Zdaj še Bančni sovražni napad na Slovenijo preko sovražnih izrodkov Bratuškove in Čuferja!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-02-10 ob 20:01:10

Krivci za bančno luknjo so jo našli. Ker prijateljev, Zidarja, Horvata, Laha, Petana in še kakšnih tisoč iztirjenih prijateljev ne bodo preganjali za ubogih nakradeni 55 milijard, ki so od Kajmanskih otokov do kdo ve kje poskrite, zdaj maraton za sovražnimi krediti. In, sklicujem se na Finance, je Čufer že nafehtal novi 2.5 milijardi sovražnega kredita. Najprej 1.5 pred novim letom, zdaj 2.5, pa čeprav je Šivilja Alenka ves čas lagala, da to lahko sami uredimo. Od vsega najbolj žalostno pa je, da vas 90% Slovenceljnov ne razume, kako marionetno ta dva izrodka delata proti lastnemu narodu. Podjetja drvijo v stečaje, 140.000 je brezposelnih, 300.000 je revnih! Ja, kdo bo pa odplačal, pa samo obresti bo na leto najmanj 200 milijonov, denar pa sploh ne bo šel za razvoj dežele. Zgolj za pokrivanje bančne luknje največjih slovenskih kriminalcev. Koliko časa boste še tiho, vas 90% in potem še tistih 5%, ki boste vsevprek pljuvali, ker vam je Alenka obljubila večerjo? Kaj res ne razumete, da so s sovražnim dolgom uničili Grčijo, da z 1.6 trilijona sovražnega kredita dokončno lomijo Afriko, da jim bodo vzeli še zadnja rudna bogastva ( samo spomnite se, Hollande je celo napadel Mali za njegove, Hollande-ove diamante!). In je Ekvador edini, ki je zaropotal z mednožnimi jajci in rekel –Ne, Hvala, Dovolj je tega in počistil s Sovražnim dolgom (Odious Debt). Ampak nas ima Amerika za talce od leta 91, ko so delili denar določenim prodanim dušam in še drugim razprodanim dušam delijo zdaj, da nam vzamejo eno najlepših turističnih destinacij. Ukazali so našim politikom, da zmanjšamo prehransko samooskrbo na le 30& danes, ostalo moramo žreti njihove strupe. Vi pa, mogoče kakšen bemti, to pa je tudi vse. Slovenija je najočitnejši poligon zlonamernega napadanja na vseh področjih – vreme, zastrupljevanje zemlje in ljudi, bančne zlorabe in lutkovno marionetno vladno gledališče! Pa ljudje sploh ne dojamejo, da njihovi otroci, če bodo ostali v tej naši lepotici, ne bodo imeli od česa živeti in bodo, Danke, thank you za vsak košček drobtin, gospa bo pa v nedogled vi nid tajm tu …, za kaj že, švic šivilja? Zabrišimo jih čez mejo, ne dovolite jim več zlorab, za mene enakovrednih pedofiliji! Ni ga nek voditelj RTV Slovenija pomotoma imenoval Minister Čefur, pa ne po nekdanjih bratih ampak izrodkih Židovskega klana, ki že vodijo ZDA in VB, preko njih pa ves svet. Ga kradejo in ubijajo! Res je, ne bo lahko, ampak – ali crknemo mi ali pa zradiramo njih, naše prodance, ki jim sploh ni mar za narod. Če je to lahko naredil desničarski ekstremist Orban na Madžarskem, nagnal vodjo tega klana, Rotschildovo banko in zažgal Monsantova polja, zakaj pa ne moremo pri nas!!?? Je Rotschildova Banka Slovenije res že  močnejša od Vlade in Manekena? Pa čeprav vas 90% tudi od nje nimate čisto nič!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
cinober
0
Mar 20, 2014
No, Madžari že vedo za kaj gre. Mednarodne Banksterje so vrgli ven in obtožili zadnje tri predsednike države. Halo, državno tožilstvo, kdaj boste obtožili naše zadnje tri?

Hungary Sheds Bankers’ Shackles
August 25, 2013
http://americanfreepress.net/?p=12418

International Monetary Fund told to vacate the country; nation now issuing debt-free money.
...
The Hungarian Economic Ministry announced that it has, thanks to a “disciplined budget policy,” repaid on August 12, 2013, the remaining €2.2B owed to the IMF—well before the March 2014 due date.
...
The state attorney general, echoing Iceland’s efforts, has brought charges against the last three previous prime ministers because of the criminal amount of debt into which they plunged the nation.

Hungary Sheds Bankers’ Shackles | American Free Press

• International Monetary Fund told to vacate the country; nation now issuing debt-free money
#4
Štafeta Življenja
0
Feb 12, 2014
Bravo Cinober. Jaz pa dodaj in priporočam še tole, kajti v video govori tudi o tem sam Joh Perkins, ki je napisal tudi knjigo: Ekonomski morilec-EconomicHitmann....(glej celega, o tem pa govori na 1ura in 22 min ) da gre pri vsem tem za "sovražno financiranje", ko se preko manipulacije financ in ostalega države-tudi Slovenijo- načrtno vodi v propad in diktaturo pod njihovo oblastjo-Novega Svetovnega Reda.: http://www.youtube.com/watch?v=y5CQHk4eJi4 THRIVE What on Earth will it take? Uspeti- kaj na Zemlji bo treba,( da bomo uspeli) ? Film ima tudi hrvaške podnapise.Klikni na tista dva koleščka in jih vklopi. Hvala.
*** Poglej še tole in se nam pridruži: Narodno Gibanje: ŠTAFETA ŽIVLJENJA-
CILJ gibanja je poenotiti narod in čimprej spremeniti družbeni sistem, kjer bo zagotovljena: HRANA, ZDRAVJE in ENERGIJA za VSE.
NARAVNA-ekološka hrana, naravni način zdravljenja in naravna-obnovljiva energija.
VIDEO-poglej in deli naprej. Ter se nam pridruži. Hvala. https://www.youtube.com/watch?v=t5BjckIHBi8
in FB link:http://www.facebook.com/groups/360100974100348/
DOVOLJ MI je ZLORAB, bede in pomanjkanja: služb, pravice in dostojanstva- zato se pridružujem Gibanju Štafeta ŽIVLJENJA!!!

(Croatian) THRIVE: What On Earth Will It Take? - YouTube

Kupite Thrive na DVD-u s više od 50 minuta dodatnog materijala: http://www.thrivemovement.com/store Ako cijenite sadržaj
#3
cinober
0
Feb 11, 2014

Denar je največja prevara vseh časov. Če ga moramo do daljnega še uporabljat, bi ga morala lastna država, ki ima po mednarodnem pravu EDINA pravico izdajat plačilna sredstva to počet brez obresti za tako izdan papirnat denar in digitalni kredit. Če se centralna EU banka strinja, da mi potrebna plačilna sredstva izdamo brez obresti v njihovi valuti prav, če ne je treba natiskat svoje Euro-Lipe 1:1 pa bo ravno tako dobro.

Naj mi nekdo, ki je boljši finančni ekspert od mene, razloži kako bi država, ki skrbi za svoj dolgoročni obstoj, lahko imela kakršenkoli interes, da svojo monopolno pravico izdaje plačilnih sredstev (zastonj) preda neki privatni centralni banki v lasti nekih neverjetno bogatih evropskih družin.
Slovenija ima edina pravico izdajati svoj denar in to lahko počne brez obresti, kot je bilo to narejeno že večkrat v zgodovini človeštva. Res pa je, da je predsednike držav, ki so to počele, po čudnem naključju zadel svinčen naboj v lobanjo. Kako zanimivo.

Jaz, ki očitno nimam pojma o mednarodnih financah, znam pa štet, vidim le eno možnost, da se neka država (kot na primer Slovenija) odpove monopolni pravici izdaje denarja. Lastniki centralne banke so morali nekako prepričati nekoga, ki ima v politični strukturi vlade uradna pooblastila, da odloča o vprašanjih izdaje denarja, da jim velikodušno preda to monopolno pravico in poskrbi da jo bo z narodno zakonodajo še naprej varoval. Kdo je ta oseba v vladi države ki ima taka pooblastila? Zakaj ta oseba podpiše tako neumno odločitev, ki njegovo lastno državo za večno obvezuje plačevat obresti za ves denar (pobarvan papir) v uporabi v gospodarstvu? Tem slovenskim uradnikom z pooblastili izdaje denarja je prijaznost do tuje bogate družine očitno močnejša motivacija kot prijaznost do prebivalcev lastne države.

Se da take obresti sploh teoretično plačevat? Ko gospoda vtipka v računalnik kredit 10^9 EUR, so pozabili vtipkati (na primer) 2% te vsote vsako leto za obresti. Te obresti 2% letno ne obstajajo nikjer v evro bankovcih in ne v nobenem bančnem računalniku kot kredit. Ne glede na to da ti evri sploh nikjer ne obstajajo jih je konec leta vseeno treba vrnit družinam, ki imajo centralno banko v lasti. Od kod pridejo ti evri za obresti? Enostavno, v povprečju vsako leto bankrotira 2% posojilojemalcev in banka jim z veseljem pobere garancijo kot zemlja, hiša, podjetje-obrt, ali kaj drugega. Če smo Slovenci mednarodno izredno uspešni lahko problem za tekoče leto začasno odložimo, če uspemo v mednarodni trgovini ustvariti presežek večji od obrestne mere. Ampak to ničesar ne reši, le prestavi primanjkljaj v neko sosedno državo, ki je bila letos manj uspešna v mednarodni trgovini. Tako morajo sosedje vrniti morda še več kot dvojno obrestno mero sami z istimi evri, ki nikjer na svetu ne obstajajo. Ko bodo manj uspešni sosedje bankrotirali, tudi mi ne bomo več tako uspešni, ker nimamo več sosedov kot kupca. Tako da je presežek v mednarodni plačilni bilanci le kratkoročna tolažba. Tudi najbolj pridne države bodo kmalu prišle pod ropanje realnega imetja ker evrov za obresti enostavno nikoli ne natiskajo in ti ne obstajajo. Vse kar je dejansko potrebno za dolgoročno popolno izropanje vseh EMU držav je le papir pobarvan z barvami in napisom Evro in seveda vsaj en visoko motiviran uradnik v vsaki državi.

Poglejmo še eno teoretično hipotezo... Recimo, da lastnikom centralne banke ni všeč, da so trenutne obresti zaradi krize tako nizke in bi bili veseli, da bi letos bankrotiralo več kot 2% posojilojemalcev. Ali da bi si zaželel kakšno konkretno podjetje na primer Tovarna zdravil Krka, ki jim na mednarodnem trgu drži del trga, ki bi ga bankirjev družinski prijatelj, lastnik farmacevtske multinacionalke, rad prevzel. Kako bi se dalo tako željo teoretično izvesti? Bi morda pomagalo, da se kakšnemu Slovenskemu tajkunu da (ne)omejene količine kreditov evra v računalniku, kakšno praktično informacijo in pomoč prijaznih prijateljskih agentov v sistemu države Slovenije? Slovenski tajkun je boljši kot neznan tujec, se bomo vsaj kregali med sabo in lovili lastne izdajalce, ko se podjetje res podre-proda. Kateri prijateljski agenti bi bili koristni? Morda kakšen tožilec, ki bi po nesreči spregledal kakšen dokazov o kraji? Morda kakšen sodnik, ki bi morda ob ne-perfektnih dokazih o kraji uporabil osebno presojo in odločil, da kraje ni moč dokazati? Morda kakšni prijatelji med slovenskimi bankirji, da v zadnjem trenutku umaknejo ponujene kredite Krki? Morda kakšen ključni član v sindikatih, da stimulira stavko, ki bo povišala državni proračun in umaknila denar iz produktivnega konkurenčnega gospodarstva. Še super ideja... Morda bi evre raje dal kar slovenski prijateljski bankir, ki jih posodi od naše EU centralne banke. Tako bi tajkun hkrati podrl Krko in če bi hkrati poskrbeli, da tajkun pokrade čim več osebno, se prijateljske juriste obvesti, kaj bi bili hvaležni, če spregledajo... Več denarja kot v operaciji zgine bolje bo prijateljski slovenski bankir postal ne-solventen in ga bodo prijatelji iz vlade spet veselo rešili s primanjkljajem in novimi krediti pri naši banki. Koliko muh z enim natančnim udarcem, čista poezija. Bi bilo te lokalne prijatelje težko motivirat in pripravit za sodelovanje? Če imaš v družinski lasti banko s sredstvi večjimi od imetja veliko celotnih držav? Ne vem koliko truda in drobiža bi bilo potrebno, ampak zdi se mi da to hipotetično ni povsem nemogoče.

Nikoli nisem glasoval za nikogar! Ampak to, da so Janšo sneli z oblasti, ker je naglas govoril, da se ne more zapravljat denarja, ki se ga ne zbere z davki, je čisti kriminal. Če tak strog zakon učinkovito deluje v Švici bi delal tudi v Sloveniji. V Švici lahko tudi vsaka pokrajina-kanton izda svoja plačilna sredstva (verjetno) brez da vpraša centralno vlado in verjamem brez obresti.

Na vseh ekonomskih fakultetah tega sveta nas strašijo, da so mednarodne finance preveč komplicirane, da bi jih razumeli. Jas sem sicer naredil izpit iz financ, ampak da sem tole spisal nisem rabil nič drugega kot štetje, osnovno logiko in dve leti Youtubea.

Slovenske gospodarske krize je lahko konec takoj ko sami natiskamo papir Euro(-Lipe) 1:1. Po par letih odgovornega dela vseh bomo relativno med svetovnimi gospodarskimi zmagovalci. Islandiji gre odlično v sedanji globalni krizi, Madžari so tudi vrgli mednarodne bankirje ven pa se jim ni še nič zgodilo, gotovo jim ni slabše.

Hudič je le v tem da bo veliko prijaznim birokratom zaprto delovno mesto, ker za njih ne bo več dela. Morali bodo počet nekaj, kar bodo lahko prodali na trgu za Evro-Lipe. Tudi prijazni sodniki bodo morali zapret kakšnega tajkuna, da bo ostale mafijce postalo malo strah. Krast bo očitno potrebno takoj nehat in življenje bo postalo za nekatere malo bolj naporno. Hudič, res ne moreš rešit vsega in vseh hkrati.

Nekje na internetu sem slišal, da po mednarodnem pravu menda državljani niso dolžni vračat kreditov, za katere je jasno, da od njih niso imeli nobene koristi, oz so jih pred tem pokradli politiki. Žal se ne spomnim kje. Je med bralci kakšen pravnik, ki bi kaj vedel o tem? Nisem siguren, da mora država imeti korporacijo registrirano v Ameriki, ki ima ljudi-sužnje kot svoj kapital, da bi lahko živeli in uspešno sodelovali v svetu. Če državna korporacija bankrotira, to ne rabi spremeniti ničesar med državljani in na ozemlju Slovenije. Sem pa siguren, da mi živi ljudje imamo v lasti državo in ne obratno, kot to javno ali po-tihem tolmači pravni sistem, da so starši predali titulo nad našim življenjem v register lastnine korporacije Slovenije. Da bi to pravno stalo, bi morali najprej popolnoma obvestiti vse starše o tem kar počnejo in vsemi pravnimi posledicami in šele po tem pridobiti soglasje za vpis v register. Eksperti, prosim da me kdo popravi, ker očitno nimam pojma.

Youtube: Mark Passio - Natural Law Seminar - New Haven, CT
#2
Marko Jezernik
0
Feb 10, 2014
Presentation of Corporate Creations by Googelyn C. Gattwick
http://markojezernik.wordpress.com/2012/11/13/presentation-of-corporate-creations-by-googelyn-c-gattwick/
http://www.youtube.com/watch?v=VX4lzU67M4E

1% - YouTube

Lyrics: 1% We are the fat, we are the furious, good fortune served us all this years; We have lifestyle, we have houses,
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-02-10 20:01:10 (Feb 10, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.19
Živeti ali 5G?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.9.19
5G GZS zahteva odstranitev delavcev, seveda s 5G
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.9.19
In kdaj bo svet verjel, da je 9/11 le nateg Globoke države?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj