Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.2.16

Objavil/a Božo žabjek, dne 2016-02-06 ob 18:18:45

TEŠ lani s 50 milijonov evrov izgube - 24ur
Še eden od zelo dragih a načrtnih projektov, ki niso bili narejeni zaradi državne koristi, pač pa le, da se krediti prenesejo v tujino, bankam ljudje vrnejo denar, tujci pa vzamejo vse v svoje roke. In načrtovana 50 milijonska izgiba je zelo prefinjen začetek. Seveda pa drži, da je to za avtocestnim križem verjetno druga ali tretja največja goljufija, o kateri pa se le simbolično nekaj pogovarjajo, da zadeva zastara. Če bi bil projekt narejen na pošteni osnovi niti pod razno ne more ustvarjati izgube, saj je poraba elektrike najmanj enaka. Tudi padec cen ni izgovor, je pa za prevarante presenečenje, saj so mislili, da bodo lahko dalj časa ožemali svoj projekt. Ker pa je TEŠ6 infrastrukturni objekt je jasno, kdo stoji za pripravljeno spremembo lastništva, saj je vsa infrastruktura praktično že podarjena Nemčiji, da ji bo lažje upravljati z državo. Energetika je kot trgovina in turizem, izjemna priložnost za pranje denarja, saj so z lažmi našo skupno državno lastnino pretvorili v zasebno in tujo last, torej so nam ukradli vse, kar je osnova za naše preživetje - ceste, luko, železnico, energetiko, vodo in gozdove. Zdaj čakam samo še kakšnega bistroumneža, ki bo strokovno razlagal, da družbene skupne lastnine sploh ni, da je to izmišljen pojem, kot dozirani Brščić, ki vam bo povedal, da je velika laž, ko nekateri pravijo, da je voda skupna lastnina, zanj je izključno zasebna. 
Imamo možnost, vendar je odvisno od ljudstva. Prebrati, dojeti resnico in podpisati Pobudo za Ustavno presojo nezakonitega odvzema naše skupne lastnine v zasebne roke, ki je potem izginila:
http://stres.a.gape.org/…/Pobuda_US%20RS_drzavljanov_rs_zar…
Podpišete pa ali ročno, kar je zelo zaželjeno, ker tako pristopite osebno k pobudi: 
http://stres.a.gape.org/…/Podpisniki_Ustavne%20pob_zaradi_r…
ali pa elektronsko:
http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlasti…
Šele s podpisom boste povedali, da imate dovolj sistemskih prevar in kraj, skupinsko pa se bomo strinjali, da se morajo začeti postopki vseh razkrivanj in vračanj pokradenega na vseh področjih!


Ko prebereš članek v črnogorskem časopisu moraš dvakrat preveriti ali ne gre morda za slovenski primer. Sta namreč tako identična, da šele imena razkrijejo državo porekla. Nekdanji župan Črne gore je v tem trenutku v zaključnem postopku tožilske raziskave, saj gam verjemite upravičeno, obtožujejo zlorabe županskeg položaja, kar posledično pomeni, da je šel denar iz občinske blagajne v zasebne žepe. Pred leti se je Mugoša pod mizo dogovoril za prodajo ekskluzivne lokacije v Podgorici, kjer je lastnik firme zgradil skoraj 9000m2 poslovnih prostorov, občino pa, v dogovoru z županom, oškodoval za najmanj 1.66 milijona, ker mu ni bilo treba plačati komunalnega prispevka.Ker ni bilo izpeljanega projekta , je moral kupec vrniti zemljišče, Podgorica pa kupnino. Ampak to je le maskota za glavni posel. Medtem je Mugoša spreminjal namembnost zemljišča in ob naslednji prodaji leta 2011 je bilo možno na isti lokaciji namesto 9000m2 zgraditi že 72.000m2. Kupec je bil spet isti, kupnina nekoliko višja, le umazanega denarja je bilo več, pri tem pa skupščina Podgorice sploh ni dala soglasja. In zdaj k jedru te novice - leta 2015 je marionetni komik Borut Pahor brez zadržkov nekdanjega kriminalnega župana Miomira Mugošo potrdil za Črnogorskega veleposlanika v Sloveniji. Se je Cerar zato zasebno srečal s šefom Mugoše? /vir IN4S/

 

Nižje odkupne cene vplivale na poslovanje kmetijskih zadrug - STA
Zakaj tudi kmetje javno ne povedo, da so seznanjeni z načrti EU kako je treba našo državo kmetijsko povsem uničiti in kdo so pri nas glavni izdajalski akterji? Imeli smo hrano za vse, danes za manj kot 30%. Treba je vedeti, da je kljub vsem pomislekom pridelava naravne, ne eko, zelenjave in sadja dražja od špricanih polj. Poceni sumljiva zelenjava in poljščine iz tujine so pač lepa osnova za izsiljevanje, zato se sploh ne čudim, koliko je pri nas že GSO poljščin!. Lažne stimulacije gredo v to smer, preživijo pa le tisti, ki lahko prodajo mimo Kmetijskih zadrug in trgovskih verig, ki seveda niso več slovenske ali nasedejo GSO genocidni politiki! Bilo bi zaželjeno, da imamo ozaveščene državljane, ki bi vsak nakup sadja, zelenjave in poljščin vedno opravili pri naših kmetih, ali pa vsaj zahtevali v trgovinah izključno preverjeno slovensko! Naj zato ponovim, da se na daleč izogibajte svežih izdelkov iz Španije in Poljske, tam je namreč GSO uradno dovoljen.


Naslednja zgodba je tako srce trgajoča in hkrati izjemen življenjski poduk vsem, ki nimajo treznega razmišljanja in so podvrženi današnji medijsko kapitalistični nečloveški propagandi. Požrešnost in aroganca se prej ali slej obrneta v zasluženo kazen, ki jo premnogim zelo privoščim. Pa ne berite zgodbe povezano s spoloma kot v tem zapisu, to je možno tudi obratno. Zgodba ni slovenska, bi pa lahko bila.
Sta se pred mnogo leti spoznala fant in punca in fant je bil do ušes zaljubljen. Zato je dekle kmalu zaprosil, pa ga je zavrnila, češ, tvoja plača zadošča za moje enodnevne stroške, kako naj se potem poročim s teboj. Bil je izjemno žalosten in dolga leta jo je nosil v svojih spominih. Po desetih letih sta se naključno ponovno srečala v nakupovalnem središču in ga je ona prva pozdravila. Takoj je pritekel njen mož in ogovoril nekdanjega fanta - dober dan gospod, a tudi vi hodite v to središče? Vskoči dekle v pogovor in takoj reče, da je to njen mož, ki ima kar 15.700$ mesečne plače. Nekdanji fant je bil le rahlo nasmejan, je pa mož tega dekleta takoj nadaljeval in rekel ženi - naj ti predstavim svojega šefa, to je gospod, o katerem ti velikokrat govorim, ki je ustvaril projekt vreden nekaj 100 milijonov in vsi navdušeno delamo na njem. Bivši fant se je brez besed rokoval z obema in se poslovil, dekle pa pol ure ni prišlo k sebi, zato jo je moral mož odnesti do prvega stola.
Kaj pravite, je bogastvo res edina izbira prijateljstva in zakonskega odnosa?


Srbska politika bo prodala lasten narod kot je to naredila slovenska. Te dni se je zgodilo, kar lahko čakamo vsak dan tudi pri nas. V znani polnilnici mineralne vode Knjaz Miloš so čez noč odpustili kar dvesto voznikov tovornjakov, ki so ustekleničeno vodo razvažali. Povsem neverjetno je, da so takoj prodali tudi kamione in socialna bomba, podobna Tržiški, je sprožena tudi v Arandjelovcu. Zdaj pa k bistvu zgodbe! Lastnik te mineralne vode in tovarne je Mid Europe Partners, pač še en špekulativni sklad, kakršnih imamo na tone v Sloveniji. In lastnik je, nihče drug, kot Soros. Zločinec, ki je uničil Balkan, Bližnji vzhod in želi uničiti tudi svetovno gospodarstvo. Voda ni več srbska! Če bi bil Vučić kar seveda ni, bi se na šolskem zločinskem primeru Slovenije naučil, kako prihaja do popolnega uničenja. Zato je jasno, da je le plačani hlapec po vzoru na Cerarja in njemu podobne in je plačan, da izvaja enak genocid. Tudi mi poznamo zelo podoben primer, ko so neverjetno kvalitetno pitno vodo vzeli pod Gorjanci številnim vasem, jo preusmerili na letališče in zdaj potuje kdo ve kam. Tudi Knjaz Miloš ne bo nehal točiti vode, le Srbi je več ne bodo pili, Soroš pa bo ustvarjal izjemne dohodke s prodajo svojim partnerskim firmam v tujini. Kako naiven je ta Balkan, kako prodane duše so na oblasti, pa smo skozi zgodovino celo mislili, da so tu doma vstajniški bojevniki! Ja, plačani od Soroša in podobnih! /virIntermagazin/

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2016-02-06 18:18:45 (Feb 06, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.10.19
Pahor navdušen nad NWO
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.10.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj