Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-07-21 ob 21:52:55

Izvršba mogoča tudi na minimalno plačo

To lahko danes preberete v medijih, dodajte pa še dve hudičevi imeni, Plićanića in Bratuškovo in jasno je, zakaj smo to vlado imeli. Da pripelje zlobo do naroda na raven, ki jo zahteva EU in se bo stopnjevala najprej po nastopu Cerarja in nato s 1. januarjem, ko bodo zlate palice udarile dokončno po vaših žepih.

Si predstavljate, da imamo lahko v deželi, ki ji v Ustavi pravimo socialna, zločinske politike, ki najprej uničijo ljudi, jim vzamejo službo, dostojanstvo, prihranke, celo delnice, če so jih zaplankano kupili po političnih lažeh, nato pa udarijo po suženjski plači.

Pol milijona nas je, ki živimo pod pragom revščine, od tega morda 50 glasnih in morda 5 takih, ki bi naredili vse, da to politično golazen deratiziramo. Brez izjeme, ne glede na to, kdo in katera stranka je na oblasti, predvsem zadnjih deset let so vse zločinsko usmerjene proti narodu.

Imate 600€ minimalne plače s katero preživite po čudežu. Plačate hrano, ostalo le, če imate poleg sebe Houdinija. Zdaj boste zaradi Plićanića in dame za švic dobivali na dom še golazen od rubežnikov, ki vam bo na račun 100€ nabila še kakšnih 300€ njegovih stroškov izživljanja. Ljudskega dostojanstva je za vedno konec.

Brez veze nadaljevati. Le kaj vam lahko naredijo, tudi vaši ljubljenčki, da boste popizdili, udarili po mizi in rekli – ne dovolim več, da se katerikoli politik pokaže znotraj meja moje dežele?

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Jul 22, 2014
veliko je bilo dobrih predlogov s strani civilnih gibanj in posameznikov Pličaniču in ministrstvu za pravosodje recimo kot ta, da stroški izvršbe ne bi smeli presegati vrednosti same izvršbe, drugo, da se določi en znesek recimo tisoč evrov pod katerim izvršba na nepremičnini ni možna.
Pličanič se je na vse te predloge po domače povedano usral, na predloge ni niti odgovoril s kakim svojim mnenjem.
V spominu mi bo ostal, ko je v Sputniku razkladal o "toplem" prijateljstvu s poslanci ostalih strank.
To, da so poslanci soglasno sprejeli novi drakonski zakon o izvršbi pomeni samo to; da kdorkoli je v posčanec v državnem zboru takoj postane podrepna muha nepremičninskega lobija. To isto bo lahko vsak videl ob glasovanju združene levice, posčanci nove slovenije so se pa itak že na začetku prodali hudiču.
#6
Božo žabjek
0
Jul 22, 2014
Je kdo med vami, ki bi pomagal pri sestavljanju kazenske ovadbe zoper storilce tega kaznivega dejanja?
#5
Božo žabjek
0
Jul 22, 2014
Ja, Azra, ker je ljudstvo naivno in naseda medijem. Potem pa se sprašujejo - kako je to mogoče?
#4
azra
0
Jul 22, 2014
Kar groza me je ob prebiranju tega.
Torej, še več samomorov in še več prijavljenih na Zavodu za zaposlovanje.
Ampak, saj si je ljudstvo izbralo vlado, a ne?
#3
Monika Bračika
1
Jul 22, 2014
G. Pličaniča poznam, saj je bil član DL. Ravno sem mu poslal mail in vprašala, če mi pojasni kaj od tega je res in kaj so, ko so o tem odločali mislili! Upam, da bom dobila odgovor. Če ne bom ukrepala! Res!

Spet se dokazuje. Sit, lačnega ne razume. Naj bo stranka ena ali druga, leva ali desna.

Točno o tem problemu sem nedavno pisala! Žal sem jo po pomoti nekako izbrisala, ker sem napačen gumb pritisnila, ko sem naknadno hotela nekaj dodati :((.. Ženske in računalnik :-)) pač!

Točno to kar zgoraj piše poskušam že nekaj časa preprečiti. Sem priča, ko so neumni pristopi k reševanju dolgov dobesedno UNIČILE družine, predvsem samostojne podjetnike a NIČ od tega ni prineslo državi koristi.

Nasprotno!

Naredili so iz dolžnikov (majhnih zneskov) v izjemno kratkem času resnične socialne probleme ali celo bolnike, saj tudi najmočnejši ne prenese takšnega ravnanja.

Izterjave so pri nas popoln primer mobbinga.

Mobbing je kaznivo dejanje!

Pregoriš zaradi izsiljevanja in pritiska pa skrbi - še javno ti ime obesijo nekam, ne glede na to a si kriv za povzročen dolg ali ne, nekateri ga pač nažalost podedujejo, pri nekaterih se je zgodilo, da se je čez noč Zakon spremenil in niso več mogli izvajati svojega dela (hudo a res, to se je meni zgodilo, ko so "pisarniški genialci izmislili Zakon o pospeševanju turizma. Nisem več izpolnjevala pogojev, da bi imela agencijo. Idioti! Imela se v treh letih, štiri filiale in devet zaposlenih a sem mogla vse zapreti, ker nisem bila več po protokolu a primernega prokurista ni bilo v bližini!) Groza! Šele takrat, ko človek pregori postane pravi problem države oz vseh okrog sebe.

Sem za to, da se dolgovi vračajo, absolutno, toda ne tako kot v Sloveniji. Tajkuni, politično nastavljeni menažderji hodijo po peščenih plažah ekzotičnih držav a naroda od katerega živijo nima za kruh ali pošteno zdravljenje.

NE TAKO!

Obstajajo veliko bolj učinkoviti načini.

Senko, Senko ne morem verjeti! Kaj ti pa je? Upam, da bom dobila od njega odgovor. Verjetno naivna želja a vseeno bom najprej poskusila na lep način in ker nekako ne morem verjeti, da bi on stal za tem kot osebnost bom najprej preverila dejstva, čeravno mi nekako intuicija kaže, da nekaj smrdi do neba in nazaj. :( ... Živi bili in videli. rada bi, da Senko ni vpleten, ker sem ga spoznala iz zelo "sončnega" zornega kota upam, da ta prognoza ne bo prinsela megle.
#2
Društvo CZPNN
2
Jul 21, 2014
Da, danes smo brali ravno to, pa še kaj zraven. Plićanić in Bratuškova, pa ne samo ona dva sta odgovorna za to, da smo tam kjer smo. Da pa smo imeli tako vlado in v njej Pličanića in Bratuškovo, pa smo sami zelo odgovorni, žal. Kaj nam je taka vlada prinesla se ve tako, da je odvečen vsaki kometar. Res je, vlada je pripeljala zlobo do naroda v obsegu kot je sama to hotela, pa tudi v obsegu, ki ga zahteva EU. Tisti ki mislijo, da bo kaj bolje z vrlim Cerarjem se seveda zelo motijo. Kako nam bo z njim pa se bo še kako klamu pokazalo in ne samo v obliki nadaljnjega izčrpavanja slovenskega prebivalstva ampak tudi v mnigih drugih oblikah, ki se hitro pripravljajo. Cerar ni rešitelj ne nas in ne napih otrok, vnukov in pravnukov kar se bo še kako videlo že do konca tega leta.

Res je tudi to, da nam vladajo zločinci, ki nam bodo po novem letu za to ker so pokradli pokojninske sklade zniževali pokojnine in uničevali težko zaslužene plače. To bodopočeli zato, da nam bodo lahko preprečili plačevanje tekočih stropkov za stanovanja in da bodo pri sodiščih lahko proti nami uvedli še več mandatnih /izvršilnih/ postopkov, ki jih bodo v nadaljevanju "obesili" na naše nepremičnine in jih na svojem zločinskem nepremičninskem tržišču prodali, ne kot prej za 50% ceneje amlaj upoštevaje novelo ZIZ-a kar za 70% ceneje. Do takrat pa nam bodo na vrata dan in noč pošiljaljali svoje izvršitelje, da bodo "beležili" svje vedno večje z ničemer zaslužene stroške. In res je tudi to, v naši Ustavi še vedno piše, da je naša domovina socialna.

In koga jebejo zločinski politiki in za čigav račun.
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-07-21 21:52:55 (Jul 21, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.1.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.1.19
Svet dolguje peščici 244 trilijonov
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.1.19
Luka Dončič ali hlapec NWO mafije
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.1.19
Sorošev AI proti Slovenski policiji
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.1.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.1.19
Slovenski in svetovni poltični hlev na dan 5.1.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Januar 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

darilni boni terme so vedno lepo darilo in vsakdo jih je veselil. presenetite svoje najbližje in jim privoščite razvajanje v toplicah in wellnessu.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor ste športni navdušenec in ste se že srečali s športnimi stavami, potem se vam zagotovo splača poizkusit vašo srečo preko ene izmed največjih športnih stavnic na svetu bet365 -  https://www.sportni-portal.com/bet365

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor želite imeti nadzor in enostaven pregled nad svojimi zaposlenimi potem vam zagotovo prav pride storitev evidenca delovnega časa, ki jo nudi podjetje špica. več o tem: https://www.spica.si/oprema/programska-oprema-za-registracijo-delovnega-casa

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

plišaste igrače so ponavadi najljubši otrokove igrače, saj jih vedno prenašajo naokoli in z njimi tudi spijo. oglejte si pestro izbiri igrač: http://www.majtoj.si/igrace-za-otroke/plisaste-igrace.html

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

laneno seme je dobro za zdravje, saj vsebuje velik delež vlaknin in je obogateno z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami. uporabimo ga lahko pri različnih jedeh, najbolje pa je, da se ga zaužije pri zajtrku. več o samih lastnostnih lanenega semena: https://www.malinca.si/laneno-seme-500g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 2 €

want to sell sony pxw-fs7 xdcam super 35 camera system used  for few months and in a great condition. full options and never faulty before.lens are 100% great and the camera is clean. the camera is in perfect condition, less usage only for a few month: only serious buyers should contact me.   package content:   body cap viewfinder eyepiece grip remote control wireless lan usb module (ifu-wlm3) for sony vpl-e200 series projectors wireless remote commander (rmt-845) wa adaptor bracket mpa-ac1 ac adapter for evi d100 ccd camera bc-u1 battery charger bp-u30 lithium-ion battery 2 x power cord usb cable cd rom with manuals limited 1-year warranty parts, 90-days labor.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(403) 618-3970  

Kategorija: Kompaktni digitalni fotoaparati

Cena: 5000 €

pri izbiri mobilnega operaterja je pomembno tudi pokritost njegovega omrežja. omrežje podjetja a1 je danes sigurno boljše, kot je bilo v preteklosti. za več informacij obiščite njihovo spletno stran: https://www.a1.si/omrezje/o-omrezju.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7216.) prešuštvo - darko žlebnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

6968.) vsega po dvoje - babette cole

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

dober kontroling je pomemben za vsako podjetje, saj pomaga določati in spremljati poslovne cilje. moje računovodstvo vam ponuja kakovosten kontroling in redno pomoč - https://www.moje-racunovodstvo.si/kontroling

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

probiotiki so prehransko dopolnilo, ki pomagajo uravnavati črevesno mikrofloro in učinkujejo tudi na prebavo. več o samih lastnostih probiotikov: https://www.malinca.si/probiotiki-v-kapsulah.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 24 €

pegasti badelj se uporablja predvsem kot dopolnilna prehrana za boljše delovanje in čiščenje jeter. uporabimo ga lahko pri izdelavi smutijev. več o njegovem pozitivnem učinku in delovanju : https://www.malinca.si/pegasti-badelj-semena-150g.html

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 7 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj