Slovenski in svetovni politični hlev na dan 22.9.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-09-29 ob 19:36:32

Danes po daljšem odmoru začenjam novo sezono pozivov uradnim odgovornim osebam, začenjam pa s pozivom kmetijskemu ministru Židanu, da ustavi GSO polja v Sloveniji.Preberite zatevek in, če se strinjate, podpišite spodaj. Rabim le ime, priimek in kraj, nobenega naslova! Žal tukaj ne bom uporabil nobenega rednega podpisnika iz lanskega seznama, čeprav vas je bilo več kot 200. Začenjam vse znova, ker si želim podporo, da skupno uspemo pri za vse nas pomembnih stvareh, ki nam še posebej z letošnjim letom povsem uhajajo iz ljudskega nadzora. Lahko mi pošljete željene podatke tudi po zasebcu, bom pa zbiral podpise do sobote, v ponedeljek pa pisno in elektronsko pošljem Židanu in še komu v vednost! Popisnike bom na to objavo dodajal večkrat dnevno, da se ve odziv /ali pa ignoriranje/. Ta zahteva naj bo skupen projekt, ne posameznika! Deljenje in pošiljanje imen prijateljev je seveda zaželjeno! Hvala

Zahteva Kmetijskemu ministru Židanu!

Na vseh področjih so dogodki že prekoračili mejo dopustnega, zato je čas, da ljudje odločno ukrepamo. Ker je tudi kmetijsko področje izjemno iznakaženo, zmanjšano in izpostavljeno dokončnemu uničenju, smo ljudje dolžni ukrepati v smeri naše rešitve. Voda odhaja v tuje roke, gozdovi so na tej poti, v kmetijstvu pa je že v teku dolgoročni načrt prehoda iz naravnega kmetijstva v suženjsko GSO pridelavo, s katero bomo postali sužnji maloštevilnih korporacij kot so Monsanto, Dupont, Syngenta ali Bayer. Te korporacije že zdaj večinsko upravljajo svetovno proizvodnjo in le malo je držav, ki so se jim uprle /letos Škotska, Rusija, Francija/. Vemo, da je na primer Round up izmišljeno škropivo za uničevanje plevela, povzroča pa raka, demenco, avtizem in številne druge bolezni. Sestavina glifosat je namenjena le temu stranskemu učinku, kajti naveza farmacevtom in biokemikov je zgolj finančno prijateljska! In ta Round up, poleg drugih strupenih morilskih škropiv, lahko v Sloveniji kupimo brez omejitev. Ministrstvo za kmetijstvo temu ne namenja niti minute. Celo Pinus Rače, ki to sestavino uporablja v svojih škropivih ni deležen nobenega nadzora!
In potem je naivno narod verjel, da se je Slovenija odločila preprečiti gojenje Gensko spremenjenih rastlin /GSO/, ko je Parlament sprejel pobudo za sprejem Zakona o prepovedi GSO. Samo delček tega osnutka pove vse – Slovenija LAHKO prepove ali OMEJI GSO pridelavo!!! Torej odvisno od volje EU, ki z našim kmetijstvom upravlja in še huje, kako bodo po sprejemu TTiP in CETA pogodb s korporacijami le te odločile. Ker je Monsanto med vodilnimi ustvarjalkami teh javnosti izjemno in strogo prikritih pogodb vemo, da se bodo opredelili na del stavka – OMEJILI. Torej gre tudi pri nas za izjemno zavajanje, sicer pa smo tega deležni na skoraj vseh področjih.
Gremo k bistvu naše zahteve. Zavajanja, da v Sloveniji ne pridelujemo GSO poljščin in hrane si lahko ogledate na mnogih slovenskih poljih koruze /kot nazoren primer/. Z roko v roki z Monsantom in Syngento sodeluje in uspešno posluje tudi DuPont s svojim Pioneer oddelkom za GSO semena. Na strani Wikipedia lahko preberete, da je DuPont Pioneer celo največji proizvajalec GSO. In, ko se iz Ljubljane peljete okoli Šmarne gore, mimo Smlednika proti Vodicam boste videli številna polja koruze, ki so množično označene s tablami DuPont - Pioneer, v vsaki vrsti nasada. /oglejte si sliko enega od polj/. Torej GSO polja koruze so že pri nas, čeprav nas vlade že dolgo zavajajo, da tega še nismo dovolili in se oni /ha,ha,ha/ opredeljujejo proti. Po prvi objavi tega razkritja je prišlo z večih koncev Slovenije, da so tudi pri njih takšna polja in celo ne prvič, pač pa že nekaj let. Se potem neupravičeno čudimo, zakaj je tudi nad slovensko koruzo veliko dvomov?
Zato vas pozivamo, g. Židan, da uradno uvedete preiskavo o teh GSO poljih koruze po Sloveniji in nas o tem redno obveščate. Seveda pričakujemo, da ne boste zadeve predali biotehnični »stroki« ali Banki semen Slovenije, ki so izključno na strani profitov teh GSO korporacij in že dolgo zagovarjajo nečloveško pridelavo hrane. Kajti vemo, da je namen GSO semen tudi uničevanje naravnih semen, nad njimi prevladajo, jih iz narave izločijo. Ko pa bodo prevladala GSO semena, bo vsak kmet doživljensko odvisen od nakupa pri DuPontu ali drugi GSO korporaciji, kajti nobeno drugo seme, ne bo več vzklilo. Vsa GSO semena pa imajo itak samo enoletni rok, da je profit GSO korporacij lahko izjemen. In potem je slovenskega in ostalega kmetijstva konec. Kot so uspeli v Argentini ali Braziliji ali pa lažni načrt Zelene Afrike z zgolj GSO polji! Pričakujemo takojšnje ukrepanje, neodvisne strokovne osebe, ki niso vpletene v širjenje GSO, jasno opredelitev do izrečenega nasprotovanja do GSO. V nasprotnem boste, žal, zgolj potrdili naše slabe občutke, da Slovenija že danes s figo v žepu nasprotuje dokončni deformaciji kmetijstva. Vaš zelo konkreten načrt ukrepov in odgovor pričakujemo najkasneje v roku 30 dni, kajti GSO področje je tako zločinski projekt, da bomo tu prisiljeni uporabiti tudi sodne postopke.


							
							
							 

Pahor kljub odklonilnemu mnenju Klemenčiča pomilostil lastnika Sportine - Delo 
Zdaj pa je šlo vse čez rob. Pahor je zelo jasno pokazal, da je služabnik kapitala, da mu ni mar do človeškega dostojanstva, morale ne pozna, poštenost je tujka, ki je v slovarju še ni našel, kapital je zanj zelo zanimiv, ukaze sprejema kot nekaj samoumevnega v službi, ki mu je bila poklonjena. Sramota je, da se zoper tako osebo, več kot prodano ,narod ne dvigne. Največja sramota kadarkoli v Sloveniji!!!


							 

Nov letalski napad Savdijskega morilskega kralja na Jemen. 50 mrtvih,večinoma nedolžni civilisti. Sicer stara resnica, da so kralji na svetu le zaradi krvi in zlata, je ponovno potrjena! /BBN/


Ministri EU-ja izglasovali sporni načrt za prerazporeditev beguncev - RTV Slo
Mogoče pa je to vendarle začetek razpada EU. Štiri države so že izjavile po podpisu, da se te umazane igre ne gredo več. Mnogi bodo sicer razumeli to kot sovraštvo do ljudi, a kaj, ko se bedno bolj razkriva resnični namen te begunske krize. In morda bo še kdo odločen kot Čehi ali Madžari, kajti poslušno pognati lastno državo v propad zaradi umazane in zrežirane begunske krize, je zločin prve vrste. Kaj pa številke, ki se že pojavljajo v številnih občilih, koliko je v resnici beguncev med begunci in koliko je teroristov, ki imajo točno določene naloge. Prekleta hinavska zločinska EU, najprej podpre vojno v Siriji, čeprav ve kakšni so načrti, potem pa glavni zločinci po prejemu načrtovanega števila ostale zavržejo, naženejo. Velika Britanija,Nemčija! Zakaj pa jih ne vrnejo v Irak v Državo ISIS? Sočutje do begunca je človeško, sočutja do lažnih beguncev ne more biti. Pride Sirijec, ki tekoče govori Hrvaško, pride Iračan, ki v nulo obvlada orožje, otrok in žena pa skoraj nikjer. A skrbijo med teroristično nalogo moških doma kot vzdrževalke domov? 20% je pravih beguncev, 20% jih je iz Sirije. Vsi ostali so vnaprej plačani za ta izlet za nedoločen čas!! Ostalih 80% pa se hvali - zmagali smo! Maj lažni begunci uspejo pri eni stvari - naj razsujejo EU kot lažno združbo!

 

Delodajalci imajo mandat za izstop iz socialnega sporazuma - Delo
Za nas je delavec suženj, zakaj bi ga socialno podpirali? Že zdaj mu dajemo mnogo previsoke plače in so zato naši zaslužki zgolj nekaj milijonov letno. Delavcu je treba vzeti vse pravice, ne pa so pogovarjati celo o novih ali izboljšavi starih pravic. Pa kje vi živite? Ta svet je namenjen samo nam, eliti, lastnikom kapitala in zemlje. Vse ostalo je pač nujno zlo! Veste koliko truda smo vložili, da smo olastninili vaše, da smo spraznili banke z dogovorjenimi nepovratnimi krediti? A zdaj bomo pa še delavcem dali nekaj drobiža iz tega?

 
							 

Kako mi je všeč članek, ki lepo razlaga, da je GSO McDonald v resnih težavah in je zaprl po svetu kar 700 svojih restavracij, največ v ZDA, na Japonskem in Kitajskem. Rekel bi hura, a kaj, ko pri nas še vedno strežejo strupeno hrano. Ste lahko navdušeni nad njihovimi plakati - Eden in edini /tako strupen in tako škodljiv/. Res pa, da v glavnem iz teh lokalov hodijo debeluščki, ki po zaužitem McDonaldu dodajo na cesti še eno plastenko enako škodljive CocaCole! /virFoodRevolution/


Francoski komik na sliki je že napovedal resno bombardiranje Sirije, ker je njegova Francija resno ogrožena od Assada! Je sicer pomešal Assad in ISIS, ampak mu je sicer všeč Charlie Hebdo, pa ga lastne napake ne motijo. Moramo to narediti, ker je to samoobrambo dejanje! OK, javno je povedal njegov hlapček Zunanji minister, ampak to je nepomembno. Je pa pomembno vedeti, da je luna nastala iz francoskega belega sira!! Niste vedeli? Potem morate krvoločnega diamantno usmerjenega Hollandea večkrat spremljati. Še nerazkriti Napoleonov potomec! /vir DavidIcke/


 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-09-29 19:36:32 (Sep 29, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.11.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.11.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.11.19
5G pametno zdravstveno odstranjevanje starejših!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.11.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.11.19
Slovenski rudniki zlata v bankah
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 30.10.19
Laži podnebnih znanstvenikov
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

6321.) vdovec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

4429.) orlovo darilo

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 25.99 €

3596.) drugo mesto

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

1967.) deklica in sončnice

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj