Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.2.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-02-09 ob 20:59:39

CIA, Mossad, MI6 in NATO so potrdili, da so v času hladne vojne izvajali t.i. false flag operacije; - 24 ur
In kar se Janezek nauči to Janezek zna. In česar se je naučil ne bo nikoli opustil. Newyorška dvojčka, Bostonski maraton, številna izginula letala, Ukrajina, Egipt, Gadafi in zdaj Charlie. Vem, da jih je še zelo veliko in vem, da za vsemi stojijo omenjene teroristične agencije, Samo povezati je treba ob določenih dogodkih vsebino z možnostjo resničnosti in takoj je jasno, kako lažejo in terorizirajo svet, da je elita polna bogastva! Čudno je le, da to objavi ameriški medij pri nas. Zato pa je že naznanil teorijo zarote o vremenskem nasilju.

 

Denarja za vzdrževanje rudnika še vedno ni. Se bodo Idrijčani selili? - 24ur
Že nekaj časa panika, ker ne bo vzdrževan rudnik živega srebra, pa je le ta v mirovanju in je živo srebro pod zemljo.Zdaj pa ta strah prenesite na cepiva, tudi za otroke obvezna, kjer je sestavni del prav živo srebro!! V tem primeru pa nobene panike, pa je zadeva vsaj 100x resnejša in grozotnejša, saj je živo srebro v telesu dokazan strup. Zakaj se o tem ne sprašujejo v medijih, zakaj o tem ne odprejo resnega pogovora brez udeležencev, ki bi spet razlagali teorije zarote?

 

NSi proti davčnim blagajnam /Siol/
Pa da boste vedeli, ogorčeni so tudi nad namenom države, da bi Cerkvi podarila pol Slovenije.V protest se bodo šli slikati z Rodetom pod Slap Savico, nato jih bo Rode častil v enem od gostišč na njihovem Bohinjskem jezeru!

 

Korak bližje zakonu o gozdarskem podjetju - Siol
Neoliberalec Dejan Židan, uničevalec slovenskega kmetijskega lastništva in proizvodnje spet naskakuje gozdove, da jih bo država lažje razprodala. Je že pri Bratuškovi nakladal, kako bo s 30 gozdarji upravljal z vsemi gozdovi. Zdaj, kar ni žled uničil, je primeren čas, da vse podarimo Nemcem. Hkrati z Luko in Hidroelektrarnami, da bodo naši izdajalci imeli manj stroškov!

 

DUTB bo znižala stroške upravljanja kreditov - Dnevnik
Blazno!! Prihranek za tri enoletne plače treh tujcev, ki se norčujejo iz denarja slovenskih davkoplačevalcev!! Zdaj bodo zmanjšali birokratske stroške, kar bi računalničarji v osnovni šoli naredili prvo uro. Ostajajo pa plače, četrt milijona na enega, pa igranje z investicijami, mahinacije s prodajami in podobne zlorabe. Namesto, da bi banke, ki so namenoma odobrile nekrite kredite odgovarjale za dejanja, vodstveni kader iz svojega premoženja, imamo zdaj še eno casino banko! Genialci na DUTB so uspeli vse umazane kredite spraviti na eno računalniško stran, zato bodo plačevali 700 tisočakov manj. Povejmo jim - če ste vi tako zelo, zelo neumni in ne dojamete kako zelo, zelo ste neumni je to vaš problem, mi nismo, zato izginite!

 

Na dan so prilezle grozljive informacije o najbolj umazani, krvoločni ameriško evropski pogodbi – TTiP. V ponedeljek so začeli evropski voditelji naslednji krog pogajanj o najboljši inačici te smrtonosne pogobe. Med drugim se dogovarjajo o kloriranih piščancih na tržnih policah, GSO zelenjavi in sadju in kemikalijah v hrani, ki najbolj prizadenejo in trajno poškodujejo naše otroke. Obojestransko so vložena velika sredstva, da podpis pogodbe uspe, evropski živelj pa bo plačal ogromno ceno s svojim zdravjem in življenji. Nimamo samo Slovenci izdajalcev, Evropa je z njimi preplavljena na vseh političnih položajih, kjer se obrača denar. Hitler je očitno še živ! S podpisom pogodbe bo moč korporacij tako velika, da bodo lahko narekovali celo pisanje zakonov, ki ustrezajo njim. In katere so največje umazane korporacije, ki bi pograbile največji delež s TTiP? Monsanto, Bayer, Exxon mobil in Nestle. 
Zato poziv – začnimo končno bojkotirati izdelke pri nas že prisotnih – NESTLE-ja in BAYER-ja!!

 

Cerar v torek in sredo v Estoniji /Večer/
V teh vremensko čudnih časih si človek mora vzeti dva dneva za prijetno potovanje, še posebno, če plačajo drugi. Cerar je odšel v Estonijo, s katero imamo v letu 2013 neverjetnih blaznih 34 milijonov prometa. Pa toliko uniči nek Svetlik v četrt leta! Se bo pa dogovoril, da jim prodamo malo več strupenih zdravil oni pa nam e-upravo. In za tak blazen posel nista mogla po telefonu govoriti dva wc-jarja? Državljani prenesemo vse, smo zelo trpežna rasa Arktičnih ovac!

 

Zelo mi je všeč, da je Janez Potočnik dobil novo službo. Privoščim mu jo, saj je po izgubi okoljskega komisarskega mesta verjetno zelo trpel zaradi pomanjkanja 20 tisočakov na mesec. Zdaj bo skrbel za prihodnost evropskega kmetijstva, tako, kot je skrbel za vzorno slovensko okolje v času komisarjenja. Dobil je službo v Syngenti!!! UUUAAAAUUUU!
Syngenta, Monsanto in Bayr, trije največji genocidni koncerni za človeštvo. Vam je zdaj končno jasno, kakšen podlež, nemoralnež in večni lažnivi prevarant je Potočnik? Pustimo ob strani, da ga zaradi njegovih prevar sovražim, menim, da je skrajni čas, da mu odvzamemo slovensko državljanstvo. Syngenta proizvaja najbolj strupena in okolju, človeku in čebelam smrtonosna škropiva, Potočnik pa se bo s tem imenom zdaj hvalil po Sloveniji. 
Potočnik je res zločinec, najhujša možna prodana duša, ki jih je Slovenija pomotoma spravila zemeljsko obličje. 
Ne Potočnik - Rivershit!!!!!

 

Denacionalizacija slapa Savica in drugih naravnih znamenitosti zbuja skrbi - Dnevnik
Kako neverjetno močna, čeprav lažna inštitucija je Cerkev. V nekaj stoletjih je nasilno odvzela tisoče hektarje zemljišč, naravnih lepot in, seveda, tujega denarja. Zdaj, ko so na oblasti sumljive, da ne rečem kaj hujšega, vlade to spretno izkorišča, da ji vrnejo kar nikoli ni bilo zakonito njihovo. Slap Savica je pojem ene od mnogih slovenskih lepot, cerkveni oltar pa je svetovni pojem hudičeve požrešnosti. Seveda ni presenečenje, da politični in cerkveni kriminalci stopijo v bran drug drugega, saj je obema denar edino pomembna človeška etika, je pa razočaranje, kako ljudstvo z molkom takšne kraje dovoli!

 

Število brezposelnih konec januarja krepko preseglo 120.000 - Dnevnik
Saj se spomnite nekaj dni nazaj, kako je wc-jar na ministrstvu za delo in laganje razlagal, kako so lani zagotovili delo 74.000 brezposelnim? Kaj res ni vedel, da Kopač Mrakova na računalniku spretno izumlja novo matematiko in je po njeno 10 +5 le še 5? Tudi dejstvo, da je to ministrstvo bančna inštitucija sem razložil z enako miselnostjo in načini dela. Socialna pomoč je zanje bančni kredit, brezposelnost pa učenje prirejanja bančnih bilanc. Na koncu ceno plača ljudstvo. Zato je umska dokapitalizacija te same sebi namenjene ustanove več kot nujna, saj tako kot v Palomi močno zmanjkuje osvežilcev zraka. Ko pri živem telesu gnijejo možgani, verjemite, smrdi čez Triglav! In, da ne bo novih nejasnosti - 124.000 je zgolj nova uradna številka, ki je zelo oddaljena od resnične številke. Prav po zaslugi Kopačeve in predhodnikov!

 

 

Paloma išče svežih 15 milijonov evrov - RTV-Slovenija
Je tudi Paloma pralnica denarja? Izdelki so kot nalašč za politični posel - zaserješ zadevo in si obrišeš rit s Palomo! So jo vmes očitno večkrat pozabili obrisati, zato je zelo zasmrdelo in zdaj rabijo osvežilec zraka - Nemški izdelek 15 milijonov! Nazorneje kot pri nas si skoraj ne da izpeljati kraje javnega denarja. Najmanj od začetka CIA osamosvojitve že izginjajo milijarde, se potapljajo podjetja ali poletijo v tuje roke, pa zaustavitve tega kriminala ni na vidiku. Če dela vodstvo pošteno ne more zmanjkati denarja, če pa so v Palomi prvič slišali za toaletni papir jih bo zelo težko prepričati, da to ni kopalna brisača za davčne oaze.

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Feb 09, 2015
narod pravi, da so gotofi, pa tega še ne vedo
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-02-09 20:59:39 (Feb 09, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Tudi Haiti žrtev ZDA
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.2.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.2.19
Letalske družbe vodilne v geoinženiring projektu
Razprodaja slovenske vlade za zelene bankovce uspela
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.2.19
Bo Mahnič prevzel poveljstvo v NATO?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.2.19
Slovencev pa GSO polja nič ne motijo
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.2.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Oglasi

notranja nadzorna kamera vam omogoča, da lahko na daljavo spremljate dogajanje v vaših prostorih. zaznava tudi gibanje v prostoru in vas na to opozori. več o wifi kameri: https://www.a1.si/dodatki-za-telefone/notranja-nadzorna-wifi-kamera-a1-smart-home

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

vitamin c  najbolj pripomore k izboljšanem delovanju imunskega sistema in zato je zelo pomemben za človeško telo, da ga ima dovolj. v kolikor ga ne zaužijemo dovolj s prehrano je pomembno, da ga absorbiramo preko prehranskih dopolnil. 

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 26 €

google oglaševanje vam omogoča, da z google adwords povečate samo prodajo in obisk vaše spletne strani. skupaj analiziramo in določimo cilje pri prodaji. več o samem oglaševanju najdete na spletni strani: https://adwords.dominatus.si/google-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

6821.) veliki jože - vladimir nazor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

3895.) galeb - jonatan livingston  - richard bach

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

430.) ti bodi moj vodnik - jože urbanija limbarski

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

2087.) razmerja črtice - viktor gregorač

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2065.) ograd - janez jalen

Kategorija: Kulinarika

Cena: 14.99 €

639.) radoživa špela - erna svet

Kategorija: Humanistika

Cena: 19.99 €

7730.) priznanje - john grisham

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7729.) senca - robert harris

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7728.) 19 reologija živil

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj