Vlada Bratuškove se v izdihljajih izživlja kot našpikana!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-07-21 ob 21:52:55

Izvršba mogoča tudi na minimalno plačo

To lahko danes preberete v medijih, dodajte pa še dve hudičevi imeni, Plićanića in Bratuškovo in jasno je, zakaj smo to vlado imeli. Da pripelje zlobo do naroda na raven, ki jo zahteva EU in se bo stopnjevala najprej po nastopu Cerarja in nato s 1. januarjem, ko bodo zlate palice udarile dokončno po vaših žepih.

Si predstavljate, da imamo lahko v deželi, ki ji v Ustavi pravimo socialna, zločinske politike, ki najprej uničijo ljudi, jim vzamejo službo, dostojanstvo, prihranke, celo delnice, če so jih zaplankano kupili po političnih lažeh, nato pa udarijo po suženjski plači.

Pol milijona nas je, ki živimo pod pragom revščine, od tega morda 50 glasnih in morda 5 takih, ki bi naredili vse, da to politično golazen deratiziramo. Brez izjeme, ne glede na to, kdo in katera stranka je na oblasti, predvsem zadnjih deset let so vse zločinsko usmerjene proti narodu.

Imate 600€ minimalne plače s katero preživite po čudežu. Plačate hrano, ostalo le, če imate poleg sebe Houdinija. Zdaj boste zaradi Plićanića in dame za švic dobivali na dom še golazen od rubežnikov, ki vam bo na račun 100€ nabila še kakšnih 300€ njegovih stroškov izživljanja. Ljudskega dostojanstva je za vedno konec.

Brez veze nadaljevati. Le kaj vam lahko naredijo, tudi vaši ljubljenčki, da boste popizdili, udarili po mizi in rekli – ne dovolim več, da se katerikoli politik pokaže znotraj meja moje dežele?

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Stoyan Svet
1
Jul 22, 2014
veliko je bilo dobrih predlogov s strani civilnih gibanj in posameznikov Pličaniču in ministrstvu za pravosodje recimo kot ta, da stroški izvršbe ne bi smeli presegati vrednosti same izvršbe, drugo, da se določi en znesek recimo tisoč evrov pod katerim izvršba na nepremičnini ni možna.
Pličanič se je na vse te predloge po domače povedano usral, na predloge ni niti odgovoril s kakim svojim mnenjem.
V spominu mi bo ostal, ko je v Sputniku razkladal o "toplem" prijateljstvu s poslanci ostalih strank.
To, da so poslanci soglasno sprejeli novi drakonski zakon o izvršbi pomeni samo to; da kdorkoli je v posčanec v državnem zboru takoj postane podrepna muha nepremičninskega lobija. To isto bo lahko vsak videl ob glasovanju združene levice, posčanci nove slovenije so se pa itak že na začetku prodali hudiču.
#6
Božo žabjek
0
Jul 22, 2014
Je kdo med vami, ki bi pomagal pri sestavljanju kazenske ovadbe zoper storilce tega kaznivega dejanja?
#5
Božo žabjek
0
Jul 22, 2014
Ja, Azra, ker je ljudstvo naivno in naseda medijem. Potem pa se sprašujejo - kako je to mogoče?
#4
azra
0
Jul 22, 2014
Kar groza me je ob prebiranju tega.
Torej, še več samomorov in še več prijavljenih na Zavodu za zaposlovanje.
Ampak, saj si je ljudstvo izbralo vlado, a ne?
#3
Monika Bračika
1
Jul 22, 2014
G. Pličaniča poznam, saj je bil član DL. Ravno sem mu poslal mail in vprašala, če mi pojasni kaj od tega je res in kaj so, ko so o tem odločali mislili! Upam, da bom dobila odgovor. Če ne bom ukrepala! Res!

Spet se dokazuje. Sit, lačnega ne razume. Naj bo stranka ena ali druga, leva ali desna.

Točno o tem problemu sem nedavno pisala! Žal sem jo po pomoti nekako izbrisala, ker sem napačen gumb pritisnila, ko sem naknadno hotela nekaj dodati :((.. Ženske in računalnik :-)) pač!

Točno to kar zgoraj piše poskušam že nekaj časa preprečiti. Sem priča, ko so neumni pristopi k reševanju dolgov dobesedno UNIČILE družine, predvsem samostojne podjetnike a NIČ od tega ni prineslo državi koristi.

Nasprotno!

Naredili so iz dolžnikov (majhnih zneskov) v izjemno kratkem času resnične socialne probleme ali celo bolnike, saj tudi najmočnejši ne prenese takšnega ravnanja.

Izterjave so pri nas popoln primer mobbinga.

Mobbing je kaznivo dejanje!

Pregoriš zaradi izsiljevanja in pritiska pa skrbi - še javno ti ime obesijo nekam, ne glede na to a si kriv za povzročen dolg ali ne, nekateri ga pač nažalost podedujejo, pri nekaterih se je zgodilo, da se je čez noč Zakon spremenil in niso več mogli izvajati svojega dela (hudo a res, to se je meni zgodilo, ko so "pisarniški genialci izmislili Zakon o pospeševanju turizma. Nisem več izpolnjevala pogojev, da bi imela agencijo. Idioti! Imela se v treh letih, štiri filiale in devet zaposlenih a sem mogla vse zapreti, ker nisem bila več po protokolu a primernega prokurista ni bilo v bližini!) Groza! Šele takrat, ko človek pregori postane pravi problem države oz vseh okrog sebe.

Sem za to, da se dolgovi vračajo, absolutno, toda ne tako kot v Sloveniji. Tajkuni, politično nastavljeni menažderji hodijo po peščenih plažah ekzotičnih držav a naroda od katerega živijo nima za kruh ali pošteno zdravljenje.

NE TAKO!

Obstajajo veliko bolj učinkoviti načini.

Senko, Senko ne morem verjeti! Kaj ti pa je? Upam, da bom dobila od njega odgovor. Verjetno naivna želja a vseeno bom najprej poskusila na lep način in ker nekako ne morem verjeti, da bi on stal za tem kot osebnost bom najprej preverila dejstva, čeravno mi nekako intuicija kaže, da nekaj smrdi do neba in nazaj. :( ... Živi bili in videli. rada bi, da Senko ni vpleten, ker sem ga spoznala iz zelo "sončnega" zornega kota upam, da ta prognoza ne bo prinsela megle.
#2
Društvo CZPNN
2
Jul 21, 2014
Da, danes smo brali ravno to, pa še kaj zraven. Plićanić in Bratuškova, pa ne samo ona dva sta odgovorna za to, da smo tam kjer smo. Da pa smo imeli tako vlado in v njej Pličanića in Bratuškovo, pa smo sami zelo odgovorni, žal. Kaj nam je taka vlada prinesla se ve tako, da je odvečen vsaki kometar. Res je, vlada je pripeljala zlobo do naroda v obsegu kot je sama to hotela, pa tudi v obsegu, ki ga zahteva EU. Tisti ki mislijo, da bo kaj bolje z vrlim Cerarjem se seveda zelo motijo. Kako nam bo z njim pa se bo še kako klamu pokazalo in ne samo v obliki nadaljnjega izčrpavanja slovenskega prebivalstva ampak tudi v mnigih drugih oblikah, ki se hitro pripravljajo. Cerar ni rešitelj ne nas in ne napih otrok, vnukov in pravnukov kar se bo še kako videlo že do konca tega leta.

Res je tudi to, da nam vladajo zločinci, ki nam bodo po novem letu za to ker so pokradli pokojninske sklade zniževali pokojnine in uničevali težko zaslužene plače. To bodopočeli zato, da nam bodo lahko preprečili plačevanje tekočih stropkov za stanovanja in da bodo pri sodiščih lahko proti nami uvedli še več mandatnih /izvršilnih/ postopkov, ki jih bodo v nadaljevanju "obesili" na naše nepremičnine in jih na svojem zločinskem nepremičninskem tržišču prodali, ne kot prej za 50% ceneje amlaj upoštevaje novelo ZIZ-a kar za 70% ceneje. Do takrat pa nam bodo na vrata dan in noč pošiljaljali svoje izvršitelje, da bodo "beležili" svje vedno večje z ničemer zaslužene stroške. In res je tudi to, v naši Ustavi še vedno piše, da je naša domovina socialna.

In koga jebejo zločinski politiki in za čigav račun.
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-07-21 21:52:55 (Jul 21, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Še ena lepa o "poštenih" zdravnikih
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.4.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.4.19
Papež blagoslovil tudi po praznični genocid
Skripal zločinska Angleška komedija
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.4.19
V ZDA se sodišča zelo počasi prebujajo, a se!
WHO v službi požrešnih farmacevtskih gigantov
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.4.19
Milijonska naveza med ICC in ZDA
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
April 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Oglasi

poker je ena izmed najbolj razširjenih in priljubljenih iger s kartami. v kolikor ste navdušeni nad pokrom ga lahko sedaj tudi igračte na bet at home poker - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-poker/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

nakup actavis prometazin s codeine vijoličnim kašeljnim sirupom ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ best of actavis prometazin. smo pristni dobavitelji visoko kakovostnih actavis promethazine s codeine purple cough syrup, phenergan s prometazinskim kodeinom. imamo tudi naslednje izdelke. hydrometh w / c sirup proti kašlju, actavis prometazin s kodeinom, vijolični sirup za kašelj, sirup za kašelj tussionex, sirup za kašelj guaifenesin z / c, mgp promet w / c sirup za kašelj, hi-tech promet w / codeine sirup za kašelj, correx sirup za kašelj, hydro tussin kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ specifikacija: vsak 5 ml vsebuje: prometazin hidroklorid 6,25 mg; kodein 10 mg fosfata. alkohol 7%. indikacija: zdravilo proti kašlju dozirna oblika: sirup veljavnost: 2yrs moč 200mg zdravilo: 1622-62-44 16 oz, 32oz, 4oz kontaktirajte nas kadarkoli in oddajte naročilo. minimalna količina naročila: 10 pint ali steklenic čas dostave. -24hrs kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijev cianid tako tablete kot prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ smo pravni proizvajalci in zanesljivi dobavitelji kalijevega cianida, ki je brezbarvna kristalinična spojina. naši kalijev cianid so znani po prodajalcih nakita in mnogih drugih zaradi svoje izjemne in izjemne visoke kakovosti in čistosti tudi lastnosti kemične pozlate in brušenja. naše pridobivanje zlata, organska sinteza in kupci galvanizacije nikoli niso nikoli drugje iskali, odkar so testirali naš izdelek. kalijev cianid je na voljo v obliki praška ali valjaste tablete. je anorganska spojina s formulo kcn. ta brezbarvna kristalinična spojina, podobna sladkorju, je zelo topna v vodi. večina kcn se uporablja pri pridobivanju zlata, organski sintezi in galvanizaciji. nudimo vam tri razrede po zelo zmernih stopnjah, kcn 90%, kcn 98% in kcn 99% .kontaktirajte nas za več podrobnosti. lahko tudi sprejmemo zelo majhno količino za laboratorijsko uporabo, kot na primer 50-1000 gramov. pozdravljamo vaše naročilo. nam pišite na e-naslov: (marekpharma1@gmail.com) kontaktne informacije ime podjetja: marek pharma email: (marekpharma1@gmail.com) številka whatsapp: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

želite piti boljšo in obogateno vedno? potem je smiselno, da preverite katere pozitivne učinke vam prinaša živa voda - https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/ziva-voda-skrbno-varovana-skrivnost-vrhunskih-sportnikov/ živa voda nastane s procesom ionizacije, pri tem pa nam je v pomoč ionizator vode.

Kategorija: Mali gospodinjski aparati

Cena: Pokličite za ceno

radi igrate športne stave? v sloveniji vam je na voljo tudi ena izmed večjih svetovnih stavnic bet at home. preizkusite svojo srečo in ob prvi registraciji prejmete bet at home bonus - http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/bet-at-home-bonus/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7734.) evropski roman - dušan pirjevec

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 19.99 €

6692.) filozofija umetnosti - hippolyte taine

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5440.) ime rože - umberto eco

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

2215.) golobje in jastrebi - grazia deledda

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1520.) kritični spisi - josip stritar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5965.) grad iz peska - iris murdoch

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7171.) črni tulipan 1 in 2 - aleksander dumas

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj