislim o Grabovoju. Nikakor pa nimam slabega mnenja o tebi, ker mu verjameš in imaš morda celo pozitivne izkušnje z uporabo številčnih nizov.......Na Univerzi Jaz Sem nas je psiholog pokojni dr. David Joshua Stone učil, da ima vsaka oseba na duhovnem nivoju t.i. gematrično ali geometrično telo, v katerem so shranjene kode oz matematične formule našega bitja. Če se te formule spremenijo, se spremeni tudi izražanje duše na nižjih nivojih bivanja....zaradi tega lahko razumem pomen števil, a kot sem zgoraj zapisala, Grigori Grabovoi nima mojega zaupanja, še posebno ker trdi, da je delna inkarnacija Jezusa, o čemur imam jaz nasprotno mnenje

Ker pa imamo vsi svobodno voljo, te ne obsojam, ker slediš naukom Grigori Grabovoi in te zaradi tega ne žalim ali smešim, še posebej če si ti s tem naukom zadovoljna.

Ti pa srčno želim, da ne nasedaš nikomur, ki trdi da je Zemlja ravna.....če imaš čas, preberi moje komentarje v objavi Flat Earth teroija ravne Zemlje je smešna iz kom #19.....da vidiš, zakaj je meni to popolnoma zblojena ideja......poglej tudi ta video, kjer se lepo vidi naša okrogla Zemlja in vprašaj Inno Jarovajovo, ko jo vidiš, kako komentira te posnetke iz satelita, ter dejstvo, da ladje in letala nenehno plujejo oz letijo okoli sveta

https://www.youtube.com/watch?v=P5_GlAOCHyE
Planet Earth seen from space (Full HD 1080p) ORIGINAL - YouTube

Please like and subscribe to see more videos of our beautiful planet. See also the amazing 32 minutes of time lapses tak
#29
Komentar izbrisal Branko Gaber
Dajana Babič
0
Jun 20, 2018
Joj, ko pa vidim sto komentarjev od tega psihota in on najbolj komentiran... in vsi ljudje so idioti... in chemtraili so laž (moj sin se v srednji šoli uči o tem)... potem me ne samo mine volja, da bi karkoli tukaj objavila, ampak me mine volja do življenja.

In tako je s svetom... Trije procenti ljudi ima ves denar, farmacevtska industrija je podkupila vse, kar leze in gre... ena punčka v našem bloku, stara dve leti stalno joče... starši so jo cepili pred enim tednom... ena nosečnica me je vprašala, da ne ve, kaj narediti, ali naj cepi svojega otroka ali ne... rekla sem ji, da če bi jaz imela zdaj otroke majhne, jih niti slučajno ne bi cepila, takrat, ko so bili moji otroci majhni, pa pač te informacije ni bilo.

V glavnem... ljudje smo si sami krivi, ko pustimo psihotike tja, kjer jim ni mesto!

Radmila, Inna Jarovaja, vsevedna duša, druga Baba Vanga govori o tem, da je zemlja ravna. :) Ima brezplačno predavanje v nedeljo 24.6. v hotelu Park od 10 do 12 v Ljubljani, do šestih popoldan pa je Grabovojev seminar. Pridi. :) Od srede do nedelje je Šola Valeologije. Poglej informacijo na mojem blogu.
#27
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Branko Gaber
Komentar izbrisal Branko Gaber
0
Jun 20, 2018
#20

To je tudi res, knede?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ROFL , HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

https://www.mirror.co.uk/science/latest-outrageous-flat-earth-theory-12472190

Latest outrageous 'Flat Earth' theory says Australia is FAKE - and if you think you've b

Flat Earthers say the country is the biggest 'hoax' ever created
#23
Komentar izbrisal Branko Gaber
0
Jun 20, 2018
#16

Dopisa ni? Hmmm

http://www.publishwall.si/emona00a1/post/230970/stoyan-svet

Stoyan Svet

Stoyan Svet
#21
Stoyan Svet
2
Jun 19, 2018
draga Radmila, ljudje, ki nastopajo v tem videu so znanstveniki.
Teorija ukrivljenosti Zemlje dokazano pade žal na vseh nivojih.
#20
Radmila Čučak
1
Jun 19, 2018
Stoyan......kom #17....ne nasedaj neumnosti o ravni Zemlji.......poglej vse planete v sončnem sistemu in boš videl, da so vsi okrogli, tako kakor tudi vsi ostali planeti v vesolju....

krogla kot temeljna oblika planetov je posledica naravnih zakonov fizike pri nastanku planetov, teorijo ravne Zemlje so razvili ljudje z ravnimi možgani :(

če imaš čas, lahko pogledaš moje komentarje Andreju Bajtu, ki je ravno tako trdil, da je Zemlja ravna v moji objavi Teorija Ravne Zemlje je smešna

ne pozabi, da so Indijski modreci Rishiji že v Vedah pred tisoči let povedali, da je Zemlja okrogla in da se vrti okoli Sonca

Ali boš verjel astronomiji in razsvetljenim modrecem, kot so Rishiji ali tem novodobnim blodnjam?

Se pa strinjam s tvojim komentarjem o neprimernosti blogov, v katerih so glavna in edina tema objav drugi blogerji na PW v hudo žaljivem tonu

http://www.publishwall.si/.publishwall.si/post/234771/flat-earth-teorija-ravne-zemlje-je-smesna

Flat Earth teorija ravne Zemlje je smešna

Danes smo se na PW pogovarjali o teoriji ravne Zemlje, ki se meni zdi psihološka operacija (psi-ops), s katero skušajo d
#19
Dajana Babič
1
Jun 19, 2018
Se popolnoma strinjam, Stoyan. Prispevki, kjer v naslovu piše ta in ta je to in to ... to je treba brisat in so nedopustni. No, če bi bila jaz šefica tega portala, Greg Zupan ne bi smel pisati na tem portalu. Saj on ne dela drugega, kot da žali.
#18
Stoyan Svet
2
Jun 19, 2018
Branko en video zate, tista o 250 milijonih ljudi na luni je res bosa, kaj pa praviš na tole? https://www.youtube.com/watch?v=jtqGcZH1E2M

Science proves Earth is Flat - Terra convexa - YouTube

"Terra convexa is an independent research of Dákila Researches www.dakila.com.br and Centro Tecnológico Zigurats ctzbras
#17
Stoyan Svet
1
Jun 19, 2018
znaki ene od psihiatričnih bolezni so,
da bolnik ves čas trdi,
kako vsi drugi lažejo,
samo on govori resnico.
#16
Komentar izbrisal Branko Gaber
Stoyan Svet
1
Jun 18, 2018
Na tem portalu je en sam problem imenovan Greg Zupan. Človek si misli, da on lahko žali druge, drugi pa njega ne smejo. Ko on zapiše "Zapri smrdljivo gofljo je vse v redu, ko pa mu vrneš z njegovimi besedami pa že grozi s tožbo in advokatom. (psihopat)
Sam bi dal na portal pravilo, da bodo vsi članki nekega avtorja, ki z imeni in priimki žaljivo omenja druge pisce člankov avtomatično izbrisani.
Škoda se je ukvarjati drug z drugim, ko je toliko perečih problemov doma in v svetu. je pa žal tako, da zgoraj omenjeni avtor dobi bralce njegovih člankov samo v primeru, če žaljivo piše o ostalih avtorjih PW..
Sam bi tudi prepovedal objavljanje člankov in komentrjev v angleščini.
lp
#14
Radmila Čučak
0
Jun 18, 2018
Živijo Branko, nič hudega, tudi jaz sem ravnokar prišla domov........veš teh žaljivih komentarjev in objav je bilo malo morje, ampak saj ni pomembno

kdor ima žaljiv način komunikacije, je to njegovo ogledalo, ......nobene osebe se ne da spremeniti, zato naj ostane takšna kot je.....sebi v nadlogo

vse te besede so kakor jesensko listje, ki jih veter razpiha in ni več sledu o njih....

Lepo bodi in hvala za odgovor :)
#13
Pokaži več komentarjev
Branko Gaber
Branko Gaber
Objavil/a 2018-02-25 10:40:53 (Feb 25, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
PublishWall platforma je bila preko noči zaprta!
Obvestilo! Zaprtje PublishWall-a danes med 21.00 in do predvidoma 23.00 ure
Vesel božič in srečno 2019
Slovenska ljudska stranka gre na novo pot!
Nedostopnost platfome PublishWall
Zakaj cenimo prisotnost vseh piscev na sistemu PublishWall
Komunikacija med uporabniki in brisanje komentarjev
Yves Montand - Sous Le Ciel De Paris
Tehnične težave
Vesel božič
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

v kolikor ste privrženec iger na srečo, se lahko sedaj preizkusite tudi v različnih igrah, ki so na voljo v casinoju. vse to vam omogoča bet365 casino, ki ga lahko igrate tudi preko slovenske spletne strani - https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-casino/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. veliko nagnjeno območje, protizdrsna površina, prilagoditev višine (od 900 do 1.650 mm). prihrani vaš čas in denar med nakladanjem – razkladanjem različnega blaga. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe različnih velikosti po naročilu. več o izdelku mobilna nakladalna rampa ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj