Slovenski in svetovni politični hlev na dan 21.8.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-08-28 ob 19:45:44

Tajkun Petan del mednarodne mreže organiziranega kriminala? - Slo.nov.
Že dolgo se govori o pranju denarja preko Petana, saj drugače ne bi mogel kupiti toliko podjetij v Sloveniji, od DZS do Term Čatež.Da je vpletena črnogorska mafija preko predsednika črne gore Mila Djukanovića, tudi ne preseneča, saj je črnogorska mafija izredno močna. Edina stvar, ki je zelo čudna, da so potrebovali tako dolgo, da so to ugotovili. In dodatek- Cerar je bil prejšnji teden na dopustu v Črni gori, očitno se je na skrivaj sestal tudi z Djukanovićem. Zakaj? Da uskladita pranje?

 

Moody's optimističen glede slovenskih bank - RTV Slo
Kako tudi ne, saj so ugotovili, da morajo vse bančne kraje brez besed pokriti Slovenci.

 

Iz Tuša pod kap: če pade trgovec Tuš, koliko tisoč delavcev bo na cesti? - Siol 
Mirko Tuš, nekoč najbogatejši Slovenec se je odločil po vzoru na številne ostale kriminalce, ki so bili oproščeni, da jim sledi. Dolžan je 40 milijonov dobaviteljem, več sto milijonov bankam. Zdaj gre v vesolje, kjer bo ostal do zastaranja. Kot se je širokoustil, da je edini slovenski trgovec, pomeni, da je zavestno iskal tujca, ki bi mu prodal trgovsko verigo. Hudo je, ker pri nas tajkuni ne prihajajo do denarja z znanjem, ampak na način Petana. Že v Bosni je pustil 40 milijonski dolg, pri nas pa čaka zaposlene register Dolgotrajno brezposelni, torej imajo zelo malo časa, da si za dlje časa napolnijo domača skladišč s hrano za hude čase. Mirko Tuš jim ne bo vrnil ničesar.
Je pa majhno svetlo okence ideja, kot je zamrla pri Mercatorju, da bi dobavitelji prevzeli verigo in bi bil Tuš nova zadruga.Žal je to le zelo ozek žarek upanja.

 

Brezpilotne letalnike bo vojska kupila pri ajdovskem podjetju C-Astral - RTV-Slovenija
Si je Katičeva zaželela drago igračko, da bo imela kaj početi na obrambnem ministrstvu? Je morda celo huje in jih rabijo za nadzor določenih njim nevarnih oseb? 
Ali pa še korak v NATO in CIA resničnost? Ubijati po naročilu kar iz zraka? Vsekakor jih očitno krvavo potrebujejo. Mi nikakor, tudi naša denarnica je proti!

 

Če se bom le spomnil bom zdaj vsak dan objavil višino javnega dolga naše zavožene Slovenije, ki se vsako sekundo povečuje saj na strani od koder sem kopiral zgolj slovensko stanje, številke tečejo kot bi vozili formulo 1 in gledali na števec po štartu!
Vsak med nami je dolžan zaradi gosposkih kreditov kar 15.451€!!! Ko sem včeraj odkril stran je bil znesek 3€ nižji!


							 

DUTB bo poplačala prvih pol milijarde evrov obveznic - Delo 
Da je namen elite preko DUTB sprivatizirati vsa podjetja, ki so sedaj še v naši lasti ali pa delajo slabo, so pa perspektivna, ni več nobena skrivnost. Slaba banka je brez lastnega kapitala prišla že do lastništva 536!!!! slovenskih firm, do konca leta pa bo s kreditom, za katerega bo jamčila država, torej neuki Slovenci, poplačala kar pol milijarde obveznic. Letos imajo kar 36 milijonov dobička, delavci z tovarn, ki jih je prevzela, seveda, nikakršnega! In tako bodo lahko zlorabljali za izbrano peščico slovensko naivnost še tja do leta 2022, ko bodo, bogati, lahko prevzeli kakšno namerno uničeno in zaseženo firmo in nadaljevali ožemanje, ali pa jih prodali tujcem, pobrali denar in šli na delo v kakšno podobno neumno politično državo, da si ustvarijo mesečne pokojnine, kot o njih Slovenski upokojenci sanjajo leta - za njihovo enomesečno! Slaba banka je zgolj lažno uzakonjen politično finančni kriminal!

 

Triglav na suhem v Italiji pod prsti hrvaških mojstrov - RTV Slo
In zakaj sploh še rabimo morje? Nimamo več uradnega ladijskega prevoznika, nimamo več ladjedelnice, nimamo več dobrih ladijskih mojstrov, zadnje pristanišče pa je pred odhodom v tuje roke. Obala postaja lahek plen tujcev, marsikje vas že slovensko ne sprejmejo, marine so v tajkunsko političnih rokah za bogataše in lasten poln žep, nezakonito. Večina odhaja na počitnice k sosedom, domačinom zaračunavajo celo ceste, bolnica propada. Se mi zdi, da sta le dve možnosti - spremenimo kar kataster ali pa pokličimo 500 let stare kmečke upornike!

 

General morilske ameriške vojske Wesley Clarke je javno pozval preko medijev,da je treba del človeštva iztrebiti in to preko koncentracijskih taborišč, v ZDA znanih kot FEMA. Ameriška policija in vojska že sicer množično lovita brezdomce, ki jih je v ZDA izjemno veliko, a mediji o tem nočejo in ne smejo. Po sprejetju zakona, ki prepoveduje vsako pomoč brezdomcem, so se taborišča grozovito napolnila. Za tega iztirjenega generala je svoboda misli nedopustna, razmišljanje, ki ni v skladu z ameriško elito si zasluži zgolj nacistično taborišče, Auschwitz. Poleg tega zanj to ni le ameriška obveza, pozval je ves svet, predvsem Francijo, Anglijo in Nemčijo.A o tem noben svetovni politično plačani medij ne poroča, kot, da je degeneriranost elite nekaj samoumevnega, da je povedal Clarke resnico, ki je ni treba javno ponavljati. Zamislite se, predvsem z migranti to prihaja tudi k nam. Najprej bodo njih zapirali in pretepali, zlorabljali in ubijali, potem smo na vrsti vsi mi, ki ne mislimo kot zaplankane goske v politiki. Je pa od vsega najbolj šokantno, da so pobijali ljudstva zadnji vojni in danes - isti ljudje. Smo res nemočni in se nam le še smejijo preko TV ekranov? /Vir Dnevnohr/


Izjemno dejanje, ki bi ga morali pod nujno posnemati v Sloveniji. Trojica v Zahodni Virginiji je poslala njihovi vladi, da je po Zakonu vlada uslužbenec ljudstva in ne korporacij, ki z njo upravljajo kot s svojim podjetjem. Potem, ko so pozvali svojo vlado k ukrepanju so na Vrhovno sodišče v tej ameriški državi vložili še tožbo. Do kdaj bomo mi dopustili, da z našimi politiki, brez izjeme, upravljajo finančne hobotnice, vojaški in farmacevtski lobiji, Juncker? Če že imamo svojo državo kaj potem ni naša? Kaj ni skrajni čas, da vzamemo stvari v svoje roke in imamo v Vladi zgolj naše uslužbence, ki nas bodo v vsem zgolj zastopali in se za nas borili? /vir BeforeIt'sNews/

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Abram K.
0
Aug 29, 2015
Človeške hijene vodijo ta svet.Vodilna hijena v tropu nikoli ne napade leva sama,ampak šele ko zbere deset hijen okoli sebe. napadejo (ranjenega)leva skupaj.To naj si preberejo organi represije,ko bodo Slovenci na cestah.
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-08-28 19:45:44 (Aug 28, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.10.19
Pahor navdušen nad NWO
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.10.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj