Slovenski in svetovni politični hlev na dan 26.1.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-02-01 ob 18:33:23

Kaj je demokracija? Prepoved ugovarjanja politikom, sodstvu in bankirjem!

 

Mramorjeva lekcija Bruslju /Večer/
Kaj vas moram res jaz učiti, da naložite denar v Luksemburg po predhodnem dogovoru z Junckerjem! A sploh veste, kaj je to prava goljufija, prava korupcija, gospe in gospodje v EU. Jaz sem izšolan, zelo opran na to tematiko, zato verjemite, da vem, kako je treba denar obračati za zasebni žep. Me pa čudi, da ste vi na prvi pogled tako nedolžni v tej dejavnosti ali pač jaz samo zase gledam?

 

S&P bonitetno oceno Rusije znižal v špekulativno območje /Večer/
Ha,ha,ha, užaljena EU elita vrača udarec z ukazom še eni bonitetni hiši. Njihovi uslužbenci so pohiteli, seveda pa je to le zato, ker gre EU v propad, Rusi pa so znali izigrati kapitalistične pokvarjence! Pri nas pa v medijih lahko preberete celo takšno neumnost, da je Moody's ocena za Slovenijo, zvišana, pot v napredek.Saj bi se smejal, če ne bi vedel kako naivno folk zagrabi takšne neumnosti, ki so prav zaradi tega napisane.Vse bonitetne hiše so zgolj v službi najogabnejšega kapitala in nimajo nobene povezave z resničnimi dogodki razen špekulacijami, izigravanji ali prevzemi držav.

 

Pašteta Kekec, Kraljica Mortadela, MIP, Pomurka! Na dražbi boste te nekoč slavne in zaščitene znamke kupili za drobiž. Pohitite, da vas Židan in ostali uničevalci slovenske prehrambene industrije ne prehitijo. Poštenjaki, ki so namerno uničili vse to? So na varnem nič se jim ne bo zgodilo, sodstvo je že podpisalo dogovor o nenapadanju!

 

V Poljčah se odpira nov Natov center odličnosti /Delo/
Torej se nam v letu 2015 obeta ponovitev NATO letalskega napada iz lanskega februarja? Smo določeni za iztrebitev? Pa kar 26 slovenskih kvazi, lažnih strokovnjakov bo delalo na novih morilskih, terorističnih, HAARP projektih. Smo se zato, sicer lažno, osamosvojili, da bomo del terorizma svetovne lažne elite, hlapci, pripravljeni ubijati celo lasten narod?

 

You see, if you're very, very stupid, how can you possibly realize that you're very, very stupid? You'd have to be relatively intelligent to realize how stupid you are./John Cleese/
Po obisku Slovenskega političnega hrama je izjavil: Vidite, če ste zelo zelo neumni potem ne morete dojeti, da ste zelo zelo neumni. Če hočeš dojeti, kako zelo neumen si, moraš biti vsaj malo inteligenten.
Tako preprosto pa nihče med nami tega ni že prej spisal, ko je stavek vendarle katastrofalno nazoren!


							 

Bolnišnica Izola: Sindikati enotno v bran plačam /Delo/
Zelo načrtno delo, ki ga opravljajo v zakulisju. Že leta, od Gantarja, je izolska bolnišnica zanimiva za elito iz drugih namenov. Kdor je že videl lokacijo, bi rekel - tukaj bi se tudi jaz preselil, samo bolnišnico spremenite v luksuzna stanovanja. In to je del krute resnice o zdravstveni privatizaciji, kot jo vidijo Cerar, SDS in vsi povezani!

 

Seaway yachts tik pred stečajem /Delo/
Še ena zgodba, kako v dogovoru s politiko v Sloveniji kapital kroži nenadzorovano med prijatelji s politiko, delavci pa vedno odnesejo najkrajšo. Še pred leti je bila zgodba bratov Jakopin kot ponos Slovencem za njihovo poslovno uspešnost in znanje, a kaj, ko so prevladovale finančne mahinacije preko Tomaža Gantarja iz državne finančne hobotnice LD group. Človeka, ki v življenju ni naredil nič drugega kot zlorabljal finančni proračun države! Kdo bo spet vračal evropska sredstva, ki so si jih ti prevaranti zagotovili? Ugibajte petkrat! Hkrati pa je Cerarju za kredibilnost Slovenije pomembno izpolnjevanje ukaza o prodaji 15 podjetij.In kako složen je ta ožemalni aparat - SMC, SDS, SD, DESus!!!

 

Najbolj smešna dimenzija, ko zares vstopiš v politiko je, da si oplemenitiš možgane z euri in se vsakemu še tako majhnemu nasprotovanju postaviš z aroganco in zastopanjem lastnega razmišljanja kot edinim pravilnim.

 

Kdo ima prednost pri izbiri - Gostilna ali Parlament?
Seveda Gostilna. Sicer tudi iz Gostilne prideš pijan a si zjutraj trezen, ko se prvič vrneš iz Parlamenta nisi trezen nikoli več!

 

 

Cerar o zdravstveni reformi: Gre bolj za igro besed in poudarke /Dnevnik/
Ja, besedne igre in zavajanja. Kot je že pred volitvami napovedal - zdravstvo privatiziramo, transparento, brez vpogleda v denarne odlive, slabšanje razmer. Še predno me vržete s prestola bomo imeli ameriški sistem zdravstva - zdravje le bogatim. Kakšna sreča, da je pri nas vsak teden najmanj ena raziskava o popularnosti videnega gnoja, ki ga ne morete nikjer uporabiti!

 

Policija in nogometna zveza podpisali sporazum o sodelovanju /Delo/
Zdaj si bodo izmenjevali delovna mesta. Policisti bodo igrali na pozicijah 2 do 6, nogometaši pa v prvih vrstah provokatorjev? Ali pa gre spet za eno odvetniško infiltracijo v pomembne vode? Politika, stečajniki, KPK, športne arene!

 

 

Ob novici, da je v Grčiji zmagala Siriza, je evro zanihal /Dnevnik/
Kako znajo mediji zavajati in pisati laži. Res je, euro je v nedeljo zvečer ob otvoritvi trgov padel za 100 točk, a to je malenkost v primerjavi s padcem po govoru Draghija ali v zadnjih 6 mesecih. O tem pa nič, nepomembno. Kakšna sreča, da preberem samo naslove v medijih, sicer bi že bil uvrščen med 90% zaslepljenih!

 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/116547/obama-farmacevti-ali-indijski-narod

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
rastko plohl
0
Feb 01, 2015
lp
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-02-01 18:33:23 (Feb 01, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Obama, farmacevti ali Indijski narod?

Danes je izvajalec svetovnih katastrof, hlapec kapitala, Kenijec Obama na obisku v Indiji, deželi z milijardo in četrt prebivalcev.

ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.2.10
Tudi Haiti žrtev ZDA
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.2.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.2.19
Letalske družbe vodilne v geoinženiring projektu
Razprodaja slovenske vlade za zelene bankovce uspela
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.2.19
Bo Mahnič prevzel poveljstvo v NATO?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.2.19
Slovencev pa GSO polja nič ne motijo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Oglasi

notranja nadzorna kamera vam omogoča, da lahko na daljavo spremljate dogajanje v vaših prostorih. zaznava tudi gibanje v prostoru in vas na to opozori. več o wifi kameri: https://www.a1.si/dodatki-za-telefone/notranja-nadzorna-wifi-kamera-a1-smart-home

Kategorija: Oprema in dodatki

Cena: Pokličite za ceno

vitamin c  najbolj pripomore k izboljšanem delovanju imunskega sistema in zato je zelo pomemben za človeško telo, da ga ima dovolj. v kolikor ga ne zaužijemo dovolj s prehrano je pomembno, da ga absorbiramo preko prehranskih dopolnil. 

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 26 €

google oglaševanje vam omogoča, da z google adwords povečate samo prodajo in obisk vaše spletne strani. skupaj analiziramo in določimo cilje pri prodaji. več o samem oglaševanju najdete na spletni strani: https://adwords.dominatus.si/google-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

6821.) veliki jože - vladimir nazor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

3895.) galeb - jonatan livingston  - richard bach

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

430.) ti bodi moj vodnik - jože urbanija limbarski

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

2087.) razmerja črtice - viktor gregorač

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2065.) ograd - janez jalen

Kategorija: Kulinarika

Cena: 14.99 €

639.) radoživa špela - erna svet

Kategorija: Humanistika

Cena: 19.99 €

7730.) priznanje - john grisham

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7729.) senca - robert harris

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7728.) 19 reologija živil

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj