Že leta 1967 so Sionisti vedeli za 9/11

Objavil/a Božo žabjek, dne 2016-09-12 ob 23:04:33

Da so bili avtorji dvočkov Sionisti že zelo dolgo ni nobena skrivnost, le lepo ovita medijska laž. Množice tega ne dojemajo, pa je bil načrt Rothschildov le vpeljati policijsko stanje v ZDA. Tako lepo jim je to uspelo, da so letos že tik pred vojaškim stanjem. A poglejmo raje nekaj manj znanih podatkov, kako temeljito je bil ta zločin pripravljan vnaprej. Še najmanj pomemben v tej razlagi je Silverstein, žid, ki je le nekaj mesecev pred napadom kupil dvočka in ju zavaroval, da bi kasneje dobil 4,5 milijarde odškodnine. To vejo že mnogi.  A pojdimo počasi globlje v zgodovino, da dojamete, kako je dogodek planiral leta 1967 nihče drug kot David Rockefeller! Si pa morate vzeti kar nekaj časa, da temeljito pregledate priložene dokumente in tako za vedno dojamete, kako vas manipulirajo! Od politikov, igralcev do glasbenikov in filmov!

Junija 2001 je izšel album skupine za mamilarske zabave The Coup, katere naslovnica je 6 mesecev pred dogodkom.

Maja istega leta je soul skupina Bouncing souls izdala album Back cover, kjer je risba naslovnice spet 6 mesecev pred dogodkom.

Tehnološka kompanija Cordant Technologies je prav tako nekaj mesecev pred dogodkom v javnosti objavila reklamo za svojo dejavnost, ki je očitno izjemna v rušenju jeklenih konstrukcij. Neverjeten je logan te reklame - Pomagamo ustvariti močne polete in ustvarjamo luč.

Ali pa risani film Johnny Bravo, aprila 2001, ki je natančno pokazal skozi  pranje možganov, kaj  čaka Ameriko!

New York Magazine je marca 2001 objavil članek o Nepremičninah v New Yorku in se vprašal ali obstaja življenje po boomu!


V začetku leta 2001 je bil popularna internetna igrica Trade Center Branilec, ki jo je verjetno igral tudi kdo od 3000 mrtvih.


Med najbolj neverjetne napovednike dajmo reklamo za  jeklene zamrzovalnike General Electric v italijanščini! Vas še čudi obnašanje Renzija?

Konec leta 2000 izide album skupine Oasis /konec je mojega navdušenja nad njimi/, kjer je naslovnica spremenjena slika New Yorka, pevec Liam Gallagher pa ob izidu izjavi - upam, da sem vam pokazal malo spoštovanja preden vas raznese!

Potem je tukaj video igra iz leta 2000 - Rdeči alarm!

Pa film iz leta 2000 - Traffic, ki prikazuje, kako so Izraelski Škorpijoni pripeljali velike škatle v New York, na škatlah pa napisano 911. Škatle so pripeljali nadzorniki v zaporu Abu Graib!! In Dvojčka sta bila razstreljena od znotraj, od Izraelcev!


Reklama za osteoartritis je danes izjemno ogabna in kaže, kako ljudje, ki to načrtujejo v sebi premorejo le hudiča in krvavo pamet. Ja, ne samo kosti, še kaj drugega lahko zlomijo!

Pa film Matrica, Matrix, kjer je na osebni izkaznici datum rojstva 11.spetember 2001!

Leta 1998 je že NWO zločinec Zbignew Brzezinsky izdal knjigo Velika šahovnica, kjer lepo napiše, da bo treba za nadzor Osrednje Azije Američanom prirediti veliko predstavo, kjer jih bodo šel tujci s krvavo predstavo v to prepričali!

Iz istega leta 1998 film Big lebowski, kjer na TV slišite izjavo Busha - Ta / invazija Iraka/ se ne bo dobro končala! Potem slika Sadama Huseina v dvorani za bowling s polno kroglami, in na koncu izpisan ček z datumom 11. september!


Še en film iz istega leta - Armagedon z Bruce Willisom v glavni vlogi!

Satirična knjiga Donald Duck, še leto starejša, iz leta 1997. V režiji Disneya!

Pa na Foxu objavljeni, nekoč popularni med naivnimi, Simpsoni! Kaj ni nenavadno, da ceno avtobusnega prevoza za New York, ki je znašala 9$, prikažejo poleg dvojčkov, 11!?

Ali pa film Mirovnik z Georgeom Clooneyjem, ko so ga posneli ob vhodu v dvojčke, pri vhodih 9 in 11?

Izjemno nazoren je bil novi bankovec za 20$ v letu 1996. Skozi reklamo, kjer ga zložijo v avion kaže Dvojčka v ozadju, kot bi bila v zelenju, a sta v ognju!

Pa neverjetna reklama iz leta 1996 za Philips - Boljševistični mir v cirilici, v Ruščini.

Igra kart iz leta 1995, z dvema Satanističnima šesticama, s čimer sta mišljena dvojčka in Pentagon, enako kot se je kasneje zgodilo. Kaj ni izjemna primerjava med risbo v letu 1995 in resnico v letu 2001?


Iz leta 1994 je komična risanka Iron man!

Tudi film iz leta 1993 Super brata Mario je zelo predvidljiv. In črka M  na naslovnici je narejena  natančno v slogu Dvojčkov.

Še enkrat risanka Simpsoni iz leta 1993 in še enkrat neverjetna podobnost z resnico. Dvoma o lastništvu Foxa sploh ne more biti več!

Spet ena iz Marvel Comics, pa smo že davnega leta 1992. Maščevanje živega monolita, v glavni vlogi pa Egipčan!! Osama bin Laden? Razstreljena dvojčka  sta pognala množice v beg!

Marvel Comics v letu 1991 - X Force. Torej je jasno, da je bil satirični časopis 10 let pred dogodkom v službi propagande, že prej.

Pa Terminator 2 z Arnoldom politični imigrant Schwarzeneggerjem, ki beži skozi podvoz na katerem je napisano 9/11. Oglejte si kratek video!

https://youtu.be/-76GjRjfzog

Pa filma Gremlins 2 /kako neverjetno sta označena mikrofona/ in Die Hard, oba iz leta 1990!


Tudi reklama Microsofta iz leta 1988 je več kot zgovorna, predstavlja pa simulator za letenje / proti dvojčkoma!/

Spet Bruce Willis v prvem filmu Die Hard iz leta 1988 in spet jasno, čigava lutka je bil!

Pa film iz leta 1987 z Michael Keatonom - Squeeze, stisnimo ju, kajne!

Tudi vstajniški karikaturist iz Orwellovega leta 1984, Pepe Moreno, je vedel, kaj prihaja!

Neverjetna je naslovnica iz leta 1983, pisec Jose Birja, naslov - Tako trpijo Latino Američani!

Naslovnica revije Magazine iz leta 1990, sicer nežno, a nazorno!

Še eno leto nazaj, 1979, Sean Connery v filmu Meteor. Bedni James Bond! In hkrati spet Marvel Comics v obliki risanke!


Šokantna je reklama za Pakistansko letalsko družbo iz leta 1979!

Ali pa reklamno sporočilo New Yorških nepremičninarjev iz leta 1968 - novogradnje so tako visoke, da bodo leti letal postali prenizki!

In končno smo na začetku. Največji svetovni zločinec David Rockefeller je imela leta 1967 intervju za Newsweek, kjer je napovedal novo obdobje bančništva, njegova ura na sliki pa kaže čas 9 -11, po domače 15 minut do 11h! Ampak pomembna je številka, ki se ujema z zločinom po 34 letih! Stolpa takrat še nista bila zgrajena, gradnja se je začela nekaj dni po tem pogovoru, ampak reklama za cigarete poleg že poje - boriti se je treba  za našo vojno proti svetu /prevedeno na razumljiv jezik/.

Ja, NWO je vedel, kaj gradijo in za kaj bodo dvojčka uporabili. In kdor lahko v resnico samo za hip podvomi je za vedno izgubljen v vesolju, kjer ni nobenega znaka kam ga nese tema vesolja! Tako nazorno je izživljanje nad viškom zemljanov, ki obsega milijarde! /virSmoloko/

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Sep 14, 2016
e to je to ne pa prerokbe
#3
Dajana Babič
1
Sep 13, 2016
norrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooooooooooooo
#2
Ogard Kavon
1
Sep 13, 2016
Brez besed
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2016-09-12 23:04:33 (Sep 12, 2016)
Starejša objava Novejša objava
Terminator 2: "Caution 9-11" - YouTube

17 U.S.C. § 106 and 17 U.S.C. § 106A, The fair use of a copyrighted work, including such use by reproduction in copies or phonorecords or by any other means ...

ZADNJE OBJAVE
Še sedem razlogov za več ingverja
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 19.6.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 18.6.19
Sto let farmacevtskih zločinskih laži
Včeraj razdeljenega zelo veliko političnega sladkorja
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.6.19
Ponosni na lastno suženjsko državo
Trumpov lastnik zahteva vojno z Iranom
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.6.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.6.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

si želite poenostaviti svoje življenje? pametni dom vam olajša in omogoča, da lahko svoje naprave nadzorujete tudi na daljavo. možnost imate preverjati temperaturo v stanovanju, prižigati luči, preverite ali so naprave izključene iz vtičnic in hkrati imeti vse pod video nadzorom. več o pametnem domu: https://www.a1.si/smarthome

Kategorija: Dodatki in oprema

Cena: Pokličite za ceno

si želite spletno stran katera vam bom prinašala nove posle in stran, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja, hkrati pa bo izpostavilo vaše prednosti? izdelava spletnih strani zato prepustite nam, saj vam bomo izpolnili vaše želje in poskrbeli, da bo spletna stran tehnično dovršena. več: https://www.dominatus.si/izdelava-spletnih-strani

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Najugodnejše geodetske storitve, storitve izvajamo po celotnem območju slovenije pooblaščeni geodet marjan ocepek, več informacij na www.moj-geodet.si ali na 031/217-713, ali na marjan.ocepek@gmail ali na info@moj-geodet.si #geodetskestoritveocepek #geodetocepek #mojgeodet #najugodengeodet #geodetdomzale #geodettrzin

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

vsak problem, ki ga občutimo, je posledica porušenega ravnovesja v nas samih. negativne misli in čustva, kot so žalost, jeza, strah,sram, krivda, zavist, ljubosumnost, občutek nemoči, nizka samopodoba in podobno, sprožajo v nas neprimerne odzive na zunanje okoliščine. tako lahko odreagiramo pretirano čustveno ali povsem hladno, arogantno in agresivno. lahko se povsem umaknemo in se ne znamo postaviti zase, drugič spet se pretirano in nerazumno izpostavljamo tveganju in kljubujemo brez pravega razloga. do sebe in drugih smo pretirano kritični, perfekcionizem nas duši, nikoli nismo res zadovoljni z doseženim. težko prepoznamo ali se soočimo z realnostjo in živimo v iluzijah, ali pa življenje dojemamo kot težko in depresivno. počutimo se ogroženo ali smo povsem apatični. zato pogosto podležemo predsodkom in smo netolerantni do ljudi, ki mislijo drugače, v najbolj skrajni obliki se to izraža kot fanatizem. v astrologiji so negativna čustvena stanja opisana z medsebojnimi vplivi različnih planetov v osebnem horoskopu, ki je v bistvu energijski zemljevid osebe. v energijski astrologiji energijsko anatomijo opisuje 7 telesnih čaker, ki so razporejene vzdolž hrbtenice, glavnega telesnega meridiana, in 3 izventelesne čakre vnašem eteričnem telesu. njihova naloga je, da zagotavljajo dovajanje energije za nemoteno delovanje vitalnih funkcij in telesnih organov, s katerimi so povezani in nemoten pretok energije po telesu. energijska astrologija človeka obravnava celostno, kot duhovno, čustveno, mentalno in telesno bitje, ki živi povezan z drugimi v socialni mreži – torej tudi kot socialno bitje. če se na kateremkoli področju življenja soočamo s težavami, ki jih ne zmoremo obvladovati, to kaže na energijsko neravnovesje v nas samih.   več informacij: http://astrohealing.si/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj